-
Είναι πολύ απλό αυτό που συνέβη. Φεύγοντας από την αθήνα σήμερα το απόγευμα, είχε πολλή κίνηση σε πολλούς δρόμους. Μετά από καθυστέρηση 15'-20' παραπάνω απ'ό,τι συνήθως, βρήκα την αιτία. Και δεν ήταν ούτε κάποια πορεία, ούτε κάποιο ατύχημα όπως θα υπέθετε κάποιος. Στη Συγγρού-Φιξ, οι ταρίφες **ψάρευαν πελάτες **που ταλαιπωρούντουσαν από τη στάση εργασίας των ΜΜΜ, και είχαν κλείσει ουσιαστικά όλο το δρόμο.
-
Λέω και γω, κάτι τραγικό θα έγινε. Πφφφ, συνηθισμένα πράγματα, σα να βάζεις Corolla στα 'σπάνια πουλιά' ένα πράγμα.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Λέω και γω, κάτι τραγικό θα έγινε. Πφφφ, συνηθισμένα πράγματα, σα να βάζεις Corolla στα 'σπάνια πουλιά' ένα πράγμα.Παει ο ΙΚΕ
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
συνηθισμένα πράγματα, σα να βάζεις Corolla στα 'σπάνια πουλιά' ένα πράγμα..ή να γράφεις ο,τιδήποτε στα 'Ζώα'
-
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Τι ειναι το Pogo stick?? -
-
Oταν λεω εγω οτι τα μερσεντες χαλανε ευκολα............
-
Ταύρε εκείνη τη στιγμή με πιάνει λύσσα ΣΕ λέω και δεν χρειάζομαι τα βοηθήματά σου αρκούν τα ματάκια μου
Τέλος το offtopic από μένα και συγνώμη για την παρεκτροπή αλλά τί να κάνω μιλάει ο κάτω εγκέφαλος
-
Ο χρήστης Cyberguy έγραψε:
οταν σπουδαζα σκωτια ειχαμε βγει βολτα χειμωνα με εναν φιλο με ενα clio rs. ειχε χιονισει και το clio φορουσε σεμι-σλικ και παρολο που φορουσαμε αλυσιδες ηταν λιγο επικινδυνο για να φτασουμε σε ενα εμπορικο εκτος πολης. οποτε σταματησαμε κανα 3-4 χλμ πριν και ψαχναμε ταξι.πηραμε τηλεφωνο και ηρθε ενα vauxhall (ευρωπαικα opel) με οδηγο 25χρονη bimbo (βλ. πετρουλα) η οποια μας εκανε εντυπωση οτι ηξερε τα παντα για το rs. το ταξι ηταν 3.0 td πισωκινητο και η γκομενα το πηγαινε με τις πορτες για να κανουμε χαζι. πραγματικα εντυπωσιαστικα με τις οδηγικες και μη ικανοτητες της...κριμα που ηταν παντρεμενη
Πριν πόσα χρόνια όλα αυτά ή μάλλον πόσο παλιό ήταν το ταξί και ήταν Opel + πισωκίνητο. Snakes on a taxi
-
To Omega ήτο ανέκαθεν πισωκούνα.
-
Μου κανει εντυπωση το οτι ξερει να οδηγαει..
-
Eίχα την αίσθηση πως μετά το Record το γυρίσανε σε προσθιοκίνητο. Mea culpa
-
Οφ τοπικ, την Τριτη βγαινει η ταινια της
-
Μπήκε συγκεκριμένο ποσό (ταρίφα) από και προς το αεροδρόμιο των Αθηνών?
-
Απ' ότι άκουσα 35 € (κέντρο Αθήνας-αεροδρόμιο) και 50 € τις μεταμεσονύκτιες ώρες (διπλή ταρίφα).
Στο ποσό αυτό περιλαμβάνονται αποσκευές και διόδια ΑΟ
-
Ο χρήστης djalma έγραψε:
Μπήκε συγκεκριμένο ποσό (ταρίφα) από και προς το αεροδρόμιο των Αθηνών?Όχι, μπήκε πλαφόν (maximum) χρέωση, και αυτή μόνο εφ όσον το ένα άκρο του ταξιδιού είναι στον μικρό δακτύλιο.
-
Ταρίφα προς αεροδρόμιο
Πλαφόν στο κόμιστρο του ταξί για τις διαδρομές μεταξύ του αεροδρομίου «Ελ. Βενιζέλος» και του κέντρου της Αθήνας (στα όρια και εντός του δακτυλίου) θα ισχύσει από την 1η Φεβρουαρίου. Για τις διαδρομές εκτός δακτυλίου με προορισμό το αεροδρόμιο το κόμιστρο θα διαμορφώνεται ανάλογα με το ταξίμετρο. Η τιμή για τις ώρες που ισχύει η μονή ταρίφα (05.00 - 00.00) ορίζεται στα 35 ευρώ, ενώ για τη διπλή ταρίφα (00.00 - 05.00) στα 50 ευρώ και περιλαμβάνει όλες τις χρεώσεις (πτώση σημαίας, πρόσθετα αεροδρομίου και αποσκευών και τα διόδια της Αττικής Οδού). Η απόφαση ελήφθη ύστερα από πολλές καταγγελίες για υπέρογκες χρεώσεις στις εν λόγω διαδρομές. Προς το παρόν, δεν υπάρχουν σκέψεις για παρόμοιες κινήσεις σε διαδρομές προς λιμάνια και σιδηροδρομικούς σταθμούς.
Πηγη: Καθημερινη -
Δηλαδή , ΕΛΒΕΛ-Όμονοια 35 ευρώ και ΕΛΒΕΛ-Χαλάνδρι 55 ευρώ επειδή έτσι γράφει το ταξίμετρο και ας ειναι 5-6 χιλιόμετρα πιο κοντινή διαδρομη.
-
Μεταμεσονύκτιες ώρες,ξημέρωμα Κυριακής είχα πάει για διασκέδαση στο κέντρο και αφού δεν υπάρχουν αστικα λεοφωρεία το βράδυ έπρεπε να πάρω ταξί για να γυρίσω σπίτι..
Ήμουν στην Τσιμισκή με Αριστοτέλους...Σχεδον όλα τα ταξί περνούσαν γεματα...Βρίσκω έναν άδειο εντελώς,μπαινω μέσα,του λέω τον προορισμό,ΟΚ...Μετα από λίγα μέτρα,του κανουν σινιάλο μια παρεα απο κοπέλες για Ωραιοκαστρο...Τις παιρνει και μου λεει να κατεβώ!!!!! Του λεω ότι ειμαι και εγω στη διαδρομη μεσα και οτι μπορει να με εξυπηρετησει..Αυτος ανενδοτος,σταματημενος και περιμενει να κατεβω..Τελικα κατεβηκα απογοητευμενος...
Ψάχνω για ταξί...Βρισκω έναν που μπορουσε να με παρει και μου ειπε οτι επειδη ειχε επιβατη θα εκανε πρωτα μια παρακαμψη για να τον αφησει και μετα να με παει και εμενα σπιτι μου...Τελικα μπήκα και ας πληρωσα παραπάνω γιατί επερεπε να αφησει τον πρωτο πελατη....
Αν έκανα μια καταγγελεια για τον οδηγο που με κατεβασε,θα είχε αντικρισμα?Τί λεει η εμπειρία σας?
Τελος,τον τελευταιο καιρό τα περισσότερα ταξί αράζουν στις πιάτσες,δημιουργώντας ατελέιωτες ουρες ειδικα τις βραδυνες ώρες για να μην καινε καυσιμα ....
TΑΧΙ και συμπεριφορά οδηγών - Εμπειρίες