-
Εχει μπει πιο πριν...
-
Ναι, αλλά δεν είναι επίσημα... Είναι chops που σύμφωνα με το περιοδικό μοιάζουν. Γενικά το άρθρο λέει ότι το project έχει αλλάξει 11 φορές και ότι μέχρι πολύ προσφατα πολλοί από την Alfa επέμεναν ότι έπρεπε να κρατήσει τις αναρτήσεις του Bravo.
**
EDIT: ΑΓΝΟΗΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ. ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΜΙΛΟΥΣΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ 149**@νδρέας
-
edit [Krusenstern]
Αν συνεχίσεις το ίδιο βιολί, το ban θα είναι μόνιμο.
Και μετά, θα ψάχνεις άλλους εξυπνακίστικους τρόπους να trollάρεις. Όπως οι άλλοι λογαριασμοί που έφτιαξες όσο ήσουν banned. Ελπίζω να μη χρειαστεί να... τα βρούμε με τον πάροχό σου. Κρίμα να μείνει και η mchristidou χωρίς ίντερνετ...
-
Παλι τα ιδια ....γιατι τοσοι κατα της alfa ειλικρινα δεν μπορω να το καταλαβω......παιδια μην ΑΓΟΡΕΣΕΤΕ καποιο απο τα μοντελα της δεν ειναι υποχρεωτικο!
Αυτοι που θα παρουν στο μελλον χεστηκανε για τα πλαισια και τις αρχαιες αναρτησεις και κινητηρες ....μας τα πρηξατε
-
Ο χρήστης madox έγραψε:
Παλι τα ιδια ....γιατι τοσοι κατα της alfa ειλικρινα δεν μπορω να το καταλαβω......παιδια μην ΑΓΟΡΕΣΕΤΕ καποιο απο τα μοντελα της δεν ειναι υποχρεωτικο!Αυτοι που θα παρουν στο μελλον χεστηκανε για τα πλαισια και τις αρχαιες αναρτησεις και κινητηρες ....μας τα πρηξατε
+1000000000000000
-
skullone
να υποθέσω ότι το ίδιο ισχύει και για την vw?σόρρυ Κρους, δεν θα το ξανακάνω
-
Μα τόσα χρόνια που είμαι εδώ μέσα, όλο τους οπαδούς του VAG έχω δει να προσπαθούν απεγνωσμένα να αποδείξουν την κατωτερότητα των ιταλικών αυτοκινήτων και τους ιταλόφιλους να αντιδρούν σ'όλο αυτό το σκηνικό του παραλόγου. Να μην πω καλύτερα για το τι γίνεται εκτός φόρουμ που έχω ακούσει ΤΙΣ βλακείες από τους VAGέληδες... Τις προάλλες, ταρίφας μου έλεγε ότι μόνον η Audi και η VW κάνουν γαλβάνισμα στ'αμάξια τους κι ότι οι άλλοι κατασκευαστές τα έχουν απροστάτευτα απ'τη σκουριά... Τράβαγα τα μαλλιά μου μιλάμε.
Αλήθεια, γιατί το 'Control Blade' του Focus είναι copy/paste από την Lancia Beta;
-
-
ρε παιδια ενα (1) one uno γ@μ%$# σχεδιο επισημο ποτε θα δουμε??η θα το δουμε πρωτη φορα μεσα στην αντιπροσωπεια?
-
Ο χρήστης theo13 έγραψε:
ρε παιδια ενα (1) one uno γ@μ%$# σχεδιο επισημο ποτε θα δουμε??η θα το δουμε πρωτη φορα μεσα στην αντιπροσωπεια?μαλλον στην Γενευη...
-
Το άρθρο στις πρώτες σελίδες των 4Τ με μπέρδεψε ακόμα περισσότερο.
Photoshopιά (μια απο τις πολλές) της Junior,
κείμενο για την 149,
Φώτο απο mule πολύ κοντά στο υπάρχων σχέδιο της 147,
και κερασάκι η ημερομηνία παρουσίασης της 149... άνοιξη του 2009 κοντά σε αυτή της junior ......
και όλα αυτά σε 1 σελίδα......Δεν κατάλαβα τίποτα....
Krus, τα συνθηματικά έχουν να κάνουν με το εμπάργκο ??
-
Αυτό πάντως είναι ΠΟΛΥ κοντά...
Σε σχέση με αυτά που έχουμε δει έως τώρα...
-
μου αρεσει πολυ!!μακαρι να ειναι ετσι και οταν βγει!
-
Δε θα παρουσιαστεί στη Γενεύη λένε όμως. Άρα, τέλη του χρόνου το βλέπω max στις εκθέσεις στην Ελλάδα.
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Δε θα παρουσιαστεί στη Γενεύη λένε όμως. Άρα, τέλη του χρόνου το βλέπω max στις εκθέσεις στην Ελλάδα.Ελπιζω σε radio arvila
-
μοιάζει με τη bmw 1 από πίσω
-
Όσο ωραίο είναι το πίσω μέρος & το προφίλ, τόσο άσχημο μου φαίνεται το μπροστά..
-
Ο χρήστης nasos/sti έγραψε:
μοιάζει με τη bmw 1 από πίσω
ναι εχει τις καμπυλες κ την γοητεια που αποπνεει η 1.
-
αν ειναι οπως η τελευταια φωτο και επειδη θα ειμαι φανταρος και δε θα βγαζω αλλα θα τρωω λεφτα βαζω μια αγγελια...εχετε καιρο να το σκεφτειτε οσοι θελετε μια junior!! ''ζητειται 2ος για ληστεια διπλωμα μηχανης απαραιτητο προηγουμενη εμπειρια θα ληφθει υπ΄οψιν''
-
Διπλωμα μηχανης δεν εχω,ουτε εμπειρια,εχω ομως ηδη Ιταλικο και θελω και την Αλφα οποτε προκρινομαι..
Alfa Romeo Mi.Τo 2008