-
τουλαχιστον στον δρομο να δειξει κατι συμφωνα με την ιστορια της και να μην φαει σκονη στο παρμπριζ απο τιποτα γερμανογαλλικα.
τα ρασα δεν κανουν τον παπα.
-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Πωπώ, έθιξα την ιστορία...
Δηλαδή πρέπει να καταστρέφεται αισθητικά ένα σύγχρονο αυτοκίνητο επειδή το λευκό τρίγωνο με το τετράφυλλο τριφύλλι συμβολίζει το ξέρω-γω-τι πριν 80 χρόνια; Δεν έφτανε ένα απλό διακριτικό πίσω μα έπρεπε να το κάνουν κράχτη από τα 500 μέτρα ότι πρόκειται για το QV;Δε με ενδιαφέρει τι έθιξες, και πολύ ώρα ασχολήθηκα κιόλας.
Απλά η Alfa Romeo σεβάστηκε τις απαιτήσεις των alfisti, οι οποίοι έψαχναν στο sticker & bagdes ανάλογου είδους για να τοποθετήσουν στα αυτοκίνητα τους και τώρα παρέχει αυτό το extra εργοστασιακώς.....Τι καλύτερο....Και ως επι τω πλείστον είναι πανέμορφο και πολύ προσεγμένο και ανανεωμένο στην εμφάνιση με το carbon look. Και εγώ στη δική μου Alfa έχω στα πλαινά αυτοκόλλητα των 6x6x6 cm -
Ο χρήστης italakias έγραψε:
τουλαχιστον στον δρομο να δειξει κατι συμφωνα με την ιστορια της και να μην φαει σκονη στο παρμπριζ απο τιποτα γερμανογαλλικα.τα ρασα δεν κανουν τον παπα.
Καλά ρίχνει πολύ ραβδί ιταλάκια...
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Πωπώ, έθιξα την ιστορία...
Δηλαδή πρέπει να καταστρέφεται αισθητικά ένα σύγχρονο αυτοκίνητο επειδή το λευκό τρίγωνο με το τετράφυλλο τριφύλλι συμβολίζει το ξέρω-γω-τι πριν 80 χρόνια; Δεν έφτανε ένα απλό διακριτικό πίσω μα έπρεπε να το κάνουν κράχτη από τα 500 μέτρα ότι πρόκειται για το QV;Δε με ενδιαφέρει τι έθιξες, και πολύ ώρα ασχολήθηκα κιόλας.
**Απλά η Alfa Romeo σεβάστηκε τις απαιτήσεις των alfisti, οι οποίοι έψαχναν στο sticker & bagdes ανάλογου είδους για να τοποθετήσουν στα αυτοκίνητα τους και τώρα παρέχει αυτό το extra εργοστασιακώς.....Τι καλύτερο....**Και ως επι τω πλείστον είναι πανέμορφο και πολύ προσεγμένο και ανανεωμένο στην εμφάνιση με το carbon look. Και εγώ στη δική μου Alfa έχω στα πλαινά αυτοκόλλητα των 6x6x6 cmΑυτό το επιβεβαιώνω.
Ψάχνει και το Pasxos να βάλει στην 159 του αδερφού του αλλά και στο............. Bravo
Μ' αρέσει πάντως που μέχρι πριν λίγο καιρό κοροϊδεύατε τις 316 Μ
-
Πωπω με μυριστήκανε και σκάσανε μύτη τα τρολ
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Δε με ενδιαφέρει τι έθιξες, και πολύ ώρα ασχολήθηκα κιόλας.
**Απλά η Alfa Romeo σεβάστηκε τις απαιτήσεις των alfisti, οι οποίοι έψαχναν στο sticker & bagdes ανάλογου είδους για να τοποθετήσουν στα αυτοκίνητα τους και τώρα παρέχει αυτό το extra εργοστασιακώς.....Τι καλύτερο....**Και ως επι τω πλείστον είναι πανέμορφο και πολύ προσεγμένο και ανανεωμένο στην εμφάνιση με το carbon look. Και εγώ στη δική μου Alfa έχω στα πλαινά αυτοκόλλητα των 6x6x6 cmΑυτό το επιβεβαιώνω.
Ψάχνει και το Pasxos να βάλει στην 159 του αδερφού του αλλά και στο............. BravoΜ' αρέσει πάντως που μέχρι πριν λίγο καιρό κοροϊδεύατε τις 316 Μ
αν είναι να γράφεις κουταμαρες για να πικαρεις κοιτά άλλη φορά να είσαι διαβασμένος...
Καμία σχέση τα qv με τα m//... -
Βρε βρε. Όλοι την ίδια μύγα έχετε;
Λοιπόν για να μην το κουράζουμε, άλλο το αυτοκόλλητο/σήμα/διακριτικό που φέρει μια συγκεκριμένη έκδοση (π.χ. QV, M, S3, GT, GTi κτλ) για να ξεχωρίζει, και άλλο παίρνω το διακριτικό και το κολλάω σε οποιοδήποτε άλλη έκδοση (απλά γιατί μ' αρέσει).
Αν θεωρεί κανείς καγκουριά το να βάλει σε μοντέλο άλλης μάρκας το διακριτικό ανώτερης έκδοσης, το ίδιο θεωρούν και οι υπόλοιποι πως ισχύει και για τα μοντέλα της AR.
-
Εγώ είμαι αρχικαγκούρι και μην ξεχνάς ότι πήρα 2 κιλά και 15 ημίαιμα ρόδα μόλις τα κόλλησα
-
Αν σ'αρέσουν εσένα εμάς δεν μας πέφτει λόγος.
-
εγω τι να πω ρε παιδια που ολο το αμαξι εχει καμια 20αρια σκορπιους ειναι ABARTH και φαινεται χα χα
-
προσεχε μην σε δαγκωσει κανενας
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
μωρέ , που ξέρεις εσύ... ???
πώ... γεμίσαμε γνώστες...εδώ σου λέει ο κίκιζας οτι είναι αυτοκόλλητο
το λένε οι 4τροχοί...
Uploaded with ImageShack.us
Ελα ομως που δεν το λενε οι 4τροχοι, ουτε εγω, το εβγαλα απο το μυαλο μου,
παροτι το ειδα και απο κοντα...'and the stuck-on plastic flank emblems – which are a bit of a let down to be honest.'
http://www.evo.co.uk/carreviews/evocarr ... eview.html
(τελευταιες 2 σειρες του αρθρου)'Outside, the Cloverleaf is set apart by alloys and stick-on badges – the latter look cheap and too big for the wings they are glued to.'
http://www.autoexpress.co.uk/carreviews ... rleaf.html
(6η παραγραφος του αρθρου) -
ε καλα ρε παιδια κανει κραου καλα τι περιμενατε οτι θα ηταν. Στην εποχη του αυτοκολλητου και της ευκολης λυσης. Παντως σιγουρα πολυ θα κολλησουν το αντιστοιχο σηματακι στην mito τους.
-
Ο χρήστης toxotis έγραψε:
εγω τι να πω ρε παιδια που ολο το αμαξι εχει καμια 20αρια σκορπιους ειναι ABARTH και φαινεται χα χαTα σηματακια (πλαινα) της Abarth ειναι ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ. Ειναι σαφεστατα BADGES και οχι
ελαστικα-πλαστικα αυτοκολλητακια. Ειναι σκληρα πλαστικα, σωστα σε μεγεθος και οψη. -
Έλεος
υπάρχουν plastic badge και metallic badge.
Ακόμα και το QV των 147 & GT που βγήκαν σαν εκδόσεις ναι μεν ήταν με metallic look αλλά ήταν πλαστικά... -
τα πλαινα ειναι super τα μπρος πισω ειναι λιγο χαμηλης ποιοτητας, πολυ πλαστικουρα ειδικα το μπροστα σου δινει την αισθηση οτι θα φυγει σε καμικα λακουβα αλλα και οτι οταν τα πλενεις θα ξεβαψουν χα χα για αυτο και εγω δεν τ απολυτριβω απαλα απλα αλλα ναι τα πλαινα ειναι super. Και του τιμονιου ειναi super
-
Δεν ξερω πως το ονομαζει η AR, αλλα και το QV, sticker ειναι στην ουσια, και μαλιστα θυμιζει αυτα τα πλαστικα της pannini, που βαζαμε πιτσιρικαδες σε κασετινες τσαντες, κτλ...
Τα παλαιοτερα πλαστικα ασημι-πρασινα τετραφυλλα που φορουσαν και οι alfasud sprint 1.7 πχ ηταν πολυ καλυτερα και καλογουστα. Αυτο εχει φαει τρελο κραξιμο, απο πολλους (εγω θα το εβγαζα απο το αυτοκινητο) και οχι αδικα...Προτιμώ τα 4φυλλα της Μito που κάνουν εντύπωση στο μάτι.
Kαι λίγο επιμορφωτική ώρα. **Τα sticker είναι αυτά τα οποία είναι ένα με την επιφάνεια. **Oxι απαραιτητα. Ανεβασα πριν φωτο του sticker της Mito QV...
To αν γινεται παιχνιδι με τις λεξεις απο το εκαστοτε τμημα marketing ειναι αλλο θεμα.
Σαν υλικο, το συγκεκριμενο ειναι sticker.**Τα badge είναι αυτά τα οποία είναι ανάγλυφα. Άρα τα τριγωνάκια της QV είναι badge **
Nope. Το τριγωνακι ειναι απο μαλακο πλαστικο, οταν δεις απο κοντα μια QV ακουμπησε το με το νυχι σου και θα καταλαβεις...
όπως badge είναι το σήμα της Mito και όλα τα διακριτικά τα ανάγλυφα στα αυτοκίνητα.
Ακριβως. Αυτα ΕΙΝΑΙ badges, ειτε μπαινουν με κολλα ειτε (συνηθως) εχουν πλαστικα καρφακια και μπαινουν σε συγκεκριμενες τρυπουλες που υπαρχουν στο αμαξωμα.
Και επειδή όλα κολλάνε με αυτοκόλλητη ταινία αυτό δεν τα κάνει sticker της Panini. Εκτός και αν στο VAG βιδώνουν τα badge με ούπα.
To sticker της Mito QV εκει παραπεμπει. Ειναι μαλακο ευκαπτο πλαστικο και μειωνει
σε επιπεδο αισθητικης την συνολικη εικονα της Mito QV. Καλυτερα να ειχαν στο σημειο εκεινο του φτερου μια ΑΝΑΓΛΥΦΗ εσοχη και να τοποθετειται απο ΣΚΛΗΡΟ
πλαστικο σκετο το τετραφυλλο ωστε να ξεχωριζει και ως η πιο exclusive Μito... -
**Έλεος **
υπάρχουν plastic badge και metallic badge.
Ακόμα και το QV των 147 & GT που βγήκαν σαν εκδόσεις ναι μεν ήταν με metallic look αλλά ήταν πλαστικά...ΝΟ ΜERCY!
Ναι ηταν metallic look, πλαστικα μεν (σκληρα δε) , αλλα ηταν BADGES. -
Ρε Κίκιζα και επειδή το γράφουν 2 άρθρα σημαίνει ότι δεν είναι badge και είναι sticker? Και επειδή είναι πλαστικό και όχι μεταλλικό το μειώνει?? Τι λογική είναι αυτή..
Το design μετράει, αν δεν σου αρέσει το design είναι προσωπικό σου γούστο. Τα περί ποιότητας σε ένα σηματάκι είναι τραγικό να αναφέρονται..λες και μιλάμε για την ποιότητα συναρμογής του εσωτερικού ή για τις αναρτήσεις αν κοπανάνε ή όχι..ένα έμβλημα της alfa romeo είναι και δεν νομίζω να ξεβάψει ποτέ, για κάποιο λόγο έγινε πλαστικό (τι σχέση έχει με το design αυτό?? καμία...), σιγά μην ανέβαινε το κόστος άμα ήταν μεταλλικό..
-
Ο χρήστης oforous έγραψε:
Ρε Κίκιζα και επειδή το γράφουν 2 άρθρα σημαίνει ότι δεν είναι badge και είναι sticker? Και επειδή είναι πλαστικό και όχι μεταλλικό το μειώνει?? Τι λογική είναι αυτή..Το design μετράει, αν δεν σου αρέσει το design είναι προσωπικό σου γούστο. Τα περί ποιότητας σε ένα σηματάκι είναι τραγικό να αναφέρονται..λες και μιλάμε για την ποιότητα συναρμογής του εσωτερικού ή για τις αναρτήσεις αν κοπανάνε ή όχι..ένα έμβλημα της alfa romeo είναι και δεν νομίζω να ξεβάψει ποτέ, για κάποιο λόγο έγινε πλαστικό (τι σχέση έχει με το design αυτό?? καμία...), σιγά μην ανέβαινε το κόστος άμα ήταν μεταλλικό..
Kαταρχας δεν σε αποκαλεσα ποτε 'ρε' και δεν γνωριζομαστε και απο χθες.
Κατα δευτερον, επειδη το γραφουν 2 αρθρα εγκριτων ξενων περιοδικων, (εφοσον για τους περισσοτερους alfisti ΔΕΝ μετραει η γνωμη μου ακομα και αν το εχω δει απο κοντα το αυτοκινητο και το πλαστικο αυτοκολλητο βεβαιως), ΝΑΙ ειναι sticker!, τωρα αν το εκαστοτε τμημα marketing το ονομαζει 'badge' ειναι δικο του θεμα. Το τετραφυλλο ΓΕΝΙΚΩΣ ειναι ενα ιστορικο σημα, και θα επρεπε κατα την γνωμη μου να κοσμει με την αναλογη σοβαροτητα και επισημη εμφανιση το αμαξωμα μιας AR που πληρει τα συγκεκριμενα standards και φιλοσοφια του εν λογω σηματος, και οχι να δειχνει σαν after-market φθηνο sticker, αγορασμενο απο βελτιωτικο οικο της γειτονιας.
Κατι αναλογο δηλαδη, για οσους εχουν παρατηρησει -με το ιδιο το φτερο να εχει αναγλυφη υποδοχη για το σημα της scuderia- που εχει και η Ferrari σε παρομοιο σημειο στα μπροστινα φτερα της.
Δυστυχως ομως, δεν εχει καμμια σχεση ουτε σε εμφανιση, ουτε σε ποιοτητα, οχι μονο σε σχεση με τα αντιστοιχα της Ferrari, αλλα ουτε καν με της Abarth...
Alfa Romeo Mi.Τo 2008