-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Πολύ μικρό για να είναι Alfa Romeo μου κάνει...Μα... αυτό ήταν και το νόημα. Θα έχει τις διαστάσεις του Grande νομίζω (με χαμηλότερο ύψος)
@νδρέας
-
υπαρχει αλλη εταιρια σαν την αλφα??να μη δινει ουτε μια φοτο ετσι ενα φτερο μια μασκα λιγο καθρεφτη κατι ρε παιδι μου!!!
υπομονη ομως...το πιο πιθανο ειναι να δουμε μια μικρη 8c.. -
Αφου καταφερνει να γεμιζει σελίδες ολόκληρες με συζητησεις γυρω απο φημες που η ίδια διασπειρει για να κραταει αμειωτο το ενδιαφερον του 'κοινού',άρα,καλο τμημα μαρκετινγκ έχει.
-
πορωση υπαρχει...οχι μαρκετινγκ...
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
πορωση υπαρχει...οχι μαρκετινγκ...Κατευθείαν 'πόρωση' λες και στα 'Μελλοντικά μοντέλα' δεν γράφετε τίποτα άλλο....
Μήπως, λέω μήπως, να σταματήσουμε τους αφορισμούς ????
Μια χαρά κουβέντα δεν κάνουμε ?
-
Ο χρήστης velissarios έγραψε:
πορωση υπαρχει...οχι μαρκετινγκ...
Κατευθείαν 'πόρωση' λες και στα 'Μελλοντικά μοντέλα' δεν γράφετε τίποτα άλλο....
Μήπως, λέω μήπως, να σταματήσουμε τους αφορισμούς ????
Μια χαρά κουβέντα δεν κάνουμε ?
ποιοι γραφουν?
και ποιος σου ειπε οτι ειναι κακη η πορωση...?
ο hunter εγραψε κατι και εγραψα τι νομιζω! αυτα!
-
Προσπερνωντας τις καταπτυστες δηλωσεις του αντι-αλφιστι adis4gr, θα ηθελα να συνεχισουμε στο πανηγυρικο τουτο κλιμα με μια φωτο του εσωτερικου
ps: o adis4gr δεν εχει καμια σημασια...
-
Σίγουρα δεν είναι εσωτερικό απο punto;
-
Tα χαρτόνια είναι έξτρα εξοπλισμός ε;
Δεν μπορώ να εκφέρω σίγουρη γνώμη ακόμα, αλλά το σίγουρο είναι ότι δεν φαίνεται κάτι απίθανο (από την άλλη, ποιός νοιάζεται για την γνώμη μου; κανείς. )
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Σίγουρα δεν είναι εσωτερικό απο punto;ΑΚΟΥ ΚΛΩΝΕ ΤΟΥ ADIS4GR, ΕΙΣΑΙ ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΣ!
Πως τολμας και εξισωνεις μια Alfa με ενα ποταπο αθλιο αμαξι του λαουτζικου?Σας ξερω γω εσας, μονο για flame ειστε!
ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΑΠΙΣΤΟΥΣ
-
+0
-
KAMIA σχέση...
-
Πλάκα με κάνεις; Κάθισμα, λεβιές, σχήμα-θέση κονσόλας ίδια δεν είναι (όλα όσα βλέπουμε δλδ) ;
-
KAMIA σχέση...vs...
Συγνώμη...αλλά δε βλέπω ΤΙΠΟΤΑ όμοιο. Βλέπω ένα ξεχωριστό ταμπλό από την Άλφα...και αξίζουν (επιτέλους) συγχαρητήρια.
-
Ειναι κατι παραπανω απο ολοφανερο πως σε γενικες γραμμες παταει πανω στο Punto, κολωνα τιμονιου, διακοπτες, θεση κλειδιου, κληση κονσολας, λεβιεδες, καθισματα, χειροφρενο... ακομα και ο αναπτηρας.
Το οτι θα υπαρξουν αισθητικες αλλαγες, δοσεις χρωμιου, αλλες μασκες, και ισως αλλα υλικα σε επιλεγμενα σημεια, αυτο απο μονο του δεν το διαφοροποιει στον βαθμο που πιστευεις. Πασαληματα δεξια και αριστερα θα το χαρακτηριζα... ΧΩΡΙΣ βεβαια να σημαινει πως αυτο ειναι κακο!!! Μια πετυχημενη συνταγη αλλωστε δεν εχεις λογο να την αλλαξεις.
-
Πάντως βλέπω διαφορές στον κλιματισμό...μπαίνει πιο μέσα δηλαδή, αλλά ομοιότητες στους διακόπτες φλας κλπ, και γενικά η κεντρική κονσόλα είναι παντελώς διαφορετική. Το layout θα έλεγα ότι περισσότερο σε Bravo μοιάζει, ειδικά εκεί που βρίσκεται ο κλιματισμός.
Η βασική διαφορά είναι ότι κάτω από το ηχοσύστημα στην Άλφα κάνει ένα 'χώσιμο' (πως αλλιώς να το πω) προς τα μέσα...πράγμα που δε το κάνει το Gpunto ή το Bravo.
Αυτό που μου τη σπάει υπερβολικά πάντως είναι ο ψηλός λεβιές...λες και είναι νταλίκα.
-
Πάντως βλέπω διαφορές στον κλιματισμό...μπαίνει πιο μέσα δηλαδή, αλλά ομοιότητες στους διακόπτες φλας κλπ, και γενικά η κεντρική κονσόλα είναι παντελώς διαφορετική. Το layout θα έλεγα ότι περισσότερο σε Bravo μοιάζει, ειδικά εκεί που βρίσκεται ο κλιματισμός.Η βασική διαφορά είναι ότι κάτω από το ηχοσύστημα στην Άλφα κάνει ένα 'χώσιμο' (πως αλλιώς να το πω) προς τα μέσα...πράγμα που δε το κάνει το Gpunto ή το Bravo.
Αυτό που μου τη σπάει υπερβολικά πάντως είναι ο ψηλός λεβιές...λες και είναι νταλίκα.
Ο κλιματισμος μαλλον ειναι πακετο απο το Bravo... Ετσι φαινεται... οσο μπορω να διακρινω! Copy paste γενικως
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Πάντως βλέπω διαφορές στον κλιματισμό...μπαίνει πιο μέσα δηλαδή, αλλά ομοιότητες στους διακόπτες φλας κλπ, και γενικά η κεντρική κονσόλα είναι παντελώς διαφορετική. Το layout θα έλεγα ότι περισσότερο σε Bravo μοιάζει, ειδικά εκεί που βρίσκεται ο κλιματισμός.
Η βασική διαφορά είναι ότι κάτω από το ηχοσύστημα στην Άλφα κάνει ένα 'χώσιμο' (πως αλλιώς να το πω) προς τα μέσα...πράγμα που δε το κάνει το Gpunto ή το Bravo.
Ο κλιματισμος μαλλον ειναι πακετο απο το Bravo... Ετσι φαινεται... οσο μπορω να διακρινω! Copy paste γενικως
Σε αυτό συμφωνούμε. Μέχρι εκεί έφτανε η πρωτοποριακή σχεδίαση του εσωτερικού.
Τη χρήση/ανάγκη του μανετίνο πάντως δε καταλαβαίνω (ακόμα).
-
Έχει μανιετίνο;
-
Ο χρήστης theo13 έγραψε:
υπαρχει αλλη εταιρια σαν την αλφα??να μη δινει ουτε μια φοτο ετσι ενα φτερο μια μασκα λιγο καθρεφτη κατι ρε παιδι μου!!!
υπομονη ομως...το πιο πιθανο ειναι να δουμε μια μικρη 8c..Δεν το καταλαβαίνω αυτό... έχει δώσει επίσημο σκίτσο εδώ και μήνες.
@νδρέας
Alfa Romeo Mi.Τo 2008