-
-
Κοίτα μαγκιές ο 2κύλινδρος με Brembo και 17αρια!
-
ακου τον πως μουγκανάει...
-
Αυτοκινητο με σημα AR , κατα την γνωμη μου δικυλινδρο κινητηρα δεν θα επρεπε να φοραει...
Οχι οτι ειναι κακος, αδυναμος. καθε αλλο, απλα νομιζω ο ηχος δεν ταιριαζει για αυτο που τελοσπαντων ξερουμε οτι
παραγει ακουστικα μια AR...
Χιλιες φορες καλυτερα ΙΜΗΟ να εβγαζε η Mito τον μικρο βενζινης που βγαζει για πιτσιρικαδες, (ή τελος παντων αυτον που πουλαει καλυτερα ) μετα εναν ενδιαμεσο οπως τον M-air στα 135, και τελος την QV 170.
Η εναπομεινουσα ποικιλια κινητηρων αντι να αυξανει το κοστος παραγωγης, θα μπορουσε ενδεχομενως να αντικατασταθει με R&D για μειωση του βαρους, ή και σε συνδυασμο με καποιες μεμονωμενες ατμοσφαιρικες εκδοσεις πχ (mair 105ps) που να δεχονται εργοστασιακη περαιτερω βελτιωση, και γιατι οχι με μια τετοια βαση και ενα πακετο συγκεκριμενων συνολικων βελτιωσεων, να γινοταν θεσμος ενιαιου...O συγκεκριμενος κινητηρας πιστευω ταιριαζει πιο πολυ σε Fiat και μαλιστα σε συγκεκριμενο μοντελα, και κυριως στο 500, οπου και θα παραπεμπει με αυτο τον τροπο στην Original εκδοχη του πρωτου 500...
Επι τη ευκαιρια, ο φημολογουμενος 100αρης twinair θα βγει τελικα, και εαν ναι, ποτε?
-
για να καταλάβω , το θέμα μας είναι ο αριθμός των @@ριων που κινούντε κάτω από το καπού που πολύ θα διαβάσουν αλλά λίγοι θα καταλάβουν ή η απόδοση-οικονομία...
μια χαρά είναι ο τουιν στην μίτο ... πολύ θέλω να οδηγήσω μια με δαύτο...
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Επι τη ευκαιρια, ο φημολογουμενος 100αρης twinair θα βγει τελικα, και εαν ναι, ποτε?
Ντεμπουτάρησε ήδη (από προχθές) στο 500L.Περισσότερο lag από την έκδοση των 85 ίππων και χειρότερες επιδόσεις (λογικό αφού κινεί ένα βάρος 1250+κιλών).
Εργοστασιακές τιμές για το 500L
ϊπποι105 τελική180χμ επιτάχυνση12,3 μέση κατανάλωση 20,8km/l ρύποι112 -
Ο χρήστης Alba Parietti έγραψε:
Ντεμπουτάρησε ήδη (από προχθές) στο 500L.Περισσότερο lag από την έκδοση των 85 ίππων και χειρότερες επιδόσεις (λογικό αφού κινεί ένα βάρος 1250+κιλών).
Εργοστασιακές τιμές για το 500L
ϊπποι105 τελική180χμ επιτάχυνση12,3 μέση κατανάλωση 20,8km/l ρύποι112Στο 'απλο' 500 θα μπει, με καποιες λιγο πιο σπορ ισως ρυθμισεις/εξοπλισμο?
Aν μπει και ρυθμιστει προσεχτικα με σασι-αναρτηση, θα ειναι ευχαριστη εκπληξη πιστευω...
Συνδυαζεται με το ιδιο κιβωτιο? (6αρι ή 5αρι φοραει το 500 twinair? ) -
Μπορεί κάποιος να εξηγήσει αυτή την εικόνα στον ιστότοπο της AR Ελλάδας ?
http://www.alfaromeo.gr/models.aspx?id= ... camp=Feb13 -
επειδή λείπει ο 135αρης ?
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
επειδή λείπει ο 135αρης ?Ναι, λείπει 135άρης, TCT και τα ρέστα....
Διορθωση. Λειπουν πολύ περισσότερα
http://webcache.googleusercontent.com/s ... =firefox-a -
για την αρ μιλάμε... είναι δεδομένο οτι θα είναι αρπα κόλλα...
-
για την αρ μιλάμε... είναι δεδομένο οτι θα είναι αρπα κόλλα...Ναι ρε συ red, αλλα δεν ήταν αρπα κόλλα στις 8/3 (όπως φαίνεται στο 2ο url ) και άρχισε να είναι τώρα???
-
Μου αρέσει που ψάχνεις να βρεις λογική
Κοιτάς την μικρή ;
-
Μου αρέσει που ψάχνεις να βρεις λογικήΚοιτάς την μικρή ;
Κοιτάω σαν... τον Γ.Κ.
-
Δεν θα μου έκανε καθόλου εντύπωση αν έχουν αποφασίσει να εισάγουν μόνο τις συγκεκριμένες εκδόσεις, με δικαιολογία την κατάσταση της αγοράς. Ούτως ή άλλως ποιος να πάει να ψωνίσει πλέον την ξεχασμένη από το θεό Mito?
-
Πας παιρνεις αυτη στα 13.500 και ασε την ΑΡ να φερνει μονο την twinair
-
Ε, απλά σταμάτησαν να εισάγουν τις εκδόσεις που πλέον δεν ''πουλάνε''.. Κρίμα για την TCT...
1)Φέρνουν τον Twinair επειδή και καλά είναι η mainstream εκδοχή της Mito.
2)Φέρνουν την QV (προφανώς μόνο κατόπιν παραγγελίας) επειδή αν την σταματούσαν θα έτρωγαν κράξιμο από τους ελάχιστους Αλφίστες που πλέον θα την αγόραζαν καινούρια.
3)Φέρνουν την Diesel επειδή μόνο αυτή πουλάει (αν και της τρώει πωλήσεις το DS3) και μάλιστα δεν μπορώ να καταλάβω το λόγο ύπαρξης της 95αρας, αφού έχουν παρόμοιες επιδόσεις με την 85αρα, ενώ η μικρή έχει μηδενικά τέλη. -
Κατα τη γνωμη μου δεν υπαρχει λογος να βγαζουμε συμπερασματα απο κατι που ισως ειναι λαθος.Μια βολτα σε αντιπροσωπεια ή ενα τηλ στην εισαγωγικη,μια χαρα θα λυσει τις οποιες απορειες.
-
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
Πας παιρνεις αυτη στα 13.500 και ασε την ΑΡ να φερνει μονο την twinairΕγώ πάντως θα βολευόμουν και με αυτήν: http://www.car.gr/classifieds/cars/view/2829949/
Και τα ρέστα βενζίνες!!Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πολλές Mito κυκλοφορούν χωρίς τη δεύτερη γρίλια της μάσκας... ΟΚ, προφανώς ελαττωματική, αλλά δεν θα έπρεπε να το καλύπτει η εγγύηση??
-
Ο χρήστης Tasos96 έγραψε:
Πας παιρνεις αυτη στα 13.500 και ασε την ΑΡ να φερνει μονο την twinair
Εγώ πάντως θα βολευόμουν και με αυτήν: http://www.car.gr/classifieds/cars/view/2829949/
Και τα ρέστα βενζίνες!!Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πολλές Mito κυκλοφορούν χωρίς τη δεύτερη γρίλια της μάσκας... ΟΚ, προφανώς ελαττωματική, αλλά δεν θα έπρεπε να το καλύπτει η εγγύηση??
δεν ειναι ελαττωματικη. απλως βγαινει ευκολα και τα κλεβουν καποιοι οι οποιοι στην συνεχεια τα πουλανε... και για να αποφυγει καποιος να παρει ολη την μασκα παιρνει μονο τη μια γριλια...
Alfa Romeo Mi.Τo 2008