-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Ταξιτζηδες απο θεσσαλονικη βγηκαν την τηλεοραση και ειπαν οτι θελουν να βαλουν GPS για να λογους ασφαλειας.... να τους βρισκουν..... ευκολα και να ειδοποιουν αν γινει κατι κακο... ποσο ευφικτο ειναι κατι τετοιο????
Αυτο το συζητανε απο την Ολυμπιαδα του 2004! Η πλακα πια ειναι οτι δεν θελουν να τα πληρωσουν οι ιδιοι αλλα ο Ελληνας Φορολογουμενος! Το συστημα ειναι η τηλεματικη γι ατην ευρεια παρακολουθηση του στολου!
Το θεμα ειναι οτι πες πες πες... καποιος Βολευτης να δεχθει να το πληρωσουμε ολοι..... τοτε να δω αντιδρασεις του λαου!!!!!
-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
Ταξιτζηδες απο θεσσαλονικη βγηκαν την τηλεοραση και ειπαν οτι θελουν να βαλουν GPS για να λογους ασφαλειας.... να τους βρισκουν..... ευκολα και να ειδοποιουν αν γινει κατι κακο... ποσο ευφικτο ειναι κατι τετοιο????
Αυτο το συζητανε απο την Ολυμπιαδα του 2004! Η πλακα πια ειναι οτι δεν θελουν να τα πληρωσουν οι ιδιοι αλλα ο Ελληνας Φορολογουμενος! Το συστημα ειναι η τηλεματικη γι ατην ευρεια παρακολουθηση του στολου!
Το θεμα ειναι οτι πες πες πες... καποιος Βολευτης να δεχθει να το πληρωσουμε ολοι..... τοτε να δω αντιδρασεις του λαου!!!!!
Δεν θα το παρουν χαμπαρι Ολοι ειναι απασχολημενοι με τα τελη κυκλοφοριας, οποτε μαλλον θα περασει στο ντουκου ή θα ξαναξεχαστει το θεμα μεχρι να σφαξουν και αλλον ταριφα ωστε να επανελθει στο προσκηνιο αν και το βλεπω παλι γι ατου χρονου τα Χριστουγεννα! Παντα μα παντα ομως σφαζουν καποιον ταριφα χρονιαρες μερες!
-
Τον τελευταίο καιρό, λόγω του ότι δεν μπορούσα να οδηγήσω, για να πάω στον γιατρό μου για εξετάσεις χρειάστηκε αρκετές φορές να πάρω ταξί... 2 περιπτώσεις μου έκαναν εντύπωση:
-
Χρέπι ταξί Nissan Almera, με το λαμπάκι της μηχανής να ανάβει, και τις αναρτήσεις να έχουν γίνει ένα με το έδαφος. Πρέπει να είχαν 'σκάσει' όλες οι μπουκάλες... σε κάθε λακούβα πόναγαν όλα μου τα ράμματα...και σε κάθε στροφή... έκανα το σταυρό μου (πού να μην είχα και πρόβλημα με την καρδιά δηλαδή!!!)
-
Ταξί στην τρίχα VW Passat, ολοκαίνουριο, με DSG παρακαλώ... φουλ έξτρα! Όπως το περιεργαζόμουν είδα πως... υπήρχε μικροκάμερα η οποία ήταν στερεομένη δίπλα στον κεντρικό καθρέπτη και στόχευε το πίσω κάθισμα! Δεν μπορούσα (επειδή πόναγα ακόμα) να γυρίσω πίσω να δώ αν είχε και άλλη κάμερα που να στοχεύει εμπρός! Αυτό είναι νόμιμο; Δεν έχει να κάνει με προσωπικά δεομένα; Δεν θα έπρεπε κάπου να αναγράφει οτι ο χώρος παρακολουθείται από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης;;;
-
-
Ο χρήστης stanfromgreece έγραψε:
- Ταξί στην τρίχα VW Passat, ολοκαίνουριο, με DSG παρακαλώ... φουλ έξτρα! Όπως το περιεργαζόμουν είδα πως... υπήρχε μικροκάμερα η οποία ήταν στερεομένη δίπλα στον κεντρικό καθρέπτη και στόχευε το πίσω κάθισμα! Δεν μπορούσα (επειδή πόναγα ακόμα) να γυρίσω πίσω να δώ αν είχε και άλλη κάμερα που να στοχεύει εμπρός! Αυτό είναι νόμιμο; Δεν έχει να κάνει με προσωπικά δεομένα; Δεν θα έπρεπε κάπου να αναγράφει οτι ο χώρος παρακολουθείται από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης;;;
Μηπως το οδηγαγε μια ασχημη χοντρη και σου εκανε ερωτησεις για το Μεγκα;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
- Ταξί στην τρίχα VW Passat, ολοκαίνουριο, με DSG παρακαλώ... φουλ έξτρα! Όπως το περιεργαζόμουν είδα πως... υπήρχε μικροκάμερα η οποία ήταν στερεομένη δίπλα στον κεντρικό καθρέπτη και στόχευε το πίσω κάθισμα! Δεν μπορούσα (επειδή πόναγα ακόμα) να γυρίσω πίσω να δώ αν είχε και άλλη κάμερα που να στοχεύει εμπρός! Αυτό είναι νόμιμο; Δεν έχει να κάνει με προσωπικά δεομένα; Δεν θα έπρεπε κάπου να αναγράφει οτι ο χώρος παρακολουθείται από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης;;;
Όχι...ένας καραφλός με γυαλιά ηλίου ήταν!
-
μπα θα έλεγε ότι η διακόσμιση μέσα θύμιζε μπ*ρδελο
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Νομιζω οτι ηδη λεωφορεια των κτελ εχουν συστημα εντοπισμου θεσης,καπου ειχα ακουσει μια διαφημιση για το κτελ Τριπολης.Και ο ΟΑΣΘ το έχει κάνει αυτό:
http://www.oasth.gr/tools/lineVehs.phpυπήρχε μικροκάμερα η οποία ήταν στερεομένη δίπλα στον κεντρικό καθρέπτη και στόχευε το πίσω κάθισμα! Δεν μπορούσα (επειδή πόναγα ακόμα) να γυρίσω πίσω να δώ αν είχε και άλλη κάμερα που να στοχεύει εμπρός! Αυτό είναι νόμιμο; Δεν έχει να κάνει με προσωπικά δεομένα; Δεν θα έπρεπε κάπου να αναγράφει οτι ο χώρος παρακολουθείται από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης;;;
Ναι, έπρεπε τουλάχιστον να αναγράφεται σε εμφανές σημείο. Δεν ξέρω μάλιστα κατά πόσο είναι νόμιμο εξ'άρχής να έχει κάμερες, φαντάζομαι όμως πως ναι (μπορεί να θεωρηθεί κατ'επέκταση επαγγελματικός χώρος)
Το θέμα είναι ότι ούτε το fleet tracking, ούτε οι κάμερες θα προστατέψουν τους ταξιτζήδες από τέτοιους ψυχάκηδες. Αν ο άλλος από πίσω σου καρφώσει ξαφνικά στη καρωτίδα το μαχαίρι, δεν θα προλάβεις να πατήσεις το κουμπί SOS. Και αν υπήρχε καταγραφικό, απλά θα το ξήλωνε από το πορτμπαγκάζ ή και θα έκαιγε το ταξί για να εξαφανίσει τις αποδείξεις.
Αυτό που θα προστάτευε αποτελεσματικά τη ζωή τους είναι το εσωτερικό διαχωριστικό, όπως έχουν τα ταξί στη Νέα Υόρκη. Είναι φτιαγμένο συνήθως από lexan (το ίδιο υλικό που φτιάχνονται οι ζελατίνες στα κράνη) και στο κατάλληλο πάχος μπορεί να σταματήσει ακόμα και σφαίρες. Κάτι μου λέει όμως ότι ούτε να το ακούσουν δεν θέλουν, αφού τρώει 1 θέση από το ταξί και αποκλείει τη τριπλοταρίφα. -
Πράγματι, είχε πάει να το περάσει η κυβέρνηση, νομίζω ενοψει ολυμπιακών 2004, αλλά ούτε να το ακούσουν οι ταξιτζήδες.
Φάτε τα τώρα. -
Ο χρήστης FestoNero έγραψε:
Πράγματι, είχε πάει να το περάσει η κυβέρνηση, νομίζω ενοψει ολυμπιακών 2004, αλλά ούτε να το ακούσουν οι ταξιτζήδες.
Φάτε τα τώρα.Εδώ το 2004 δεν θέλαν καλά καλά να αποσύρουν κάτι σαράβαλα ταξί τύπου Nissan Bluebird και Οpel Vectra πρώτης γενιάς.
-
Φάτε τα τώρα.Και τωρα αυτο συζηταγαν αλλα οι ταριφες καλα ανεφερες δεν θελουν να το ακουλ λογω ΚΟΣΤΟΥΣ οπως λενε! Και οι καμερες θα γινει μια διαταξη ειπε ο Υπ.Με για να μπουν στα ταξι, βεβαια θα τα πληρωσει ο μαλακας φορολογουμενος Ρε σκατολαμογια βαλτε μια φορα το χερι στη τσεπη και πληρωστε να πουμε! Ολα απο μας τα περιμενετε ΖΩΑ Ε ΖΩΑ, ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΑΡΙΦΕΣ!!! Δουλεια σας ειναι εμας τι μας βαζετε να πληρωσουμε τα κερατιατικα σας???
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Είσαι ρατσιστής???
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Είσαι ρατσιστής???
Αυτή ειναι χοντρη και ασχημη
-
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
http://silvestro.pblogs.gr/2009/08/oi-hontroi-einai-oi-wraioi.html
Δεν είμαι χοντρός αγάπη μου... απλώς σκέφτομαι πολύ !!!!Και εγω χοντρος ειμαι
-
Μπούληδες.
-
Μισημεριδα
-
Μπόυληδες.Πραγματικη φωτο------------> http://yfrog.com/0wadmins1759744j
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
ΜισημεριδαWhatever. Έχουμε καλύτερη αναλογία kg/hp
-
we just turn up the b-ουστ!
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Μισημεριδα
Whatever. Έχουμε καλύτερη αναλογία kg/hp
Κάνουμε καλύτερη μεταφορά βάρους...
(αν και δεν είμαι κανά μοσχάρι, συμπάσχω! - ή +πασχο?)
TΑΧΙ και συμπεριφορά οδηγών - Εμπειρίες