-
Ο χρήστης theo13 έγραψε:
μπορει να μην ειχαν αλλα ολοι θα θελαμε να ειχαν...άρα η Mercedes φτιαχνει χαααααααααααααααλια αυτοκίνητα επειδη καμια τους δεν εχει κοφτερο τιμόνι (καθως ολοι θα το 8ελαμε)
η Porsche ειναι για τα μπάζα που επιμενει να βάζει στην 911 τον κινητήρα πίσω κι οχι στη μεση (κα8ως ολοι 8α το 8ελαμε)
η Ferrari μαυρα χάλια κι αυτη αφου τα αμάξια της δεν κοστιζουν οσο ενα panda (κα8ως ολοι 8α το 8ελαμε)
το RX8 ειναι η πατατα του αιωνα γιατί δεν καίει οσο το smart (κα8ως ολοι 8α το 8ελαμε)
το MR2 πρεπει να σβηστει απο το χάρτη που δεν εχει ουστιαστικα χώρους για μπαγάζια (κα8ώς ολοι 8α το θέλαμε)να συνεχίσω?
αυτος ο γυαλός πρεπει να ειναι πραγματικα στραβος τελικά.αλλιώς δεν εξηγαται...
-
@joebarteam δεν με καταλαβες...
εγω μιλαω για κατι που ΑΝ ηθελαν-μπορουσαν ηταν και πραγματοποιησημο.
δηλαδη ΑΝ υπηρχε 145 gta AN υπηρχε 33 gta κλπ τοτε καλο θα ηταν να ειχαν το 3.2 η κατι αλλο εστω και λιγο μικροτερο αλλα ποτε δεν μιλησα για τα αλλα αυτοκινητα που αναφερεις πιο πανω.
και ναι η μερτσεντε αν εχει αργο τιμονι προβλημα της,το ρχ8 αν καει σα φερραρι προβλημα του,η φερραρι ειναι για λιγους και καλα κανει οσο,κανει το μρ2 οντως να σβηστει απ το χαρτη και η πορσε σιγουρα ξερει κατι παραπανω απο εμας και βαζει τη μηχανη πισω -
Ο χρήστης theo13 έγραψε:
η πορσε σιγουρα ξερει κατι παραπανω απο εμας και βαζει τη μηχανη πισωη πορσε ξέρει αλλά η άλφα δεν ξερει ?
ιχαααααααααααα
-
εμας =εμενα και εσενα που συζηταμε..αλλα μιας και το θετεις και η αλφα κατι ξερει και ας βαζει τη μηχανη μπροστα..βλεπε 8c
-
π@π@ριά αμαξι κ η 8C γιατί ολοι 8α 8ελαμε να εχει τον κινητήρα στο κέντρο.
άσε που δεν εχει κ μανεττινοστα σκουπίδια κ γρήγορα
-
Ο χρήστης theo13 έγραψε:
@joebarteam δεν με καταλαβες...
εγω μιλαω για κατι που ΑΝ ηθελαν-μπορουσαν ηταν και πραγματοποιησημο.
δηλαδη ΑΝ υπηρχε 145 gta AN υπηρχε 33 gta κλπ τοτε καλο θα ηταν να ειχαν το 3.2Είδαμε και την 147 με τον 3.2 πόσο καλή ήταν.
-
απογειωσηηηηηηηηηηηηηηη
-
Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:
Αυτό το 'όποιος πήρε Alfa πήρε...' κλπ μου θυμίζει τις θρηνωδίες των σκληροπυρηνικών UNIXάδων κατά των GUI και το σύνθημά τους 'real men do it command-line only'...
Καλά τα λέει ο scotsezos...πάνε τα 'καλά' 3.2 μοτέρ, τα διπλά ψαλίδια και η πίσω κίνηση της 75.
Τα λέω καλά Σκοτσέζε?
έιχαν ποτέ τα 'μικρά' της Alfa (Sud,33,145) διπλά ψαλίδια και 3.2 μοτέρ ;
Και στα μεγάλα είδαμε τα 3.2 μοτέρ τι έκαναν (από GM) και τα διπλά ψαλίδια στη πίστα τι έκαναν με τη Brera στις Σέρρες
μπορει να μην ειχαν αλλα ολοι θα θελαμε να ειχαν...
άρα η Mercedes φτιαχνει χαααααααααααααααλια αυτοκίνητα επειδη καμια τους δεν εχει κοφτερο τιμόνι (καθως ολοι θα το 8ελαμε)
η Porsche ειναι για τα μπάζα που επιμενει να βάζει στην 911 τον κινητήρα πίσω κι οχι στη μεση (κα8ως ολοι 8α το 8ελαμε)
η Ferrari μαυρα χάλια κι αυτη αφου τα αμάξια της δεν κοστιζουν οσο ενα panda (κα8ως ολοι 8α το 8ελαμε)
το RX8 ειναι η πατατα του αιωνα γιατί δεν καίει οσο το smart (κα8ως ολοι 8α το 8ελαμε)
το MR2 πρεπει να σβηστει απο το χάρτη που δεν εχει ουστιαστικα χώρους για μπαγάζια (κα8ώς ολοι 8α το θέλαμε)Όλως τυχαίως γράφεις για πισωκίνητα και με 50/50 ζύγισμα
Οδήγησε πισωκίνητο και μετά μπροστοκίνητο και πες μου.
Στη λίστα αυτή πρόσθεσε και την 75 που ήταν πισωκίνητη και εκπληκτική!
Επίσης οι συγκρίσεις σου είναι παντελώς λάθος γιατί μιλάς παραπάνω για roadster για coupe κλπ, και 'ειδικά' αυτοκίνητα. Το θέμα μας δεν είναι το κοφτερό τιμόνι, είναι το στήσιμο...άσε που μερικά από τα παραπάνω έχουν διπλά ψαλίδια.
-
Α, λες εκεί που ο Πατέλος δεν ήξερε πώς βγάζουν το VDC της Brera εκτός λειτουργίας και τη γύρναγε με το VDC ON;
Άσε, άκυρα παραδείγματα χρησιμοποιείς ως συνήθως. Σε συμπονώ όμως, όπως συμπονώ κάθε αγοραστή BMW 1-series (μεταξύ αυτών και την ψυχίατρο γειτόνισσά μου που πέταξε τα λεφτά της σε μια 116).
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Α, λες εκεί που ο Πατέλος δεν ήξερε πώς βγάζουν το VDC της Brera εκτός λειτουργίας και τη γύρναγε με το VDC ON;Άσε, άκυρα παραδείγματα χρησιμοποιείς ως συνήθως. Σε συμπονώ όμως, όπως συμπονώ κάθε αγοραστή BMW 1-series (μεταξύ αυτών και την ψυχίατρο γειτόνισσά μου που πέταξε τα λεφτά της σε μια 116).
Μπορείς σε παρακαλώ να το εξηγήσεις λίγο αυτό? Όπως και να εξηγήσεις γιατί πάντα γυρίζεις τη συζήτηση επί προσωπικού? Δε ξέρεις αλλιώς να κάνεις κουβέντα?
-
Εσύ το γυρνάς ΣΥΝΕΧΕΙΑ στο Italy vs Germany... Στο'χουν πει ΟΛΟΙ εδώ μέσα. Οπότε, αδυνατώντας πλέον να σε πάρω στα σοβαρά, σε αντιμετωπίζω με τον τρόπο που η επιχειρηματολογία σου (η οποία έχει πολλάκις ακυρωθεί από άτομα που ξέρουν περισσότερα από σένα και από μένα) και το ύφος σου με εμπνέουν να σε αντιμετωπίσω.
-
κάποιοι μας κοροιδεύουν νομίζω
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Εσύ το γυρνάς ΣΥΝΕΧΕΙΑ στο Italy vs Germany... Στο'χουν πει ΟΛΟΙ εδώ μέσα. Οπότε, αδυνατώντας πλέον να σε πάρω στα σοβαρά, σε αντιμετωπίζω με τον τρόπο που η επιχειρηματολογία σου (η οποία έχει πολλάκις ακυρωθεί από άτομα που ξέρουν περισσότερα από σένα και από μένα) και το ύφος σου με εμπνέουν να σε αντιμετωπίσω.Ενώ εσένα σε παίρνουν στα σοβαρά
-
Είδες που δικαιώνεις την αντιμετώπισή μου προς εσένα; Πάντα το γυρνάς με ειρωνείες στο Italy v Germany και μετά, όταν σου τη λένε, στο προσωπικό. Πώς περιμένεις να σε αντιμετωπίσω; Εσύ με εμπνέεις. Άλλους φορουμίστες τους βλέπω πολύ πιο σοβαρά, γιατί δεν εφαρμόζουν τις δικές σου πρακτικές. Σου προτείνω δε να διαβάσεις ένα έξοχο πόνημα του Ευάγγελου Λεμπέση. Αλλά τέρμα το off-topic.
-
boring:
-
Πως καταφέρνετε και γίνεται πόλεμος, δεν το καταλαβαίνω. Μόνο για το θέμα από εδώ και μπρος. [mod]
-
ε όχι κ δεν το καταλαβαίνεις.................
μια χαρά το καταλαβαίνεις.ειναι η άλλη όψη του νομίσματος που λέγαμε.
Nikos120i παντως σε παραδέχομαι που αναγνώρισες αμεσως τι ειδους οδηγικές εμπειρίες εχωεισαι φανταστικος
-
Νέες φώτο:
Μανετίνο τελικά δε θα έχει? Θεωρητικά θα το έκαναν τεστ.
-
Γιατί (απο τα λίγα που βλέπω) δε με πολυενθουσιάζει?
-
Καλα γιατι τοσος ντορος με το manetino?
Ενας διακοπτης ειναι,αντι να εχει sport button ή οπως αλλιως το λεει ο καθενας,θα εχει το manetino.
Κανω καπου λαθος?Εχει καμια καινοτομο λειτουργια που αγνοω?
Alfa Romeo Mi.Τo 2008