-
Δε μας τα λέει καλά ο κύριος Krief. Αφού ο χρόνος τους πίεζε θα έπρεπε να χρησιμοποιήσουν περισσότερα 'μουλάρια' και όχι μόνο 2. Μήπως ήθελε να πει λόγω οικονομικών δυσκολιών;
-
Από μια γρήγορη ματιά στο alfisti.gr, έχουν και κάποιοι Ελληνες κάτοχοι παρόμοια 'προβλήματα' .Οι περισσότεροι το περιγράφουν σαν μια αδυναμία να κρατηθεί στην ευθεία το αυτοκίνητο.Χρειάζεται μικροδιορθώσεις συνεχώς.
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
οταν λεω εγω πως θα παρουν ενα Punto και θα το κανουν απλα πουτ@να... μετα ειμαι κακος, εγκαθετος, antialfisti κλπ κλπ...Κλασσικη Alfa... μια ζωη κατωτερο προιον για περισσοτερα φραγκα...
-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Αν αληθεύει,πρέπει να γίνει ανάκληση!Δεν είναι ντροπή!Το αντίθετο.Ας μην ξεχνάμε τις περιπτώσεις τις Α Klas και του ΤΤ.
Ή τουλάχιστον να ενημερωθούν όσοι έχουν ήδη αγοράσει το αυτοκίνητο.
Καλά ,τα ελληνικά περιοδικά δε κατάλαβαν τίποτα?Είναι να μη το πάρει χαμπάρι το AutoTriti...θα γίνει χαμός
Απαράδεκτο πάντως να το 'κρύβουν' έτσι ύπουλα αδιαφορώντας για τους ήδη υπάρχον ιδιοκτήτες. Καλά έλεγα ότι βιάστηκαν να το βγάλουν...
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
... ενώ άλλαξε και ο προμηθευτής ελαστικών ( αποκλειστικά Michelin αντί για Bridgestone και Pirelli ) με σκοπό την καλύτερη ποιότητα απόσβεσης κραδασμών ...Άλλη μιά αποκλειστικότητα του Groupo.... Μετα τους 'ελέγχους για κόφτες' στο Abarth για να μην πληγεί η αξιοπιστία της εταιρίας απο τους 'ανεγκέφαλους' οδηγούς, θα δούμε και την παραίνεση για συγκεκριμένου κατασκευαστή μαλακά λάστιχα στην MITO για να καλύπτονται τα προβλήματα της ανάρτησης....
Πάντως πέρα απο την πλάκα για άλλη μια φορά επαληθεύεται η ρήση:
'Ποτέ αγορά νέου μοντέλου αν δεν περάσουν τουλάχιστον 6 μήνες απο την πρώτη παραγωγή'
Όσο και σκληρή και αν είναι η αναμονή, αξίζει τον κόπο !!!
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Δεν θα γίνει ανάκληση αλλά η Alfa θα καλύψει δωρεάν το σύνολο των αλλαγών στους κατόχους Mito εφόσον το επιθυμούν....εφόσον το μάθουν εννοεί...
Αν ισχύει δείχνουν ακόμα μια φορά πόσο γελοίοι είναι...έλεος
-
Στο topic που έχουμε στο forum για το νέο honda civic διάβασα οτι τα πρώτα μοντέλα αποδείχτηκε οτι είχαν σκληρή ανάρτηση και έτσι στους επόμενους μήνες έγιναν διορθώσεις προς το μαλακότερο.
Δεν το έψαξα να δω αν είναι 100% ακριβές αλλά αν ισχύει , σημαίνει οτι συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες. -
Kάποιοι όμως λοιδορούσαν όσους έλεγαν ότι κοπανάει ώρες ώρες το αμάξι.
-
Ο χρήστης velissarios έγραψε:
... ενώ άλλαξε και ο προμηθευτής ελαστικών ( αποκλειστικά Michelin αντί για Bridgestone και Pirelli ) με σκοπό την καλύτερη ποιότητα απόσβεσης κραδασμών ...
Άλλη μιά αποκλειστικότητα του Groupo.... Μετα τους 'ελέγχους για κόφτες' στο Abarth για να μην πληγεί η αξιοπιστία της εταιρίας απο τους 'ανεγκέφαλους' οδηγούς, θα δούμε και την παραίνεση για συγκεκριμένου κατασκευαστή μαλακά λάστιχα στην MITO για να καλύπτονται τα προβλήματα της ανάρτησης....
Πάντως πέρα απο την πλάκα για άλλη μια φορά επαληθεύεται η ρήση:
'Ποτέ αγορά νέου μοντέλου αν δεν περάσουν τουλάχιστον 6 μήνες απο την πρώτη παραγωγή'
Όσο και σκληρή και αν είναι η αναμονή, αξίζει τον κόπο !!!
Τα Michelin δεν επιλέχτηκαν επειδή είναι μαλακότερα αλλά γιατί παρουσιάζουν μικρότερες διαφορές στην σκληρότητα των πλαϊνών τους από παρτίδα σε παρτίδα και για να υπάρχει ένα ( αντί για 3 διαφορετικά ) σταθερό σημείο αναφοράς ( σκληρότητα πλαϊνών ) στην ρύθμιση της ανάρτησης.
-
Ο χρήστης mousatos έγραψε:
Στο topic που έχουμε στο forum για το νέο honda civic διάβασα οτι τα πρώτα μοντέλα αποδείχτηκε οτι είχαν σκληρή ανάρτηση και έτσι στους επόμενους μήνες έγιναν διορθώσεις προς το μαλακότερο.
Δεν το έψαξα να δω αν είναι 100% ακριβές αλλά αν ισχύει , σημαίνει οτι συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες.Νομίζω δεν είναι το ίδιο
-
Παίζει ένα καλό ενδεχόμενο να φάμε πατάτες τηγανικές (french fries)...
-
Δύσκολο, όταν αναφέρονται συγκεκριμένα ονόματα αγαπητέ.
-
(Άντε, να το πω και γω μια φορά) Να βάλω τα ποπ-κορν να ετοιμάζονται ;
Κλασσική περίπτωση του 'όποιος βιάζεται (να πάρει πρώτος MiTo στη γειτονιά), σκοντάφτει' ...
(Έχω και ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΕΤΟΙΟ παράδειγμα...) -
Αυτό ισχύει γενικά. Οι πρώτες 147 είχαν τραγικά προβλήματα στα ηλεκτρονικά και οι πρώτες GT κάτι με τον κινητήρα. Για άλλες μάρκες δεν ξέρω τι ισχύει.
-
http://www.automobile-magazine.fr/actua ... romeo_mito
Να και το άρθρο δώστε το στην FAH για να αρχίσει τις μυνήσεις και τις διαμαρτυρίες στην σωστή κατεύθυνση και όχι στους 4Τ όπως διάβασα στο alfisti. Θα αγοράσω και το τεύχος του επόμενου μήνα για να δώ αν η Alfa Romeo Γαλλίας αντέδρασε με τον ιδιο τρόπο. -
και όχι στους 4Τ
Αυτό δεν ισχύει. Προϊόν παρεξήγησης. Δεν υφίσταται κιόλας τέτοιο θέμα...
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
http://www.automobile-magazine.fr/actualites/alfa_romeo/alfa_romeo_mito
Να και το άρθρο δώστε το στην FAH για να αρχίσει τις μυνήσεις και τις διαμαρτυρίες στην σωστή κατεύθυνση και όχι στους 4Τ όπως διάβασα στο alfisti. Θα αγοράσω και το τεύχος του επόμενου μήνα για να δώ αν η Alfa Romeo Γαλλίας αντέδρασε με τον ιδιο τρόπο.Ένα άρθρο είναι, όπως ένα άρθρο ήταν και του AMS για το Bravo, όπως άρθρο ήταν και του AutoBild για τις σκουριασμένες A-Class.
Εκτός κι αν οδήγησαν κάποιο αυτοκίνητο με σοβαρό μηχανικό πρόβλημα (ή με λάθος ευθυγράμμιση, ή με ξεβιδωμένα ψαλίδια ή, ή, ή), τα όσα αναφέρουν δεν έχουν την παραμικρή σχέση με την πραγματικότητα, κατά τη γνώμη μου.Όσο για τα ονόματα, ας δοθεί στην δημοσιότητα η απομαγνητοφωνημένη συνέντευξη του Κrief, να δούμε κατ'αρχάς αν αληθεύει η -πρωτόγνωρη- παραδοχή στελέχους της εταιρείας ότι το προϊόν παραδόθηκε εντελώς ανεξέλιγκτο στην αγορά.
-
Η χαρά του έλληνα είναι να πεθάνει η κατσίκα του γείτονα...κάποιοι πως και πως περιμένουν στη γωνιά
-
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
Να και το άρθρο δώστε το στην FAH για να αρχίσει τις μυνήσεις και τις διαμαρτυρίες στην σωστή κατεύθυνση και όχι στους 4Τ όπως διάβασα στο alfisti. Θα αγοράσω και το τεύχος του επόμενου μήνα για να δώ αν η Alfa Romeo Γαλλίας αντέδρασε με τον ιδιο τρόπο.Ένα άρθρο είναι, όπως ένα άρθρο ήταν και του AMS για το Bravo, όπως άρθρο ήταν και του AutoBild για τις σκουριασμένες A-Class.
Εκτός κι αν οδήγησαν κάποιο αυτοκίνητο με σοβαρό μηχανικό πρόβλημα (ή με λάθος ευθυγράμμιση, ή με ξεβιδωμένα ψαλίδια ή, ή, ή), τα όσα αναφέρουν δεν έχουν την παραμικρή σχέση με την πραγματικότητα, κατά τη γνώμη μου.Όσο για τα ονόματα, ας δοθεί στην δημοσιότητα η απομαγνητοφωνημένη συνέντευξη του Κrief, να δούμε κατ'αρχάς αν αληθεύει η -πρωτόγνωρη- παραδοχή στελέχους της εταιρείας ότι το προϊόν παραδόθηκε εντελώς ανεξέλιγκτο στην αγορά.
Eίπα εγώ το αντίθετο?
Το διάβασα μου έκανε εντύπωση και το έβαλα. Θα δούμε τι θα γίνει από την Alfa. -
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
Εκτός κι αν οδήγησαν κάποιο αυτοκίνητο με σοβαρό μηχανικό πρόβλημα (ή με λάθος ευθυγράμμιση, ή με ξεβιδωμένα ψαλίδια ή, ή, ή), τα όσα αναφέρουν δεν έχουν την παραμικρή σχέση με την πραγματικότητα, κατά τη γνώμη μου.Παντως πολλα περιοδικα του ειδικου τυπου, απο τουλαχιστον 3 χωρες που μπορω να φερω παραδειγμα (Αγγλια, Γαλλια και Ελλαδα) εχουν κανει λογο για υπερβολικη αντιδραση του αυτοκινητου σε ανωμαλιες και εχουν θαψει το τιμονι. Θα ηθελα να το οδηγησω σε πιο απαιτητικες συνθηκες για να εχω αποψη, αλλα στο μικρο test ουτε'γω καταλαβα κατι τετοιο.
Alfa Romeo Mi.Τo 2008