-
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
το υποστηριζω ως η καλυτερη επιλογη αυτην την στιγμη στν αγορα με κινηση εμπρος.αλλιως 316 με κινηση στον 'σωστο' αξονα
-
μπα.... με τον 1750 tbi μαλλον παμε για παραπανω κυβικα αν ειμαστε στην ιδια δυναμη και δεν υπολογιζουμε το κοστος στην επιλογη ,τοτε φυσικα μπεμπα....
-
ναι αλλα η διαφορα με 325 ειναι γιγαντια δε μπορουμε απλα να τη παραβλεψουμε
-
Ο χρήστης swift b.p.m έγραψε:
Σε συναρμογή (το σημαντικότερο δηλαδή), καλύτερη η 147 της MiTo?σε ποιότητα είναι καλύτερη η 47, σε συναρμογη ομως η μιτο είναι χαλαρά καλύτερη
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
γιατι οχι? προκειται για αυτοκινητο μεγαλυτερης κατηγοριας
...Δεν ξέρω ρε συ Γιώργο. Αν ισχύει αυτό, που λες, πρόκειται για μεγάλο πισωγύρισμα.
Δηλαδή οκ, μοντέλο ανώτερης κατηγορίας η 147, αλλά αρκετά ...12μηνα παλαιότερη από τη MiΤο, η οποία επιπλέον λανσαρίστηκε ως πρημιουμ μικρό στην κατηγορία της, με ό,τι έχει να λέει αυτό.
Σε ότι αφορά την ποιότητα αυτών καθε αυτών των υλικών του εσωτερικού, ίσως και νά'ναι ανώτερη η 147.
-
την 156 παντως την οποια την εβλεπα πιο συχνα (οπως και τη μιτο) , εκ πρωτης οψης φαινεται η ηλικια της σε σχεση με τη μιτο και δε σου φαινεται τοσο 'μπανικη' , ομως επι της ουσιας (αναλογιζομενος και τα χρονια που εχει στη πλατη της) ειναι σαφως πιο ποιοτικη
τα πιο μικρα αυτοκινητα ειναι πιο φθηνα για καποιο λογο
-
το 207 οντως ειναι ακομα πιο στριμοκωλο (απαραδεκτο για γαλλικο ) , αλλα και η mito πασχει σε σχεση με το ομοσασο κορσα επιμενω , καμια σχεσηοι διαφορές μεταξυ κόρσα και μίτο είναι μικρές , υπέρ του κόρσα...
σε σχέση με το 207 είναι πάλι μικρές υπέρ της ιταλίδας
και σε σχέση με τα ιμπιζα/πόλο είναι αρκετά μεγάλες... -
το 207 ενω ειναι τοσο καλο αυτοκινητακι, με ωραια ποιοτητα κτλ πισω ειναι απαραδεκτα στενο
κοπαναει κιολας, αλλα αυτο ειναι φυσιολογικο, δεν εχω συνηθισει να καθομαι και πισω και ειχαμε παει με αυτο απο γλυφαδα, παρνηθα
μετα απο αυτο , ανακατευτηκα τοσο , που το ψιλομισησα
-
το 207 ενω ειναι τοσο καλο αυτοκινητακι, με ωραια ποιοτητα κτλ πισω ειναι απαραδεκτα στενοκοπαναει κιολας, αλλα αυτο ειναι φυσιολογικο, δεν εχω συνηθισει να καθομαι και πισω και ειχαμε παει με αυτο απο γλυφαδα, παρνηθα
μετα απο αυτο , ανακατευτηκα τοσο , που το ψιλομισησα
καλή ποιότητα έχει, αλλά έχει και απίστευτα βαρετο εωτερικό...
το παράδοξο είναι οτι παρόλο που είναι στενό πίσω , δεν έχει μεγάλο πορτπαγκάζ όπως το ίμπιζα -
Η gt δεν ειναι πολυ ποιοτηκη απο την αποψη του πλαστικου στο ταμπλο το οποιο δεν ειναι πορωδες αλλα ενα διαφορετικο υλικο καπως γιαλιστερο και ''θαμπο''.
Οπως και καποια προβληματα στα κουμπια της κονσολας τα οποια εχουν κακο feedback σε συγκριση με ενα c4 π.χ
η Gt που λεω ειναι προ face lift ...
η 159 ειναι πολιτισμικο σοκ γενικα σαν αλφα και πολυ πιο μπροστα απο την gt
Το καλυτερο αυτοκινητο της εταιρειας ...πραγματικα το καλυτερο αυτοκινητο της...το υποστηριζω ως η καλυτερη επιλογη αυτην την στιγμη στν αγορα με κινηση εμπρος.
η mito εχει πολυ καλη ποιοτητα (μαλλον κορυφαια) ..:H GT έχει το ίδιο ταμπλώ ως προς το υλικό με της 147 fl το οποίο είναι πάρα πολύ καλής ποιότητας για τα δεδομένα της κατηγορίας, κατεμέ ίσως το κορυφαία στην μικρομεσαία.
Προσωπικά δεν εξέφρασα αυτό έτσι στον αέρα. Το στηρίζω γιατί έχω γνώση. Τυγχάνει να έχω πάρα πολλούς φίλους με όλα τα αυτοκίνητα της Alfa Romeo και αυτό φαίνεται τώρα που αυτά τα μοντέλα όπως η GT κλείνουν 5ετίες και συνεχίζουν να είναι σε εργοστασιακή κατάσταση για όποιον τις προσέχει....
Η Mito καλώς ή κακώς δεν μου δίνει την εντύπωση του αυτοκινήτου που θα έχει την αντοχή στο χρόνο ως προς τα υλικά της κονσόλας....Και αν θες την γνώμη πάλι ακόμα και από την 10χρονη 147 έχει χειρότερη ποιότητα υλικών.....Αντικειμενικά κιόλας είναι πραγματικοτήτα...Σκέψου μονάχα ότι εδώ στην Giulietta έχουμε δει κάποια ατοπήματα όπως η επένδυση στις πόρτες που δείχνουν φθηνά μπροστά στην εικόνα της πόρτας της GT/147....
Αυτά από μένα...Η 159 συμφωνώ ότι έχει εξαιρετική ποιότητα ωστόσο αυτή δεν ήταν ικανή να την κάνει να έχει την εμπορική πορεία που της πρέπει. Και παρόλο που πλέον έχει τον κινητήρα που όλοι ζητούσαν, δηλαδή έναν τούρμπο χαμηλού σχετικά κυβισμού και αυξημένης ιπποδύναμης, δεν κάνει πάλι τις πωλήσεις που πρέπει...άρα κάτι άλλο έφταιξε σε αυτό το αυτοκίνητο και δεν είναι ούτε η ποιότητα, ούτε οι κινητήρες, ούτε το βάρος....Άσχετο όμως αυτό με το θέμα μας....
-
προσπαθω να ειμαι οσο αντικειμενικος μπορω.
Επειδη την Gt την εφαγα στην μαπα χρονια τωρα(που λεμε ετσι παρειστικα )εχω καποιες ενστασεις
σε αυτην που λεω τριζει το δεξι τζαμι και υπαρχουν καποια αλλα προβληματακια ....αλλα δεν τα δινω σημασια...το πλαστικο της ετσι μου φαινεται καθε φορα που μπαινω μεσα ( οταν την οδηγω δεν κοιτω τιποτα απο το εσωτερικο )
οσο για την mito δεν ξερω μου φαινεται πολυ καλη....και πιο ενδιαφερον σχεδιαστηκα απο ενα 207
οπως και πιο ευρυχωρη ιδιαιτερα για το δεξι ποδι του οδηγου. -
Επειδη την Gt την εφαγα στην μαπα χρονια τωρα(που λεμε ετσι παρειστικα )εχω καποιες ενστασεις
σε αυτην που λεω τριζει το δεξι τζαμι και υπαρχουν καποια αλλα προβληματακια ....Πόρτα χωρίς πλαίσιο...ωστόσο για όλα υπάρχει λύση, να πεις στο φίλο σου που την έχει...
Στις Alfa Romeo τουλάχιστον που τις ξέρω αρκετά καλά παίζει μεγάλο ρόλο ο χρήστης και συντηρητής του οχήματος....Έχω δει και σαράβαλα μερικών ετών αλλά και 10ετίας και άνω που είναι σαν stock που μόλις πέρασε την πόρτα του εργοστασίου...Φαντάζομαι πάνω κάτω το ίδιο ισχύει και για τα προιόντα των άλλων εταιριών -
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Και παρόλο που πλέον έχει τον κινητήρα που όλοι ζητούσαν, δηλαδή έναν τούρμπο χαμηλού σχετικά κυβισμού και αυξημένης ιπποδύναμης, δεν κάνει πάλι τις πωλήσεις που πρέπει...άρα κάτι άλλο έφταιξε σε αυτό το αυτοκίνητο και δεν είναι ούτε η ποιότητα, ούτε οι κινητήρες, ούτε το βάρος....Άσχετο όμως αυτό με το θέμα μας....
επαιξε ρολο οτι ολα αυτα εγιναν στο τελος της ζωης της και οτι συνεπεσε με κριση..
-
Μιλάμε για αμάξια διαφορετικής κατηγορίας παίδες, αυτό έχει τεράστια σημασία. Θα συμφωνήσω 100% με τον GB στο συγκεκριμένο...
Πχ, το 307 μου αν και παλαιότερο έχει τόσο καλύτερη κατασκευή όσο και καλύτερα υλικά από το 207, ειδικά στις λεπτομέρειες. Και μιλάμε για αρκετά χρόνια διαφορά. -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Μιλάμε για αμάξια διαφορετικής κατηγορίας παίδες, αυτό έχει τεράστια σημασία. Θα συμφωνήσω 100% με τον GB στο συγκεκριμένο...
Πχ, το 307 μου αν και παλαιότερο έχει τόσο καλύτερη κατασκευή όσο και καλύτερα υλικά από το 207, ειδικά στις λεπτομέρειες. Και μιλάμε για αρκετά χρόνια διαφορά.που βρε συ?
ολο το πλαστικο της πορτας ναι ειναι καλυετρο...ολο το ταμπο στο ταμπλο ειναι καλυτερο αλλα το κουμπακι του αλαρμ ειναι αισχος στο 307 ενω στο 207 -
Χειρολαβες, κεντρικη κονσολα, κονσόλα μεταξυ καθισματων/περιξ χειροφρενου κλπ. Τι έχει το αλαρμ;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Χειρολαβες, κεντρικη κονσολα, κονσόλα μεταξυ καθισματων/περιξ χειροφρενου κλπ. Τι έχει το αλαρμ;σε εσενα πως ειναι....????το χειροτερο αλαρμ που εχω δει σε αυτοκινητο απο αισθηση κουμπιου...
ναι ρε συ για τα αλλα σε πειραζω...ειναι ενα κλικ πιο πανω -
το χειροτερο αλαρμ που εχω δει σε αυτοκινητο απο αισθηση κουμπιου...Τι νιώθεις όταν το χαιδευεις;;
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
το χειροτερο αλαρμ που εχω δει σε αυτοκινητο απο αισθηση κουμπιου...
**Τι νιώθεις όταν το χαιδευεις;; **
-
το χειροτερο αλαρμ που εχω δει σε αυτοκινητο απο αισθηση κουμπιου...
**Τι νιώθεις όταν το χαιδευεις;; **
Alfa Romeo Mi.Τo 2008