-
Ο χρήστης VANGSKG έγραψε:
Μεταμεσονύκτιες ώρες,ξημέρωμα Κυριακής είχα πάει για διασκέδαση στο κέντρο και αφού δεν υπάρχουν αστικα λεοφωρεία το βράδυ έπρεπε να πάρω ταξί για να γυρίσω σπίτι..
Ήμουν στην Τσιμισκή με Αριστοτέλους...Σχεδον όλα τα ταξί περνούσαν γεματα...Βρίσκω έναν άδειο εντελώς,μπαινω μέσα,του λέω τον προορισμό,ΟΚ...Μετα από λίγα μέτρα,του κανουν σινιάλο μια παρεα απο κοπέλες για Ωραιοκαστρο...Τις παιρνει και μου λεει να κατεβώ!!!!! Του λεω ότι ειμαι και εγω στη διαδρομη μεσα και οτι μπορει να με εξυπηρετησει..Αυτος ανενδοτος,σταματημενος και περιμενει να κατεβω..Τελικα κατεβηκα απογοητευμενος...Φυσικά και κάνεις πλάκα τώρα.
-
όχι φίλε,δεν κάνω καθόλου πλάκα..Αληθινο περιστατικό που συνέβει πριν μερικά χρόνια...
Δεν υπήρχε λόγος να με κατεβασει..ήμουν ο πρωτος πελατης και ακομα όταν πήρε τις κοπέλες για Ωραιόκαστρο μπορούσε να παει από δρόμο και να με αφησει και εμενα χωρίς να παρεκλίνει από την διαδρομή του..Τι να πω....Απλά εύχομαι τωρα αυτός να μην εχει δουλεια και να ψαχνει τους πελατες κανοντας σηματα με τα φωτα ενω παλαιοτερα εκανε επιλογες...
Έχω και άλλες κακές εμπειρίες αλλα θα τις γραψω καποια άλλη στιγμή για να μην παρω μονοτερμα το τοπικ...
Αλλα τωρα θα πω μια καλη..Μπαινω σε ενα ταξι με εναν νεαρο οδηγο..Μου μιλαει στο πληθυντικο-του ειπα να με μιλαει στον ενικο-με ρωτησε για ν παρει και δευτερο πελατη-τον αφησα-,με πήγε ακριβώς μπροστα στο σπίτι μου και έκοψε και απόδειξη... -
Και κατέβηκες αντι να τον πλακώσεις στο ξύλο; Στο πρώτο περιστατικό έπρεπε να του ζητήσεις να αλλάξεις προορισμό και να σε πάει στο οικείο Αστ. Τμήμα Λευκού Πύργου για να του κάνεις καταγγελία, μήνυση και αγωγή. Να δεις πως θα σε πήγαινε στον προορισμό σου όμορφα και ωραία.
-
Μεταμεσονύκτιες ώρες,ξημέρωμα Κυριακής είχα πάει για διασκέδαση στο κέντρο και αφού δεν υπάρχουν αστικα λεοφωρεία το βράδυ έπρεπε να πάρω ταξί για να γυρίσω σπίτι..
Ήμουν στην Τσιμισκή με Αριστοτέλους...Σχεδον όλα τα ταξί περνούσαν γεματα...Βρίσκω έναν άδειο εντελώς,μπαινω μέσα,του λέω τον προορισμό,ΟΚ...Μετα από λίγα μέτρα,του κανουν σινιάλο μια παρεα απο κοπέλες για Ωραιοκαστρο...Τις παιρνει και μου λεει να κατεβώ!!!!! Του λεω ότι ειμαι και εγω στη διαδρομη μεσα και οτι μπορει να με εξυπηρετησει..Αυτος ανενδοτος,σταματημενος και περιμενει να κατεβω..Τελικα κατεβηκα απογοητευμενος...
Ψάχνω για ταξί...Βρισκω έναν που μπορουσε να με παρει και μου ειπε οτι επειδη ειχε επιβατη θα εκανε πρωτα μια παρακαμψη για να τον αφησει και μετα να με παει και εμενα σπιτι μου...Τελικα μπήκα και ας πληρωσα παραπάνω γιατί επερεπε να αφησει τον πρωτο πελατη....
Αν έκανα μια καταγγελεια για τον οδηγο που με κατεβασε,θα είχε αντικρισμα?Τί λεει η εμπειρία σας?
Τελος,τον τελευταιο καιρό τα περισσότερα ταξί αράζουν στις πιάτσες,δημιουργώντας ατελέιωτες ουρες ειδικα τις βραδυνες ώρες για να μην καινε καυσιμα ....Tηλέφωνο την αστυνομία ΕΠΙΤΟΠΟΥ και δε το κουνάς μέχρι να έρθουν. Δε μπορεί να σου κάνει/πει τίποτα. Απορώ πως δεν τον πλάκωσες στα χαστούκια. Πάντως, για να μη λέω ψέμματα, κι εγώ θα κατέβαινα αλλά θα έλεγα στις γκόμενες πως οδηγεί γυμνός ο σάτυρος ή βρωμάει σκόρδο και να φύγουν
-
Και αν από το cb καλουσε τους συναδελφους του και μαζεύονταν σαν τις μελισσες,τι να εκανα??
Αφου τους ξερεις πως συμπεριφερονται...Σιγα μην τον πλακωνα στο ξυλο...Για να φαω καμπανα και μετα να τον πληρωνω για άνθρωπο?
Τα γκομενακια στον κοσμο τους...Κμια δεν τον ειπε γιατι με κατεβαζει.... -
Και αν από το cb καλουσε τους συναδελφους του και μαζεύονταν σαν τις μελισσες,τι να εκανα??
Αφου τους ξερεις πως συμπεριφερονται...Σιγα μην τον πλακωνα στο ξυλο...Για να φαω καμπανα και μετα να τον πληρωνω για άνθρωπο?Δε πιστεύω στα μάτια μου... ε μετά δεν απορώ που κάνει ο καθένας ό,τι θέλει...
-
Αφου τους ξερεις πως συμπεριφερονται...Σιγα μην τον πλακωνα στο ξυλο...Για να φαω καμπανα και μετα να τον πληρωνω για άνθρωπο?
Τα γκομενακια στον κοσμο τους...Κμια δεν τον ειπε γιατι με κατεβαζει....Έλα ρε φίλε, σιγά μη βγαίναν οι κομάντο-τάριφ γκάυζ και σε κυνηγούσανε Λιγούρης ήταν ο τύπος...
-
το ΥΜΕ κι η ΕΛ.ΑΣ τους εχει δωσει αερα να κανουν ο,τι θελουν...
Όταν σου ζητουν μαρτυυρες για καταγγελεια ,οταν δε αποδιδεται δικαιοσυνη...ο πολιτης δυστυχως δεν κυνηγαει την υπόθεση... -
το ΥΜΕ κι η ΕΛ.ΑΣ τους εχει δωσει αερα να κανουν ο,τι θελουν...
Όταν σου ζητουν μαρτυυρες για καταγγελεια ,οταν δε αποδιδεται δικαιοσυνη...ο πολιτης δυστυχως δεν κυνηγαει την υπόθεση...Μαλλον βρισκουν και τα κανουν!
-
Έπρεπε εκείνη τη στιγμή μέσα από το ταξί να τηλεφωνήσεις στο 100 (αν είχες κινητό) και να καταγγείλεις την άρνηση εξυπηρέτησης από μεριάς του ομάρ. Να δεις για πότε θα πήγαινες σπίτι σου.
-
Εγώ στην θέση σου θα ένιωθα τέτοια ντροπή που κατέβηκα και τέτοια ξεφτύλα ειδικά μπροστά στις κοπέλες που όχι 100 αλλά 200 μπινελίκια θα του ριχνα. Δεν θα το άφηνα με τίποτα.
-
Και μετα λεμε οτι βρισκουν και τα κανουν , συγγνωμη φιλε αλλα με κατι τετοια ειχαν παρει αερα οι ταριφες. Αστυνομια ηθελε επιτοπου να τον εβλεπες πως στρωνει χαρακτηρα
-
Δλδ ο ταξιτζής θεωρείται μάγκας που με κατεβασε?Μπορει να με κατεβασε για κανει τον εξυπνο,τον γόη,το καμακι του στα 3 γκομενακια που ανεβηκαν...
-
Δλδ ο ταξιτζής θεωρείται μάγκας που με κατεβασε?Μπορει να με κατεβασε για κανει τον εξυπνο,τον γόη,το καμακι του στα 3 γκομενακια που ανεβηκαν...Εσυ γιατι δεχτηκες να κατεβεις;Επρεπε να παρεις κατευθειαν το 100 απο το κινητο σου να τον καταγγείλεις.
-
Απάντησα και παραπάνω... Θεωρησα οτι η αστυνομια δεν θα επιλαμβανοταν και οτι θα ειχε φωναξει τους συναδελφους του για τσαμπουκα...
-
Απάντησα και παραπάνω... Θεωρησα οτι η αστυνομια δεν θα επιλαμβανοταν και οτι θα ειχε φωναξει τους συναδελφους του για τσαμπουκα...Να φανταστώ ότι δεν έχεις μαλώσει στη ζωή σου; Πάντως με αυτή τη νοοτροπία στην Ελλάδα δεν κάνεις δουλειά...
-
Και φυσικά έχω μαλώσει..Απλά επειδή υπάρχουν κατι γλειωδεις τυποι που μετα βγαινουν απο πανω κανωντας μυνηση για ψευδη αδικηματα,δεν θελω να μπλέξω!!!
-
Eπρεπε να του παρεις τα κλειδια απο τη μιζα και μετα να καλουσες τροχαια.
Εγω παντως μπορει να του τα περνα. -
Διαφωνούμε αλλά όπως αγαπάς.
-
REALZEUS ,έχεις δει πολλές φορές οι αστυνομικοί να κάνουν έλεγχο σε ταξι??/
Τι να εκανα δλδ?Να τον εβριζα?να του τραβουσα καμια μπάτσα?Δεν θα εβρισκα τον μπελά μου?
TΑΧΙ και συμπεριφορά οδηγών - Εμπειρίες