Ο χρήστης drdino έγραψε:
Από πίσω, καλό...Από μπροστά όμως...
+1
Υπάρχει ήδη topic απο 27/12/2005
http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic. ... sc&start=0
Ο χρήστης CARυοθραύστης έγραψε:
:hmmm:
+οο
(αν αναφέρεσαι στους κινητήρες)
Γιατί ρε παιδιά; Τι έχουν τα μοτόρια;
Από GM, καλύτερα!
Το Vag είναι πιο καλύτερο από το Gruppo και φοράνε σχεδόν όλα τους ίδιους κινητήρες (θα ακολουθήσουν εγκάθετα σχόλια ) ;
τι μινι τρακτερ ειναι αυτο ρε????
Αυτό δεν ειν' κακό... αλλά ρε σεις, αυτή η ροή από μπρος προς πίσω δε φέρνει σε BMW σειρά 1?
*H Alfa Romeo Junior ουσιαστικά θα εγκαινιάσει μια νέα γενιά μοντέλων, καθώς θα προηγηθεί και της νέας 147 (149) που αναμένεται το πρώτο εξάμηνο του 2009. *
δεν ειναι κακη, το μπροστινο μερος εχουν χρονο να το διορθωσουν.
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Γιατί ρε παιδιά; Τι έχουν τα μοτόρια;
Από GM, καλύτερα!
Το Vag είναι πιο καλύτερο από το Gruppo και φοράνε σχεδόν όλα τους ίδιους κινητήρες (θα ακολουθήσουν εγκάθετα σχόλια ) ;
ναι, το VAG κράζεται για την πολιτική των κοινών πλαισίων και κινητήρων
Αν η παραπάνω φωτογραφία είναι πραγματική (ελπίζω πως όχι...) , τότε μιλάμε για υπόδειγμα δυσαρμονίας όγκων σε σχέδιο αυτοκινήτου...
Ο χρήστης Phaethon έγραψε:
Αυτό δεν ειν' κακό... αλλά ρε σεις, αυτή η ροή από μπρος προς πίσω δε φέρνει σε BMW σειρά 1?
οχι. για την ακριβεια, μαλλον η σειρα 1 φερνει σε 147
αλλα τεσπα δεν ειναι εκει το θεμα
το θεμα ειναι οτι απο μπροστα ειδικα τα φωτα μου θυμιζουν -δεν ξερω γιατι φορντ μαστανγκ..
και δεν ειναι καλο αυτο
Ο χρήστης Phaethon έγραψε:
Είμαι από εκείνους που νομίζουν ότι καλό θα ήταν η Alfa Romeo να θυμηθεί τη ροή από εμπρός προς τα πίσω και σε ό,τι αφορά στην μετάδοση ισχύος....
Κακάσχημη μου φαίνεται
Kάτι σε mazda 3 μου θυμίζει από μπροστά...
Όπως και να 'χει, απίστευτα δυσαρμονικό σχέδιο.
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Είμαι από εκείνους που νομίζουν ότι καλό θα ήταν η Alfa Romeo να θυμηθεί τη ροή από εμπρός προς τα πίσω και σε ό,τι αφορά στην μετάδοση ισχύος....
Αυτό ξαναπέστο
(όχι κυριολεκτικά, γιατί έτοιμος θα είσαι! )
γκουχου γκουχ-τα φωτα του astra-γκουχου γκουχ
Ο χρήστης Omikrone3 έγραψε:
γκουχου γκουχ-τα φωτα του astra-γκουχου γκουχ
Μίλα καθαρά, δεν άκουσα...
@νδρέας
Μια σύγκριση μέσω φωτογραφιών θα βοηθούσε περισσότερο
Οχι,οχι σοβαρα τωρα,δεν περιμενα το astra να δειχνει τοσο ομορφο με τον θυρεο της Alfa πανω.
Αυτό το πράγμα κάτω από την πόρτα (και κατα μήκος του αυτοκινήτου), τι είναι;