-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Και;
Η AR δηλαδή βγάζει αμάξια για την ψυχή της μάνας της;
Kοιτα ντινο,δε νομιζω οτι η μιτο gta θα παει ακλαφτη,αλλα οπως και να το κανουμε δε θα πουλησει οσο τα γκολφ γιατι δεν φτιαχνει αμαξια για τη μαζα.Ειναι γνωστο οτι το αγοραστικο κοινο της ειναι εντελως αλλου,σε πιο συνειδητοποιημενους ανθρωπους απο τον vasgti και τους αντιστοιχους αγοραστες του που απλα θελουν να πηγαινουν απ το Α στο Β και τα περιοδικα να εκθειαζουν τα πεσμενα παραθυρα...σορρυ τα καμμενα τουρμπο..σορρυ το καλυτερο γτΠ. Αυτος που θα παρει αλφα δεν τον ενδιαφερει το τι θα γραψει ο ΑΒ κωστοπουλος του περιοδικου ουτε το ποσο κανει γιατι ειναι ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙ ΑΥΤΟΝ.
Ποιός έκανε το αυγό κτλ κτλ. Δεν φτιάχνει αμάξια για την μάζα ή η μάζα δεν αγοράζει τα αμάξια της AR; Τέσπα, εμένα δεν με ενδιαφέρει πόσοι θα έχουν αγοράσει το αμάξι μου (κοινώς στα τομπολίνια μου τυχόν exclusivity) αλλά όχι και να λέμε ότι ουσιαστικά θα την χαλούσε την AR να πουλήσει πολλά κομμάτια και να μαζέψει γκαφρά για άλλα projects.
Προσωπικά θα έδινα το κάτι παραπάνω για να την τσιμπήσω, ειδικά εφόσον το αποτέλεσμα ακολουθούσε κατά βήμα τα (όποια) εξεζητημένα specs.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Με 35 χιλιάρικα παίρνεις Works.. Και επειδή το Works **μέχρι και proper M car **έχει χαρακτηριστεί, **καλά θα κάνουν να δουλέψουν πραγματικά στην AR **αν έχουν τόσο υψηλούς στόχους.α) λεμε και μ@λακια να περνα η ωρα ετσι?
β) μπα η κωλοβαρα ειναι γλυκια.... κουτουρου τα ετοιμαζουν ολα
γ) που διαβασες για στοχους?Ελα ρε φιλε μου τωρα. Κατσε να βγει πρωτα και επειτα ειναι προς βωρα σας. Εδω ακομη 550 κομματια κυκλοφορουν σε ολη την Ελλαδα μεχρι στιγμης.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Και;
Ναι ρε αδερφε καποια τα βγαζει για την ψυχη της μανας της...
Τότε να μην τα πουλάει.
+1
Κάποιος έλεγε πως κρίνει τα αυτοκίνητα από αυτούς που τα οδηγούν.
Ε λοιπόν ας βάλει όπου Alfa τον πάσχο και να μας πει τα συμπεράσματά του.
πασχαλη πηρες AR; σορι για το οφ τοπικ αλλα βαριεμαι να στειλω πμ ή να ανοιξω παραθυρο στο μσν
-
Άσχετο: το GTI ανεξάρτητα από το τι λένε οι 'ειδικοί' του τύπου, δεν ξέρω αν είναι καλύτερο απ' όλα αλλά σίγουρα είναι πολύ καλό σχεδόν σε όλους τους τομείς με το συνολικό αποτέλεσμα να είναι μάλλον το πιο 'αρμονικό' από τα υπόλοιπα. Φυσικά και έχει αρνητικά (πως θα μπορούσε να μην έχει άλλωστε. Άνθρώπινο δημιούργημα είναι!) αλλά μάλλον είναι σε δευτερεύοντες τομείς. Το σημαντικό που έφερε όμως νομίζω είναι ότι 'ξύπνησε' τη συγκεκριμένη κατηγορία η οποία βρισκόταν σε 'λήθαργο' για χρόνια. Το ότι το εκθείαζε ο ελληνικός και αγγλόφωνος ηλεκτρονικός και έντυπος τύπος δεν 'εκνεύριζε' μόνο τους αντιVWάκηδες αλλά και τις υπόλοιπες εταιρίες. Οπότε σαφώς 'ανεβάζοντας' τον πήχη παρέσυρε και όλους τους άλλους. Και αυτό φυσικά είναι καλό για όλους μας !
Σχετικό: επειδή μου αρέσει πολύ η Μίτο μου φαίνεται αρκετά ενδιαφέρον το προτζεκτ αυτό. Τώρα για τα περί τιμών φυσικά όπως ειπώθηκε είναι πολύ νωρίς. Προσωπικά αν υλοποιηθεί πιθανολογώ μια αρχική στα 30- (σαν ψυχολογικό όριο) η οποία δεν είναι και τραγική όταν εκεί κοντα αλλά πιο χαμηλά είναι και το Μινι S. Η κατηγορία αυτή φυσικά είναι σε 'αναβρασμό' και πρέπει η Αλφα για να ξεχωρίσει να παρουσιάσει πολύ καλό πακέτο. Γενικά όμως νομίζω ότι η υλοποίηση θα ήταν κάτι 'καλό' και ενδιαφέρον.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Με 35 χιλιάρικα παίρνεις Works.. Και επειδή το Works μέχρι και proper M car έχει χαρακτηριστεί, καλά θα κάνουν να δουλέψουν πραγματικά στην AR αν έχουν τόσο υψηλούς στόχους.Kαι την 147 GTa , την εχουν χαρακτηρισει hyperhatch, r32 Killer κτλ...
Ε, και?
Δε νομιζω πως η AR με ενα τετοιο μοντελο στοχευει σε ρεκορ πωλησεων, οπως αντιστοιχα δε στοχευει σε πωλησεις ενα μοντελο οπως το r32, η το Works.
Θα ελεγα οτι τετοια αμαξια κατασκευαζονται προς επιδειξη και απευθυνονται σε λιγους φανατικους.
Επισης, πιστευω ειναι και θεμα εμμεσων πωλησεων (μαρκετινγκ): Στον μεσο οδηγο, ισως πιασει το κολπο οτι 'παιρνω κατι απο GTa' , αγοραζοντας τη 'φθηνη' mito ...
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Και;
Τότε να μην τα πουλάει.
Κι ομως ξερεις τι ακυρα εριξε η Alfa Romeo με την 8C Competizione?
Εδω ο Ιερεμιας τους ειχε στο παρακαλητο και αυτοι των εκλασαν, και αυτος πηγε και εβγαλε το thriller....
Εεεε τον μακακα τον Τζερεμι....Αστο φιλε
-
+1 saxon , αλλά όλοι οι υπεύθυνοι των εταιριών θα ήθελαν οι 'επιδείξεις τεχνολόγιας' να πουλάνε κιόλας αρκετά κομμάτια. Και η BMW 'ποτίζει' με αίγλη τα ταπεινά της μοντέλα από το Μ Division ταυτόχρονα όμως τα ίδια τα Μ πουλάνε σα ζεστά κουλούρια. Οπότε όλοι κάνουν την 'φιγούρα' τους αλλά ταυτόχρονα 'σταυρώνουν' και τα δάκτυλα τους για να πουλήσουν και αξιοπρεπη αριθμό κομματιών από τα 'καλά' ...
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Και;
Τότε να μην τα πουλάει.
Κι ομως ξερεις τι ακυρα εριξε η Alfa Romeo με την 8C Competizione?
Εδω ο Ιερεμιας τους ειχε στο παρακαλητο και αυτοι των εκλασαν, και αυτος πηγε και εβγαλε το thriller....
Εεεε τον μακακα τον Τζερεμι....Αστο φιλε
Εγώ πάντως δεν έχω διαβάσει έναν που να την θέλει για να την οδηγεί. Ούτε ένας. Όλοι λένε να την πάρουμε να την βάλουμε στο γκαράζ να την βλέπουμε..
-
Μα ολοι ξερουν οτι ειναι αισχρο οδηγικο εργαλειο με σουστες και ταμπουρα πμπρος πισω. Ελα ρε συ τωρα..
-
Παιδι αν θες να μαθεις 5 πραγματα ανοιξε τα ματια σου και διαβαζε εδω.
Και στο λεω με ολη την καλη μου αποψινη διαθεση αυτο..... -
Με όλη την καλή μου διάθεση και εγώ, θες να μου εξηγήσεις γιατί θεωρείς ότι η 8C είναι αντάξια μίας 430 (με οδηγικά κριτήρια);
-
Εγραψε καποιος οτι οδηγικα η 8c ειναι οδηγικα ισαξια (ορος αμφιβολλης εννοιας παντως) απο την 430;Νομιζω δε θα το εκανε αυτο απο μονη της η αλφα..
-
Έστω, ισάξια με ένα R8. Κάτι που να δικαιολογεί την τιμή της πέρα από την εμφάνιση της.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Με όλη την καλή μου διάθεση και εγώ, θες να μου εξηγήσεις γιατί θεωρείς ότι η 8C είναι αντάξια μίας 430 (με οδηγικά κριτήρια);H 8C δεν ειναι ανταξια της 430 και τουμπαλιν.
Το ενα ειναι ενα κεντρομηχανο υστερικο πολυστροφο, με τιμονι ξυραφι, απαιτει λεπτους χειρισμους αλλιως καταστραφηκες.
Το αλλο ειναι ενα προσθιομηχανο με transaxle με κινητηρα σαφεστατα στραμενο προς τη ροπη στις μεσαιες και οχι τοσο στο στροφαρισμα. Ειναι ενα καθαροαιμο GT.Το ενα ειναι για πιστα το αλλο ειναι για δρομο.
Δηλαδη ειναι 2 διαφορετικα αυτοκινητα.
Μια Vantage εχει παραπλησιο χαρακτηρα στην 8C.
Μια Gallardo στην 430. -
H 8c δεν ειναι πιο κοντα στη λογικη των τριαινατων κουπε?
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Έστω, ισάξια με ένα R8. Κάτι που να δικαιολογεί την τιμή της πέρα από την εμφάνιση της.Με αποτελειωσες τωρα
Μονο και μονο οτι προκειται για μολις 500 τεμαχια αρκει για να εχει υψηλη τιμη με δεδομενο οτι η αγορα μιας 8C αποτελει blue chip στο αυτοκινητιστικο χρηματιστηριο -
500? Μονο?
δεν ειπανε οτι θ'αυξησουν την παραγωγη για να πουλησουν και στους Αμερικανοι?
που σιγα μην την εκτιμησουν την bella οι βλαχοι,οι τσοπανοι,τελευταιοι rednecks ...
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Έστω, ισάξια με ένα R8. Κάτι που να δικαιολογεί την τιμή της πέρα από την εμφάνιση της.
Με αποτελειωσες τωρα
Μονο και μονο οτι προκειται για μολις 500 τεμαχια αρκει για να εχει υψηλη τιμη με δεδομενο οτι η αγορα μιας 8C αποτελει blue chip στο αυτοκινητιστικο χρηματιστηριοΆρα μιλάμε για επένδυση, όχι για αυτοκίνητο που οδηγείται. Δεκτό. Αλλά δεν είναι αυτό η αυτοκίνηση.
-
Ο χρήστης paulgiot έγραψε:
500? Μονο?δεν ειπανε οτι θ'αυξησουν την παραγωγη για να πουλησουν και στους Αμερικανοι?
που σιγα μην την εκτιμησουν την bella οι βλαχοι,οι τσοπανοι,τελευταιοι rednecks ...
Απο τις 500 οι 85 θα γινουν Αμερικανες (αν θυμαμαι καλα).
Πιστεψε με στα χερια που θα πανε ξερουν παρα πολυ καλα τι ειναι αυτο που θα παρουν οπως ο συλλεκτης James Glickenhaus που εχει ηδη στα χερια την πρωτη εν ΗΠΑ.
Εξαλλου ποσο βλαχος και τσοπανος να εισαι οταν εχεις δωσει το 70% με την παραγγελεια και το υπολοιπο 30% της αξιας με την παραδοση σε μετρητα? -
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Άρα μιλάμε για επένδυση, όχι για αυτοκίνητο που οδηγείται. Δεκτό. Αλλά δεν είναι αυτό η αυτοκίνηση.Αυτο που εσυ απλοχερα τωρα κατηγορεις εκαναν απελπιδες προσπαθειες να το πετυχουν κατι εταιριες οπως BMW με την Ζ8 και Merc με την SLR, αλλα αν δεις ποσο πουλιουνται αυτα τωρα θα βαλεις τα κλαματα.
Ενω η προβληματικη Alfa που δεν μπορει να πουλησει πανω απο 500 Brera 3.2 πανευρωπαικα, πουλαει στο χαλαρο 500 σουπερκαρς με τις λιστες επιθυμιας για αυτην να ειναι πολλαπλασιες της προσφορας των μονο 500 τεμαχιων. Ειναι το pedigree και το heritage για το οποιο φωναζουμε εμεις οι alfisti αλλα θεωρουμαστε γραφικοι.....Τεεεεελος παντων
Alfa Romeo Mi.Τo 2008