-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Kαλά τα λέει ο από πάνω.Ελπίζω να μην είναι τοσο επιτυχημένη όσο η τελευταία φουρνιά Alfa πάντως..
-
Επιτυχημένη σε τι ακριβώς;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Επιτυχημένη σε τι ακριβώς;Στις πωλησεις εννοει το εγκαθετο αντικειμενο...
Αστο να λεει... τον εχει πειραξει το WLAN -
Ο χρήστης monf430 έγραψε:
Σίγουρα η Alfa Romeo φτιάχνει τη Junior με κύριο στόχο να χτυπήσει τις πωλήσεις του ΜΙΝΙ στην Ελλάδα......τι εννοεις?
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
Σίγουρα η Alfa Romeo φτιάχνει τη Junior με κύριο στόχο να χτυπήσει τις πωλήσεις του ΜΙΝΙ στην Ελλάδα......
τι εννοεις?
Αν γράφετε σε φόρουμ με θέμα τα αυτοκίνητα και δεν μπορείτε να καταλάβετε ότι ενάς κατασκευαστικός κολοσσός οπως η ALFA ROMEO δεν ενδιαφέρεται για το πόσο θα πουλήσει ένα μοντέλο της στη μικρή ελληνική αγορά ε τότε τι να πω;............
-
Ο χρήστης monf430 έγραψε:
Σίγουρα η Alfa Romeo φτιάχνει τη Junior με κύριο στόχο να χτυπήσει τις πωλήσεις του ΜΙΝΙ στην Ελλάδα......
τι εννοεις?
Αν γράφετε σε φόρουμ με θέμα τα αυτοκίνητα και δεν μπορείτε να καταλάβετε ότι ενάς κατασκευαστικός κολοσσός οπως η ALFA ROMEO δεν ενδιαφέρεται για το πόσο θα πουλήσει ένα μοντέλο της στη μικρή ελληνική αγορά ε τότε τι να πω;............
οι ιταλοι παντα εχουν βασικο στοχο τη κυριαρχια στις μεσογειακες χωρες γιατι ξερουν οτι στα βορεια δεν εχουν τυχη!
οποτε με τη μετρια ποιοτητα που τους διακρινει στη κατασκευη δε μπορουν να χτυπησουν στην ελληνικη αγορα τον κολοσσο που ακουσει στο ονομα μινι.....
αποδειξη οι 1700 πωλησεις και η bmw λεει οτι θα υπαρχει αυξηση απο 30 εως 40 % στις πωλησεις απο το νεο ετος χαρη και στο clubman...
αν δε μπορεις να καταλαβεις τι παιχνιδι εχει να αντιμετωπισει η τζουνιορ αστο καλυτερα... -
Ναι σίγουρα η ALFA ROMEO είναι ο Άγιος Παντελεήμωνας και θα έχει η ΜΙΝΙ στην αγορά το Clubman και οι Ιτάλοι δε θα έχουν έτοιμη μία αντίστοιχη έκδοση για την Junior!Αν ήταν έτσι όλοι θα διοικούσαν αυτοκινητοβιομηχανίες!
-
τι να πω...μη το γυρνας εκει γιατι δε σας συμφερει...
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
οποτε με τη μετρια ποιοτητα που τους διακρινει στη κατασκευη δε μπορουν να χτυπησουν στην ελληνικη αγορα τον κολοσσο που ακουσει στο ονομα μινι.....
Εδω γελω...
Δηλαδη το Mini ποιοτικη κατασκευη? Ουτε καν τα Fiat δεν πιανει αυτο το πραγμα... δεν μιλαμε καν για Alfa. -
Γιατί κανείς δεν βλέπει πως υπάρχει χώρος στην αγορά για ένα μικρό αυτοκίνητο σε διαστάσεις, με επιδόσεις, ποιότητα εσωτερικού, καλό εξοπλισμό, καλό όνομα και τιμή φθηνότερη από το Cooper S για παράδειγμα;
Εγώ πάντως ακριβώς αυτό ψάχνω και δυστυχώς πέρα από το ΜΙΝΙ Cooper S που δεν μπορώ να το φτάσω με τίποτε, δεν υπάρχει κάτι άλλο!
Δεν νομίζω να είμαι και μοναδική περίπτωση αγοράστη...
Αν η Alfa Romeo βγάλει ένα καλό μικρό αυτοκίνητο, που θα είναι όμορφο (αυτό είναι σίγουρο για κάθε Alfa νομίζω...), θα έχει επιδόσεις (κινητήρες T-JET), θα έχει και τα μπιμπλίκια του, λογικά θα κρατάει και θα πηγαίνει μια χαρά, γιατί να μην πουλήσει, αν έχει και καλή τιμή αγοράς; Γιατί να μην το προτιμήσει κάποιος αντί του ΜΙΝΙ, αν είναι σημαντικά φθηνότερο;Δεν νομίζω πως θα υστερεί κάπου! Στην τελική, ούτε το ΜΙΝΙ έχει χαρακτηριστεί σαν τέρας αξιοπιστίας, ενώ και η ποιότητά του, απέχει αρκετά από τα standards της BMW...
Γιατί όχι λοιπόν;
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Εγώ πάντως ακριβώς αυτό ψάχνω και δυστυχώς πέρα από το ΜΙΝΙ Cooper S που δεν μπορώ να το φτάσω με τίποτε, δεν υπάρχει κάτι άλλο!Γιατί να μην το προτιμήσει κάποιος αντί του ΜΙΝΙ, αν είναι σημαντικά φθηνότερο;
Η απάντηση στην ερώτηση σου, είναι στην αρχή του δικού σου ποστ.. Μόνο αν δεν σου φτάνουν τα λεφτά για Mini κοιτάς εναλλακτικές.. Εξάλλου το Mini είναι πανάκριβο αλλά έχει ξεσκιστεί να πουλάει παρόλο που υπάρχουν πολύ πιο τίμιες & λογικές αγορές από όλους τους κατασκευαστές. Κανείς δεν πρόκεται να σκεφτεί 'Mini ή Junior', όσοι σκέφτονται για Mini λένε 'Mini ή κάποιο υποκατάστατο επειδή δεν έχώ τα $$'. As simple as that.
-
α, ερχεται και το Α1
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
α, ερχεται και το Α1Μυρίζομαι εμπορική επιτυχία αντίστοιχη με του Α2.
-
το εμαθαν το μαθημα...
-
-Το mini είναι ήδη κάποιων ετών ενώ η alfa καινούριο μοντέλο.
-H alfa μάλλον θα είναι πιο ωραία εξωτερικά.
-Σε επιδόσεις θα είναι μάλλον καλύτερη η alfa στα ίδια επίπεδα τιμών.
-Το mini είναι κουραστικά πολυφορεμένο μοντέλο, αφου όπου και να γυρίσει το μα΄τι σου βλέπει και από ένα...
-Το Mini θα κάνει καλύτερες πώλήσεις.Τα παραπάνω μας οδηγούν στο συμπέρασμα ότι ο Έλληνας είναι Μ@λ@κ@ς...
Επίσης, το clubman είναι κυριολεκτικά απαίσιο και απορώ ποιος θα το πάρει για να αυξηθούν οι πωλήσεις κατα 30%
Ο χρήστης Kid έγραψε:
θα ειναι αλφα,αρα μουρατη
Το αστείο που είναι???
Προσωπικά κρατάω μικρό καλάθι, η AR έχει πολύ καιρό να βγάλει κάποιο τόσο πρωτοποριακό αυτοκίνητο, και το κυριότερο είναι ότι δεν δείχνει πως μπορεί. Ίσως να κάνω λάθος, αλλά δεν το νομίζω..
Πολλά χρόνια είναι τα 6-7 της 147??
-
Ο χρήστης car_crazy έγραψε:
-Το mini είναι κουραστικά πολυφορεμένο μοντέλο, αφου όπου και να γυρίσει το μα΄τι σου βλέπει και από ένα...
-Το Mini θα κάνει καλύτερες πώλήσεις.Τα παραπάνω μας οδηγούν στο συμπέρασμα ότι ο Έλληνας είναι Μ@λ@κ@ς... :roll:
προσθεσε στους μαλακες Ελληνες και τους μαλακες Ευρωπαιους, γιατι αντιστοιχες ειναι και οι πωλησεις εκει...
τελος, βαλε στη λιστα και τους μαλακες Αμερικανους, Ιαπωνες.
-
Ο χρήστης car_crazy έγραψε:
-Το Mini θα κάνει καλύτερες πώλήσεις.Τα παραπάνω μας οδηγούν στο συμπέρασμα ότι ο Έλληνας είναι Μ@λ@κ@ς...
-Το mini είναι 1.5 έτους, βέβαια μέχρι να έρθει η junior μπορεί να είναι στο 5ο έτος το mini..
-Υποκειμενικό τελείως αυτό που λες.
-Καλά, κάτσε να την δούμε πρώτα.. Keep in mind ότι μιλάω για ένα εξωφρενικά γρήγορο μικρό που οι Αγγλάρες του Evo το θεωρούν καλύτερο από Clio RS..
-Το ίδιο και η 911, δεν βλέπω όμως κανέναν να αγοράζει μια Maserati, τυχαίο?
-Ισχύει ότι και παραπάνωΌλος ο κόσμος είναι μαλάκας, κάποτε όμως θα δει την αλήθεια της αυτοκίνησης.. Μέχρι τότε, ας είναι καλά η AR να φτιάχνει διαμάντια που δεν εκτιμάει κανένας (πχ 159/brera).
Επίσης, το clubman είναι κυριολεκτικά απαίσιο και απορώ ποιος θα το πάρει για να αυξηθούν οι πωλήσεις κατα 30%
Αυτή την απορία την έχω και γω.. Το clubman δεν έχει λόγο ύπαρξης imo.
θα ειναι αλφα,αρα μουρατη
Το αστείο που είναι???
Σύγκρινε τι είναι πιο μουράτο, μια bmw ή μία alfa?
Προσωπικά κρατάω μικρό καλάθι, η AR έχει πολύ καιρό να βγάλει κάποιο τόσο πρωτοποριακό αυτοκίνητο, και το κυριότερο είναι ότι δεν δείχνει πως μπορεί. Ίσως να κάνω λάθος, αλλά δεν το νομίζω..
Πολλά χρόνια είναι τα 6-7 της 147??
ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ αυτοκίνητο η 147 όταν βγήκε, αλλά δεν ήταν τόσο πρωτοποριακό όσο είναι το Tiguan τώρα..
-
-Το μινι είναι 1,5 έτους?? Μπορεί να αργήσει η junior αλλά και πάλι θα είναι πολύ πιο καινούρια.
-Συμφωνώ.
-Προφανώς και να την δούμε πρώτα. όχι να την καταδικάζουμε πριν την δούμε.
-Καθόλου τυχαίο. Έχει γίνει Must να πρέπει να σε δουν οι φίλοι σου με 911 όταν έχεις μία οικονομική επιφάνεια καλή αλλά όχι αρκετη για να σε δουν με μία 430.Όχι, δεν είναι μαλάκας όταν παίρνει μια 316 στα ίδια λευτά που θα έπαιρνε μια 159 2,2.
Τα περί σύγκρισης μούρης είναι υποκειμενικά.
Για το tiguan δεν έχω ιδέα... -
Πόσο καιρό δηλαδή κυκλοφορεί το τελευταίο mini?
Επειδή δεν έχουν οικονομική άνεση αγοράζουν 911Turbo..Τέσπα, ας περιμένουμε να έρθει η junior και τότε βλέπουμε. Όπως προείπα όμως, κρατάω μικρό καλάθι.. Μακάρι να διαψευστώ αλλά...
-
Δεν νομίζω οτι πραγματικά υπάρχει θέμα Mini- Alfa Junior,
αντικειμενικά απευθύνονται σε διαφορετικό τμήμα του αγοραστικού κοινού.Η πραγματική σύκριση είναι Mini-5oo και εκεί θα δούμε και τις πωλήσεις και τα λοιπά.
Alfa Romeo Mi.Τo 2008