-
Ο χρήστης Δημήτριος έγραψε:
-- δηλαδή δεν ήθελε το κράτος να πιάσει τους Ξηρούς για να γινόμαστε ρεντίκολο σε όλο το κόσμο???? η μήπως νομίζεις ότι ήταν η CIA πίσω από τους Μελισσοκόμους??
Θυμάσαι μια φορά επί Ν.Δ. (1990-1993) όταν είχε πιαστεί ένας από αυτούς; (δεν θυμάμαι ποιος). Τότε λοιπόν είχαν πλακώσει όλοι οι 'αριστεροί' δημοσιογράφοι και όλοι οι 'αγωνιστές' και πρωτοστάτησαν στην απελευθέρωσή του.
Τώρα αυτός (τον οποίο δεν θυμάμαι) είναι στην φυλακή με τον Κουφοντίνα και τους άλλους ασήμαντους...
Τέλος πάντων τον Κουφοντίνα τον γνώριζε προσωπικά (όχι πολύ καλά βέβαια) κάποιος γνωστός ενός κολλητού φίλου μου. Ο κολλητός φίλος μου είναι (μεταξύ άλλων) μουσικός και συνεργάστηκε με αυτόν τον γνωστό (επίσης μουσικό) για πολλούς μήνες και τα λέγανε.
Αυτός ο γνωστός λοιπόν του είπε του κολλητού φίλου μου ότι ο Κουφοντίνας ήταν λίγο ψώνιο και καφρο-αγωνιστής (προς τα τέλη της δεκαετίας του 70 όλ' αυτά).
Σε μια μεταξύ τους συνομιλία ο Κουφοντίνας του είπε 'Ξερεις xxxxx, το ΠΑΣΟΚ (ή ΠΑΚ, πως το λέγανε [b]τότε, δεν θυμάμαι), δεν έχει μόνο το πολιτικό κομμάτι του..[/b].'1ον αν μιλας για τον αντιτρομοκρατικο νομο του Μητσοτακη και για την παρωδια-δικη με το Σεριφη πρεπει(?) να γνωριζεις οτι ο Σεριφης **αθωωθηκε **τοτε και τωρα.
2ον Για το σχολιο-συνομιλια για το Πασοκ , ε και?(υπαρχει καποιος υπαινιγμος για συνεχισε...)
Τωρα να μου πεις εδω γραφτηκε οτι ο αστυνομικος στη Γενοβα ηταν σε αυτοαμυνα... ή μηπως ηταν τρομοκρατης και ο πιτσιρικας.
-
Σε μερικα επαγγελματα τα λαθη μπορουν να αποβουν μοιραια.Κριμα για αυτους που χαθηκαν και ακομα πιο κριμα για αυτους που αφησαν πισω.
-
Ο χρήστης gto250swb έγραψε:
Τωρα να μου πεις εδω γραφτηκε οτι ο αστυνομικος στη Γενοβα ηταν σε αυτοαμυνα... ή μηπως ηταν τρομοκρατης και ο πιτσιρικας.Ο αστυνομικος που πυροβολησε τον Καρλο Τζιουλιανι το εκανε γιατι δεχθηκε επιθεση απο περιπου 100 black block μεταξυ των οποιων ηταν και το θυμα..Στο
Βιντεο εχει καταγραφει ο ιδιος να ανοιγει τη πορτα του αυτοκινητου και να πεταει ολοκληρο πυροσβεστηρα στους αστυνομικους οι οποιοι ηταν στριμωγμενοι και δεχονταν καταιγισμο απο πετρες και καδρονια..Καποιος απο τους αστυνομικους πυροβολησε στο πανικο του και ο Τζιουλιανι επεσε χτυπημενος......Στη συνεχεια προσπαθησαν να ξεφυγουν και τον πατησαν με το αυτοκινητο .Εγω στη θεση τους δεν θα μπορουσα να κρατησω τη ψυχραιμια μου και θα ειμουν σε κατασταση πανικου,οποτε δεν μπορω να αρνηθω τη νομιμη αυτοαμυνα στον 20χρονο αστυνομικο
Απο την αλλη μερια το οτι εγινε στο κεντρο Ντιαζ οπου μπηκαν τα ματ και τους σακατεψαν εκει ηταν κατασταση Χουντας και συμφωνω απολυτα με τα υπολοιπα παιδια -
Ο χρήστης mousatos έγραψε:
Δε μπορούσε τουλάχιστον να τον κατεβάσει σε κάποιο πολυσύχναστο σημείο; Τόση χαζομάρα;;Καλύτερα να λέμε!!! Φαντάζεσαι πόσους νεκρούς θα θρηνούσαμε τώρα; 5 σφαίρες, καμιά δεν θα πήγαινε χαμένη...
Συλλυπητήρια στις οικογένειες των αδικοχαμένων, εύχομαι να έχουν δύναμη και κουράγιο.
Αυτά να τα βλέπουν οι υποστηριχτές των διαφόρων 'δικαιωμάτων' και των 'ελευθεριών'.
-
Στην Γερμανια για να γινεις αστυνομικος και για να καθοριστει η θέση απο την οποία θα υπηρετείς το κράτος, πρώτα απο όλα περνας απο test IQ (ή κατι αντίστοιχο).
Εδω μεχρι πριν απο λιγο καιρο,περναγες απλως απο το γραφειο του βολευτη...και βεβαια εκπαιδευτη ειχες τον ανηψιο του βολευτη και ανωτερος ήταν ο μπατζανάκης του υπουργού έτσι ωστε ο ελεγχος ποιότητας να ειναι ανυπαρκτος σε καθε κρίκο της αλυσίδας κ.ο.κ.
Μεσα σε αυτο το μπάχαλο,καποιοι προσπαθουν να βγαλουν το ψωμι τους και να γυρίσουν σώοι στο σπίτι τους.Δεν ειναι εύκολο...
-
Είναι δυνατόν να χάθηκαν 2 αστυνομικοί και να δολοφονήθηκε μία γυναίκα με τέτοιο τρόπο και να μιλάμε για ανθρώπινα δικαιώματα??????
Αυτός ο 'άνθρωπος' είναι ένα βάρος στη κοινωνία, ένα κάθαρμα, ένα μίασμα.
Προφανώς και πρέπει να να πυροβολήσουν εν ψυχρό και σε σημείο που να τον τραυματίσουν θανάσιμα γιατί αλλιώς θα σκοτώσει και άλλο κόσμο...Σκεφτήκατε τι πρωτοχρονιά θα κάνουν (εκτώς απο τους συγγενείς ) και οι κάτοικοι των γύρω χωριών (στη πλειοψηγία τους ηλικιωμένοι σε απομονομένα σημεία)? Και όλοι αυτοί οι άνθρωποι που τον ψάχνουν μέσα στο κρύο?
-
Στην Ιταλία πράγματι είναι διαφορετικό το επίπεδο της αστυνομίας.
Νομίζω όμως ότι οφείλεται στο ότι υπήρχε το πρόβλημα της μαφίας και της υψηλής εγκληματικότητας στη χώρα αυτή πολλά χρόνια πριν όταν στην Ελλάδα τα πράγματα ήταν πολύ πιο απλά... Αναγκάστηκαν να ανεβάσουν το επίπεδο όπως θα αναγκαστούμε να κάνουμε και εμείς. Το σε πόσα χρόνια όμως είναι άλλη ιστορία... -
Ειδα μια συνετευξη με τα 2 αδερφια της ατυχης γυναικας που σκοτωσε ο καριολης ο κωλορωσος στη Κερκυρα και λεγανε οι ανθρωποι οτι στην αναπαρασταση του εγκληματος ηταν ειρωνικος και τους κοιταγε με μισος και ειρωνεια μεσα στα ματια,ειχε και την προστασια των αστυνομικων και τους προκαλουσε
Ελεος ρε παιδια δηλαδη μερες που ειναι κατι τετοιοι τυποι σε κανουνε να θες να σκοτωσεις ευκολα και χωρις τυψεις
Αν τον βρουνε,μαλλον οταν, γιατι ειναι και θεμα τιμης πλεον μακαρι να τον σκοτωσουν επι τοπου το μπινε και αμα θελει κανας μαλακοδημοσιογραφος ας βγει να πει τιποτα,θα φαει κραξιμο -
Ο χρήστης eker123 έγραψε:
Τωρα να μου πεις εδω γραφτηκε οτι ο αστυνομικος στη Γενοβα ηταν σε αυτοαμυνα... ή μηπως ηταν τρομοκρατης και ο πιτσιρικας.
Ο αστυνομικος που πυροβολησε τον Καρλο Τζιουλιανι το εκανε γιατι δεχθηκε επιθεση απο περιπου 100 black block μεταξυ των οποιων ηταν και το θυμα..Στο
Βιντεο εχει καταγραφει ο ιδιος να ανοιγει τη πορτα του αυτοκινητου και να πεταει ολοκληρο πυροσβεστηρα στους αστυνομικους οι οποιοι ηταν στριμωγμενοι και δεχονταν καταιγισμο απο πετρες και καδρονια..Καποιος απο τους αστυνομικους πυροβολησε στο πανικο του και ο Τζιουλιανι επεσε χτυπημενος......Στη συνεχεια προσπαθησαν να ξεφυγουν και τον πατησαν με το αυτοκινητο .Εγω στη θεση τους δεν θα μπορουσα να κρατησω τη ψυχραιμια μου και θα ειμουν σε κατασταση πανικου,οποτε δεν μπορω να αρνηθω τη νομιμη αυτοαμυνα στον 20χρονο αστυνομικο
Απο την αλλη μερια το οτι εγινε στο κεντρο Ντιαζ οπου μπηκαν τα ματ και τους σακατεψαν εκει ηταν κατασταση Χουντας και συμφωνω απολυτα με τα υπολοιπα παιδιαΕνταξει ελεος! Φτανει τοσα ψεμματα.
Οπως μπορουμε να δουμε στην φωτο, ΟΥΤΕ ο Τιρα-Μολα δε θα μπορουσε να ανοιξει την πορτα απο τετοια αποσταση.
Και φυσικα το μπατσικο ΕΒΑΛΕ ΟΠΙΣΘΕΝ για να τον πατησει ενω ο κοσμος ειχε ΗΔΗ διαλυθει και ειχαν ερθει ενισχυσεις.
Εχουμε δει τις φωτο ολοι και αν θες βαζω κι αλλες. Δεν καταβηκαμε απο κανενα βουνο. -
Ως ουδέτερος παρατηρητής εγώ είχα δει τα εξής:
Οι κουκουλοφόροι έσπαγαν με διάφορα αντικείμενα το πίσω τζάμι του οχήματος. Κάποιος με σηκωμένο ψηλά πυροσβεστήρα από κοντά (όχι από εκεί που δείχνει η φωτογραφία σου) ήταν έτοιμος να τον ρίξει κάπου μέσα στο όχημα - μάλλον σε κεφάλι. Τότε πυροβόλησε ο αστυνομικός. Κι εγώ αν ήμουν στη θέση του επίσης θα πυροβολούσα βλέποντας έναν πυροσβεστήρα βάρους κάμποσων κιλών έτοιμο να μου έρθει κατακέφαλα.
Αν υπάρχει κάπου το βίντεο, ας το κατεβάσουμε να το δούμε καλύτερα.Αλλά ακόμα κι αν δεν θυμάμαι καλά, μπορεί κανείς βάσιμα να υποθέσει ότι ο αστυνομικός πυροβόλησε στα τυφλά δικαιολογημένα πανικόβλητος. Είσαι μέσα σε ένα αυτοκίνητο και τουλάχιστον 10 άτομα σπάνε το τζάμι κραδαίνοντας παλούκια. Τι θα κάνεις; Θα το συζητήσεις;
Edit: Στη συγκεκριμένη φωτογραφία ο Τζουλιάνι εμφανίζεται σε απόσταση βολής.
-
Παιδια η επιθεση στο αστυνομικο αυτοκινητο δεν ηταν μονο ενα ντου..Ειχε ακινητοποιηθει το αστυνομικο και οι αναρχικοι καναν 2 και 3 εφοδους......Ο Τζιουλιανι στο Βιντεο φαινεται καθαρα να ριχνει μεσα στο αυτοκινητο κοτρονια και καδρονια και λιγο πριν πυροβοληθει ετοιμαζοταν να ριξει το πυροσβεστηρα στο κεφαλι του Αστυνομικου.............
Εγω ειμουν στην Ιταλια εκεινη την εποχη και ειδα ολα τα δελτια απο το φασιστικο TG4 Του Φεντε μεχρι το κοκκινο Ραι3 οπως και ολες τις εκπομπες που εγιναν μετα...και κατεληξα στο οτι ηταν Αυτοαμυνα..
Ο φιλος που φωναζει Οχι αλλα ψεματα πιστευω ηταν εκει και τα ειδε ολα..Σε λιγο θα μας πει οτι ο Τζιουλιανι ηταν περαστικος και τον φαγανε γιατι δεν τους αρεσε η φατσα του.......
[/img] -
kala tou ekane tou kolopedou.to idio eixe ginh nomizo kai ellada prin xronia pou o mbatsos skotose ena kolopedo pou tou petaxe molotof sto poulman.
-
Ειλικρινά με θλίβουν ώρες ώρες κάποια σχόλια στο φόρουμ...
-
Τι λετε ρε σεις??
Για ποια αυτοαμυνα μιλατε??Το παιδι περαστικος ηταν απο εκει βρηκε ενα πυροσβεστηρα και πηγε να τον παραδωσει στην Αστυνομια.
Και επειδη ηταν ντροπαλος για να αποφυγει τις καμερες των δημοσιογραφων φορουσε τη κουκουλα.....
Οχι σα τα δικα μας τα μαλακισμενα που μολις βρουν ενα πορτοφολι γινονται σταρ.
Βεβαια ο σεμνος αυτος νεος ειχε δικαιωματα.
Ο αστυνομικος που θα 'παραλαμβανε' τον πυροσβεστηρα δεν ειχε απολυτως κανενα δικαιωμα ουτε στη ζωη ουτε στην αυτοαμυνα ουτε πουθενα....
Τι δικαιωματα εξαλλου πρεπει να εχει ενας εκπροσωπος της Εξουσιας σε σχεση με ενα αντιεξουσιαστη του κωλου,** που κατα 99,99% κανει αγωνα με τα λεφτα του μπαμπα,** δεν εχει βγαλει ποτε μονος του ουτε ενα ευρω αλλα παρολα αυτα εχει αποψη για τη παγκοσμιοποιηση, τον κομμουνισμο , τον καπιταλισμο, τα δικαιωματα των Ινδιανων του Αμαζονιου και τις τελευταιες δηλωσεις του Πάπα.Ο μπατσος ειναι αμελητεα αξια μπροστα στον τεραστιο ηθικο και πολιτικο ογκολιθο με την κουκουλα και το μονο που δικαιουται ειναι ενας πυροσβεστηρας/πετρα/μολοτωφ/καδρονι στο κεφαλι, αντιθετα με τον αγωνιστη με την κουκουλα που αυτη τη στιγμη ο αδριαντας του θα επρεπε να κοσμει τις πλατειες ολης της Ιταλιας της Ευρωπης και του κοσμου ολακερου......
Καλη χρονια κυριοι....
-
Τον 17χρονο Αλβανό τον έπιασαν, τον είδα σε ένα δρόμο σταμάτησαν κι αυτό ήταν. Είχε να φάει δύο μέρες και μόνο που δεν παραδόθηκε
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Τον 17χρονο Αλβανό τον έπιασαν, τον είδα σε ένα δρόμο σταμάτησαν κι αυτό ήταν. Είχε να φάει δύο μέρες και μόνο που δεν παραδόθηκεΤι θα κανε εκλασε πανω του,ο ρωσος ομως ειναι αλλη φαση,ειδικες δυναμεις ρωσιας και αν αυτο σημαινει Spetznaz ειναι δυσκολα τα πραγματα
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Τον 17χρονο Αλβανό τον έπιασαν, τον είδα σε ένα δρόμο σταμάτησαν κι αυτό ήταν. Είχε να φάει δύο μέρες και μόνο που δεν παραδόθηκεΑς μην ξεχνάμε ότι και αυτός βοήθησε στην απόδραση, και ήταν έμπορος πριν μπει φυλακή..
-
Ο χρήστης eker123 έγραψε:
Παιδια η επιθεση στο αστυνομικο αυτοκινητο δεν ηταν μονο ενα ντου..Ειχε ακινητοποιηθει το αστυνομικο και οι αναρχικοι καναν 2 και 3 εφοδους......Ο Τζιουλιανι στο Βιντεο φαινεται καθαρα να ριχνει μεσα στο αυτοκινητο κοτρονια και καδρονια και λιγο πριν πυροβοληθει ετοιμαζοταν να ριξει το πυροσβεστηρα στο κεφαλι του Αστυνομικου.............
Εγω ειμουν στην Ιταλια εκεινη την εποχη και ειδα ολα τα δελτια απο το φασιστικο TG4 Του Φεντε μεχρι το κοκκινο Ραι3 οπως και ολες τις εκπομπες που εγιναν μετα...και κατεληξα στο οτι ηταν Αυτοαμυνα..
Ο φιλος που φωναζει Οχι αλλα ψεματα πιστευω ηταν εκει και τα ειδε ολα..Σε λιγο θα μας πει οτι ο Τζιουλιανι ηταν περαστικος και τον φαγανε γιατι δεν τους αρεσε η φατσα του.......Φιλε μου (καλη χρονια κατ' αρχην), αυτα που λες δε στεκουν. Και οι πετρες ξερουν οτι δεν υπηρχε ουτε η μια στο δισεκατομμυριο περιπτωση να σκοτωθει ο εν λογω καραμπινιερος. Η αποδειξη ειναι ΠΑΑΑΑΑΑΡΑ πολυ απλη. Τιποτα δεν εμποδισε στους black block να κουβαλανε μαζι τους φονικα οπλα και να καθαρισουν τους μπατσους που στριμωχνουν. Αλλα αν και μπορει ο καθενας μας να καταλογισει 100 πραματα στα εν λογω ατομα, ανθρωπινες ζωες ΔΕΝ εχουν αφαιρεσει ΠΟΤΕ!
Επι της ουσιας τωρα, εγω βλεπω εναν ανθρωπο που οπλοφορει ΟΧΙ γιατι ειναι ομορφοπαιδο, αλλα για να προστατευει τις ζωες και εν συνεχεια τις περιουσιες των πολιτων να σημαδευει με σκοπο τον φονο σταθερα και αταραχα. Ουτε να τραυματισει ουτε να εκφοβισει. Σφαιρα με στοχο το κεφαλι. Και στη συνεχεια, πατανε το (πιθανο) πτωμα με το τζιπ σαν να ειναι σακί με πατατες ενω ο κοσμος εχει ηδη αρχισει να διαλυεται οπως φαινεται και στην φωτο:
Η αστυνομια δεν εχει ιδρυθει για να επιβαλλει ποινες, πολυ περισσοτερο θανατικες καταδικες. Εχει εκπαιδευτει για να ΜΗΝ χανει την ψυχραιμια της και να ακινητοποιει τους ταραξιες χωρις να τους σκοτωνει. Η δε χρηση οπλων κατα της ζωης να ειναι το εσχατο μεσο, ΑΦΟΥ προηγηθουν πυροβολισμοι στον αερα για εκφοβισμο ΚΑΙ τραυματισμοι.
Οσο για το αν ημουν, δυστυχως ημουν στην μαμα πατριδα εκεινη την εποχη και δεν μπορεσα να παω. Αλλα εχω παει σε τοσες πολλες διαδηλωσεις, ωστε πιστευω οτι μπορω να κρινω φωτογραφιες και βίντεο πολυ καλυτερα απο τον καθε καναπεδακια και κομπιουτερακια που τα βλεπει ολα αυτα μεσω Ευαγγελατου και κουναει το κεφαλι του λεγοντας 'Κοιτα τι καναν τα κωλοπαιδα'.Στον Lakona και τον ΚRIEZA το μονο που εχω να πω ειναι οτι τους λυπαμαι ειλικρινα και ... ασε καλυτερα, καλη χρονια, καλη καρδια και καλα μυαλα
Εντιτ τα ιταλιξ. Εχεις δικιο tazio δε βαριεσαι Πρωτοχρονια ειναι
-
Αφού δεν είσαι τέτοιος τύπος βρε 'greo' γιατί το γράφεις αυτή τη τελευταία πρόταση.
Μείνε στα επιχειρήματά σου και μη χάνεις το όποιο δίκιο έχεις. -
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Αφού δεν είσαι τέτοιος τύπος βρε 'greo' γιατί το γράφεις αυτή τη τελευταία πρόταση.
Μείνε στα επιχειρήματά σου και μη χάνεις το όποιο δίκιο έχεις.Εχεις δικιο ρε tazio αλλα δεν μπορω να ακουω για παιδια 15 και 19 χρονων να τους απονεμονται θανατικες καταδικες απο μονιμα αγανακτισμενους πολιτες που απο τη σιγουρια του μισθουλακου τους και τη ζεστασια του καναπε τους, κρινουν τους παντες και τα παντα χωρις να εχουν βγει ΠΟΤΕ να διεκδικησουν κατι. Επειδη δηαλδη σπανε τζαμια και πετανε πετρες δικαιολογουνται φωνες τυπου 'Θανατος στο 15χρονο κωλοπαιδο' ή 'Στη φυλακη και στη θαλασσα το κλειδι'. Την εβαλα αυτη την προταση για να σκεφτει ο καθενας. ΑΝ ο δικος μου γιος στα 16 του μαζι με μια παρεα πεταξει απο καμια πετρα ή κανει καποια χαζομαρα οπως καναμε οι περισσοτεροι μας (οσοι τουλαχιστον τρεχει αιμα στις φλεβες μας), θα μας αρεσε χωρις συληψη, χωρις ανακριση, χωρις καταδικη, χωρις δευτερη ευκαιρια να ερθει ενας μπατσος και να του φυτεψει καμια σφαιρα;
Δολοφονία Αστυνομικών....