-
Ο ΒΛΑΚΑΣ της υπόθεσης ήταν ο καραηλίθιος αλβανός μπάτσος που πυροβόλησε κάποιον που κατεβαίνει με τα χέσια ψηλά. Αν ήταν ο απαγωγέας φαντάζομαι ότι πολλοί από εδώ θα χαίρονταν κιόλας, γιατί μάλλον τους έχει εξουσιοδοτήσει ο (όποιος) θεός να αποφασίζουν για το δικαίωμα στη ζωή των άλλων ανθρώπων
-
Ο ίδιος θεός που εξουσιοδοτεί τον απαγωγέα να τρομοκρατεί και να σκοτώνει ανθρώπους που δεν του φταίνε σε τίποτα... Ανασκολοπισμός του χρειαζόταν.
-
Τότε ο καθένας ας σκοτώνει όποιον κάνει έγκλημα. Ποιος ο λόγος να πληρώνουμε την αστυνομία, εφόσον έχουμε την άδεια του θεού?
-
Εγώ πάντως,βρίσκομαι σέ ένα μικρό δίλημα,σχετικά με τό ποιόν τού Ρώσου.
Οι γιατροί τόν αναφέρουν ώς 'ψυχασθενή'.
Τό ποινικό του μητρώο ήταν καθαρό.
Εκανε τό έγκλημα στήν Κέρκυρα πρίν λίγο καιρό,τό οποίο ίσως καί όντως να οφειλότανε στήν ψυχική του ασθένεια.
Κατόπιν κλείνετε στήν 'ψυρού',όπου τρώει τό ξύλο τής αρκούδας,καί πιθανότατα τόν πηδάνε.
Η μεγαλύτερη ξεφτίλα καί ατίμωση γιά οποιονδήποτε άντρα.
Πιθανόν καί νά είναι ο λόγος τού τελικού εγκλήματος καί τής αυτοτιμωρίας του.
Τί λέτε καί εσείς ρε παιδιά;
Ούτε σεσημασμένος ήτανε,ούτε κάν(επιβεβαιωμένα) μικροκακοποιός. -
Τα πραγματικά γεγονότα μπορεί να μην τα μάθουμε ποτέ Αντρέα!
Αλλά δεν νομίζω ότι έχουν και σημασία.Ο άνθρωπος σκότωσε εν ψυχρώ τρείς ανθρώπους!!
Δεν μπορώ να βρω δικαιολογία για κάτι τέτοιο!!
-
για τον ντορο που γινεται τωρα φταινε οι ρουφιανοι δημοσιογραφοι η οι ιατροδικαστες που διαφωνουνε μεταξυ τους?τον εισαγγελεα οι δημοσιογραφοι τον βαλανε?
-
Η εισαγγελια εχει δικαιωμα να επεμβαινει οπου θελει και αυτη κρινει με διαφορα κριτηρια ανα περιπτωση....
πχ αν για καποιο θεμα γινεται ντορος η εισαγγελια επεμβαινει για να ελεγξει την νομιμοτητα των καταγγελομενων, αυτο δεν σημαινει οτι τα καταγγελομενα ειναι και αληθή.
Ο εισαγγελεας ειναι ελεγκτης της νομιμοτητας για ολους.... καποιοι προσπαθουν να μας πεισουν χρησημοποιοντας την επεμβαση του εισαγγελεα ως de facto επιβεβαιωση των καταγγελιων, των καναλιων.
Αν βγουν αυριο 3 καναλια και που οτι καποιο απηχθησαν απο εξωγηινους παλι ο εισαγγελεας θα επεμβει να ελεγξει ...αυτο δεν συμανινει οτι ειναι και αληθεια...η ερευνα του θα το δειξει αυτο.
-
Ο χρήστης GFON έγραψε:
Η εισαγγελια εχει δικαιωμα να επεμβαινει οπου θελει και αυτη κρινει με διαφορα κριτηρια ανα περιπτωση....πχ αν για καποιο θεμα γινεται ντορος η εισαγγελια επεμβαινει για να ελεγξει την νομιμοτητα των καταγγελομενων, αυτο δεν σημαινει οτι τα καταγγελομενα ειναι και αληθή.
Ο εισαγγελεας ειναι ελεγκτης της νομιμοτητας για ολους.... καποιοι προσπαθουν να μας πεισουν χρησημοποιοντας την επεμβαση του εισαγγελεα ως de facto επιβεβαιωση των καταγγελιων, των καναλιων.
Αν βγουν αυριο 3 καναλια και που οτι καποιο απηχθησαν απο εξωγηινους παλι ο εισαγγελεας θα επεμβει να ελεγξει ...αυτο δεν συμανινει οτι ειναι και αληθεια...η ερευνα του θα το δειξει αυτο.
ο εισαγγελεας επενεβη γιατι οι ιδιοι οι ιατροδικαστες δε συμφωνουν πληρως μεταξυ τους...με αποτελεσμα να δημιουργουνται υποψιες...τα καναλια εδωσαν βημα στις αποψεις που δεν συμβαδιζαν με την αποψη της ιατροδικαστη!
-
Επί της ουσίας (νομίζω) του θέματος: ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ στάση κατά τη μεταγωγή.
Έκαναν το λάθος και το πλήρωσαν με τη ζωή τους. Ακριβά, δε λέω, αλλά έφταιγαν.Τον Υπουργό μας δεν τον βλέπω καλά... του έχουν τύχει και πολλά...
-
Το γελοίον του πράγματος είναι ότι ενώ υπάρχει πολύ σημαντικό πολιτικό και κοινωνικό θέμα πίσω από όλα αυτά, εδώ όλοι ασχολούνται με το μέλλον του κάθε υπουργού μετά τον ανασχηματισμό. Δεν έχει σημασία η ίδια η υπόθεση δηλαδή, αλλά οι συνέπειές της στο image των πολιτικών. Αν καταφέρουν και την κουκουλώσουν (πράγμα αρκετά συχνό) τότε είναι σαν να μην έγινε τίποτα
Και περνάνε οι τρομονόμοι και τα διατάγματα και ξεχνάμε όλο και περισσότερες ελευθερίες και δικαιώματα και θα μας μαζάψουνε καμιά μέρα για ύποπτες σκέψεις και εκεί να δεις πως θα γελάει ο Όργουελ στον τάφο του
-
Ρίξε μια ματιά στην υπογραφή μου.
Παρεμπιπτόντως, το 1984 πέρασε. Έχουμε πια 2006 και να θυμάσαι ότι ο George ήταν ένας καταπληκτικός συγγραφέας, όχι προφήτης.
-
Ο χρήστης dazed έγραψε:
Και περνάνε οι τρομονόμοι και τα διατάγματα και ξεχνάμε όλο και περισσότερες ελευθερίες και δικαιώματα και θα μας μαζάψουνε καμιά μέρα για ύποπτες σκέψειςΚαλλιεργουμε τον φοβο,για να σπειρουμε τα μετρα που θελουμε...
-
Πριν πιάσουμε τον υπουργό, έχουμε ορίσει ως φταίχτη αυτόν που τους έστειλε, αυτόν που τους μετέθεσε κλπ, μέχρι τον αρχηγό της αστυνομίας. Άσχετοι ή ηθελημένα ψεύτες, δεν γνωρίζω. Τελικά, μήπως δεν είναι μία η αλήθεια;
Μια απάντηση, αδέλφια, στην υπόθεση αυτή: Γιατί στο καλό σταμάτησαν στη μέση του πουθενά για κατούρημα; Γιατί τους έστειλαν δυο μαζί; Και άντε, τους λυπήθηκαν. Γιατί δεν ήσαν και οι δύο αστυνομικοί έξω από την κλούβα, έτοιμοι για κάθε ενδεχόμενο;
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Πριν πιάσουμε τον υπουργό, έχουμε ορίσει ως φταίχτη αυτόν που τους έστειλε, αυτόν που τους μετέθεσε κλπ, μέχρι τον αρχηγό της αστυνομίας. Άσχετοι ή ηθελημένα ψεύτες, δεν γνωρίζω. Τελικά, μήπως δεν είναι μία η αλήθεια;Μια απάντηση, αδέλφια, στην υπόθεση αυτή: Γιατί στο καλό σταμάτησαν στη μέση του πουθενά για κατούρημα; Γιατί τους έστειλαν δυο μαζί; Και άντε, τους λυπήθηκαν. Γιατί δεν ήσαν και οι δύο αστυνομικοί έξω από την κλούβα, έτοιμοι για κάθε ενδεχόμενο;
Συνέχισε τη σκέψη σου...
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Ρίξε μια ματιά στην υπογραφή μου.Παρεμπιπτόντως, το 1984 πέρασε. Έχουμε πια 2006 και να θυμάσαι ότι ο George ήταν ένας καταπληκτικός συγγραφέας, όχι προφήτης.
Θα ήταν ανόητο εκ μέρους μου να κάτσω να σου αποδείξω πόσο λάθος είσαι.
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Κατόπιν κλείνετε στήν 'ψυρού',όπου τρώει τό ξύλο τής αρκούδας,καί πιθανότατα τόν πηδάνε.
Τί λέτε καί εσείς ρε παιδιά;Hunter, έχω τις αμφιβολίες μου για τα παραπάνω, αν αναλογιστώ τι τάσεις προωθούνται τελευταία και τι γνώμες εκφράζονται. Μάλλον για τιμή και δόξα το κόβω αν κάποιος τον παίρνει(εντός ή εκτός φυλακής), το' πιασες το υποννοούμενο;
Όσο για τον Ρώσο, σκότωσε τρία άτομα και διάλυσε τρεις οικογένειες. Το τι είχε τραβήξει στη ζωή του, σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση δεν είναι δικαιολογία για αυτά που έκανε(και προσωπικά, ΔΕΝ αποτελεί διακαιολογία για εμένα αν κάποιος είναι ψυχασθενής και θέλει ελαφρυντικά: παραμένει ΦΟΝΙΑΣ και σαν τέτοιος πρέπει να αντιμετωπιστεί στην ποινή και να πάει στην ψειρού και όχι να την σκαπουλάρει σε ιδρύματα για λίγα χρόνια και μετά πάλι έξω --- ΕΛΕΟΣ πια με την ασέβεια για τα θύματα και την ΠΛΗΡΗ ΑΜΝΗΣΙΑ για τα δικαιώματα που είχαν. Απ' την πολύ μαλ@κυνση εγκεφάλου, μας ενδιαφέρει πιο πολύ να υπερασπιστούμε τα δικαιώματα των φονιάδων ).
-
Ο χρήστης King Alexander έγραψε:
Τί λέτε καί εσείς ρε παιδιά;Hunter, έχω τις αμφιβολίες μου για τα παραπάνω, αν αναλογιστώ τι τάσεις προωθούνται τελευταία και τι γνώμες εκφράζονται. Μάλλον για τιμή και δόξα το κόβω αν κάποιος τον παίρνει(εντός ή εκτός φυλακής), το' πιασες το υποννοούμενο;
Όσο για τον Ρώσο, σκότωσε τρία άτομα και διάλυσε τρεις οικογένειες. Το τι είχε τραβήξει στη ζωή του, σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση δεν είναι δικαιολογία για αυτά που έκανε(και προσωπικά, ΔΕΝ αποτελεί διακαιολογία για εμένα αν κάποιος είναι ψυχασθενής και θέλει ελαφρυντικά: παραμένει ΦΟΝΙΑΣ και σαν τέτοιος πρέπει να αντιμετωπιστεί στην ποινή και να πάει στην ψειρού και όχι να την σκαπουλάρει σε ιδρύματα για λίγα χρόνια και μετά πάλι έξω --- ΕΛΕΟΣ πια με την ασέβεια για τα θύματα και την ΠΛΗΡΗ ΑΜΝΗΣΙΑ για τα δικαιώματα που είχαν. Απ' την πολύ μαλ@κυνση εγκεφάλου, μας ενδιαφέρει πιο πολύ να υπερασπιστούμε τα δικαιώματα των φονιάδων ).
Ένας πρααγματικά ψυχικά άρρωστος πρέπει να αντιμετωπιστεί υπό διαφορετικούς όρους από έναν κοινό εγκληματία.
Δεν ξέρω αν ο συγκεκριμένος ανήκε σ' αυτήν την κατηγορία, γενικά μιλαω...
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Ένας πρααγματικά ψυχικά άρρωστος πρέπει να αντιμετωπιστεί υπό διαφορετικούς όρους από έναν κοινό εγκληματία.
Αν έτσι το θέλουν, τότε εντάξει, ΑΛΛΑ, η ποινή που θα του επιβληθεί ΠΡΕΠΕΙ(για εμένα) να είναι η ίδια σε χρονική διάρκεια. Εδώ δεν έχει 'ο καημένος ο χαζός σκότωσε κάποιον', 'κρίμα', κ.λ.π. Ο φονιάς είναι φονιάς, τελεία και παύλα, και πρέπει να πληρώσει για την αφαίρεση ζωής.
Και κάτι άλλο: είναι απαράδεκτο ένας να εισπράττει 20-30 χρόνια για δολοφονία και να βγαίνει έξω στα 15. Εγώ θα ψήφιζα υπέρ της της πλήρης ποινής που του επέβαλλε το δικαστήριο και ΧΩΡΙΣ 5νθήμερες άδειες. Αρκετά πια με το παραμύθι του στυλ 'το παίζω καλό παιδί και βγαίνω έξω στο 1/3 ή στο 1/2 της ποινής'. Ας μάθει ο καθένας να αναλαμβάνει τις ευθύνες του πια! Τι πάει να πει 'συμμορφώθηκε';;; Πώς γίνεται να δίνουν 5θήμερες άδειες σε φονιάδες; Τι σόι φυλακή κάνουν;
Συνετισμός στη φυλακή; Αυτοί που φέρονται σαν άνθρωποι να τους φέρονται ανάλογα και με αξιοπρέπεια, να τους παρέχουν βιβλία, περιοδικά, ΑΛΛΑ αυτούς που σαπίζουν στο ξύλο και βιάζουν άλλους συγκρατούμενούς τους να τους ρίχνουν ανάλογες ξυλιές με στερήσεις εξόδου απ' το κελί τους ή να τους ευνουχίζουν, αντίστοιχα. Όταν έχεις να κάνεις με ζώα και ανθρώπους που δεν συνετίζονται, θα τους φερθείς σαν ζώα***
Όπου δεν πίπτει λόγος πίπτει ράβδος: δεν μπορεί να το παίζεις 'πολιτισμένος' σε ανθρώπους που δεν καταλαβαίνουν, παρ' όλες τις συστάσεις.***Ζητώ συγνώμη απ' τους φίλους μας τα ζωάκια, αν τα συγκρίνω με κατάπτυστες υπάρξεις
-
Ο χρήστης King Alexander έγραψε:
Αν έτσι το θέλουν, τότε εντάξει, ΑΛΛΑ, η ποινή που θα του επιβληθεί ΠΡΕΠΕΙ(για εμένα) να είναι η ίδια σε χρονική διάρκεια. Εδώ δεν έχει 'ο καημένος ο χαζός σκότωσε κάποιον', 'κρίμα', κ.λ.π. Ο φονιάς είναι φονιάς, τελεία και παύλα, και πρέπει να πληρώσει για την αφαίρεση ζωής.
Οι ψυχικά ασθενείς (κυρίως οι σχιζοφρενείς στην συγκεκριμένη περίπτωση) δεν είναι χαζοί, ούτε καθυστερημένοι, ούτε τίποτα παρόμοιο! Είναι άρρωστοι!
Γι' αυτό και χρήζουν διαφορετικής αντιμετώπισης! -
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Οι ψυχικά ασθενείς (κυρίως οι σχιζοφρενείς στην συγκεκριμένη περίπτωση) δεν είναι χαζοί, ούτε καθυστερημένοι, ούτε τίποτα παρόμοιο! Είναι άρρωστοι!
Γι' αυτό και χρήζουν διαφορετικής αντιμετώπισης!Μα δεν καταλαβαίνω που έγκειται η διαφορά μας: ας τους αντιμετωπίσουν διαφορετικά με θεραπείες κ.λ.π, αλλά η ποινή να είναι η ίδια σε χρονική διάρκεια.
Η σχιζοφρένειά τους δεν πάει να πει ότι είναι λιγότερο φονιάδες: εμένα με ενδιαφέρει το ότι αφαίρεσαν μια ζωή(αν σκότωσαν).
Δολοφονία Αστυνομικών....