-
η μούρη δείχνει κάπως περίεργη
θα δείξει
-
Έχει ξαναϋπάρξει Alfa Romeo με περίεργη όψη... Π.χ. η Disco Volante, καθώς και ένα πρωτότυπο Spider παλιό.
-
Απλα θυμηθειτε οσοι ειχατε δει τις πρωτες φωτογραφιες της 147 το 2000....
Η μουρη ξενιζε υπερβολικα και τα σχολια ηταν ολων των ειδων....το ιδιο και με τη GT...
ΝΟΜΟΣ: Μην κρινετε μια Alfa πριν τη δειτε απο κοντα...
-
Ωραίο αυτοκίνητο η Alfa.
Τωρα για οδικη συμπεριφορα θα δειξει.Μετα απο πολυ καιρο ερχονται και τα turbo.
-
Ο χρήστης DimitriS60 έγραψε:
Ωραίο αυτοκίνητο η Alfa.Τωρα για οδικη συμπεριφορα θα δειξει.Μετα απο πολυ καιρο ερχονται και τα turbo.
Εντελώς ωμά, ακόμα και σαν Grande Punto να την δεις, θα έχει καλή οδική συμπεριφορά. Το φιατάκι είναι εξαιρετικό στο δρόμο, και με τον t-jet μπορείς να κινηθείς ΠΟΛΥ γρήγορα. Αν η Mi.To έχει βελτιωθεί έστω και ελάχιστα σε σχέση με το GP, θα είναι πολύ πολύ καλή.
-
Φρένα θα έχει ή θα τρέχουμε για 'Brake Enhancement Pills', που θ'αρχίσουν να διαφημίζονται στο Auto Motor und Sport;
Αλήθεια, Krus, η Brera επηρεάζεται από ανωμαλίες (ειδικά ο πίσω άξονας) όπως έγραφε ο Τσιγκρής; Κοπανάει όπως έγραφε ο Τσιγκρής; Γιατί τα δικά μου ευρήματα στο τιμόνι της δεν έδειξαν κάτι τέτοιο... Τα δικά σου;
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Αν η Mi.To έχει βελτιωθεί έστω και ελάχιστα σε σχέση με το GP, θα είναι πολύ πολύ καλή.Παραπάνω από ελάχιστα = τιμόνι
-
Ξενίζει λίγο αρχικά αυτή η μίξη 147 και Mini Cooper αλλα μόλις το συνηθίσει λίγο το μάτι φαίνεται αρκετά όμορφο!
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Αν η Mi.To έχει βελτιωθεί έστω και ελάχιστα σε σχέση με το GP, θα είναι πολύ πολύ καλή.
Παραπάνω από ελάχιστα = τιμόνι
Αν εξαιρέσεις το πολύ ελαφρύ του πράγματος και τη μικρή ασάφεια στην ευθεία που, στην τελική, δεν ενοχλεί αν θέλεις να κινηθείς γρήγορα και μάλλον διευκολύνει στο ταξίδι, το τιμόνι του Grande δεν είναι κακό. Και άμεσο είναι, και γρήγορο. Ναι, ελαφρύ, αλλά συνηθίζεται. Ειδικά στην έκδοση με τις 17άρες, τα καλά λάστιχα που του φοράνε (Potenza 050A) βοηθούν ακόμη περισσότερο στην αμεσότητα.
Το θέμα είναι, για μένα, τι θα κάνουν με την ανάρτηση, την πίσω ειδικά. Το Grande στην καλή έκδοση t-jet Sport με τις 17άρες ΔΕΝ σου δίνει την αίσθηση ότι θα παίξεις με την ουρά (παρότι το ESP το επιτρέπει αν το επιδιώξεις), αλλά στρίβει με απίστευτα νούμερα στο κοντέρ όταν ζεσταθούν τα Potenza. Άρα, διαλέγουν να κρατήσουν την υποδειγματική σταθερότητα μπρος-πίσω του Fiat ή να δώσουν πιο παιχνιδιάρικη συμπεριφορά που ίσως κοστίσει σε αποτέλεσμα; Είδωμεν.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
ΕΤο Grande στην καλή έκδοση t-jet Sport με τις 17άρες ΔΕΝ σου δίνει την αίσθηση ότι θα παίξεις με την ουρά (παρότι το ESP το επιτρέπει αν το επιδιώξεις), αλλά στρίβει με απίστευτα νούμερα στο κοντέρ όταν ζεσταθούν τα Potenza.Mε 16αρες ξερεις τι παιζει?
-
Προσωπικά μια χαρά μου φαίνεται. Εδώ είχαμε ανεχτεί άλλα και άλλα (Mercedes A Class, Audi A2) η Alfa μας χαλάει;
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Ξενίζει λίγο αρχικά αυτή η μίξη 147 και Mini Cooper αλλα μόλις το συνηθίσει λίγο το μάτι φαίνεται αρκετά όμορφο!γιατί νομίζω ότι το νέο φάμιλι λουκ θα έχει επιρροές από την 8c ;
-
Aυτο δεν ειναι απαραιτητα καλο αλλα ουτε και κακο...
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
ΕΤο Grande στην καλή έκδοση t-jet Sport με τις 17άρες ΔΕΝ σου δίνει την αίσθηση ότι θα παίξεις με την ουρά (παρότι το ESP το επιτρέπει αν το επιδιώξεις), αλλά στρίβει με απίστευτα νούμερα στο κοντέρ όταν ζεσταθούν τα Potenza.
Mε 16αρες ξερεις τι παιζει?
Ναι, ξέρω. Μια χαρά είναι με τις 16άρες (μάλιστα σημείωσε καλύτερες επιταχύνσεις από στάση, και το ανακοινώνουν επίσημα και οι Ιταλοί αυτό), αλλά στα του στριψίματος εξαρτάται πολύ από το λάστιχο. Έχω δει διάφορους τύπους ελαστικού φορεμένα σε GP με 16άρες, από Pilot Primacy ως Conti Premium Contact και Pirelli P7.
Aν η απόλυτη συμπεριφορά είναι το ζητούμενο, τότε είναι μια χαρά οι 17άρες με τα Potenza. Ιδανικά, θα έβαζα Sport Contact 3 που πιάνουν θερμοκρασία ευκολότερα και κοπανάνε λιγότερο από τα Bridgestone. Aν θέλεις να μην κοπανήσει ΠΟΤΕ σε λακούβα, τότε οι 16άρες είναι μονόδρομος. Αλλά ακόμα και στις 16άρες, θα φορούσα καλό λάστιχο, και όχι κατηγορίας premium.
-
εμένα μου αρέσει πάντως!
-
Κι εμένα μου αρέσει, και ήδη το σκέφτομαι πολύ σοβαρά να την αγοράσω αν δεν είναι πολύ ακριβή. Πάντως, από όνομα πάσχουμε, είναι μάλλον σαφές . Το Junior θα ήταν σαφώς καλύτερο.
-
ΜiTo αγγίζεται θα σπάσει είναι νομίζω σαφές.
Υ.Γ Για να μην παρεξηγηθώ κάνω πλάκα προφανώς. -
ναι το ΜιΤο είναι ΓΤΠ.
τζούνιορ κι από μένα και επειδή θα είναι το μικρό της Α.
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Κι εμένα μου αρέσει, και ήδη το σκέφτομαι πολύ σοβαρά να την αγοράσω αν δεν είναι πολύ ακριβή. Πάντως, από όνομα πάσχουμε, είναι μάλλον σαφές . Το Junior θα ήταν σαφώς καλύτερο.16000-17000 θα ξεκιναει,ετσι ακουγεται τουλαχιστον απλα δεν ξερω με πιον κινητηρα!
-
ακριβούτσικο......
Alfa Romeo Mi.Τo 2008