-
Ο χρήστης vartan έγραψε:
Μπορεί η 135άρα να έχει όντως καλύτερη κατανάλωση λόγω του start/stop όμως ναι μου αρέσει καλύτερα η 155 λόγω και ελαφρά καλύτερων επιδόσεων,κιβωτίου που είναι 6άρι(τουλάχιστον μέχρι να έρθει με το νέο κιβώτιο η 135)και λόγω καλύτερων φρένων.Για μένα ναι είναι διαφορά για άλλους ενδεχομένως όχι.Η κύρια διαφορά στην κατανάλωση είναι λόγο Multiair και μετά start$stop.
Όσον αφορά τα φρένα και το κιβώτιο θα συμφωνήσω, απλά να σημειώσω ότι και τα φρένα τις 135άρας είναι πολύ καλά. Το κιβώτιο σε αίσθηση είναι ίδιο, απλά προσφέρει μια σχέση παραπάνω.
Γενικά περί γούστων και χρήσης είναι προσωπικό θέμα, και η 135άρα μια χαρά αυτοκίνητο είναι, αν δεν καίγεσαι για τα δέκατα πιστεύω η 135άρα για τα δικά μου γούστα είναι καλύτερη επιλογή. Εκτός αν πας για QV που είναι άλματα μπροστά και από τις δυο σε πολλούς τομείς.
-
Κατσε πρωτα να ερθει και μετα μιλαμε για αλματα. Η αισθηση ειναι οτι θα ειναι πολυ προσεγμενη σε στησιμο,τιμονι, κιβωτιο αλλα κατσε να τη δουμε πρωτα. Μην λεμε οτι θα ειναι ΑΛΜΑΤΑ μπροστα!
-
Ο χρήστης Christobale έγραψε:
Μπορεί η 135άρα να έχει όντως καλύτερη κατανάλωση λόγω του start/stop όμως ναι μου αρέσει καλύτερα η 155 λόγω και ελαφρά καλύτερων επιδόσεων,κιβωτίου που είναι 6άρι(τουλάχιστον μέχρι να έρθει με το νέο κιβώτιο η 135)και λόγω καλύτερων φρένων.Για μένα ναι είναι διαφορά για άλλους ενδεχομένως όχι.
Η κύρια διαφορά στην κατανάλωση είναι λόγο Multiair και μετά start$stop.
Όσον αφορά τα φρένα και το κιβώτιο θα συμφωνήσω, απλά να σημειώσω ότι και τα φρένα τις 135άρας είναι πολύ καλά. Το κιβώτιο σε αίσθηση είναι ίδιο, απλά προσφέρει μια σχέση παραπάνω.
Γενικά περί γούστων και χρήσης είναι προσωπικό θέμα, και η 135άρα μια χαρά αυτοκίνητο είναι, αν δεν καίγεσαι για τα δέκατα πιστεύω η 135άρα για τα δικά μου γούστα είναι καλύτερη επιλογή. Εκτός αν πας για QV που είναι άλματα μπροστά και από τις δυο σε πολλούς τομείς.
Τι άλματα περιμένεις να κάνει ένα σουπερμίνι με λιγότερα από 23000??
Να είμαστε και λίγο ρεαλιστές...δεν περιμένουμε την καινούργια m3 , αλλά μια βελτιωμένη έκδοση της 155αρας -
το start and stop σε τουρμπο εμενα δε μου φαινεται καλη ιδεα
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
το start and stop σε τουρμπο εμενα δε μου φαινεται καλη ιδεαΚαι σε Ιταλικό
-
το start and stop σε τουρμπο εμενα δε μου φαινεται καλη ιδεασε συνδυασμό με κινητήρα χωρίς εκκεντροφόρους...
σΜπρώξε...
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Και σε Ιταλικό
-
Και σε Ιταλικό
Ελπίζω να κάνεις πλάκα ...
-
Και σε Ιταλικό
πριν λίγο μίλαγα με φίλο μου με x3 diesel από την καλαμάτα....
μου έλεγε πόσο πολύ θέλει να πετάξει το μαούνι και τον αντιπρόσωπο μαζί (πακέτο ) στη θάλασσα... -
το start and stop σε τουρμπο εμενα δε μου φαινεται καλη ιδεαΟι τουρμποντίζελ BMW το έχουν ήδη αν δεν κάνω λάθος.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Οι τουρμποντίζελ BMW το έχουν ήδη αν δεν κάνω λάθος.
αυτά δεν μετράνε ,είναι bmw... όσο και να χαλάνε , ο γείτονας και η πεθερά σε βλέπει με άλλο μάτι...
-
Σε διαφήμιση εχθές στην τηλεόραση η τιμή για τον multiair με τα 105 άλογα ξεκινούσε από τα 14,500 ευρώ. Στο site οι τιμές ξεκινούν από τα 17+ χιλιάδες ευρώ....
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
αυτά δεν μετράνε ,είναι bmw... όσο και να χαλάνε , ο γείτονας και η πεθερά σε βλέπει με άλλο μάτι...
-
Ε, βέβαια. Μπαίνεις, πετάς την μ@λ@κία σου και μετά σου φταίει η αλήθεια...
-
όσο και να το χτυπάς, δίκιο θα έχω...
-
το οτι στα αυτοκινητα που μπαινει κλεινει , για μενα σημαινει οτι απεχει απο το να γινει τελειο ή αρκετα αποτελεσματικο , οπως και στα πρωτα abs ή και τα esp τα οποια τωρα αρχιζουν να μην κλεινουν (και να μη σου κοβουν σε ταχυτητα)
θα δουμε.. φοβαμαι παντως οτι καποιοι ειναι beta testers και τα προβληματα σιγουρα θα βγουν εκτος εγγυησης
-
** [mod]**
-
Πείτε με φοβητσιάρη, αλλά εγώ εάν είχα αμάξι με start-stop, θα το είχα μονίμως στο off.
Στην bwm απενεργοποιείται, θέλω να πιστεύω ότι θα γίνεται το ίδιο και στην Μίτο.
Δείτε και μια ωραία διαφημισούλα:
http://www.youtube.com/watch?v=qpAzTf8m9uI
Mito with GAS ( αέριο; ) -
αλλο που παντα αναρωτιομουν το φυσικο αεριο ως καυσιμο εχει τα απαραιτητα καυσαερια για να δουλεψει το τουρμπο?
με τις θερμοκρασιες τι γινεται?
-
απο πιτα που δεν τρως τι σε μελει κιαν καει
Alfa Romeo Mi.Τo 2008