-
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Με παρεξηγησατε...Ή εγω δεν διατυπωσα την απορια μου σωστα.
Δεν εννοουσα να εχει υψηλο οριο περιστροφης, αλλα γενικα να ειναι ευστροφος,
να 'αρπαζει' δηλαδη, να 'γεμιζει' γρηγορα ΜΕΧΡΙ το οριο περιστροφης οποιο και αν ειναι αυτο...
Αυτο θα ηθελα να μαθω, για αυτο και το ρωταω, παρα το γεγονος οτι μεχρι στιγμης
απο δυο διαφορετικα εντυπα, διαβασα το ιδιο πραγμα, δηλαδη για μια οχι τοσο ευστροφη
λειτουργια, οσο αυτη του T-jet 155 της Mito, τιποτα λιγοτερο, τιποτα περισσοτερο...Αφού παντού η ροπή του κινητήρα είναι μεγαλύτερη και το lag μειωμένο, δεν μπορεί να μην είναι πιο εύστροφος. Το πιθανότερο πάνω σε αυτό που γράφουν οι παρουσιάσεις περί ευστροφίας είναι να υπάρχει διαφορετική ρύθμιση του ηλεκτρονικού γκαζιού για οικονομία (την οποία προσπαθεί, μέσα στους άλλους στόχους να πετύχει η multiair έκδοση) οπότε το μοτέρ να εμφανίζεται πιο απρόθυμο σε διστακτικά πατήματα του γκαζιού απ τον οδηγό.
Ίσως η αίσθηση αυτή που περιγράφουν να έχει να κάνει και με τον τρόπο παροχής της ισχύος που είναι πιο ομαλός τώρα χάρη στη νέα καμπύλη ροπής.
Σε απόλυτα νούμερα με αυτή τη ροπή είναι αδύνατο να είναι πιο αργό σε ρεπρίζ επομένως δεν μπορεί αντικειμενικά να είναι λιγότερο εύστροφο.Εχεις δει καποιο διαγραμμα? Εχεις να παραθεσεις μηπως καποιο?
Με ενδιαφερει... -
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Εχεις δει καποιο διαγραμμα? Εχεις να παραθεσεις μηπως καποιο?
Με ενδιαφερει...Έβαλε πιο πάνω ο/η Alba στο post του/της αυτό το διάγραμμα που έχει 120 και 135
-
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Εχεις δει καποιο διαγραμμα? Εχεις να παραθεσεις μηπως καποιο?
Με ενδιαφερει...Έβαλε πιο πάνω ο/η Alba στο post του/της αυτό το διάγραμμα που έχει 120 και 135
Σ' ευχαριστω.
Πολυ ενδιαφερον. Αν γινεται κατι αντιστοιχο με Μιτο 155 vs 170 QV
τοτε θα εχουμε καλα νεα για την QV... -
Έτσι φαίνεται, ότι τα πράγματα είναι αρκετά θετικά με τη νέα γενιά κινητήρων της Alfa, περιμένουμε από Alba αν βρει διάγραμμα 155-170 να δούμε
-
Ο χρήστης Neos έγραψε:
ή του κινητήρα είναι μεγαλύτερη και το lag μειωμένο, δεν μπορεί να μην είναι πιο εύστροφος. Το πιθανότερο πάνω σε αυτό που γράφουν οι παρουσιάσεις περί ευστροφίας είναι να υπάρχει διαφορετική ρύθμιση του ηλεκτρονικού γκαζιού για οικονομία (την οποία προσπαθεί, μέσα στους άλλους στόχους να πετύχει η multiair έκδοση)
μηπως απλα ξεχνουσαν το διακοπτη στη θεση 'Ν'?
Τα κανουν αυτα κατι εγκαθετοι δημοσιογγραφοι...
-
Γεια σας παιδες εχω αποφασισει να βαλω φιμε στην μιτο μου,( χρωματος κοκκινο ροσο αλφα) ποιο σταδιο να βαλω θεωρωντας σταδιο 1 το σταδιο που ειναι τωρα τα τζαμια του αμαξιου μου..ΑΠΟΨΕΙΣ??????????
-
Ο χρήστης new mito έγραψε:
Γεια σας παιδες εχω αποφασισει να βαλω φιμε στην μιτο μου,( χρωματος κοκκινο ροσο αλφα) ποιο σταδιο να βαλω θεωρωντας σταδιο 1 το σταδιο που ειναι τωρα τα τζαμια του αμαξιου μου..ΑΠΟΨΕΙΣ??????????καλό θα ήταν να προσέχεις τι θα βάλεις για το εκανε και ένας φιλος μου και δεν περασε κτεο... να φανταστείς δεν εβαλε καν το πολύ σκούρα... εβαλε τα αμέσως πιο σκούρα απτα εργοστασιακά..
-
-
Μόλις σήμερα διαπίστωσα ότι η MiTo έχει ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ χώρους για την κατηγορία της κι ανέβηκε πολύ ψηλά στην εκτίμησή μου. Άλλωστε όσοι με ξέρουν γνωρίζουν τη σαφή προτίμησή μου σε αυτοκίνητα που σέβονται οδηγό κι επιβάτες, όσο μεγαλόσωμοι κι αν είναι.
-
ρε kotetsi την μιτο θα παρεις το κοτετσι
-
Ναι, ως άξιο συνεχιστή!
-
ποιου;
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
ρε kotetsi την μιτο θα παρεις το κοτετσιμπες για αρχή μέσα και μετά τα ξαναλέμε...
-
δεν χρειαζεται,βλεπω απεξω τα χαλια της.
-
Ο χρήστης new mito έγραψε:
Γεια σας παιδες εχω αποφασισει να βαλω φιμε στην μιτο μου,( χρωματος κοκκινο ροσο αλφα) ποιο σταδιο να βαλω θεωρωντας σταδιο 1 το σταδιο που ειναι τωρα τα τζαμια του αμαξιου μου..ΑΠΟΨΕΙΣ??????????Στα τεχνικα θεματα του φορουμ πρεπει να εχει θεμα για φιμε με πολλες πληροφοριες, κοιτα το.
Να εχεις υποψιν γενικως -περα απο νομιμοτητα + ΚΤΕΟ που η κατασταση ειναι μπερδεμενη κ ο νομος οχι ιδιαιτερα σαφης - οτι τα φιμε ειναι καλη φαση στον ηλιο ΑΛΛΑ σε ολα τα αλλα ειναι μειον. Βροχη - νυχτα - ομιχλη - χιονια - παρκαρισμα θα εχεις μειωμενη ορατοτητα. Επομενως μη βαλεις καποιο πολυ σκουρο χρωμα. Εγω θα εμενα με το εργοστασιακο φιμε. Εχω δοκιμασει στο παρελθον φιμε και η αποψη μου ειναι οτι τα μειον ειναι περισσοτερα απο τα συν, ειδικα σε αμαξι με κλιμα...
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
δεν χρειαζεται,βλεπω απεξω τα χαλια της.πήγες στον οφθαλμιατρο τελευταία..?
-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Ναι, ως άξιο συνεχιστή!είσαι απολυτα σωστός είναι υπεροχη... το απέξω είναι περιτό να το συζυτήσουμε... αλλα και το μέσα ειδικά στην εκδοση QV ειναι ακόμα καλυτερο..
-
Ο χρήστης kostaras84 έγραψε:
Ναι, ως άξιο συνεχιστή!
είσαι απολυτα σωστός είναι υπεροχη... το απέξω είναι περιτό να το συζυτήσουμε... αλλα και το μέσα ειδικά στην εκδοση QV ειναι ακόμα καλυτερο..
στην έκδοση qv είναι το ίδιο με τις άλλες , εκτός από τον μαύρο ουρανό...
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Ναι, ως άξιο συνεχιστή!
είσαι απολυτα σωστός είναι υπεροχη... το απέξω είναι περιτό να το συζυτήσουμε... αλλα και το μέσα ειδικά στην εκδοση QV ειναι ακόμα καλυτερο..
...και το καταμαυρο τιμονι. Τα τρια μπρατσα που ενωνονται με την στεφανη αντι
για σκουροχρωμο ασημι, ειναι πλεον μαυρα. Απο την φωτο φαινεται λιγο χειροτερο -καπως φτηνο ετσι-, βεβαια μενει να το δουμε απο κοντα... -
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Ναι, ως άξιο συνεχιστή!
...και το καταμαυρο τιμονι. Τα τρια μπρατσα που ενωνονται με την στεφανη αντι
για σκουροχρωμο ασημι, ειναι πλεον μαυρα. Απο την φωτο φαινεται λιγο χειροτερο -καπως φτηνο ετσι-, βεβαια μενει να το δουμε απο κοντα...δίκιο έχεις ... γιατί το χαλάσαν οι...
εμένα μου αρέσει το προηγούμενο ,που φέρνει σε 8c και δένει όμορφα αισθητικά με την κεντρική κονσόλα...
Alfa Romeo Mi.Τo 2008