-
Επιτελους τελειωσατε
-
Ο χρήστης Yugo_para_siempre έγραψε:
ΟΚ καλως, τα αναλυσαμε καταλαβαμε και οι δυο οτι επρεπε, καταλαβαν και οσοι αντεξαν να διαβασουν. Εγω σου ευχομαι οταν βρεις τα φραγκα να παρεις το Scirocco, αλλα μιας που σε βλεπω να εστιαζεις στη σπορ αισθηση παρε το Clio RS να εισαι αρχοντας. -
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Τι ωραία που τα λέει....
Κοντεύω να τον πιστέψωΔεν 'ωραιοποιω' καποιο ψεμα οπως κανουν οι πολιτικοι...
Την αποψη μου ειπα, απλα παρεξηγηθηκαμε απο τα πολλα αντιπαραβαλλομενα-γραφομενα σε μια μικρη...λεπτομερεια για την οποια θεωρουσαμε οτι ειχαμε ξεκαθαρισει τον λογο
της διαφωνιας αλλα τελικα αποδειχτηκε πως οχι... -
Στο προκειμενο τωρα , GB, Αlba, και γενικοτερα οι Alfisti, ξερετε τιποτε νεοτερο για την QV, στο Alfisti δεν 'προχωραει' καθολου το θεμα, ενας χρηστης μονο ειπε οτι εχει παραγγειλει μια λευκη με μαυρη οροφη (nero top) στα 21.5κ βασικη τιμη και αυτο ειναι ολο...
Αυτος φαινεται να μιλαει σοβαρα, εχει βρει καμμια ακρη αραγε ή κοροιδευει τον κοσμο? -
Κοροιδευει τον κοσμο,δε θα βγει τελικα,βουρ για ψοροκο..
-
Πάντως τα 19100 για τα 135 άλογα του καινούργιου multiair τα θεωρώ υψηλή τιμή για την κατά τα άλλα πολύ καλή Mito.Προτιμώ τα 155 που έχουν και 19800.Και δεν είναι και τόσο πίσω δα σε τεχνολογία ο κινητήρας!
-
Ο χρήστης vartan έγραψε:
Πάντως τα 19100 για τα 135 άλογα του καινούργιου multiair τα θεωρώ υψηλή τιμή για την κατά τα άλλα πολύ καλή Mito.Προτιμώ τα 155 που έχουν και 19800.Και δεν είναι και τόσο πίσω δα σε τεχνολογία ο κινητήρας!εμ φιλε μου ετσι ειναι οι υψηλες τεχνολογιες ειναι ακριβες..
-
άσχετο, είδα μια γκρι τώρα που ερχόμουν σπίτι και ήταν k@la
-
Η μίτο φοράει μεγαλύτερη τουρμπίνα ,είναι ελαφρύτερη και έχει καλύτερο αεροδυναμικο συντελεστή...
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Η μίτο φοράει μεγαλύτερη τουρμπίνα ,είναι ελαφρύτερη και έχει καλύτερο αεροδυναμικο συντελεστή...σε σχεση με τι?
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Στο προκειμενο τωρα , GB, Αlba, και γενικοτερα οι Alfisti, ξερετε τιποτε νεοτερο για την QV, στο Alfisti δεν 'προχωραει' καθολου το θεμα, ενας χρηστης μονο ειπε οτι εχει παραγγειλει μια λευκη με μαυρη οροφη (nero top) στα 21.5κ βασικη τιμη και αυτο ειναι ολο...
Αυτος φαινεται να μιλαει σοβαρα, εχει βρει καμμια ακρη αραγε ή κοροιδευει τον κοσμο?Μας έχεις κουράσει με την QV Φαντάσου να ενδιαφερόσουν κιόλας
Είπαμε, από την νέα χρονιά η 135 multiair, (λίγο) πιο μετά η 170.
Αφού δεν πωλείται ακόμα στην Ιταλία, τι θες να την φέρουν στην Ελλάδα για εσένα;Ρωτάς να σχολιάσουμε γραφόμενα του alfisti.gr στο φόρουμ των 4t;
Γιατί δεν ρωτάς εκεί; Ντρέπεσαι να ποστάρεις;Κανονικά θα έπρεπε να είχες ήδη λογαριασμό, αφού, υποτίθεται, σε ενδιαφέρει το αμάξι.
Δηλαδή τι περιμένεις, να πάρεις την qv και μετά να μπεις στο σάιτ των κατόχων;Άλλα βέβαια, το κράζουμε το alfisti, αλλά το ματάκι μας κάθε πέντε λεπτά εκεί είναι...
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Η μίτο φοράει μεγαλύτερη τουρμπίνα ,είναι ελαφρύτερη και έχει καλύτερο αεροδυναμικο συντελεστή...
σε σχεση με τι?
Μάλλον εννοεί το Σιρόκο...
-
Ο χρήστης JohnCharles έγραψε:
σε σχεση με τι?
μαλιστα..
μονο που δε νομιζω οτι φοραει μεγαλυτερη τουρμπινα αν ισχυει οτι το 160αρι φοραει τη τουρμπινα του golf gti (Κ03) , οπως ελεγε ο jantaras ,αντιθετα φοραει παραει πολυ μεγαλυτερη.
αν και το μεγεθος της τουρμπινας δε βλεπω τι ρολο μπορει να παιξει..Άλλα βέβαια, το κράζουμε το alfisti, αλλά το ματάκι μας κάθε πέντε λεπτά εκεί είναι...
ο Γρηγορης , δεν διαβαζει αλφιστι.. εγω που ειμαι φαν παρακολουθω μερικα θεματακια
-
Ο χρήστης JohnCharles έγραψε:
Αυτος φαινεται να μιλαει σοβαρα, εχει βρει καμμια ακρη αραγε ή κοροιδευει τον κοσμο?Μας έχεις κουράσει με την QV Φαντάσου να ενδιαφερόσουν κιόλας
Είπαμε, από την νέα χρονιά η 135 multiair, (λίγο) πιο μετά η 170.
Αφού δεν πωλείται ακόμα στην Ιταλία, τι θες να την φέρουν στην Ελλάδα για εσένα;Ρωτάς να σχολιάσουμε γραφόμενα του alfisti.gr στο φόρουμ των 4t;
Γιατί δεν ρωτάς εκεί; Ντρέπεσαι να ποστάρεις;Κανονικά θα έπρεπε να είχες ήδη λογαριασμό, αφού, υποτίθεται, σε ενδιαφέρει το αμάξι.
Δηλαδή τι περιμένεις, να πάρεις την qv και μετά να μπεις στο σάιτ των κατόχων;Άλλα βέβαια, το κράζουμε το alfisti, αλλά το ματάκι μας κάθε πέντε λεπτά εκεί είναι...
einai gnwsto oti to alfisti exei piksei stous matakides...logiko afou einai to mono sovaro autokinitistiko forum kai asxoleitai me pragmatika autokinita kai oxi ilektrikes skoupes
**Tα greeklish δεν επιτρεπονται .
[MOD]**
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Και ρωτάω τώρα εγώ ... **Ποιος ιδιοκτήτης της μίτο νοιάζεται για όλα αυτά ???**Το θέμα είναι απλό και είναι πως το εν λόγω σύστημα δουλεύει και μάλιστα αρκετά καλά
Τώρα αν φρενάρει τον ένα τροχό ή κάνει κολοτούμπες τον άλλο λίγο μετράει.Φυσικά χίλια μπράβο στον φίλο yugo για την λεπτομερέστατη ανάλυση. Και επειδή κάποιο είπαν πως με ένα καθαρά μηχανικό μπλοκέ
είσαι πιο γρήγορος θα τους ρωτήσω αν έχουν οδηγήσει αυτοκίνητο με τέτοιο και πως τους φάνηκε.Αυτος που γνωριζει πως να κινειται ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ γρηγορα και με ασφαλεια.
Οντως το συστημα δουλευει πολυ καλα. Η μ@λ@κια της υποθεσης και το λαθος στην συγκεκριμενη περιπτωση, (για αυτο και σε τελικη αναλυση δεν υπερεχει του GP Abarth )
ειναι που ΔΕΝ απενεργοποιειται/διαχωριζεται το ASR/ESP απο την λειτουργια
του eq2 σε καμμια περιπτωση, ωστε να αναδειχθει πληρως, και να μην κοβεται τελικα
το γκαζι του αυτοκινητου πανω σε στροφη με χαμηλη προσφυση.2 απορίες (χωρίς διάθεση κακίας ... )
**Φίλε Γρηγόρη έχεις ενσωματωμένους αισθητήρες στα χέρια,πόδια και αυτιά **????
Φίλε yugo είσαι βουδιστής μοναχός ???Οταν αυτοσυγκεντρωνομαι πληρως σε αυτο που οδηγω, καταλαβαινω
σε μεγαλο βαθμο πως λειτουργει, και με πιο τροπο...
Η καλη ενημερωση απο επαγγελματιες που εχουν δοκιμασει το συγκεκριμενο
βεβαια βοηθαει πολυ ως προς αυτο.Δεν έχω οδηγήσει το abarth, αλλά αν υπερέχει θέλω να πιστεύω πως δεν έχει να κάνει μόνο με το
ηλεκτρομπλοκέ. Τώρα δεν σε ξέρω προσωπικά αλλά επέτρεψε μου να έχω αμφιβολίες για το πόσο κάποιος
μπορεί να αντιληφθεί αρκετά από αυτά που λες με μια βόλτα.... Τώρα αν βασίζεις τη γνώμη σου σε επαγγελματίες και όχι στα όσα ένιωσες εσύ ... Α και να μην ξεχάσω πως αυτός που ξέρει να κινείται πραγματικά γρήγορα και σωστά δεν παίζει με το γκάζι πάνω στη στροφή χωρίς λόγο, έχει αποφασίσει από πριν πόσο και που θα δώσει ... -
σε σχεση με τι?
σε σχέση με το gpa...
-
μαλιστα..
μονο που δε νομιζω οτι φοραει μεγαλυτερη τουρμπινα αν ισχυει οτι το 160αρι φοραει τη τουρμπινα του golf gti (Κ03) , οπως ελεγε ο jantaras ,αντιθετα φοραει παραει πολυ μεγαλυτερη.
αν και το μεγεθος της τουρμπινας δε βλεπω τι ρολο μπορει να παιξει..[/quote]
Δεν του φαίνεται οτι φοράει τόσο μεγάλη τουρμπίνα...
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
σε σχεση με τι?
σε σχέση με το gpa...
α μπραβο! γιατι αυτα συγκριναμε μεχρι τωρα , σωστος
το ροκκο απλα μπηκε στη μεση για να γινει πανικος?
-
το ροκο αν κ περιμενα να το εχεις βαλει στην συζητηση εσυ η ο γρηγορης,τελικα το εβαλε ο πασχος.. (εκτος κ αν κανω λαθος..)
υ.γ.
τελικα δεν μου ειπες,τι κανεις το βραδυ? -
ο JohnCharles το ανεφερε τωρα που το λες
το βραδυ υπνο
Alfa Romeo Mi.Τo 2008