-
η 1η δημοσιευση στο τοπικ αυτο εγινε στις: 27/12/05 6:43:09
-
Ωραίο το Puntάκι !!!!
-
Η πόρτα φαίνεται να μην έχει πλαίσιο...θα είναι a la Coupe.
Αντέγραψαν την 1 3θυρη
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Σε 53 σελίδες ... μάθαμε ... ότι θα είναι τρίπορτο, θα λέγετε Junior, θα έχει στρόγγυλα φανάρια πίσω, θα έχει ρόδες πιθανόν Pirelli και θα είναι αρχικά ασημί ή κόκκινο ...Επίσης είναι πλέον γνωστό ότι θα είναι οτι καλύτερο θα κυκλοφορεί οταν βγεί, με πανέμορφο ιταλικό desing, οτι οι πρώτοι κάτοχοι θα πηγαίνουν με +30 χαω σε γνωστές στροφές, με γερμανική (απτή και μη) ποιότητα, αν και μερικοί θα παρατηρήσουν πως είναι πολύ νωρίς να βγάλουμε συμπεράσματα μια που γενικώς τα ιταλικά χαλάνε.
Άντε να βγει να φθηνήνουν οι μτχ 147 .... ti παρακαλώ.
-
Εν συγκρίσει με το G.Punto, μου φαίνεται πιο 'στενή' η Junior
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Η πόρτα φαίνεται να μην έχει πλαίσιο...θα είναι a la Coupe.Αντέγραψαν την 1 3θυρη
Το mini αντεγραψαν ασχετε!!
Παντως ολες αυτες οι συγκρισεις με το punto κτλ δεν πρεπει να υφιστανται κατα τη γνωμη μου..μακαρι να μην κανω λαθος,αλλα μεχρι να δουμε το τελικο σχεδιο ειναι λαθος να κανουμε τετοιες συγκρισεις... -
Συγνώμη, αλλά αυτό είναι τόσο coupe όσο το τελαυταίο toledo είναι sport sedan! Ένα πολύ κομψό σούπερ μίνι.
Το ότι θα είναι ένα αλφαδοποιημένο φίατ ή ένα φιατογενές άλφα είναι όχι μόνο σαφές, αλλά και ούτε κακό απαραίτητα, για λόγους δοκιμασμένων μερών και μειωμένου κόστους (ένεκα παγκοσμοιοποίησης). Αλλά εντάξει...μανιετίνο σε αμάξι αυτής της κατηγορίας? Δλδ μετά ποιος ιταλόφιλος θα συνεχίσει να λέει για 'αμάξια που σε πάνε και που δεν τα πας'?
-
Ακομα δεν το ειδαμε,γιαννη το βαφτισαμε...
-
Μηπως εδω κολλαει και το 'τρελος παπας το βαφτισε?'
-
όποιος πήρε άλφα...πήρε...τώρα αλλάζει η ιστορία.
-
Αυτό το 'όποιος πήρε Alfa πήρε...' κλπ μου θυμίζει τις θρηνωδίες των σκληροπυρηνικών UNIXάδων κατά των GUI και το σύνθημά τους 'real men do it command-line only'...
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Αυτό το 'όποιος πήρε Alfa πήρε...' κλπ μου θυμίζει τις θρηνωδίες των σκληροπυρηνικών UNIXάδων κατά των GUI και το σύνθημά τους 'real men do it command-line only'...+1000 respect
-
Για ποιό λόγο ο τίτλος είναι Μικρό κουπέ από την Άλφα;;;
Το ' Σούπερμίνι Άλφα' δεν είναι....premium;;
Είναι προφανες οτι ΔΕΝ είναι κουπέ...
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Αυτό το 'όποιος πήρε Alfa πήρε...' κλπ μου θυμίζει τις θρηνωδίες των σκληροπυρηνικών UNIXάδων κατά των GUI και το σύνθημά τους 'real men do it command-line only'...Καλά τα λέει ο scotsezos...πάνε τα 'καλά' 3.2 μοτέρ, τα διπλά ψαλίδια και η πίσω κίνηση της 75.
Τα λέω καλά Σκοτσέζε?
-
η αληθεια ειναι οτι εμενα απ οσο εχω δει απο αληθινες φοτο δεν μ αρεσει..φαινεται πολυ μικρο..οσον αφορα αυτο που λες Νικος120ι τα διπλα ψαλιδια οντως θα λειψουν.τωρα για τους 3.2 δεν παιρνω ορκο...σε μενα παντως δε θα λειψουν
-
Στο τελος θα το ματιασουμε...
-
μα αυτο ειναι το ζητουμενο-να το ματιασουμε να το δουμε επιτελους-εκτος κι αν εννοειται με εισαγωγικα το ματιασουμε
παντως φοβο δεν εχει-με τη σωστη τιμολογιακη πολιτικη θα χτυπησει τα G.Punto,νεο Corsa,νεο Ibiza,να μην ξεχναμε οτι κι η Audi θα μπει στην κατηγορια συντομα
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Αυτό το 'όποιος πήρε Alfa πήρε...' κλπ μου θυμίζει τις θρηνωδίες των σκληροπυρηνικών UNIXάδων κατά των GUI και το σύνθημά τους 'real men do it command-line only'...
Καλά τα λέει ο scotsezos...πάνε τα 'καλά' 3.2 μοτέρ, τα διπλά ψαλίδια και η πίσω κίνηση της 75.
Τα λέω καλά Σκοτσέζε?
έιχαν ποτέ τα 'μικρά' της Alfa (Sud,33,145) διπλά ψαλίδια και 3.2 μοτέρ ;
-
Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:
Καλά τα λέει ο scotsezos...πάνε τα 'καλά' 3.2 μοτέρ, τα διπλά ψαλίδια και η πίσω κίνηση της 75.
Τα λέω καλά Σκοτσέζε?
έιχαν ποτέ τα 'μικρά' της Alfa (Sud,33,145) διπλά ψαλίδια και 3.2 μοτέρ ;
ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟΣ, ΤΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΣΑΙ ΕΣΥ???
-
μπορει να μην ειχαν αλλα ολοι θα θελαμε να ειχαν...
Alfa Romeo Mi.Τo 2008