-
Σωστότατος ο greo...
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Αφού δεν είσαι τέτοιος τύπος βρε 'greo' γιατί το γράφεις αυτή τη τελευταία πρόταση.
Μείνε στα επιχειρήματά σου και μη χάνεις το όποιο δίκιο έχεις.Εχεις δικιο ρε tazio αλλα δεν μπορω να ακουω για παιδια 15 και 19 χρονων να τους απονεμονται θανατικες καταδικες απο μονιμα αγανακτισμενους πολιτες που απο τη σιγουρια του μισθουλακου τους και τη ζεστασια του καναπε τους, κρινουν τους παντες και τα παντα χωρις να εχουν βγει ΠΟΤΕ να διεκδικησουν κατι. Επειδη δηαλδη σπανε τζαμια και πετανε πετρες δικαιολογουνται φωνες τυπου 'Θανατος στο 15χρονο κωλοπαιδο' ή 'Στη φυλακη και στη θαλασσα το κλειδι'. Την εβαλα αυτη την προταση για να σκεφτει ο καθενας. ΑΝ ο δικος μου γιος στα 16 του μαζι με μια παρεα πεταξει απο καμια πετρα ή κανει καποια χαζομαρα οπως καναμε οι περισσοτεροι μας (οσοι τουλαχιστον τρεχει αιμα στις φλεβες μας), θα μας αρεσε χωρις συληψη, χωρις ανακριση, χωρις καταδικη, χωρις δευτερη ευκαιρια να ερθει ενας μπατσος και να του φυτεψει καμια σφαιρα;
ετσι τα βλεπεις εσυ, αλλοι τα βλεπουν αλλιως!
εσυ μπορει να λυπασαι τους αλλους, οι αλλοι μπορει να λυπουνται εσενα!αποψη μου ειναι οτι οι εφηβοι θα πρεπει να κοιτανε το σχολειο τους και το τι γινεται στον κοσμο και να περιοριζονται σε νομοτυπες διαδικασιες αντιδρασης και οχι σε σπασιμο υαλοπινακων κτλ κτλ...
τεσπα η συζητηση μαλλον παρεκτρεπεται... -
Ο χρήστης greo έγραψε:
Αφού δεν είσαι τέτοιος τύπος βρε 'greo' γιατί το γράφεις αυτή τη τελευταία πρόταση.
Μείνε στα επιχειρήματά σου και μη χάνεις το όποιο δίκιο έχεις.Εχεις δικιο ρε tazio αλλα δεν μπορω να ακουω για παιδια 15 και 19 χρονων να τους απονεμονται θανατικες καταδικες απο μονιμα αγανακτισμενους πολιτες που απο τη σιγουρια του μισθουλακου τους και τη ζεστασια του καναπε τους, κρινουν τους παντες και τα παντα χωρις να εχουν βγει ΠΟΤΕ να διεκδικησουν κατι. Επειδη δηαλδη σπανε τζαμια και πετανε πετρες δικαιολογουνται φωνες τυπου 'Θανατος στο 15χρονο κωλοπαιδο' ή 'Στη φυλακη και στη θαλασσα το κλειδι'. Την εβαλα αυτη την προταση για να σκεφτει ο καθενας. ΑΝ ο δικος μου γιος στα 16 του μαζι με μια παρεα πεταξει απο καμια πετρα ή κανει καποια χαζομαρα οπως καναμε οι περισσοτεροι μας (οσοι τουλαχιστον τρεχει αιμα στις φλεβες μας), θα μας αρεσε χωρις συληψη, χωρις ανακριση, χωρις καταδικη, χωρις δευτερη ευκαιρια να ερθει ενας μπατσος και να του φυτεψει καμια σφαιρα;
Με τον τρόπο που αντιδρούν οι επαναστάτες νέοι στις πιο πάνω φωτό νομίζω ότι το χάνουν το δίκιο τους.
Το ότι κάποιος τους κρίνει δεν σημαίνει ότι έχει την ζεστασιά του καναπέ του ούτε την σιγουριά του μισθού του. Αλλά και να τα έχει, έχει κάθε δικαίωμα να το κάνει από την στιγμή που άλλος παρεκτρέπεται. -
Ρε παιδια και ο Αστυνομικος 20αρης ηταν που εκανε τη θητεια του στους καραμπινιερι. Για μπειτε λιγο στη θεση του, δεν θα ειχατε πανικοβληθει??
Εγω θα ειχα χεστει πανω μου...Τωρα με τις φωτο δεν μπορεις να κρινεις οσο το Βιντεο, Παιδια δε πρεπει να κοιταμε μονο τι εκανε ενα ατομο απο τον οχλο..Μεσα στο πανικο ο αστυνομικος δε διαλεξε με βαση το ποιος του εριξε τις περισοτερες,απλα ο Τζιουλιανι ηταν αυτος που βρεθηκε μπροστα του.
Για φαντασου τωρα να επεφτε μια μολοτοφ μεσα στο τζιπ, τι καταληξη θα ειχαμε.......Α και για να μη παρεξηγηθουμε δεν υποστηριζω οτι πχ αν καποιος φοραει κουκουλα και ριχνει πετρες πρεπει να τον σκοτωσουμε.Απλα λεω οτι και οι αστυνομικοι πρεπει να μπορουν να αμυνθουν οταν κινδυνευει η ζωη τους η η ζωη αλλων πολιτων
-
Α και ξεχασα,εχω φαει και ξυλο απο τα Ματ στα επεισοδια με τον Τεμπονερα στη πατρα........ Δεν ειμαι Βολεμενος και κοινωνικα αναλγητος
αλλα δε βγηκα να καψω αυτοκινητα η να σκοτωσω κοσμο. Επισης το θυμα ηταν παιδι μεγαλοσυνδικαλιστη Βολεμενου και δεν τον πηρε ο πονος να τα καψει για το δικιο του -
Ο χρήστης greo έγραψε:
Φιλε μου (καλη χρονια κατ' αρχην),Eπισης αγαπητε greo καλη χρονια με υγεια πανω απ'ολα και καθε προσωπικη και οικογενειακη ευτυχια καθως και επαγγελματικη επιτυχια. >και οι πετρες ξερουν οτι δεν υπηρχε ουτε η μια στο δισεκατομμυριο περιπτωση να σκοτωθει ο εν λογω καραμπινιερος.
Tωρα εγω γιατι πιστευω πως αν εκτοξευσω ενα πυροσβεστηρα 5 κιλων στο κεφαλι του αλλου υπαρχει πιθανοτητα να τον αφησω τουλαχιστον σακατη??
Η αποδειξη ειναι ΠΑΑΑΑΑΑΡΑ πολυ απλη. Τιποτα δεν εμποδισε στους black block να κουβαλανε μαζι τους φονικα οπλα και να καθαρισουν τους μπατσους που στριμωχνουν. Αλλα αν και μπορει ο καθενας μας να καταλογισει 100 πραματα στα εν λογω ατομα, ανθρωπινες ζωες ΔΕΝ εχουν αφαιρεσει ΠΟΤΕ!
Kατα τη γνωμη σου αυτο νομιμοποιει τον καθενα 'αγωνιστη' (του κωλου και με τα λεφτα του μπαμπα) να καταστρεφει ή να τραυματιζει ελαφρα η βαρια τον οποιοδηποτε??
Επι της ουσιας τωρα, εγω βλεπω εναν ανθρωπο που οπλοφορει ΟΧΙ γιατι ειναι ομορφοπαιδο, αλλα για να προστατευει τις ζωες και εν συνεχεια τις περιουσιες των πολιτων να σημαδευει με σκοπο τον φονο σταθερα και αταραχα. Ουτε να τραυματισει ουτε να εκφοβισει. Σφαιρα με στοχο το κεφαλι.
Αντιθετα εγω βλεπω ενα χερι να πυροβολει.
Να με συγχωρεις που δεν εχω μαθει ακομα να βλεπω συναισθηματα και σκεψεις μεσα απο μια φωτογραφια.
Θα ηθελα πολυ να μαθω πως το καταφερνεις αυτο αγαπητε greo.
Ποια ειναι η τεχνικη που σου επιτρεπει να διαβαζεις τα συναισθηματα ενος ανθρωπου μεσα απο μια φωτογραφια ωστε να εισαι τοσο σιγουρος οτι ο carabiniero τελουσε εν απολυτη ψυχραιμια και ψυχικη ηρεμια....Και στη συνεχεια, πατανε το (πιθανο) πτωμα με το τζιπ σαν να ειναι σακί με πατατες ενω ο κοσμος εχει ηδη αρχισει να διαλυεται οπως φαινεται και στην φωτο:
Το γεγονος του πανικου οσων ηταν μεσα στο L/R δεν παιζει καθολου κατα τη γνωμη σου ετσι δεν ειναι??
Η αστυνομια δεν εχει ιδρυθει για να επιβαλλει ποινες, πολυ περισσοτερο θανατικες καταδικες. Εχει εκπαιδευτει για να ΜΗΝ χανει την ψυχραιμια της και να ακινητοποιει τους ταραξιες χωρις να τους σκοτωνει. Η δε χρηση οπλων κατα της ζωης να ειναι το εσχατο μεσο, ΑΦΟΥ προηγηθουν πυροβολισμοι στον αερα για εκφοβισμο ΚΑΙ τραυματισμοι.
Aν δε κανω λαθος και δακρυγονα επεσαν και προειδοποιητικες βολες με τα αντιθετα αποτελεσματα.....
Οσο για το αν ημουν, δυστυχως ημουν στην μαμα πατριδα εκεινη την εποχη και δεν μπορεσα να παω. Αλλα εχω παει σε τοσες πολλες διαδηλωσεις, ωστε πιστευω οτι μπορω να κρινω φωτογραφιες και βίντεο πολυ καλυτερα απο τον καθε καναπεδακια και κομπιουτερακια που τα βλεπει ολα αυτα μεσω Ευαγγελατου και κουναει το κεφαλι του λεγοντας 'Κοιτα τι καναν τα κωλοπαιδα'.
Eπιτρεψε μου να πιστευω οτι απο τη στιγμη που κι εσυ χρησιμοποιεις το πληκτρολογιο, οτι εισαι ακομα ενας κομπιουτερακιας και καναπεδακιας οπως εγω ή ο καθενας εδω....
Στον Lakona και τον ΚRIEZA το μονο που εχω να πω ειναι οτι τους λυπαμαι ειλικρινα και ... ασε καλυτερα, καλη χρονια, καλη καρδια και καλα μυαλα
Εγω παλι θα σε συμβουλευα να λυπασαι μονο για τον εαυτο σου και να προσπαθεις να βελτιωνεσαι.
Αυτο ισχυει για τον καθενα μας (και πολυ περισσοτερο για μενα).
Ενας τροπος βελτιωσης ειναι και η ανταλλαγη αποψεων χωρις προσωπικους χαρακτηρισμους και συμπερασματα.
Οι αποψεις αυτες δεν απαραιτητο να συμφωνουν και καλο ειναι να υπαρχουν και οι διαφορετικες....
Αλλιως θα δικαιωνονταν οι διαφοροι Γκαιμπελς, Μπερια, Σταλιν κ.ο.κΕχεις δικιο tazio δε βαριεσαι Πρωτοχρονια ειναι
Ακριβως.Μπορει να χουμε πιει και κατι παρα πανω το βραδυ κυκλοφορουν και πολλες μπομπες τωρα τελευταια
-
Δηλαδή ο αστυνομικός είχε προηγούμενα με τον συγκεκριμένο διαδηλωτή???
Η μήπως απλά ξυπνησε το πρωί και είπε ας σκοτώσω κανα δύο για να το έχω βαρος μια ζωή
Δε μπορώ να καταλάβω γιατί πολλοί από τους 'διαδηλωτές' φοράνε τις κουκούλες, κρυώνουν???Έχει ρωτήσει κανένας όλους αυτούς των οποίων οι περιουσίες καταστρέφονται σε κάθε διαδήλωση, πως νιώθουν?
(Φυσικά δεν είμαι υπέρ του να χάνονται ζωές αλλά δεν μπορεί να είναι και όλα ανεξέλεγκτα )
Edit: **Χρόνια πολλά καλή χρονιά **
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
...Και στη συνεχεια, πατανε το (πιθανο) πτωμα με το τζιπ σαν να ειναι σακί με πατατες ενω ο κοσμος εχει ηδη αρχισει να διαλυεται οπως φαινεται και στην φωτο:
Ο 'κόσμος' είναι σαν τον κύριο με το κράνος και το σωλήνα στο χέρι; Του Καλαμπόκα που άνοιξε το κεφάλι του καθηγητή με σιδερολοστό του έριξαν ισόβια ως εγκληματία και ορθώς έπραξαν. Τούτος εδώ τί σκόπευε να κάνει στους αστυνομικούς, που είναι α) πολίτες με δικαιώματα όπως όλοι οι άλλοι, β) ενδεχομένως οικογενειάρχες με παιδιά, γ) άτομα που μπορούν να πανικοβληθούν δεχόμενοι φονική επίθεση;
Γιατί ο Χ έχει τάχα το δικαίωμα να απειλεί ατιμώρητα τη ζωή και σωματική ακεραιότητα πολιτών, ένστολων ή μη; Είχε μήπως την αξίωση να πλακώσει με το σωλήνα του ανθρώπους και αυτοί να μη χρησιμοποιήσουν τα όπλα τους εναντίον του; Ή μήπως ήθελε να παραστήσει τον ήρωα ή να γίνει οσιομάρτυρας; Τέλος πάντων, ποια θα ήταν η κατάληξη της ιστορίας αν οι αστυνομικοί δεν οπλοφορούσαν κατά τη γνώμη σου; -
Ο χρήστης greo έγραψε:
Και οι πετρες ξερουν οτι δεν υπηρχε ουτε η μια στο δισεκατομμυριο περιπτωση να σκοτωθει ο εν λογω καραμπινιερος.Φαντάσου λίγο να ήσουν στην θέση του αστυνομικού. Βρίσκεσαι σε ένα ακινητοποιημένο αυτοκίνητο και σε πλησιάζει ένα εξαγριωμένο πλήθος κουκουλοφόρων κραδαίνοντας πέτρες και μεταλλικά αντικείμενα. Εσύ λοιπόν, ως οφείλεις το σκέπτεσαι ψύχραιμα και λες «Εντάξει, αποκλείεται να με σκοτώσουν –δεν έχουν σκοτώσει ποτέ κανέναν μέχρι τώρα. Το πολύ πολύ, να με τσακίσουν στο ξύλο. Ας περιμένω να δω τι θα μου κάνουν». Πιστεύεις ότι οποιοσδήποτε άνθρωπος θα μπορούσε να σκεφτεί έτσι πάνω στον πανικό της στιγμής;
Και στη συνεχεια, πατανε το (πιθανο) πτωμα με το τζιπ σαν να ειναι σακί με πατατες ενω ο κοσμος εχει ηδη αρχισει να διαλυεται οπως φαινεται και στην φωτο:
Οι διαδηλωτές διαλύθηκαν **αφού **έπεσε ο πυροβολισμός καθώς (όπως ήταν πολύ φυσικό) δούλεψε πια το ένστικτο της αυτοσυντήρησης. Το ίδιο ένστικτο που ώθησε τον πανικόβλητο αστυνομικό να πυροβολήσει. Όντας απειλούμενος από ομάδα κουκουλοφόρων προστάτευσε τον εαυτό του με τον μοναδικό τρόπο που πίστεψε (μέσα στον πανικό της στιγμής) ότι είχε.
ΑΝ ο δικος μου γιος στα 16 του μαζι με μια παρεα πεταξει απο καμια πετρα ή κανει καποια χαζομαρα οπως καναμε οι περισσοτεροι μας (οσοι τουλαχιστον τρεχει αιμα στις φλεβες μας), θα μας αρεσε χωρις συληψη, χωρις ανακριση, χωρις καταδικη, χωρις δευτερη ευκαιρια να ερθει ενας μπατσος και να του φυτεψει καμια σφαιρα;
Λοιπόν, όσο περίεργο και να σου φανεί, υπάρχουν πάρα πολλοί άνθρωποι που δεν έχουν πετάξει ποτέ πέτρα στην ζωή τους εναντίων αστυνομικών και παρόλα αυτά τρέχει αίμα στις φλέβες τους. Αδυνατώ να καταλάβω γιατί κάθε ζωντανός και φυσιολογικός άνθρωπος **οφείλει **να έχει προστριβές με τον νόμο σε κάποια στιγμή της νεότητας του.
Όλοι θλιβόμαστε κάθε φορά που χάνεται μια ανθρώπινη ζωή (ή τουλάχιστον έτσι ελπίζω, αν και δεν θα ξεχάσω ποτέ εκείνο το ανατριχιαστικό
Οταν με το καλο σκοτωθει ο γιος/κορη του διοικητη τροχαιας, που γράφτηκε σε αυτό το forum), αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι όλοι -ακόμα και οι ένοπλοι αστυνομικοί- έχουν το δικαίωμα να προστατεύσουν την ζωή τους και την σωματική τους ακεραιότητα, ιδιαίτερα όταν αυτή απειλείται από ομάδες ατόμων που κινούνται οργανωμένα εναντίων τους.Σημ. Greo ζητώ συγνώμη για τα επιλεκτικά quote που έκανα μόνο και μόνο για την οικονομία χώρου. Αν θεωρείς ότι με αυτόν τον τρόπο έχω αλλάξει το νόημα αυτών γράφεις, θα συμπεριλάβω ολόκληρο το μήνυμα σου)
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
AN EXEIS FTHSH AIMA NA MAZEPSHS 2 FRAGA NA ANOIXHS KAPIO MAGAZI DEN MBORH NA ERTH TO KATHE KOBLEXIKO KOLOPEDO KAI NA STO SPASH.KAI OI MBATSOI KOBLEXIKA KOLOPEDA ME STOLH EINE OI PERISOTEROI ALLA GOUSTARO THN TAXH KALYTERA
-
Το ποιά είναι η ΕΛ.ΑΣ. το είχα καταλάβει πριν από χρόνια όταν κατά την διάρκεια της ομηρίας από τον Ματέι, ο οποίος κρατούσε αφοπλισμένη χειρομβοβίδα πήγε για να λύσει την κατάσταση ο αρχηγός τηα αστυνομίας **φορώντας το κουστούμι του λες και πήγαινε να κόψει πρωτοχρονιάτικη πίτα!!!! **
Από τότε δεν έχει αλλάξει τίποτα!!!!!!
Λυπάμαι που ζω σε χώρα που ο κάθε κακοποιός μπορεί να κάνει έτσι εύκολα ότι θέλει και δεν υπάρχει κανείς για να με προστατέψει!!!!!!!!!!
Θλίβομαι που για μένα η αστυνομία στα μάτια μου φαίνεται και υπάρχει μόνο για να κόβει καμμια κλήση αραιά και που με εισρακτικού χαρακτήρα νοοτροπία και να κάνει γνήσια υπογραφών!!!!
Μέχρι το επόμενο συμβάν τα λέμε..... Έτσι είναι η αλήθεια!!!! -
Καλή χρονια,
το θέμα ειναι ** η δολοφονία 2 αστυνομικών**
Γιατί ασχολείστε με την Γένοβα???
-
Ο χρήστης jimmcom έγραψε:
Τον 17χρονο Αλβανό τον έπιασαν, τον είδα σε ένα δρόμο σταμάτησαν κι αυτό ήταν. Είχε να φάει δύο μέρες και μόνο που δεν παραδόθηκε
Τι θα κανε εκλασε πανω του,ο ρωσος ομως ειναι αλλη φαση,ειδικες δυναμεις ρωσιας και αν αυτο σημαινει Spetznaz ειναι δυσκολα τα πραγματα
Εμεις παντως τα καταφεραμε για αλλη μια φορα, να κινητοποιήσουμε ολη την χωρα για εναν και μοναδικο εγκληματία.(και ακομα να ειναι ελευθερος).
Για να αντιμετωπισουμε το οργανωμενο εγκλημα δηλαδη, χρειαζόμαστε περίπου 10 δις αστυνομικους,βαρια οπλισμένους.... -
To μέγα λάθος λάθος ήταν των αστυνομικών. Πλήρης αντιεπαγγελματισμός. Υπάρχουν κανόνες για τέτοιες αποστολές που δεν τηρήθηκαν, όπως επίσης και tips σε περίπτωση απόπειρας (άδειο περίστροφο και δεύτερο στην εσωτερική τσέπη κλπ).
Αυτό όμως που έγινε και γίνεται κατά κόρων από τα ΜΜΕ είναι οι τίτλοι και οι χαρακτηρισμοί. Ο Αλβανός και ο Ρώσος. Πέστε μου τώρα πως βγαίνει η ρετσινιά για ένα ολοκληρο λαό... -
Ευτυχώς που πνίγηκε/πέθανε και τον βρήκαν
-
Λένε πως ειναι 99% σίγουροι οτι είναι το πτώμα του Ρώσου αυτό που βρήκαν στο ποτάμι...
-
H Θεια Δικη λοιπον, λειτουργησε εκπληκτικα γρηγορα... προτου καν φτασουν οι ενισχυσεις.
-
Τώρα θ'αρχίσει η παραφιλολογία των Πουαρώ και καφενόβιων:
'Τον έπνιξαν οι αστυνομικοί για να πάρουν εκδίκηση'
'Τον έπνιξαν οι τύψεις'
'Τον έπνιξε ο Θεός'Edit: corsair ο πρώτος Πουαρώ-καφενόβιος!
-
Οπως εγραψα και στο αλλο τοπικ,ειναι πολυ πιθανον να πεθανε απο το κρυο...
Σε καθε περιπτωση η ιατροδικαστικη ερευνα θα διαφωτισει τις συνθηκες θανατου...
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Τώρα θ'αρχίσει η παραφιλολογία των Πουαρώ και καφενόβιων:
'Τον έπνιξαν οι αστυνομικοί για να πάρουν εκδίκηση'
'Τον έπνιξαν οι τύψεις'
'Τον έπνιξε ο Θεός'Edit: corsair ο πρώτος Πουαρώ-καφενόβιος!
hehehheheheheh
Οπως και να εχει, δοθηκε ενα τελος στην ιστορια, ευτυχες για ολους τους αλλους.
Δολοφονία Αστυνομικών....