-
Ο χρήστης spartalord έγραψε:
Σιγα να μη σου βγαλω και διαγραμμα .... Να παρεις τον €&@ σου και να ψαξεις να το βρεις στο νετ... Υπαρχει εδω και καιρο... Αναφορικα με τα οπελ τωρα... Απολογισε για κατι η μου φαινετε;;;;!!!! Για μια επιλογη που εκανες πριν απο χ χρονια;;;!!! Μα γιατι;;;;!!!! Εγκαθεται φιλε μου μαθε το εξης για να τελειωνουμε μια και καλη ( ισως το παρακατω σε βοηθισει να παρεις και αμαξι.... )** δεν ειμαι αλφιστι**... ( οχι τουλαχιστον με τον ορισμο που δινεις...) αντικειμενικος θα ελεγα οτι ειμαι... Οταν πριν απο 1 χρονο ηθελα να παρω αμαξι, ρωτισα , εψαξα, οδηγισα και κατελιξα στο καλυτερο (σε αυτην τη κατηγορια και σε αυτα τα χρηματα) αν αυτος ειναι ο λογος για να «ειμαι αλφιστι» τοτε ο.κ και μαθε και το αλλο... Επειδη δεν ειμαι κολλημενος αν ηθελα δυνατο πισωκινητο καμπριο και με σχετικα λιγα χρηματα τοτε θα αγοραζα gt opel.... Και παει λεγοντας.... Δεν εχω κολληματα με μαρκες κτλ... Αυτα τα εχουν αλλοι... Anyway ... Ειπαμε... Σε αυτα τα χρηματα , ςε αυτην την κατηγορια και με αυτον τον εξοπλισμο ειναι οτι καλυτερο... Ετσι απλα.... Αν οχι, σε προκαλω να μου πεις αλλο/αλλα......
αντι για να 'κοπανιεσαι' δεν μου ειπες αλλο αυτοκινητο....
υ.γ ειναι αληθεια οτι ειχες 147 μετα πηρες bmw και μετα σε πεταξαν με κλοτσιες εξω απο το αλφιστι....????
Offtopic TΕΛΟΣ .Στο επομενο θα υπαρχει warn[mod]
Σου απάντησα εδώ: viewtopic.php?f=13&t=41506&p=1792242#p1792242
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Δεν ξερω ουτε με ενδιαφερει πως μιλας σε αλλους, οταν απευθυνεσαι σε μενα τουλαχιστον θα μιλας ΚΟΣΜΙΑ! Δεν σου εχω δωσει κανενα δικαιωμα, ουτε αφορμη για να μιλας ετσι, ειδικα απο την στιγμη που δεν γνωριζομαστε καν!Aκομα να καταλαβεις μετα απο 4 χρονια σε φορουμ οτι δεν μπορεις να ΑΠΑΙΤΕΙΣ κατι απ τον συνομιλητη σου; Στοιχειωδης κανονες συμπεριφορας σε φορουμ. Μη μου πεταξεις σε παρακαλω τα γνωστα μα μου σου του σου και δεν ειναι τροπος αυτος να μιλαει.Παιδικα επιχειρηματα δλδ.Οπως στο γραφω παραπανω ειναι γιατι ειναι ΝΟΜΟΣ του νετ.Απ τη στιγμη λοιπον που δε σε βριζει δε μπορεις να απαιτεις τπτ.Αν θεωρεις εσυ ομως οτι σε βριζει η εχει ασεμνη συμπεριφορα μπορεις να στειλεις πμ σε μοντ να επιληφθει του θεματος αν κι αυτος κρινει αναλογα.Αυτα για το συγκεκριμενο θεμα γιατι πολλες φορες εχεις μιλησει ετσι και ειναι ΑΤΟΠΟ.
Στα του θεματος,τον spartalord δεν τον ξερω.Αλλα πιστεψε με σαν κατοχος της Μιτο εδω μεσα (σ αυτο το θεμα) εχει να προσφερει πολλα περισσοτερα απο σενα σαν κατοχος vectra.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Δεν ξερω ουτε με ενδιαφερει πως μιλας σε αλλους, οταν απευθυνεσαι σε μενα τουλαχιστον θα μιλας ΚΟΣΜΙΑ! Δεν σου εχω δωσει κανενα δικαιωμα, ουτε αφορμη για να μιλας ετσι, ειδικα απο την στιγμη που δεν γνωριζομαστε καν!
Aκομα να καταλαβεις μετα απο 4 χρονια σε φορουμ οτι δεν μπορεις να ΑΠΑΙΤΕΙΣ κατι απ τον συνομιλητη σου; Στοιχειωδης κανονες συμπεριφορας σε φορουμ. Μη μου πεταξεις σε παρακαλω τα γνωστα μα μου σου του σου και δεν ειναι τροπος αυτος να μιλαει.Παιδικα επιχειρηματα δλδ.Οπως στο γραφω παραπανω ειναι γιατι ειναι ΝΟΜΟΣ του νετ.Απ τη στιγμη λοιπον που δε σε βριζει δε μπορεις να απαιτεις τπτ.Αν θεωρεις εσυ ομως οτι σε βριζει η εχει ασεμνη συμπεριφορα μπορεις να στειλεις πμ σε μοντ να επιληφθει του θεματος αν κι αυτος κρινει αναλογα.Αυτα για το συγκεκριμενο θεμα γιατι πολλες φορες εχεις μιλησει ετσι και ειναι ΑΤΟΠΟ.
Στα του θεματος,τον spartalord δεν τον ξερω.Αλλα πιστεψε με σαν κατοχος της Μιτο εδω μεσα (σ αυτο το θεμα) εχει να προσφερει πολλα περισσοτερα απο σενα σαν κατοχος vectra.
Δεν απαιτω τιποτα απο κανεναν. Τονιζω οτι δεν εδωσα κανενα δικαιωμα και αφορμη, για τετοιους χαρακτηρισμους προς το προσωπο μου, απο την στιγμη που δεν φερομαι ασεμνα
και υβριστικα σε ΚΑΝΕΝΑΝ, και ειδικοτερα στον συγκεκριμενο χρηστη!
Οσο για το συγκεκριμενο θεμα εισαι εκτος πραγματικοτητας. Δεν εχει ΑΠΟΛΥΤΩΣ καμμια
σημασια το οτι ειναι ασχετο το αυτοκινητο/τυπος που οδηγω, με το συγκεκριμενο τοπικο, στο θεμα της 'προσφορας', ΕΙΔΙΚΑ απο την στιγμη που ο συγκεκριμενος χρηστης ισχυριζεται οτι εχει στοιχεια δυναμομετρησης Mito QV, αλλα δεν τα παραθετει γιατι ετσι θελει.
Αντιθετως πολλοι ΜΗ κατοχοι Mito εχουΜΕ παραθεσει πολλα στοιχεια πληροφοριες
στο παρελθον, ακομα και εντυπωσεις απο οδηγηση ειτε θετικα, ειτε αρνητικα, ειτε και τα δυο, αλλα τουλαχιστον προσφερουμε ΟΥΣΙΑ σε αντιθεση με την ειρωνια-σαρκασμο
και προσβλητικους χαρακτηρισμους, στα οποια επιδιδονται συνεχως καποιοι αλλοι, και κυριως Ιταλοφιλοι. -
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Σιγα να μη σου βγαλω και διαγραμμα .... Να παρεις τον €&@ σου και να ψαξεις να το βρεις στο νετ... Υπαρχει εδω και καιρο... Αναφορικα με τα οπελ τωρα... Απολογισε για κατι η μου φαινετε;;;;!!!! Για μια επιλογη που εκανες πριν απο χ χρονια;;;!!! Μα γιατι;;;;!!!! Εγκαθεται φιλε μου μαθε το εξης για να τελειωνουμε μια και καλη ( ισως το παρακατω σε βοηθισει να παρεις και αμαξι.... ) δεν ειμαι αλφιστι... ( οχι τουλαχιστον με τον ορισμο που δινεις...) αντικειμενικος θα ελεγα οτι ειμαι... Οταν πριν απο 1 χρονο ηθελα να παρω αμαξι, ρωτισα , εψαξα, οδηγισα και κατελιξα στο καλυτερο (σε αυτην τη κατηγορια και σε αυτα τα χρηματα) αν αυτος ειναι ο λογος για να «ειμαι αλφιστι» τοτε ο.κ και μαθε και το αλλο... Επειδη δεν ειμαι κολλημενος αν ηθελα δυνατο πισωκινητο καμπριο και με σχετικα λιγα χρηματα τοτε θα αγοραζα gt opel.... Και παει λεγοντας.... Δεν εχω κολληματα με μαρκες κτλ... Αυτα τα εχουν αλλοι... Anyway ... Ειπαμε... Σε αυτα τα χρηματα , ςε αυτην την κατηγορια και με αυτον τον εξοπλισμο ειναι οτι καλυτερο... Ετσι απλα.... Αν οχι, σε προκαλω να μου πεις αλλο/αλλα......
Δεν ξερω ουτε με ενδιαφερει πως μιλας σε αλλους, οταν απευθυνεσαι σε μενα τουλαχιστον θα μιλας ΚΟΣΜΙΑ! Δεν σου εχω δωσει κανενα δικαιωμα, ουτε αφορμη για να μιλας ετσι, ειδικα απο την στιγμη που δεν γνωριζομαστε καν!
Οσο για την μαρκα και τον τυπο του αυτοκινητου που οδηγω, δεν ηταν επιλογη μου, αλλα αποδειχτηκε απο τις πλεον αξιοπιστες προτασεις στην κατηγορια του και οχι μονο, εξου και το παραδειγμα, που καθε αλλο παρα απολογητικο ηταν.
Τελος, το ποιος ειναι ***'κολημμενος' και εγκαθετος, αλλα επι της ουσιας ειρωνικος και ΑΧΡΗΣΤΟΣ ***με την παρουσια του στο Forum ειναι πασιφανες...Δεν ξερω ουτε με ενδιαφερει πως μιλας σε αλλους, οταν απευθυνεσαι σε μενα τουλαχιστον θα μιλας ΚΟΣΜΙΑ! Δεν σου εχω δωσει κανενα δικαιωμα, ουτε αφορμη για να μιλας ετσι, ειδικα απο την στιγμη που δεν γνωριζομαστε καν!
ontopic τωρα.....το νεο μου μπαρομετρο...
-
@Spartalord
Η φραση ΟΛΟΚΛΗΡΗ (και οχι μονο αυτη που υπογραμμιζεις) 'κολλημενος και εγκαθετος, αλλα επι της ουσιας αχρηστος με την παρουσια του στο Forum' δεν ειναι προσβλητικη, αντιθετα ομως η δικη σου 'Σιγα να μη σου βγαλω και διαγραμμα .... Να παρεις τον €&@ σου και να ψαξεις να το βρεις στο νετ... Υπαρχει εδω και καιρο... ' ειναι ακρως προσβλητικη! -
** [mod]**
-
κοιτα πραγματικα δεν θελω να χαλασουμε/σω το thread.... το θεμα ειναι οτι φρασεις του τυπου ' τα ιταλικα χαλανε ', και 'η μιτο τριζει' και 'ελα μωρε ιταλικο ειναι'.... εχουν περασει στο ρου της ιστοριας... ολες οι εταιριες πλεον τις κανουν τις 'μαλαγανιες' τους... με αποκορυφωμα τα ποστ απο το σιροκο club... οποτε καλο ειναι να βρουμε αλλη καραμελα να πιπιλαμε.... θα σε παρακαλεσω οταν παρεις τεστ drive την qv να μπεις να γραψεις τις εντυπωσεις σου.... εγω και να τις γραψω δεν θα ειμαι αντικειμενικος....σωστα????
οντοπικ παλι.... μερικες φοτο απο την αναρτηση μου....
http://img197.imageshack.us/img197/6042/img0207jg.jpg
http://img38.imageshack.us/img38/2002/img0208ml.jpg
http://img687.imageshack.us/img687/2272/img0217b.jpg
και απο τις μπαρες υποπλαισιου της forge...
-
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
Συζητώντας πριν από λίγες μέρες με έναν κάτοχο ΜΙΤΟ μου είπε οτι το μόνο 'πρόβλημα' που έχει να χρεώσει στο αυτοκίνητο του (1400cc, Turbo, 120HP) είναι η υψηλή κατανάλωση. Ειδικά στην ρύθμιση D μου είπε ότι πραγματικά η κατανάλωση αυξάνεται πολύ. Για lit/100km δεν μου μίλησε βέβαια, αλλά ρωτάω εγώ εσάς που έχετε ήδη ΜΙΤΟ, πόση είναι ρε παιδιά η πραγματική κατανάλωση στα δικά σας αυτοκίνητα; Για να βοηθήσω ακόμα περισσότερο το συγκεκριμένο αυτοκίνητο φορούσε 17άρες ρόδες.η δικιά μου η 155Αρα, με οδήγηση 80% πόλη και τις περισσότερες φορές στο d πίνει μ.ο 9,6l/100...
Σε γρηγόρη οδήγηση γράφει 14+ ,ενώ σε Εθνική και ήρεμη μπορεί να γράψει -
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
δεν γνωριζω αλλά αυτοκίνητο με την ίδια ιπποδυναμη που να πετυχαίνει πολυ καλύτερα αποτελέσματα....υπαρχουν πολλα παραδειγματα απο την ...τρισκαταρατη.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
δεν γνωριζω αλλά αυτοκίνητο με την ίδια ιπποδυναμη που να πετυχαίνει πολυ καλύτερα αποτελέσματα....
υπαρχουν πολλα παραδειγματα απο την ...τρισκαταρατη.
Για πες ενα γιατί δεν με βοηθάει η μνήμη μου...
-
δεν γνωριζω αλλά αυτοκίνητο με την ίδια ιπποδυναμη που να πετυχαίνει πολυ καλύτερα αποτελέσματα....
tsi 1,4 160
tsi 1,8 160σε golf, leon.
οι τιμες που αναφερεις για το δικο σου ειναι παρομοιες με golf GTi. Δε το συγκρινω γιατι πιθανον να μην εχεις τις ιδιες συνθηκες κινησης.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
tsi 1,4 160
οι τιμες που αναφερεις για το δικο σου ειναι παρομοιες με golf GTi. Δε το συγκρινω γιατι πιθανον να μην εχεις τις ιδιες συνθηκες κινησης.
Στις ίδιες συνθήκες το 160αρι σιρόκο είχε 9,5... Και δεν ήταν και δικό μου να το σπαω όσο ήθελα ... Άκυροι οι 160ριδες.. Ο 122 του γρουπ σε 2 α3 και ενα γκολφ έχουν Απο 9,0-9,8 ... Το γκολφ gr με τα 170 9,6+ ...
-
tsi 1,4 160
Στις ίδιες συνθήκες το 160αρι σιρόκο είχε 9,5... Και δεν ήταν και δικό μου να το σπαω όσο ήθελα ... Άκυροι οι 160ριδες.. Ο 122 του γρουπ σε 2 α3 και ενα γκολφ έχουν Απο 9,0-9,8 ... Το γκολφ gr με τα 170 9,6+ ...
τα νουμερα που αναφερεις, δεν εχουν αναφερθει ποτε απο κατοχους των αυτοκινητων αυτων, τουλαχιστον στο παρον φορουμ.
δες και λιγο στο spritmonitor.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
tsi 1,4 160
tsi 1,8 160
σε golf, leon.
οι τιμες που αναφερεις για το δικο σου ειναι παρομοιες με golf GTi. Δε το συγκρινω γιατι πιθανον να μην εχεις τις ιδιες συνθηκες κινησης.τα νουμερα που αναφερεις, δεν εχουν αναφερθει ποτε απο κατοχους των αυτοκινητων αυτων, τουλαχιστον στο παρον φορουμ.
δες και λιγο στο spritmonitor.
. Έτσι βγάζεις συμπεράσματα; Το είχα ενε μήνα + το ροκο και ξερώ πόσο καίει... Ειδικά για το σιρόκο τα νούμερα είναι κάτω Απο τις ίδιες συνθήκες... Μερικοί γράφουν δράκου... Και εγώ στην εγθνικη έχω δει 5αρια (έχω ανεβάσει κάπου ΦΩΤΟ), αλλά δεν το έκανα θέμα γιατί πήγαινα τραγικά χαλαρά ( κρουζ κοντρόλ. 120 ,
τ
-
Ο χρήστης spartalord έγραψε:
κοιτα πραγματικα δεν θελω να χαλασουμε/σω το thread.... το θεμα ειναι οτι φρασεις του τυπου ' τα ιταλικα χαλανε ', και 'η μιτο τριζει' και 'ελα μωρε ιταλικο ειναι'.... εχουν περασει στο ρου της ιστοριας... ολες οι εταιριες πλεον τις κανουν τις 'μαλαγανιες' τους... με αποκορυφωμα τα ποστ απο το σιροκο club... οποτε καλο ειναι να βρουμε αλλη καραμελα να πιπιλαμε.... θα σε παρακαλεσω οταν παρεις τεστ drive την qv να μπεις να γραψεις τις εντυπωσεις σου.... εγω και να τις γραψω δεν θα ειμαι αντικειμενικος....σωστα????Tο thread 'χαλαστηκε' απο την στιγμη που εκανες ειρωνικα σχολια και συγκεκριμενα ειπες αυτα:
τωρα κατι ειπα... δεν θελω ου.... ο καιρος γαρ εγγυς... το θεμα ειναι αλλο??? θα την παρεις τελικα να τελειωνουμε???? 21500ε κανει....ετσι οπως το πας το θεμα σε βλεπω οοοοοοταν την παρεις να μην βλεπεις να την οδηγησεις απο γηρατειά.....( εχω και τα χαρακτηριστικα της αλλα περιμενω να διαβασω κιαλλες 'εξυπναδες' για να τα ανεβασω...... θα εχει πολυ πλακα να βλεπω τι θα λετε τοτε.... ενα πραγμα να θυμαστε .....185+ στροφαλο....... )
εγω ρωτησα ΤΟΝΙΖΟΝΤΑΣ πως δεν αμφησβητω μεν την δηλωση σου περι 185ιππων στο στροφαλο για την QV, αλλα θα ηθελα αν ειχες καποιο διαγραμμα, να κανεις παραθεση, και εσυ αντι αυτου, συνεχιζες με παραθεση προβληματων στα scirocco, και μιλωντας προσβλητικα προς εμενα οταν ανεφερα οτι περιμενουμε να παραθεσεις -εφοσον ισχυριστηκες ο ιδιος οτι εχεις στην διαθεση σου- διαγραμμα δυναμομετρησης της Mito QV.
Παραλληλα ΚΑΙ αλλοι χρηστες δεν βρηκαν τον λογο ειρωνιας-επιθεσης και αρνησης, προς το προσωπο μου, επειδη ζητησα ενα διαγραμμα:σε αυτο που λεει παντως ο γρηγορης εχει δικιο.ζητησε να μαθει τις πηγες απο τις οποιες προηλθαν οι ανωτερω πληροφοριες κ δεν ελαβε απαντηση.
ρε παίδες λίγη ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ..είπε κάποιος οτι η QV βγάζει 185 αλογα στρόφαλο και ο κ.Κίκιζας ρώτησε αν υπάρχει κάπου κάποια δυναμομέτρηση που μας έχει διαφύγει.. κατι απόλυτα λογικο και ΟΝ TOPIC
Mην το παιζεις τωρα ξαφνικα οτι δεν θες να χαλασουμε το topic, την στιγμη που απο εσενα ξεκινησε αυτη η ιστορια.
-
κοίτα.... ειπα οτι σε συγχωρώ ...αρκει να μου ζητήσεις μια συγγνώμη και εγώ θα την δεχτώ.... ειμαι πολυ υπεράνω άτομο .....
για να μη βγαινω και οφφτοπικ....( κατι που κανεις συνεχεια στα τελευταια σου ποστ..... ) τσιμπα και μια την εξατμιση μου, μαζι με φοτο απο την μερα που εβαλα το προγραμμα......
τεστ pipe ραγαζζον....
και λιγο πριν την καυσαναλυση.....
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
tsi 1,4 160
Καλύτερη κατανάλωση;
Βενζίνης ή Λαδιού; -
Ο χρήστης JohnCharles έγραψε:
Καλύτερη κατανάλωση;
Βενζίνης ή Λαδιού;Τα εύσημά μου για την παραπάνω παράθεση, πολύ χρήσιμη για την πραγματοποίηση συζήτησης.
Την επόμενη φορά μπορεί να πείτε ότι η VW έχει κάνει συμφωνία με το Θεό να της κανονίζει να καίνε λιγότερο τα μοτέρ της, για να σπιλώσει τη φήμη του T-Jet περί κατανάλωσης.
Αφού υπάρχει τρομερό κόμπλεξ με τη VW ας την αφήσουμε απ έξω.
Όταν το Corsa OPC με 18άρια σε μια δεδομένη διαδρομή έκαψε 9.7lt/100km και η Mito 155 με 17άρια στην ίδια διαδρομή ίδιες ώρες, έκαψε 9.5lt/100km σου λέει κάτι ή θα πεις ότι το Corsa έκαψε και ένα δοχείο λάδι οπότε βγαίνει καλύτερη η Mito;
Αν ήταν ικανοποιημένοι με τους T-Jet απ το Gruppo θα έβγαζαν αντικατάσταση μέσα σε 3 χρόνια το Multirair που καίει λιγότερο; -
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Καλύτερη κατανάλωση;
Βενζίνης ή Λαδιού;Τα εύσημά μου για την παραπάνω παράθεση, πολύ χρήσιμη για την πραγματοποίηση συζήτησης.
Την επόμενη φορά μπορεί να πείτε ότι η VW έχει κάνει συμφωνία με το Θεό να της κανονίζει να καίνε λιγότερο τα μοτέρ της, για να σπιλώσει τη φήμη του T-Jet περί κατανάλωσης.
Αφού υπάρχει τρομερό κόμπλεξ με τη VW ας την αφήσουμε απ έξω.
Όταν το Corsa OPC με 18άρια σε μια δεδομένη διαδρομή έκαψε 9.7lt/100km και η Mito 155 με 17άρια στην ίδια διαδρομή ίδιες ώρες, έκαψε 9.5lt/100km σου λέει κάτι ή θα πεις ότι το Corsa έκαψε και ένα δοχείο λάδι οπότε βγαίνει καλύτερη η Mito;
Αν ήταν ικανοποιημένοι με τους T-Jet απ το Gruppo θα έβγαζαν αντικατάσταση μέσα σε 3 χρόνια το Multirair που καίει λιγότερο;. Καταρχήν τις καταναλωσεις τις ξεκίνησα εγώ για να απαντήσω σε απορία... Η σύγκριση που λες έγινε στις ίδιες συνθήκες; Περίεργο γιατί το 1,6 gsi που είχα βολταρει έκαιγε σταθερά πάνω Απο 10 ο μουλτιραιρ αλλάζει γιατί δεν περνάει προδιαγραφές ρύπων... Δεν θα μπω στην λογική να θυμίσω το ιστορικό αλλαγής κινητήρων μεγάλης γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανιας γιατί αφενως δεν με νοιάζει και αφετερω το τοπικ αγορά την μιτο
-
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Αν ήταν ικανοποιημένοι με τους T-Jet απ το Gruppo θα έβγαζαν αντικατάσταση μέσα σε 3 χρόνια το Multirair που καίει λιγότερο;
ΔΕΝ είναι αντικαταστάτης το multiair. Απλά, μια βελτίωση (μεταβλητός χρονισμός - βύθισμα των βαλβίδων εισαγωγής). Η Fiat προς το παρόν το έβαλε στον 1400άρη ατμοσφαιρικό της και στους Tjet και βελτίωσε τα χαρακτηριστικά τους. Αυτό είναι όλο.
Alfa Romeo Mi.Τo 2008