-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Επειδή τα είχε όλα αυτά, γιαυτό μου έκανε εντύπωση.
Θα το σκανάρω και θα το ανεβάσω βασικά όταν πάω σπίτι.
Υπάρχει και 135άρα QV? Μήπως απλώς είχε την εμφάνιση της 170άρας δηλαδή...
Μηπως εχουν ανακατεψει τις photos ?
Η QV θα ειναι μονο με 170 αλογα -
Ο χρήστης keeent έγραψε:
Επειδή τα είχε όλα αυτά, γιαυτό μου έκανε εντύπωση.
Θα το σκανάρω και θα το ανεβάσω βασικά όταν πάω σπίτι.
Υπάρχει και 135άρα QV? Μήπως απλώς είχε την εμφάνιση της 170άρας δηλαδή...
Μηπως εχουν ανακατεψει τις photos ?
Η QV θα ειναι μονο με 170 αλογαΝαι το είδα καλύτερα...πρόσεξα τις ζάντες που είναι της 135άρας...
-
Ο χρήστης keeent έγραψε:
Οπως τα λεει ο Γρηγορης.
Και να προσθεσω οτι η QV εξωτερικα εχει μαυρο το εσωτερικο των φαναριων, τα πλαισια των φαναριων και των καθρεφτων ειναι σε αποχρωση τιτανιου, οι ζαντες ειναι σκουροχρωμες και στους θολους υπαρχει το τετραφυλλο.
Εσωτερικα οι διαφορες ειναι οτι ο ουρανος και τα πλαστικα στις κολονες ειναι μαυρα οπως και το τιμονι*.*Στις απλες το τιμονι ειναι μισο μαυρο μισο στο χρωμα του αλουμινιου.
σε αυτο το λευκο θα βγαινει?
-
μου φαίνεται αυτό είναι το λευκό πέρλα, οποτε ναι
-
Ο χρήστης nikos_ έγραψε:
μου φαίνεται αυτό είναι το λευκό πέρλα, οποτε ναιευχαριστώ! μηπως ξέρεις και ποσο χρεωνετε σαν εχτρα??
-
Ο χρήστης nikos_ έγραψε:
μου φαίνεται αυτό είναι το λευκό πέρλα, οποτε ναιΔεν είναι λευκό πέρλα αλλά λευκό ματ
-
Ο χρήστης kostaras84 έγραψε:
μου φαίνεται αυτό είναι το λευκό πέρλα, οποτε ναι
ευχαριστώ! μηπως ξέρεις και ποσο χρεωνετε σαν εχτρα??
Είναι το bianco micalizzato+metallizzato opacizzato και δεν είναι διαθέσιμο.
-
μερικοί πιστεύουν οτι επειδή δεν βγαίνει το esp 100% off , δεν μπορεί να ανοίξει την ουρά της...
στο 4:10 -
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Youtube Videoμερικοί πιστεύουν οτι επειδή δεν βγαίνει το esp 100% off , δεν μπορεί να ανοίξει την ουρά της...
στο 4:10Δηλαδή για να τη 'σβουρίξεις',να το πω λαικά που λέει κ ο Νίκος Χατζηνικολάου ,
πρέπει να την πηγαίνεις σε χαλίκι? -
Ο χρήστης georgetz έγραψε:
μερικοί πιστεύουν οτι επειδή δεν βγαίνει το esp 100% off , δεν μπορεί να ανοίξει την ουρά της...
στο 4:10Δηλαδή για να τη 'σβουρίξεις',να το πω λαικά που λέει κ ο Νίκος Χατζηνικολάου ,
πρέπει να την πηγαίνεις σε χαλίκι?...έλα ντε! Σε χαλίκι και το 500 το πάω με το πλάι.
Στο βίντεο πάντως σε κάποια σημεία στη πίστα φαίνεται να έχει έντονα υποστροφικές τάσεις...
-
πρέπει να την πηγαίνεις σε χαλίκι?τις γωνίες που μπορεί να πάρει πριν σε κόψει το esp...
-
πρέπει να την πηγαίνεις σε χαλίκι?Όχι παντού το κάνει...μου το έκανε κι εμένα σε απότομη κλειστή κατηφορική στροφή με άσφαλτο σαπούνι, τόσο όμως ώστε να τοποθετηθεί γλυκά το αυτοκίνητο χωρίς να αισθανθώ τον οποιονδήποτε κίνδυνο.
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
πρέπει να την πηγαίνεις σε χαλίκι?...έλα ντε! Σε χαλίκι και το 500 το πάω με το πλάι.
Στο βίντεο πάντως σε κάποια σημεία στη πίστα φαίνεται να έχει έντονα υποστροφικές τάσεις...
πουθενά δεν φαίνεται να έχει υποστροφή. Ξεκάθαρα επίτηδες ο οδηγός ανοίγει σε κάποιες περιπτώσεις την τροχιά της ώστε να την τοποθετήσει καλύτερα στην επόμενη στροφή.
-
Ακριβώς
-
Και να έτρωγε μούτρα δεν θα ήταν κατ' ανάγκην κακό και ούτε μπορεί να κρίνει κανείς ένα αμάξι μόνο από κάτι εξωτερικά πλάνα σε βίντεο. Αν ο άλλος σανιδώνει το τουρμπάτο πάνω στο apex, λογικό θα ήταν να ανοίγει τροχιά.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Και να έτρωγε μούτρα δεν θα ήταν κατ' ανάγκην κακό και ούτε μπορεί να κρίνει κανείς ένα αμάξι μόνο από κάτι εξωτερικά πλάνα σε βίντεο. Αν ο άλλος σανιδώνει το τουρμπάτο πάνω στο apex, λογικό θα ήταν να ανοίγει τροχιά.Στην προκειμένη περίπτωση δεν θα επέτρεπε το esp τόσα μούτρα.
-
Μην παίρνεις όρκο.
-
νai busso αυτό ήθελα να πω sorry
δεν θα βγούν mat χρώματα για την qv?
-
Κατι αλλο που παρατηρησα στο configurator...λειπει η 155αρα.
Καταργηθηκε?Πετρελαιο
1.3 JTDM - 95 CV
1.6 JTDM - 120 CVGPL
1.4 GPL turbo - 120 CVΒενζινη
1.4 - 78 CV
1.4 MultiAir - 105 CV
1.4 T.B. MultiAir - 135 CV
1.4 T.B. MultiAir - 170 CV -
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Youtube Videoμερικοί πιστεύουν οτι επειδή δεν βγαίνει το esp 100% off , δεν μπορεί να ανοίξει την ουρά της...
στο 4:10Απο την πλευρα μου παντως, δεν ειχα παραπονεθει ποτε για την 'ουρα'.
Αυτη ειναι οντως παιχνιδιαρικη, το θεμα ειναι οτι το εμπρος μερος ειναι παντα
βιδωμενο, κατι που ναι μεν για τον απειρο και μεσο οδηγο ειναι ασφαλες σε ενα βαθμο (το ανοιγμα της ουρας βεβαια οχι ιδιαιτερα, αλλα βοηθα τις περισσοτερες φορες σε καλυτερη τοποθετηση, και σε μικρες-μεσαιες ταχυτητες), αλλα για τον πιο ψαγμενο (θεωρουσα οτι συνηθως σε ψαγμενους απευθυνεται ενα εστω μικρο AR, αλλα 155 ιππων...), ειναι μια περιεργη αισθηση ανικανοποιητου που αφηνει, και ειναι κριμα γιατι ο κινητηρας ειναι τρομερος και το πλαισιο εχει ιδανικες διαστασεις για να πετυχαινει μια ισορροπια μεταξυ παιχνιδιαρικου αλλα ταυτοχρονα, ασφαλους και ευθυβολου αυτοκινητου σε υψηλες ταχυτητες.
Τελος, το ανοιγμα ουρας στο Video περαν του οτι εχει επιτευχθει χαριν γαρμπιλιου σε σημειο στροφης, αλλα και συγκεκριμενης τοποθετησης, ωστε να επιτευχθει κατι τετοιο,
ειναι με πολλα χλμ και απλα δειχνει και τις ικανοτητες του οδηγου, αλλα και την επαναφορα-ασφαλες ESP που μαζευει σωστα το αυτοκινητο.
Κατα τα αλλα θα μπορουσε -και θα επρεπε- να υπαρχει δυνατοτητα πληρους απενεργοποιησης, ωστε να αναδειχτει πληρως ο σπορ χαρακτηρας, ειδικα εφοσον και κατα την AR σε αυτο το θεμα εδω και χρονια, δεν ετιθετο ποτε το 'ναι μεν αλλα'.
Γιατι να μπορει να ισχυριζεται κατι τετοιο μονο πχ η BMW, με τα πληρως απενεργοποιουμενα -σε μερικα μοντελα σε δυο σταδια!- ηλεκτρονικα?
Alfa Romeo Mi.Τo 2008