-
Τι να κάνουμε...αυτά έχουμε αφού δε κάνει τεστ η Junior να τη φωτογραφίσει κανένα περιοδικό...αυτά υπάρχουν...πάλι καλά που υπάρχουν κι αυτά και δίνουν καμιά ιδέα για το πως ΠΕΡΙΠΟΥ θα είναι.
Το concept των PS δεν είναι να σου δώσει την ΑΚΡΙΒΗ εικόνα του μοντέλου...αλλά στο περίπου πως θα είναι. Εάν λοιπόν δεν είναι 100% όπως παραπάνω...θα είναι 70%...
-
Μ αρέσει κατά 70%
-
Όχι το mini killer που θα περίμενε κανείς...
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Νέα PS...Και το σχετικό άρθρο...
New Alfa Romeo MINI Killer En Route
After acquiring plans and sketches for a new MINI Cooper killer AutoWeek magazine in the Netherlands published these artist's renderings of the future model. The Alfa Romeo Junior will be unveiled to the public at the next Geneva autoshow.
Alfa Romeo is expected to produce 75,000 of the model per year, putting it in direct competition with the Audi A1 and the MINI Cooper.
Priced in the 20,000 Euro range - quite a bit more than its competition - the Alfa Romeo Junior should get a 1.4 liter engine with an optional turbo charger, producing between 104 and 178 horsepower, according to the magazine. A 1.8 liter turbo maxing out at 227 horespower shuould see production come up as well as a 1.6 liter JTD diesel engine banging out anywhere from 118 to 148 ponies. We had hoped this car would have rear wheel drive, but that is likely not the case.
The three-door Junior should be in the area of four meters long, making it 22.3 centimeters shorter than the Alfa Romeo 147. As the magazine points out, the renderings also show some styling touches from the 145, with tail lights originating on the 8C Competizione.
The car is expected to hit production in Spring 2008, and land on Italian showroom floors in June. Other European countries should be able to take deliveries in the fall. Rumor has it a convertible Alfa Junior may be on the way as well.
Mirjam Meijer contributed to this report.Source: http://www.worldcarfans.com/9071211.018 ... r-en-route
ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΑΝ ΒΓΕΙ ΕΤΣΙ! ΤΟ ΑΓΟΡΑΖΩ ΜΕ ΤΗ ΜΙΑ!!!!:yahoo:
-
H μούρη είναι κατι μεταξύ kamal και mitsubishi colt, με προφυλακτήρα 147... τίποτα ιδιαίτερο. Πίσω νομίζω θα είναι ακόμα πιο ωραίο και απ το αρχικό 147. Αν και την ίδια λογική πίσω χρησιμοποίησαν για το fiat bravο.
Για να δούμε, θα ψάχνουμε 3ο όχημα απ το Φλεβάρη
-
-
Τι ωραία μπούκα.
Aυτό μου θυμίζει:
-
Μια μικρή 8C .... κούκλα είναι
-
Που το κατάλαβες ότι είναι μια μικρή 8C;
-
το Γεναρη ερχεται ειπαμε?
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Που το κατάλαβες ότι είναι μια μικρή 8C;Νομίζω οτι από τα λίγα πράγματα που φαίνονται είναι σαφές οτι η σχεδιαστική γραμμή είναι αυτή της 8C με καμπύλες και όχι της Brera με ακμές.
Μάρτη στην Γενέυη και Καλοκαίρι στο γκαράζ μας
-
Α αυτό εννοείς, οκ... Νόμιζα ότι υπήρχε περισσότερο αποκαλυπτική φωτογραφία.
-
Η εξάτμιση δεν μ' αρέσει πάντως.
-
Ο χρήστης sakiss έγραψε:
ωραίος κώλος (όσο φαίνεται τουλαχιστον...)
Σε προδιαθέτει για κάτι πολύ καλό. Ελπίζω να είναι καλύτερη από τις φωτογραφίες που έχουν κυκλοφορήσει -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Τι ωραία μπούκα.Aυτό μου θυμίζει:
Σωστός!
Πάντως δείχνει χαμηλό και φαρδύ, οψόμεθα για την επίσημη παρουσιάση. Φαίνεται πως το έχουν έτοιμο, οπότε η απουσία μουλαριών δεν επηρεάζει εν τέλει την ημερομηνία παρουσίασης.
Δεν περιμένω κάτι συγκλονιστικό μηχανολογικά, αλλά πιστεύω πως θα είναι καθόλα αξιόμαχο και σίγουρα όμορφο (δεν θυμάμαι και κάποια άσχημη Alfa Romeo τα τελευταία 346 χρόνια, με εξαίρεση την Arna που ήταν Nissan και όχι Alfa...). -
Ο χρήστης sakiss έγραψε:
To πίσω μέρος που φαίνεται στις φώτο...θυμίζει επικίνδυνα το Bravo...
...μαζί με τον διαχωρισμό φως ομίχλης/όπισθεν.
Δε μπορούμε να κρίνουμε πολλά...αλλά το βλέπω πολύ ωοειδές και στενό γενικότερα. Πάντως, αυτή η φώτο...
Μου θυμίζει περισσότερο αυτές τις φώτο που είναι (θεωρητικά) της Giulietta...
-
πολυ καλο αυτοκινητο το opel corsa οπως και το punto... πραγματικα μπραβο στην αλφα που θα σας το πουλησει με αλλο σχημα και θα νομιζετε οτι πηρατε γνησιο ιταλικο premium και σπορ φυσικα(!!) αυτοκινητο χρυσοπληρωνοντας το.....αλλα καλυτερα να φτιαξει η opel το σασι γιατι αν ηταν καθαρα ιταλικο
-
Δηλαδή το S3 είναι γνήσιο γερμανικό premium;;;;
Αν ήταν καθαρά ιταλικό το σασί τι θα είχε;;;
-
Απο πότε άρχισε να φτίαχνει η οπελ τα σασί των αλφα???
Απ' οσο ξέρω το σασί του πουντο το έκαναν σε συνεργασία με οπελ(αν δεν κάνω λάθος)
QsisVTS σε βλέπω φίλο του vag, οπότε δεν καταλαβαίνω γιατί αυτός ο
αρνητισμός.
Θα περίμενε κανείς να είσαι υπέρ τέτοιων κινήσεων -
Το S3 εχει το πάτωμα του Golf. Επίσης είναι πολύ ακριβότερο από το Golf.
Αρα κι εδώ κάποιος πιάστηκε κοροϊδο;Σοβαρότερα τώρα: αν το αυτοκίνητο είναι καλό, ας βασίζεται και στο πάτωμα του Panda ή του...Fox !
To VAG μια χαρά κάνει. Το ίδιο πάνε να κάνουν όλοι πλέον και πραγματικά δεν βλέπω που είναι το πρόβλημα!
Alfa Romeo Mi.Τo 2008