-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Δες πρωτα τα video στα σημεια που σου εκανα quote, και μετα ελα να τοποθετηθεις...
Γραφεις, χωρις να ξερεις απο που ξεκινησε και γιατι συνεχιστηκε αυτη η κουβεντα.
Δες πρωτα τα video...Kύριε Κίκιζά μου, το έχω οδηγήσει το αυτοκίνητο, θα το δω το βίντεο, αλλά δεν βασίζομαι σε αυτό για να βγάλω τα συμπεράσματά μου.
Δώσε λίγο κάλμα όμως, όλοι έχουμε βγάλει κατά καιρούς τη χoλή μας για διάφορα αυτοκίνητα ο καθένας -αιτιολογημένα ή αναιτιολόγητα- όμως η διαρκής επανάληψη κουράζει. Δικαιώμα σου να σ' αρέσει ή να μην σ'αρέσει το αμάξι, το να αναλύουμε όμως εδώ και πέντε μέρες ένα βίντεο, και πως πετάρισε το μάτι του ιάπωνα και πως κουνήθηκε το φρύδι του, πάει πολύ δεν νομίζεις;
@red monster, thnx.
-
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
Δες πρωτα τα video στα σημεια που σου εκανα quote, και μετα ελα να τοποθετηθεις...
Γραφεις, χωρις να ξερεις απο που ξεκινησε και γιατι συνεχιστηκε αυτη η κουβεντα.
Δες πρωτα τα video...Kύριε Κίκιζά μου, το έχω οδηγήσει το αυτοκίνητο, θα το δω το βίντεο, αλλά δεν βασίζομαι σε αυτό για να βγάλω τα συμπεράσματά μου.
Δώσε λίγο κάλμα όμως, όλοι έχουμε βγάλει κατά καιρούς τη χoλή μας για διάφορα αυτοκίνητα ο καθένας -αιτιολογημένα ή αναιτιολόγητα- όμως η διαρκής επανάληψη κουράζει. Δικαιώμα σου να σ' αρέσει ή να μην σ'αρέσει το αμάξι, το να αναλύουμε όμως εδώ και πέντε μέρες ένα βίντεο, και πως πετάρισε το μάτι του ιάπωνα και πως κουνήθηκε το φρύδι του, πάει πολύ δεν νομίζεις;
@red monster, thnx.
H συγκεκριμενη κουβεντα ξεκινησε απο εκει, απο το Video. Δεν μου ηρθε ξαφνικα ουτε εμενα ουτε κανενος αλλου να τοποθετηθει επι του προκειμενου. Ουτε εγω βασιζομαι αποκλειστικα σε ενα video, στο συγκεκριμενο ομως 'φωτογραφιζει' τοσο απροσκοπτα το φαινομενο των κλισεων και της 'χαλαροτητας' του μπροστινου συστηματος, που μονο τυφλος, αφελης ή κακεντρεχης πεισματαρης δεν θα μπορουσε να επιβεβαιωσει.
Το αυτοκινητο συγκεκριμενα στην εκδοση QV μου αρεσει αρκετα, συντομα θα εχω και μια πρωτη επαφη με αυτο, τα υπολοιπα που αναφερεις περι 5 ημερων ειναι υπερβολες, και οσο ο οποιοσδηποτε αναφερει, οτι να ναι απο οτι θυμαται, ΑΣΧΕΤΟ ομως με την συγκεκριμενη κουβεντα, για την συγκεκριμενη κουβεντα, αλλο τοσο εγω θα επιμενω να δει πλανα την συγκεκριμενη χρονικη στιγμη που προτεινω. -
Στην αρχή ήταν ο ντουλης ο χοντρουλης, μετά τα ηλεκτρονικά δεν σε άφηναν να ανοίξεις την ουρά της, έπειτα σε ενοχλούσε το μη απενεργ antispin... Και τελικά μας λες οτι περνει κλίσεις... Μάστορα, ένα χρόνο την οδηγαω ... Δεν γέρνει παραπάνω Απο οσο πρέπει , πως να το κάνουμε... Ειλικρινα τώρα....Γιατί γίνεσαι τόσο εκνευριστικος ;; Δεν εχεις τι να κανείς τα βραδιά και γράφεις για να γράφεις; Διαβασες στο εβο ότι θέλει πιο σκληρό μπροστινό και πιο μαλακό πίσω και το έκανες ευαγγέλιο...
-
Είδα και εγώ το περιβόητο βίντεο και έχω να πω:
-
Μου άρεσε η Γιαπονεζούλα!
-
Ακόμα και ένα τραπέζι να στρίψεις έντονα θα πάρει κλίσεις το δίχως άλλο.
3.Δεν μου φάνηκε καθόλου 'περίεργη' ή 'κάπως' ή 'ατσούμπαλη' ή δεν ξέρω και εγω πως η συμπεριφορά της ΜΙΤΟ, άσε που πιστεύω ότι μόνο πίσω απ' το τιμόνι καταλαβαίνεις ένα αυτοκίνητο.
Από περιοδικά και βίντεο άστο καλύτερα...- Φίλε Γρηγόρη Κίκιζα. Μια παρατήρηση (όχι συμβουλή) από ένα μεγαλύτερο (σε ηλικία).
Μην καταναλώνεις την ζωή σου ασχολούμενος με ανούσιες λεπτομέρειες, γιατί κάποια στιγμή που θα καταλάβεις τι έχασες, ο χρόνος δεν θα γυρίζει πίσω.
Αν γουστάρεις την ΜΙΤΟ πάρτην βασιζόμενος ΜΟΝΟ στην δική σου αίσθηση και πουθενά αλλού!
Εύχομαι γρήγορα να μας γράφεις τις ωραίες εντυπώσεις σου από την δικιά σου ΜΙΤΟ.
-
-
λοιπόν ξεκινώ έρανο με θεμα 'ας μαζέψουμε χρηματα για να παρει ο κικιζας αμαξι επιτέλους!!!!' ...... μετα απο τηλ. μου επικοινωνία με τους σταθμους θα οργανωθεί και τηλεμαραθωνιος γιαυτο το σκοπο.... σας ευχαριστω πολυ ολους που θα συνδράμετε το κατι τι σας ... καταθεση θα μπορείτε να κανετε σε ολες τις τραπεζες στον λογαρισμο ' help litlle kikiza to buy a car....you can!!!!)
έτσι θα ηρεμίσουμε μια και καλή εδω μέσα....
Ωραια ιδεα...
Καταρχας εσυ αν δεν κανω λαθος στην δικη σου φορας 18αρες, οπερ και σφιγγει λιγο περισσοτερο την αναρτηση, και δεν ξερω αν εχεις μοντελο 08' ή 09'.
Κατα δευτερον επειδη ενημερωνομαι απο ΠΑΝΤΟΥ, δυναμομετρηση της QV δεν εχεις ουτε
καν οπως ισχυριζοσουν παλαιοτερα σε αυτο το τοπικο, συμφωνα και με τα λεγομενα σου, στο alfisti.gr απλα σου το ειπε φιλος φιλου κτλ...
Μια τυπικη δηλαδη συμπεριφορα του τυπου 'πουλαω φουμαρα'. Οταν εχεις κατι σοβαρο, μετρησιμο ή χρησιμο γενικα για το παρον τοπικο, ευχαριστως να το δουμε-διαβασουμε.σταματα να γραφεις ανακριβειες και βλακειες... εχεις εξελιχθει εδω μεσα σε test driver αυτοκινητων ...εχεις αποκτισει και 'ταυτοτητα' , καποιος εισαι (νομιζεις) και ολα αυτα απο που??? προερχομενος απο την μεγαλη των vectra σχολη.... ελεος απλα ελεος... αναφορικα με το dyno της qv , οι πληροφοριες μου ερχονται απο 'μεσα' θα τα πουμε ξανα τοτε.... ο κικιζα μεγαλε και τρανε, οδηγε vextra.....
-
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
... άσε που πιστεύω ότι μόνο πίσω απ' το τιμόνι καταλαβαίνεις ένα αυτοκίνητο.
Από περιοδικά και βίντεο άστο καλύτερα...
...Πολύ σωστός!
-
Ο χρήστης spartalord έγραψε:
λοιπόν ξεκινώ έρανο με θεμα 'ας μαζέψουμε χρηματα για να παρει ο κικιζας αμαξι επιτέλους!!!!' ...... μετα απο τηλ. μου επικοινωνία με τους σταθμους θα οργανωθεί και τηλεμαραθωνιος γιαυτο το σκοπο.... σας ευχαριστω πολυ ολους που θα συνδράμετε το κατι τι σας ... καταθεση θα μπορείτε να κανετε σε ολες τις τραπεζες στον λογαρισμο ' help litlle kikiza to buy a car....you can!!!!)
έτσι θα ηρεμίσουμε μια και καλή εδω μέσα....
Ωραια ιδεα...
Καταρχας εσυ αν δεν κανω λαθος στην δικη σου φορας 18αρες, οπερ και σφιγγει λιγο περισσοτερο την αναρτηση, και δεν ξερω αν εχεις μοντελο 08' ή 09'.
Κατα δευτερον επειδη ενημερωνομαι απο ΠΑΝΤΟΥ, δυναμομετρηση της QV δεν εχεις ουτε
καν οπως ισχυριζοσουν παλαιοτερα σε αυτο το τοπικο, συμφωνα και με τα λεγομενα σου, στο alfisti.gr απλα σου το ειπε φιλος φιλου κτλ...
Μια τυπικη δηλαδη συμπεριφορα του τυπου 'πουλαω φουμαρα'. Οταν εχεις κατι σοβαρο, μετρησιμο ή χρησιμο γενικα για το παρον τοπικο, ευχαριστως να το δουμε-διαβασουμε.σταματα να γραφεις ανακριβειες και βλακειες... εχεις εξελιχθει εδω μεσα σε test driver αυτοκινητων ...εχεις αποκτισει και 'ταυτοτητα' , καποιος εισαι (νομιζεις) και ολα αυτα απο που??? προερχομενος απο την μεγαλη των vectra σχολη.... ελεος απλα ελεος... αναφορικα με το dyno της qv , οι πληροφοριες μου ερχονται απο 'μεσα' θα τα πουμε ξανα τοτε.... ο κικιζα μεγαλε και τρανε, οδηγε vextra.....
Καμμια ανακριβεια ουτε βλακεια, αυτα ειναι αποκλειστικοτητες δικες σου, ειδικα απο την στιγμη που ισχυριζεσαι προσφατα για κατοχη στοιχειων δυναμομετρησης της Mito QV,
και παραλληλα στο alfisti γραφεις ξεκαθαρα, οτι ακουσες απο φιλο φιλου για το τι ιπποδυναμη τελικα θα εχει. Το λαθος μου ειναι οτι ασχολουμαι με την ανωριμη και κολλημμενη συμπεριφορα σου, αλλα πρεπει και να απαντησω στις αβασιμες τοποθετησεις σου.
Δεν εχω αποκτησει καμμια ταυτοτητα, ουτε εχω εξελιχθει σε κατι περισσοτερο απο ολους εδω σε αυτο το τοπικο. Το οτι εμφανιζεται η επωνυμια μου και οχι καποιο nickname, εχει
να κανει με λαθος επιλογη της στιγμης πριν 4 χρονια οπου και εκανα την εγγραφη, χωρις να υπαρχει δυνατοτητα απο την πλευρα μου για αμεση αλλαγη, χωρις την επεμβαση Mod. Πλεον αρκετοι χρηστες με τους οποιους εχω την χαρα να εχω γνωρισει και απο κοντα, με εχουν μαθει με το ονομα μου, οποτε ειναι και ασκοπο και ακυρο να προβω σε διαδικασιες μεσω καποιου Mod για να το αλλαξω.
Tα περι vectra και λοιπων ειρωνικων σχολιων, ουτε ως κακογουστο αστειο δεν μπορουν να θεωρηθουν, την στιγμη που το καθημερινο μεσο μετακινησης καποιου δεν λεει κατι συγκεκριμενο, αναφορικα με το τι οδηγικες εμπειριες εχει, με τι/ποσα/ποια αυτοκινητα εχει εμπλοκη, σε τι συνθηκες, και για ποσα χρονια. -
για να τελειωνουμε μια και καλη.... εχεις καταλαβει οτι 'θαβεις' αμαξι των 20000-22000ε?? σε ερωτηση μου πιο ειναι καλυτερο σε αυτα τα χρηματα ακομα περιμενω απαντηση... και θα την περιμενω για πολυ και ξερεις γιατι ??? γιατι απλα δεν υπαρχει... θες ρεπριζ, θες εξ. εμφανιση, θες ΦΡΕΝΑ!!! θες ....και παει λεγοντας.... ριξε λιγο τα 'στανταρ' σου και καταλαβε οτι κρινεις εργοστασικο αμαξι 4αρων μετρων!!!! ουτε galardo ουτε maze...ουτε κανενα αλλο super car... αναφορικα με την qv πλησιαζει το διαστημα να δουμε ποιος εχει δικιο και ποιος αδικο... θα τα πουμε/δουμε τοτε αυτα.... τελος επειδη το καθημερινο μου αμαξι ειναι η μιτο θα με αφησεις να εχω πιο ολοκληρωμενη αποψη απο εσενα.... βλεπε 48000χλμ... και αν δεν ημουν αυστηρως κριτης στην οδικη της συμπεριφορα δεν θα ειχα προχωρισει σε εκτεταμενες βελτιωσεις σε ολους τους τομεις, μοτερ, φρενα και αναρτηση.... το 'προβλημα' ομως το εχω εγω μιας και μετα απο τοσα χλμ. ηθελα κατι καλυτερο και εκανα οτι εκανα... και σε καμια περιπτωση δεν το ειχε η μικρη... για αυτο που ειναι ειναι οτι καλυτερο απο μονη της.... τα περι αναρτησης που λες ειναι τουλαχιστον ζητας απο εργοστασιακο setup συμπεριφορα WRC..... και λυπαμε που θα στο πω αλλα οντως δεν προερχεσαι απο καμια μεγαλη του γενους σχολη στο θεμα στριψιμο... για να μην πω οτι με κονι κιτρινα δεν !@!@#@σε κανεις... μιλας με φαμφαρες οδηγοντας ενα μετριοτατο αμαξι και με μια ακομη πιο μετρια (κακη) αναρτηση... αν παρακολουθισει κανεις τα γραφομενα σου θα νομιζει οτι οδηγεις τουλαχιστον rs focus σε καθημερινη χρηση..... ακου εκει.... 'παιρνει κλησεις' τι αλλο θα βρεις??? το τιμονι??? μας πρηξατε τοοσ καιτο με το my08 και καλα οτι στο my09 υπαρχουν βελτιωσεις.... ταδε ειπε ποιος??? γιατι το τελευταιο γαλλικο περιοδικο που το εγραψε ακομα τρεχει στα δικαστηρια.... αν θελεις να εχεις καλυτερο feeling πατηματος τοτε παρτο με 18αρες... αλλα τι λεω μετα θα κοπαναει.... δεν βγαζει κανεις ακρη μαζι σου.....
-
οπ!!σημειο κλειδι.ο γρηγορης ελεγε οτι με 18ρες το αυτοκινητο κοπανουσε?αν οντως το ειχε πει αυτο τοτε ερχεται σε αντιθεση με τα ιδια του τα λεγομενα,επειδη δεν μπορει με 17ρες να το λες σουβλακι(εστω κ για εμφαση) κ οτι ειναι μαλακο κτλ κ με 18ρες να λες οτι παει στο αλλο ακρο κ κοπαναει.ολα αυτα βεβαιως αν οντως ειπε ετσι.
απο εκει κ περα,συμφωνω οτι ειναι κουραστικο να γινεται συζητηση γυρω απο το ιδιο θεμα κ γυρω απο το ιδιο προσωπο,αλλα εντελει ρε σεις,επειδη ακριβως δεν θεωρειτε τον γρηγορη καποιον ιδιαιτερο που να μετραει η γνωμη του(οπως λετε τουλαχιστον),γιατι καθεστε κ ξενερωνετε με αυτα που λεει?δεν τα ειπε ο σουμαχερ η ο καλυτερος κριτης αυτοκινητων στον κοσμο.κ ακομα ενας τετοιου επιδεδου δοκιμαστης να τα ελεγε,απο το αυτοκινητο σας κρινεστε?η το αυτοκινητο σας σας κανει αυτους που ειστε?
με λιγα λογια πιστευω οτι κ ο γρηγορης εχει προβλημα που εχει κολλησει με την μιτο κ ψαχνει προβληματα κ αρνητικα(κατι που δεν κανει ποτε με το ροκκο η γενικοτερα με αλλα γερμανικα η εστω βαγκ.μπορει κ να λανθανω) αλλα κ εσεις που καθε φορα δινετε αξια στο παραμικρο κ εκνευριζεστε.
συγνωμη για το εκτος θεματος,αλλα ειναι κουραστικο να επαναλαμβανεται συνεχως η ιδια ιστορια.. -
φιλε κλαμπ ενα αυτοκινητο μπορει να κοπαναει και να γερνει παντως, το ενα δεν αναιρει το αλλο οπως και οταν ενα αυτοκινητο δεν κοπαναει δε σημαινει οτι γερνει
εγω παντως θα διαφωνησω μια ακομα φορα με το γρηγορη και θα πω οτι η μιτο για τα δεδομενα της δεν γερνει και θα ηθελα φυσικα να ειναι πιο ανετη οπως θα το ηθελα και απο το πιο ταπεινο 500αρακι το οποιο παροτι ειναι βαρκα γυαλο, εχει ξερες αντιδρασεις στις ανωμαλιες
-
ειδα το περιβόητο σλάλομ επιτέλους και μπορώ να πω κ εγώ τη γνώμη μου χωρίς φόβο κ πάθος
1ον πρέπει να εισαι γιγαντιαίος γκασμάς για να βγάλεις συμπεράσματα από ένα και μόνο βιντεάκι χωρίς να καταλάβεις τι στην ευχή λέει εκεί ο τζαπόνης μετά από το τεστ
2ον ο τζαπόνης ξεκάθαρα παλεύει με τη Μίτο αν οδηγούσε μονάχα αυτήν ίσως κ να μη φαινόταν τόσο πολύ, από τη στιγμη που μας δειχνει και τα άλλα 3, δε χωραει αμφιβολία οτι κατι δεν πάει κ πολυ καλα
3ον γιατί δεν εγινε καθολου λόγος για το δεύτερο dvd της juliaς;
για τους παραπάνω λογους και για άλλους ακόμα πάρα πολλους και συμπυκνωμένους κ περίπλοκα περίπλοκους εχω να πω οτι ο κικιζάς ειχε δίκιο εξαρχής.
άλλωστε ειναι τόσα χρόνια που δοκιμάζει μέσω βίντεο όλα τα αμαξάκια του κοσμου
-
Θεώρημα: Όποιο αυτοκίνητο, υπό πίεση σηκώνει πίσω τροχό, είναι κακοστημένο ή τουλάχιστον με ανεπαρκές κράτημα. Ξεκάθαρα.
-
Πρωτη οδηγικη επαφη με Mito 155 (23/09/09).
Παραθετω το link:viewtopic.php?f=15&t=15854&start=5940
(τελευταιο Post)'H αναρτηση του προσωπικα μου φανηκε μια χαρα, δηλαδη σχετκα ανετη, δεν κοπανουσε ασχημα παρα τα καποια μικρα σαμαρακια που περναγα, δεν ηταν πλαδαρη
αλλα θα μπορουσε να ειναι ισως ακομα πιο σφιχτη και να γερνει λιγο λιγοτερο (ολα αυτα με 18αρες!!!). Νομιζω με 17αρες θα ειναι ακομα καλυτερη για τους δρομους μας, αλλα τουλαχιστον θα βοηθουσε ακομα περισσοτερο στην γρηγορη οδηγηση αν ηταν ακομα πιο σφιχτη, μιας και το 40αρι προφιλ της 18αρας ειναι προκλητικο για τα Ελληνικα δεδομενα.'Δευτερη επαφη με Mito 155:
viewtopic.php?f=15&t=31644&p=1639800&hilit=mito+155#p1639800
(τελευταιο Post επισης)'Η αναρτηση ηταν οκ με τις ομορφες 17αρες του σπορ πακετου. Το μπροστινο
συστημα βεβαια για εμενα θα ηταν πιο καλο (πιο ζωντανο σε αισθηση) αν ηταν λιγο πιο χαμηλωμενο και σφιγμενο, με το πισω να ειναι απλως λιγο πιο χαμηλωμενο, μιας
και κοπανουσε σχετικα ξερα οταν εβρισκε σε λακουβιτσες, και με 'φτηνη' ηχητικη υποκρουση, για αυτοκινητο 20κ.''Νομιζω οτι η QV εαν οντως ειναι πιο σφιχτη με αρκετα πιο 'ζωντανο' μπροστινο συστημα
και ελαφρως βελτιωμενο σε αισθηση τιμονι, -οπως διατεινεται η AR- αλλα και το νεο κιβωτιο (που ηδη ελαβε πολυ καλα σχολια απο τον krusenstern οταν εγραψε για την γνωριμια που ειχε με αυτην στο Auto-Bild), θα κοιταξει στα ματια το MINI στο θεμα της οδηγικης απολαυσης.'Mαζι με τις προηγουμενες (πριν μερικες σελιδες) τοποθετησεις μου για τα σχολια που αφορουν τα δυο video και κυριως τις Mito 08' με 17αρες, αυτες ειναι οι αποψεις μου για το συγκεκριμενο αυτοκινητο, προς απαντηση οσων νομιζουν οτι δοκιμαζω μεσω video...Σε προσφατο Post βεβαια, αναφερω οτι δεν ειχα την δυνατοτητα ΙΔΑΝΙΚΩΝ συνθηκων οπως ο Ιαπωνας δοκιμαστης, ωστε να πιεσω σε πολυ καλη ασφαλτο, σε σφιχτη διαδρομη με εναλλασομμενες στροφες, την Mito πανω απο τα ορια της, ειναι εμφανεστατες παντως σε συγκεκριμενα πλανα που ανεφερα οι αυξημενες κλισεις, για την ισχυ της και την σπορτιφ αισθηση που φερεται να εχει ως μικρη AR.
-
Αναρωτιέμαι αν έχει γίνει τόση ανάλυση από ένα άτομο για οποιοδήποτε μοντέλο...
-
Πρωτη οδηγικη επαφη με Mito 155 (23/09/09).'H αναρτηση του προσωπικα μου φανηκε μια χαρα, δηλαδη σχετκα ανετη, δεν κοπανουσε ασχημα παρα τα καποια μικρα σαμαρακια που περναγα, δεν ηταν πλαδαρη
αλλα θα μπορουσε να ειναι ισως ακομα πιο σφιχτη και να γερνει λιγο λιγοτερο (ολα αυτα με 18αρες!!!). 'Δευτερη επαφη με Mito 155:
'Η αναρτηση ηταν οκ με τις ομορφες 17αρες του σπορ πακετου. Το μπροστινο
συστημα βεβαια για εμενα θα ηταν πιο καλο (πιο ζωντανο σε αισθηση) αν ηταν λιγο πιο χαμηλωμενο και σφιγμενο, με το πισω να ειναι απλως λιγο πιο χαμηλωμενο, μιας
και κοπανουσε σχετικα ξερα οταν εβρισκε σε λακουβιτσες, και με 'φτηνη' ηχητικη υποκρουση, για αυτοκινητο 20κ.'Μας δουλεύεις? Με 18άρες δεν κοπάναγε άσχημα αλλά με 17άρες κοπάναγε ξερά??
-
@oforous
Στο 'ξερα' με 17αρες, αναφερομαι για την** αντιδραση της πισω αναρτησης **στο αυτοκινητο που δοκιμασα, οχι την μπροστα. -
Έστω και έτσι στο αμάξι με τις 18άρες δεν σου φάνηκε ακόμα πιο έντονο αυτό που περιγράφεις για την πίσω ανάρτηση? Γιατί δεν το ανέφερες? Δεν ίσχυε?
-
βρε χαζοι ολοι.... δεν το πιασατε..... τριτη πεμπτη σαββατο κοπαναει με 18αρες... και ολες της αλλες μερες δεν κοπαναει..... σαν το στρατο ενα πραγμα..... τριτη-πεμπτη μακαρονια....
ει.....ψιτ.... γρηγορη... εσυ περιμενεις το dyno της qv και γω να μου πεις πιο αμαξι σε αυτη την κατηγορια ειναι καλυτερο απο την μιτο.....
-
Ο χρήστης oforous έγραψε:
Έστω και έτσι στο αμάξι με τις 18άρες δεν σου φάνηκε ακόμα πιο έντονο αυτό που περιγράφεις για την πίσω ανάρτηση? Γιατί δεν το ανέφερες? Δεν ίσχυε?Ανεφερα ακριβως οτι διαπιστωσα. Η βολτα με τις 18αρες ηταν πολυ πιο συντομη και σε επιλεγμενη διαδρομη του αεροδρομιου, με λιγες κακοτεχνιες, και απουσια απο εγκαρσιες λακουβες. Εκει τουλαχιστον δεν διαπιστωσα κατι τετοιο.
Η βολτα με την Mito που φορουσε 17αρες ηταν πολυ μεγαλυτερη σε διαρκεια, με ποικιλια διαδρομων σε περιοχη κοντινη της αντιπ/σωπειας, οπου μου παραχωρησαν το αυτοκινητο.Edit: Αν εχεις την ιδια υπογραφη και σε αλλο τοπικο, με το καλο να παραλαβεις, και να μας πεις εντυπωσεις...
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
3ον γιατί δεν εγινε καθολου λόγος για το δεύτερο dvd της juliaς;
εισαι θεος! ΑΥΤΟ ΑΥΤΟ!!! Αυτο να δω κι ας πεθανω.... να κανει αναλυση ο Κικιζας το βιντεο της Τζουλιας, και να καταληγει στα συμπερασματα πως δεν ειναι αρκετα σφιχτοκωλα γι αυτο και εχει πολυ rebound το πουλι του Ian... κλπ κλπ
Alfa Romeo Mi.Τo 2008