-
-
Όπως είπε και ο Artemy Lebedev αν δώσεις σε κάποιον την δυνατότητα να customisation αυτόματα αυτός διαλέγει τον χειρότερο δυνατόν συνδυασμό
-
πολύ κοινότυπο...τίποτα πιο εξτριμ δεν έχεις; ....όλοι ασημί δεν γίνεται!
-
Η σημαία της Βραζιλίας ??
-
Προς τιμήν του Massa...
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Αυτή είναι η πρότασή μου:
Τις δαγκανες γιατι τις εβαψες βρε φιλε;Ειναι too much!!!!!
-
Για το καρναβάλι του 2009 καλό είναι!
Καμμία πιο σοβαρή πρόταση;
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Για το καρναβάλι του 2009 καλό είναι!Καμμία πιο σοβαρή πρόταση;
ακόμα να καταλήξεις για χρώμα??
-
Ε γι’ αυτό ζητάω γνώμες!
Λογικά στο κόκκινο θα καταλήξω πάντως
-
Ε γι’ αυτό ζητάω γνώμες!Λογικά στο κόκκινο θα καταλήξω πάντως
Κόκκινο, Βαγγέλη. Αν μπορείς παραγγείλε και τα πλαίσια των φώτων στο χρώμα του αμαξώματος. Αυτοκόλλητα και σια, άστα καλύτερα.
-
Σου φαίνομαι για πολύ Αυστραλός;
Προφανώς και ξεχνάμε τελείως αυτοκόλλητα κλπ, απλώς αν κάποιος έχει δει MiTo σε άλλο χρώμα και του αρέσει, είμαι ανοιχτός σε συζητήσεις!
-
Θα σκεφτομουν πολυ σοβαρα το ασπρο με 2 ΠΟΛΥ διακριτικα αυτοκολλητα της σημαιας κατω απο τους καθρεφτες σε καθε πορτα.Αν και θα εκλινα περισσοτερο στο κοκκινο.
-
-
Ε γι’ αυτό ζητάω γνώμες!Λογικά στο κόκκινο θα καταλήξω πάντως
Προσωπικά το κόκκινο που το είχα από κοντά δε μου αρέσει. Μοιάζει σαν ξεθωριασμένο. Βεβαίως το 8C κόκκινο απλά τα σπάει! Συνιστώ να περιμένεις ώστε να γίνει διαθέσιμο (έχει και ψήγματα χρυσού ).
Εάν αγόραζα Μίτο, θα την έπαιρνα ή μολυβί, ή μαύρη:
Ειδικά αυτό το μαύρο με μικρά dots κόκκινου μέσα είναι Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Ο και κάνει πολύ ωραία αντίθεση με τα χρωμιωμένα κομμάτια...άσε που στάνταρ οι περισσότερες που θα κυκλοφορήσουν θα είναι κόκκινες! Be different!
Και το μολυβί θα ήταν καλή επιλογή πάντως...το λευκό δε μου αρέσει.
-
H ΜiTo σε λευκό είναι ωραία στις φωτογραφές αλλά από κοντά χάνει πολύ (έτυχε να τη δω στο δρόμο... άρχισαν να κυκλοφορούν κι όλας ή να ήταν test drive;)
Το κόκκινο πράγματι είναι grandepuntoειδές που δείχνει σαν ξεθωριασμένο, δεν θέλω να σκεφτώ πόσο θα έχει κόψει σε 2-3 χρόνια.
Το κόκκινο 8C όλα τα λεφτά αλλά 2 χιλιάδες ευρώ για τη μπογιά σε supermini; Ε μην τρελαθούμε και τελείως
Το μαύρο που δείχνει ο Nikos120i αν και κάνει για λίγο MWB υπό γωνίες ( ) πιστεύω είναι το ιδανικό για αυτό το αυτοκίνητο, το κάνει να δείχνει πιο classy
-
Ρίξε μια ματιά και εδώ: viewtopic.php?f=5&t=13707&start=855
Προς το τέλος...
-
Ο χρήστης Neos έγραψε:
κάνει για λίγο MWB υπό γωνίες ( ) πιστεύω είναι το ιδανικό για αυτό το αυτοκίνητο, το κάνει να δείχνει πιο classyΤι'ναι τούτο?
-
Η επιλογή χρωμάτων για τη mito πέρα από το 8c που είναι εξαιρετικό αλλά σύμφωνα με τα λεγόμενα πιο ειδικών ,πανάκριβο είναι για μένα το μαύρο μεταλλικό (etna) που φαίνεται και στις παραπάνω φωτό ,το rosso alfa που μέχρι στιγμής δεν το έχουμε δει (αυτό που βλέπουμε στις φωτό και κατά κύριο λόγο στις αντιπροσωπείες είναι το giulietta) και το bianco gardenia (πέρλα) και όχι το απλό λευκό
θα ήθελα να δω και το μπλε με το οποίο εμφανίστηκε πριν κανένα 2μηνο με λωριδες για καμουφλαζ .Το συγκεκριμένο δεν γνωρίζω καν πως ονομάζεται και αν θα είναι διαθέσιμο -
ρωτα τον κουκο...αυτος θα ξερει...
-
Alfa Romeo Mi.Τo 2008