-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Έχει μανιετίνο;Ναι...και δε καταλαβαίνω τι να το κάνει (στην ουσία) αυτοκίνητο 100+ αλόγων
υπαρχει αλλη εταιρια σαν την αλφα??να μη δινει ουτε μια φοτο ετσι ενα φτερο μια μασκα λιγο καθρεφτη κατι ρε παιδι μου!!!
υπομονη ομως...το πιο πιθανο ειναι να δουμε μια μικρη 8c..Δεν το καταλαβαίνω αυτό... έχει δώσει επίσημο σκίτσο εδώ και μήνες.
@νδρέας
Για να λέμε και του σωστού το δίκιο...δεν έχει δώσει όμως επίσης φώτο του κανονικού αυτοκινήτου (όπως κάνουν αρκετές εταιρίες 6 μήνες πριν να αρχίσει να πουλάει)...αλλά κάτι σκίτσα στα οποία θα αλλάξουν στο τέλος αρκετά πράγματα και δεν έχουν καθόλου σωστές proportions.
-
Χάλια τιμόνι (θυμίζει αυτό της Α159 που προσωπικά δεν μου λέει τίποτα)
Η κεντρική κονσόλα μόνο αισθητικά διαφοροποιήται απο του G.Punto.
Για να μην πώ ότι μου θυμίζει λίγο απο VAG (με τα 2 επίπεδα, για κλιματισμό και οθόνη πολλαπλών ενδείξεων όπως στα Polo).
Δεν έχω προσέξει του Bravo μπορεί να είναι απο εκεί, αλλά και πάλι θα μου θυμίζει VAG.Τα χαρτόνια κάνουν άραγε την ίδια δουλειά με τις πλαινές μπάρες στο ΤΤ ???
-
nikos120i εχε πιστη για το λεβιε δεν θα ειναι ετσι......
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Για να λέμε και του σωστού το δίκιο...δεν έχει δώσει όμως επίσης φώτο του κανονικού αυτοκινήτου (όπως κάνουν αρκετές εταιρίες 6 μήνες πριν να αρχίσει να πουλάει)...αλλά κάτι σκίτσα στα οποία θα αλλάξουν στο τέλος αρκετά πράγματα και δεν έχουν καθόλου σωστές proportions.Να αρχίσω να απαριθμώ περιπτώσεις που δεν είχαμε ούτε καν αυτό το σκίτσο;
@νδρέας
-
Ο χρήστης theo13 έγραψε:
nikos120i εχε πιστη για το λεβιε δεν θα ειναι ετσι......Εμενα προς το παρον δε με ενθουσιαζει οπως στην αρχη με τα δυο επισημα σκιτσα που εβαλε ο mika_hakkinen...οποτε μαλλον δε θα ναι ετσι οπως μας το παρουσιαζουν τωρα..
-
Η κεντρική κονσόλα είναι ασημί σαν της Ford ή εμένα μου φαίνεται?
-
-
Τραγικές ελλείψεις στον εξοπλισμό εν έτει 2008. Απαπαπα
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Τραγικές ελλείψεις στον εξοπλισμό εν έτει 2008. ΑπαπαπαΠάντως το πίσω μέρος πολλοί φωτοσοπάδες το έχουν πετύχει. Εχω πάντως την εντύπως πως μοιάζει κάπως κοντόχοντρο, αλλά λείπουν...πολλά πάνελ για να έχω σωστή άποψη!
-
Σα πολύ μικρό δε φαίνεται?
-
Μηπως να αλλαξει το topic σε Alfa Romeo Πολυ Μικρο Coupe ?
-
Ο χρήστης rastak έγραψε:
Μηπως να αλλαξει το topic σε Alfa Romeo Πολυ Μικρο Coupe για να ειναι αλη8ινό?+1
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Πάντως το πίσω μέρος πολλοί φωτοσοπάδες το έχουν πετύχει.Ε, εντάξει, είχαν και το σκίτσο, δεν είναι τόσο βλάκες
Οπότε μέχρι στιγμής έχουμε δει τα δύο φανάρια, το πλαίσιο και τον μπροστά προφυλακτήρα... Μήπως θα το δίνει για συναρμολόγηση; Δεν εξηγείται αλλιώς ότι το βλέπουμε με το κομμάτι...
@νδρέας
-
Ο χρήστης rastak έγραψε:
Μηπως να αλλαξει το topic σε Alfa Romeo Πολυ Μικρο Coupe ?Μα δεν είναι κουπε, σουπερ μίνι είναι.
@νδρέας
-
θα πρέπει εκτός απο τόπικ 'μελλοντικά μοντέλα' να έχουμε κι ένα 'πολύ μελλοντικά μοντέλα'
-
Ο χρήστης scotsezos έγραψε:
θα πρέπει εκτός απο τόπικ 'μελλοντικά μοντέλα' να έχουμε κι ένα 'πολύ μελλοντικά μοντέλα'+1
-
Η να εχουμε ενα
'Πραγματοποιησιμες Φωτοσοπιες'
-
Η να εχουμε ενα
'Πραγματοποιησιμες Φωτοσοπιες'
-
μην παραπονιεστε!εδω βρηκα αλλη μια spy foto που μας φερνει ενα βημα πιο κοντα στο τελικο σχεδιο....και αφορα ενα πολυ σημαντικο μερος του αυτοκινητου.
-
Σε 53 σελίδες ... μάθαμε ... ότι θα είναι τρίπορτο, θα λέγετε Junior, θα έχει στρόγγυλα φανάρια πίσω, θα έχει ρόδες πιθανόν Pirelli και θα είναι αρχικά ασημί ή κόκκινο ...
Alfa Romeo Mi.Τo 2008