-
όσο το βλέπω στο δρόμο τελικά δεν αλλάζω γνώμη. Απο μπροστά είναι ατσούμπαλο. Έχει όλες τις λεπτομέρεις για να αρέσει αλλά γεωμετικά ως σύνολο φαίνεται στενό και ψηλό με περίεργα φανάρια. Έχει το θετικό βέβαια ότι είναι μοναδικό το λουκ του
-
Ο χρήστης Evgenios έγραψε:
Mια στιγμη μην ξεκινησετε ακομα, παω να παρω μια πιτσα και ερχομαι
Εχει ντερμπι αποψεποιο ντερμπυ?
αφού το πορισμα βγήκε
άγιο είχανε οσοι τελικα ματαίωσαν την αγορά κ ούτε ποτέ θα μπουν σε αμάξι με τόσο βαριά κληρονομιά (στη ρετσινιά ε, μην μπερδευτεί κανείς)
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Χθες μέσα στην κίνηση ακολουθούσα ένα MiTo και σε όλη τη διαδρομή (γύρω στα 500 μέτρα σταμάτα-ξεκίνα) ακούγονταν τρελά τα φρένα του. Αφού οι πεζοί γυρνούσαν τρομαγμένοι κάθε φορά που σταματούσε. Η κοπέλα δε που το οδηγούσε έκρυβε με τα χέρια το πρόσωπό της από τη ντροπή. Μου έκανε εντύπωση γιατί δεν είχα δει άλλο στο δρόμο και το πρώτο που είδα έσκουζε.
Τι μπορεί να έφταιγε;Χθες το βράδυ στα βόρεια προάστια; Μήπως ήταν μια κόκκινη με πινακίδα ΚΜΝ-****;
-
ναι και το οδηγουσε μια ξανθια με πορτοκαλι νυχακι και πρασινο φορεμα.Βασικα ειχε τα χερια στο προσωπο γιατι ηταν πατσαβουρα και τα φρενα παραπονιοντουσαν για το θεαμα...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
ναι και το οδηγουσε μια ξανθια με πορτοκαλι νυχακι και πρασινο φορεμα.Βασικα ειχε τα χερια στο προσωπο γιατι ηταν πατσαβουρα και τα φρενα παραπονιοντουσαν για το θεαμα... -
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
Mια στιγμη μην ξεκινησετε ακομα, παω να παρω μια πιτσα και ερχομαι
Εχει ντερμπι αποψεποιο ντερμπυ?
αφού το πορισμα βγήκε
άγιο είχανε οσοι τελικα ματαίωσαν την αγορά κ ούτε ποτέ θα μπουν σε αμάξι με τόσο βαριά κληρονομιά (στη ρετσινιά ε, μην μπερδευτεί κανείς)
Ε, έτυχε ΚΙ αυτό βασικά...
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Χθες μέσα στην κίνηση ακολουθούσα ένα MiTo και σε όλη τη διαδρομή (γύρω στα 500 μέτρα σταμάτα-ξεκίνα) ακούγονταν τρελά τα φρένα του. Αφού οι πεζοί γυρνούσαν τρομαγμένοι κάθε φορά που σταματούσε. Η κοπέλα δε που το οδηγούσε έκρυβε με τα χέρια το πρόσωπό της από τη ντροπή. Μου έκανε εντύπωση γιατί δεν είχα δει άλλο στο δρόμο και το πρώτο που είδα έσκουζε.
Τι μπορεί να έφταιγε;Χθες το βράδυ στα βόρεια προάστια; Μήπως ήταν μια κόκκινη με πινακίδα ΚΜΝ-****;
Στη Φραντζή στον Νέο Κόσμο ήταν, λευκού χρώματος.
-
2ο κρουσμα δλδ; Ολα τα γκ@μενακια smart παιρνουν τελικα..
-
Σχετικά με τα φρένα:
http://www.alfisti.gr/forum/showthread. ... post975322Και κάπου πήρε το μάτι μου ότι βγαίνει νέο μοτέρ με 165 άλογα...(multiair)
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
2ο κρουσμα δλδ; Ολα τα γκ@μενακια smart παιρνουν τελικα..Μπααα την εχει παρει και ενα γκομενακι-φιλη μου...κοκκινη...πραγματι ταιριαζει με το πορτοκαλι νυχακι της
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Τι μπορεί να έφταιγε;Από τότε που η φάουβε uber alles έβγαλε τα tsi όλοι απανταχού οι οδηγοί Alfa Romeo τρέχουμε να κρυφτούμε. Η κοπέλα προφανώς είναι νέα στο συνάφι και δεν έχει μάθει ακόμα τα κόλπα. Εγώ ας πούμε οδηγώ μονίμως με γυαλιά και όταν κυκλοφορώ σε ώρες αιχμής μεταμφιέζομαι για να μην με καταλαβαίνουν. Ως τώρα τα έχω καταφέρει καλά. Φαντάσου οι φίλοι μου νομίζουν ότι οδηγώ Kia...
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Τι μπορεί να έφταιγε;Από τότε που η φάουβε uber alles έβγαλε τα tsi όλοι απανταχού οι οδηγοί Alfa Romeo τρέχουμε να κρυφτούμε. Η κοπέλα προφανώς είναι νέα στο συνάφι και δεν έχει μάθει ακόμα τα κόλπα. Εγώ ας πούμε οδηγώ μονίμως με γυαλιά και όταν κυκλοφορώ σε ώρες αιχμής μεταμφιέζομαι για να μην με καταλαβαίνουν. Ως τώρα τα έχω καταφέρει καλά. Φαντάσου οι φίλοι μου νομίζουν ότι οδηγώ Kia...
δεν είνια αυτος λογος για να αισθανεσαι μειονεκτικά βρε ένντυ
δες το οτι είσαι διαφορετικός απο τους άλλους
κι οι στραβοτσούτσουνοι καμιά φορα εχουν τη γοητεία τους
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
γιατί δεν παίρνεις golf όπως όλοι στην Ευρώπη;
Άσε που με τις πωλήσεις της ALFA σε λιγα χρόνια θα βλέπουν το σήμα με το φίδι και θα πρέπει να εξηγείς ότι δεν είσαι φαρμακοποιός. -
Ο χρήστης jntaras έγραψε:
2ο κρουσμα δλδ; Ολα τα γκ@μενακια smart παιρνουν τελικα..
Μπααα την εχει παρει και ενα γκομενακι-φιλη μου...κοκκινη...πραγματι ταιριαζει με το πορτοκαλι νυχακι της
Τηλεφωνο με πμ...
-
Σε μένα το pm να βγάλει γούστα η κοπέλα γιατί με τον ΠασΚάλη...
-
Ουρτ παλιοπεφτουλα γερμανανακια...
-
-
-
κακώς δε σε πίστεψε κανείς.
είναι κατά 95% ίδια οπως φαινεται κ στη φώτο.
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Για να κλείσουμε και το θέμα κόκκινο 500 και rosso Alfa:Εδώ έχουμε μπροστά ένα 500 κόκκινο, και πίσω 2 Μιτο. Η αριστερή είναι Rosso Alfa και η δεξιά είναι το άλλο κόκκινο.
Τα συμπεράσματα δικά σας.
Btw...το πάρκιν του Παζαρό ήταν ΑΔΕΙΟ!!! ΠΟΤΕ δε το έχω δει ΤΟΣΟ άδειο!!!
Βλέπω καιρό τώρα και ασχολείσαι με τα χρώματα, και συγκεκριμένα αν το κόκκινο του 500 είναι ίδιο με το Rosso alfa. Από τις φωτογραφίες φαινονται ίδια και έχεις δίκιο ... Όμως παίζει κάποιον ιδιαίτερο ρόλο? Νομίζω ότι είναι ένα ωραίο χρώμα και πάει όμορφα και στα δύο (προσωπική γνώμη).Θεωρείς ότι η ομοιότητα αυτή υποβαθμίζει την ΜιΤο?
Alfa Romeo Mi.Τo 2008