-
Ηρέμησε, θα πάθεις τίποτα. Οι Giulietta, 75, Alfetta κλπ είχαν ΑΚΑΜΠΤΟ. Ούτε καν ημιάκαμπτο.
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Ηρέμησε, θα πάθεις τίποτα. Οι Giulietta, 75, Alfetta κλπ είχαν ΑΚΑΜΠΤΟ. Ούτε καν ημιάκαμπτο.Ναι...εξελίχθηκαν μετά από 40 χρόνια σε ΗΜΙάκαμπτο ...να πούμε και μπράβο λοιπόν...και να χειροκροτήσουμε την AR που σε μοντέλο του 2008 βάζει πίσω σύστημα δεκαετίας του 90!!! Τα ίδια λέω και για το Civic Type R που έκαναν την ίδια χαζομάρα!
Εσένα δηλαδή πως σου φαίνεται αυτή απόφαση?
-
Και το Clio RS ημιάκαμπτο έχει... Κι έχουμε δει και αυτοκίνητα με φουλ ανεξάρτητη (π.χ. τα Rover 214/216/414/416/Honda Concerto), που από οδική συμπεριφορά δε λέγανε τίποτα. Το αποτέλεσμα είναι που μετράει.
-
Δικαιολογίες για έλλειψη χρημάτων εξέλιξης ενός νέου πατώματος...και χάσιμο της ευκαιρίας να κόψει πλέον τον ομφάλιο λώρο από τη ΦΙΑΤ.
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Alfa Romeo με ημιάκαμπτο πίσω εν έτη 2007...μου θέλει και manetinno...
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ η AR!!!
Τελικά μετά λύπης μου βλέπω ότι μερικά Alfa Romeo είναι απλά rebadged FIAT...άρα λογικό είναι να μην χρειάζεται εξέλιξη...το πάτωμα είναι έτοιμο...τα μοτέρ είναι έτοιμα...ο σχεδιασμός αλλάζει...αλλά αν τρίζει κλπ δε μας νοιάζει...άρα δε το βγάζουμε για τεστ στους δρόμους με ανώμαλο έδαφος...
Aυτό λέω και εγώ. Ο ημιάκαμπτος, ημιάκαμπτος.....το manetino μας μάρανε Punto με όμορφη κουκούλα ;;;
-
Και εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πειράζει τόσο ο ημιάκαμπτος. Ας στρίβει όπως μια κλιούμπα ας πούμε, και ας έχει και manetinαρα. Υπάρχουν ημιάκαμπτοι και ημιάκαμπτοι. Συγκρίνεται ας πούμε του polo με του clio;
-
Αμφιβάλλω αν θα είναι έστω και κατά 70% ισάξιο με το Clio..
-
Ναι...εξελίχθηκαν μετά από 40 χρόνια σε ΗΜΙάκαμπτο ...να πούμε και μπράβο λοιπόν...και να χειροκροτήσουμε την AR που σε μοντέλο του 2008 βάζει πίσω σύστημα δεκαετίας του 90!!! Τα ίδια λέω και για το Civic Type R που έκαναν την ίδια χαζομάρα!
na soy thymisw oti to civic exei kalyteri odiki symperifora apo golf focus klp symfwna me gnwsto periodiko
-
sigoura kalyteri tha einai apo grande punto abarth swsta?
ara perimene to sygritiko abarth ss me clio na doume ti tha leei
kai meta to sygrineis me junior -
Ο χρήστης project940 έγραψε:
sigoura kalyteri tha einai apo grande punto abarth swsta?
ara perimene to sygritiko abarth ss me clio na doume ti tha leei
kai meta to sygrineis me juniorΥποθετικά είναι αυτά που λέω και είναι καθαρά προσωπικές εκτιμήσεις, αλλά ας περιμένουμε τα τεστ όπως λες..
-
Ναι...εξελίχθηκαν μετά από 40 χρόνια σε ΗΜΙάκαμπτο ...να πούμε και μπράβο λοιπόν...και να χειροκροτήσουμε την AR που σε μοντέλο του 2008 βάζει πίσω σύστημα δεκαετίας του 90!!! Τα ίδια λέω και για το Civic Type R που έκαναν την ίδια χαζομάρα!
na soy thymisw oti to civic exei kalyteri odiki symperifora apo golf focus klp symfwna me gnwsto periodiko
Και να σου θυμίσω επίσης ότι η F430 με contractive αναρτήσεις ΔΕΝ έχει ημιάκαμπτο...
Θεωρώ τουλάχιστον απαράδεκτο να θεωρούμε επίτευγμα τον ημιάκαμπτο πίσω σε AR που θα έχει και manetinno...
Καλώς ήλθε το rebadged FIAT
Πες μου κιόλας ότι δε θα έχει μπροστά διπλά ψαλίδια να με αποτελειώσεις...θα έχει τουλάχιστον μπροστά διπλά?
Η αλλιώς...'πες μου ότι θα έχει μπροστά διπλά ψαλίδια...αυτό πες μου μόνο, τέλος'
-
Είναι τουλάχιστον αστείο αυτό..
-
Σύμφωνα με γνωστό show όμως (TopGear)...δεν έχει...
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Σύμφωνα με γνωστό show όμως (TopGear)...δεν έχει...Σύμφωνα με το γνωστό show μιλάμε για το Type R.
Επίσης σύμφωνα με το γνωστό show το Golf R32 ήταν καλύτερο από το Focus RS... Αν το είχε γράψει κανα Auto Τρίτη αυτό θα κράζαμε ακόμα και 5 χρόνια μετά.
@νδρέας
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Αμφιβάλλω αν θα είναι έστω και κατά 70% ισάξιο με το Clio..To ποσοστό βασίζεται σε κάποια έρευνα; Εγώ το βρίσκω γύρω στο 78,2%
Τόση μανία να προδικάζουμε πια...
Και μένα με χαλάει η ιδέα του ημιάκαμπτου, αλλά ας περιμένουμε. Θα παίξει και σε κατηγορία χαμηλού κόστους.
-
Ο χρήστης mika_hakkinen έγραψε:
Σύμφωνα με γνωστό show όμως (TopGear)...δεν έχει...
Σύμφωνα με το γνωστό show μιλάμε για το Type R.
Επίσης σύμφωνα με το γνωστό show το Golf R32 ήταν καλύτερο από το Focus RS... Αν το είχε γράψει κανα Auto Τρίτη αυτό θα κράζαμε ακόμα και 5 χρόνια μετά.
@νδρέας
Το R32 είναι 4κίνητο
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
To ποσοστό βασίζεται σε κάποια έρευνα; Εγώ το βρίσκω γύρω στο 78,2%
Τόση μανία να προδικάζουμε πια...
Είναι τα λεγόμενα 'JMU Statistics'. Συγκεντρώνονται και αναλύονται εκείνη τη στιγμή που τα χρειάζεσαι (ακολουθούν το σύστημα της Toyota που έφτιαξε ο Ohno) είναι Just Made Up και χρησιμεύουν στο να δίνουμε στατιστική υποστήριξη και δικαιολόγηση σε επιχειρήματα που συνήθως δεν επιδέχονται καμιά αριθμητική ανάλυση.
Τα χρησιμοποιεί πολύ ο Barney Stinson.
-
Κανά χρόνο πίστας έχουμε?
-
Εδώ δεν έχουμε mules ακόμα, θα έχουμε χρόνο? 2011 και αν.
-
Τι, δεν το έχεις δοκιμάσει ακόμα στο ρινγκ; Κιντο, you are slipping...
Alfa Romeo Mi.Τo 2008