-
Μετατρόχιο εννοείς
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Μετατρόχιο εννοείςδίκιο έχεις...
με 3 ώρες υπνο στη δουλεία είμαι... -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Τα μετατρόχια από μόνα τους δεν λένε πολλά... συνυπολογίστε το πλάτος της ζάντας και τυχών spacers...Δε νομίζω να υπάρχουν Κατασκευαστές, που να χρησιμοποιούν αποστάτες στα απλά και καθημερινά τους μοντέλα. Και αναφορικά με το πλάτος της ζάντας, λ.χ. σε ένα αυτοκίνητο supermini/μικρομεσαίο, που φοράει stock ζάντα 15' (δηλαδή πέλμα 185 ή 195), πιθανολογώ πως δεν έχει φάρδος πάνω από 155.5 ή 156.
Δεν είναι τόσο large οι Κατασκευαστές δηλαδή.Οπότε το μετατρόχιο, περισσότερο έχει να κάνει με την αυτή καθεαυτή δομή και χάραξη της γεωμετρίας του σασί και των αναρτήσεων, που εδράζονται πάνω σε αυτό, a priori εξ εργοστασίου και όχι με *εύκολες *παρεμβάσεις ,του τύπου φαρδύτερη ζάντα, αποστάτης ή ο,τιδήποτε άλλο.
-
Καλησπέρα,
Για συναγερμό, με τα εξής χαρακτηριστικά, τι έχετε να προτείνετε;
Διπλοζωνικό κραδασμικό
Διπλοζωνικό ραντάρ
Pager με μεγάλη εμβέλεια(>2000μέτρα) και ειδοποίηση.
Ειδοποίηση περιμετρική
Αν γίνεται να ανοιγοκλείνει οροφή και παράθυρα. -
Κύριοι της alfaromeo ελλάς , έχετε χάσει τη μπάλα με τις τιμές. Βάλτε φρένο !!
-
Ο χρήστης al3xis έγραψε:
Καλησπέρα,Για συναγερμό, με τα εξής χαρακτηριστικά, τι έχετε να προτείνετε;
Διπλοζωνικό κραδασμικό
Διπλοζωνικό ραντάρ
Pager με μεγάλη εμβέλεια(>2000μέτρα) και ειδοποίηση.
Ειδοποίηση περιμετρική
Αν γίνεται να ανοιγοκλείνει οροφή και παράθυρα.Brain Lock.
-
alexi τελικα πηγες σε mito?
-
-
Κανείς;
-
Αν είσαι Θεσ/νίκη μπορώ να σου στείλω PM για το που θα βρεις τον εν λόγω συναγερμό.
-
Είμαι
Περιμένω Pm! -
χθες διαβαζα ενα τεστ των 4τροχων για την μιτο με τον νεο κινητηρα των 135 ιππων.
ελεγε οτι ειναι πιο δυνατος απαυτον με τα120 αλογα ΑΛΛΑ η καταναλωση του ηταν λιγακι αυξημενη περιπου στα10.5 λιτρα.
την δικαιολογει ομως γιατι παταγαν συχνα το γκαζι στο πατωμα.επιταχυνση 10και κατι δευτερα χωρις ομως να εχουν ενεργοποιησει αυτην τη παπαρια που ανεβαζει την ιπποδυναμη .
-
Κλασσικό τεστ 4Τ. Ναι μεν αλλά...
Πάλι καλά που δεν το ρίξαν από κανά γκρεμό και να γράφαν 'διαλύθηκε αλλά δεν ξέρουμε τι θα γινόταν αν δεν το ρίχναμε απ' το γκρεμό...'. -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Κλασσικό τεστ 4Τ. Ναι μεν αλλά...
Πάλι καλά που δεν το ρίξαν από κανά γκρεμό και να γράφαν 'διαλύθηκε αλλά δεν ξέρουμε τι θα γινόταν αν δεν το ρίχναμε απ' το γκρεμό...'.το μεγάλο αρνητικό της μίτο (155) σύμφωνα με τους 4 τροχούς είναι το τιμόνι της...
είναι πολυ άμεσο λένε...κάτι καπνίζουν , δεν εξηγείται αλλιώς...
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
...
το μεγάλο αρνητικό της μίτο (155) σύμφωνα με τους 4 τροχούς είναι το τιμόνι της...
Σοβαρά γράφουν τέτοια μπαρμπούτσαλα?
-
Ο χρήστης swift b.p.m έγραψε:
...
το μεγάλο αρνητικό της μίτο (155) σύμφωνα με τους 4 τροχούς είναι το τιμόνι της...
Σοβαρά γράφουν τέτοια μπαρμπούτσαλα?
'...Η MiTo συγκινεί με την εμφάνιση, το ταμπεραμέντο της και -γιατί όχι;- με τις επιδόσεις της, αλλά η μαλακή ανάρτηση και το πολύ άμεσο τιμόνι της στοιχειοθετούν ένα χαρακτήρα GT....'
άσε που η ανάρτηση είναι στο όριο του κοπανάω...
-
Πως γίνεται ένα άμεσο τιμόνι να δίνει GT χαρακτήρα;
-
Πως γίνεται ένα άμεσο τιμόνι να δίνει GT χαρακτήρα;
Πείτε λίγο και ποιός έγραψε αυτές τις σοφίες έτσι να ενημερωνόμαστε...
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
...
'...Η MiTo συγκινεί με την εμφάνιση, το ταμπεραμέντο της και -γιατί όχι;- με τις επιδόσεις της, αλλά η μαλακή ανάρτηση και το πολύ άμεσο τιμόνι της στοιχειοθετούν ένα χαρακτήρα GT....'άσε που η ανάρτηση είναι στο όριο του κοπανάω...
Τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά δηλαδή!
Γυρνώντας επί του θέματος... Έχω μεγάλη αδυναμία στα -πολύ- άμεσα συστήματα διεύθυνσης! Θα πάω κάποια μέρα να την τεστάρω: Είναι μια κούκλα.
-
Ο χρήστης swift b.p.m έγραψε:
...
'...Η MiTo συγκινεί με την εμφάνιση, το ταμπεραμέντο της και -γιατί όχι;- με τις επιδόσεις της, αλλά η μαλακή ανάρτηση και το πολύ άμεσο τιμόνι της στοιχειοθετούν ένα χαρακτήρα GT....'άσε που η ανάρτηση είναι στο όριο του κοπανάω...
Τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά δηλαδή!
Γυρνώντας επί του θέματος... Έχω μεγάλη αδυναμία στα -πολύ- άμεσα συστήματα διεύθυνσης! Θα πάω κάποια μέρα να την τεστάρω: Είναι μια κούκλα.
δεν πας καλά μου φαίνεται...
αφου είναι αρνητικό... ... το κάνει πολύ gt...
Alfa Romeo Mi.Τo 2008