-
Ο χρήστης PID έγραψε:
Έτσι θα λέγεται τελικά? Μύθος σημαίνει?κατά το altavista ναι
-
στα ιταλικα σημαινει ΜΥΘΟΣ...
-
ο,τι και να ειναι αν κανει πανω απο 17χιλιαρικα περαστικα......
-
Παντού υπάρχει ένας μύθος!
-
Ν'αφήσεις την Άννα ήσυχη!
-
Νέες φώτο...
Από: http://www.worldcarfans.com/9080229.019 ... erior-shot
Το υλικό του ταμπλό φαίνεται να είναι όπως του Bravo.
-
Μικρό κουπέ πάντως δεν είναι. Ένα απλό 3θυρο supermini φαίνεται. Δύσκολα τα πράγματα
-
Mας το βαφτισαν κουπε και ειναι ενα πουντο premium...
-
Θελω να πιστευω οτι δεν θα ειναι ετσι μεσα διοτι ειναι μουλαρι αυτο και θα καταστραφει στο τελος.Οποτε δεν υπαρχει λογο να βαλουνε σε ενα μουλαρι ολα τα πραγματα που θα εβαζαν σε ενα αυτοκινητο κανονικης παραγωγης.Βεβαια οπως ανεφερα παραπανω.....θελω να πιστευω.
-
Ο χρήστης 147_gtm έγραψε:
Θελω να πιστευω οτι δεν θα ειναι ετσι μεσα διοτι ειναι μουλαρι αυτο και θα καταστραφει στο τελος.Οποτε δεν υπαρχει λογο να βαλουνε σε ενα μουλαρι ολα τα πραγματα που θα εβαζαν σε ενα αυτοκινητο κανονικης παραγωγης.Βεβαια οπως ανεφερα παραπανω.....θελω να πιστευω.Προσωπικα δεν εχω δει ποτε spyshots ειδικα σε αυτο το σταδιο... τα οποια να μην φερουν μεσα τις τελικες επιλογες. Αυτο που βλεπεις, αυτο και θα ειναι... αν και απορω πως καταφερατε και το κρινατε ηδη...
-
Το πρωτο παρκαρισμενο ,κατω απο το σημα διαβασης πεζων,τι ειναι;Lancia; -
Εγώ περιμένω την Αλφα Ρομέο να ρίξει την ποιότητα και το βάρος, και να ανεβάσει την χαρά στην οδήγηση. Έτσι θα κερδίσει τον ανταγωνισμό.
-
Ναι η Delta.
Συνήθως στα mules τεστάρουν τα υλικά κλπ που θα έχει το τελικό μοντέλο.
Αφού η άφιξη στους dealers είναι τέλη του χρόνου και θέλει κατά μέσο όρο 3 μήνες η κατασκευή...έχουν ήδη κλείσει οι συμφωνίες για τα υλικά κλπ με τους προμηθευτές. Δε νομίζω να περιμένουν τελευταία στιγμή...εκτός αν θα έρθει το αυτοκίνητο το 2009.
-
Νέες φώτο...
http://www.progetto955.it/index.php/fot ... rd-europa/
Τελικά η πόρτα είναι χωρίς πλαίσιο (όπως είχα γράψει παλαιότερα).
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Θελω να πιστευω οτι δεν θα ειναι ετσι μεσα διοτι ειναι μουλαρι αυτο και θα καταστραφει στο τελος.Οποτε δεν υπαρχει λογο να βαλουνε σε ενα μουλαρι ολα τα πραγματα που θα εβαζαν σε ενα αυτοκινητο κανονικης παραγωγης.Βεβαια οπως ανεφερα παραπανω.....θελω να πιστευω.
Προσωπικα δεν εχω δει ποτε spyshots ειδικα σε αυτο το σταδιο... τα οποια να μην φερουν μεσα τις τελικες επιλογες. Αυτο που βλεπεις, αυτο και θα ειναι... αν και απορω πως καταφερατε και το κρινατε ηδη...
Σε σχεση με την 147 αυτο το εσωτερικο προσωπικα παντα......ειναι μαπα.
-
Ο χρήστης 147_gtm έγραψε:
Προσωπικα δεν εχω δει ποτε spyshots ειδικα σε αυτο το σταδιο... τα οποια να μην φερουν μεσα τις τελικες επιλογες. Αυτο που βλεπεις, αυτο και θα ειναι... αν και απορω πως καταφερατε και το κρινατε ηδη...
Σε σχεση με την 147 αυτο το εσωτερικο προσωπικα παντα......ειναι μαπα.
Συμφωνώ
-
υποτίθεται οτι αυτό το μίτο θα αντικαταστήσει την 147 ή φτιάχνουν ένα μικρό αυτοκίνητο πόλης??
-
Ο χρήστης scotsezos έγραψε:
υποτίθεται οτι αυτό το μίτο θα αντικαταστήσει την 147 ή φτιάχνουν ένα μικρό αυτοκίνητο πόλης??Δεν έχουμε καταλάβει ακόμα τι φτιάχνουν
Πάντως δεν πρόκειται για διάδοχο της 147 (πόσα χρόνια ακόμα θα πωλείται αυτή; ) -
Η 147 θα αντικατασταθεί από την 149. Το Mito θα είναι μια κατηγορία μεγέθους κάτω και θα παίζει με Renault Clio RS, Grande Punto Abarth και Mini Cooper S.
-
Η 147 θα αντικατασταθεί από την 149. Το Mito θα είναι μια κατηγορία μεγέθους κάτω και θα παίζει με Renault Clio RS, Grande Punto Abarth και Mini Cooper S.
Ας παιξει με τις απλες εκδοσεις τους και μετα παιζει και με τα RS,ABARTH,S!
Alfa Romeo Mi.Τo 2008