-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
- Δεν ξέρω αν είναι 'ελάττωμα' ή φταίει κάποια ρύθμιση, αλλά όταν το βάζω στο 'D' δε μου εμφανίζει την πίεση της τουρμπίνας στην οθόνη
Θέλει ρύθμιση από το μενού αυτό Βαγγέλη.
Ναι, το φαντάζομαι. Θα το σκαλίσω αργότερα.
Ευχαριστώ όλους για τα καλά λόγια, ακόμα και τον 'ροζ' εγκάθετο
Θα σου έλεγα και πώς ακριβώς, αλλά είναι ΤΟΣΟ ηλίθιο αυτό το μενού, που δε μπορώ να το θυμηθώ απέξω
Το μόνο που θυμάμαι είναι ότι η ένδειξη της τουρμπίνας αφορά τη ρύθμιση της 'First Page' μέσα από το μενού, όπως και στα τουρμπίσια Fiat άλλωστε (πλάκα έχει να οδηγείς... Linea με ένδειξη πίεσης του τούρμπο ). Καλοτάξιδη να είναι η μικρή Βαγγέλη!
-
Λοιπόν, το σκάλισα λίγο και βρήκα ότι μου βγάζει την τουρμπίνα μόνο αν δεν έχω ανοιχτό το ραδιόφωνο. Υποθέτω ότι αν αποκλείσω τις πληροφορίες του RDS από την οθονίτσα θα μου την εμφανίζει και με ανοιχτό το ραδιόφωνο.
Όχι ότι τρέχει τίποτα, απλά για το γαμώτο!
Το μόνο σπαστικό είναι αυτό που σας προανέφερα με το Mplayer. Θα έπρεπε με ένα κουμπί να μπορείς να βρίσκεσαι στο φάκελλο, έτσι που να μπορείς να βγαίνεις και να πλοηγείσαι ευκολότερα. Λεπτομέρεια της λεπτομέρειας πάντως.
-
Καλοταξιδο μαν
-
Όταν τελειώσεις με το στρώσιμο να κλείσουμε ένα ραντεβού για τη 2η δόση του εμβολίου...
Καλοτάξιδη
-
καλοτακσιδη η κουκλα αντε 2 μηνες υπομονη ακομα εγω....να την προσεχεις...........
-
Καλά σιλιόμετρα σύντεκνε!
-
καλα χιλιομετρα! να τη χαρεις τη κουκλα για πολυ καιρο!!
-
Να τη χαίρεσαι Βάγγο!
-
Φιλε Hellenic tifosi καμια εικονα δεν θα βαλεις , να δουμε και εμεις τπτ? (μπορεις να βαλεις και στο ''οδηγησα'')
-
Αφου σας ξαναευχαριστήσω για τα καλά λόγια, να και μια φωτό!
http://img261.imageshack.us/img261/3352 ... 228dz5.jpg
-
...πάλι από κινητό έβγαλε.
Βγάλε καμιά σωστή φωτό να τη χαρούμε λίγο [ ] -
Ε τι να σου κάνω, δεν είμαι πολύ της φωτογραφίας! Όπως σου έχω πει, θαυμάζω την ωραία, καλλιτεχνική φωτογραφία, αλλά δεν είμαι εγώ για τέτοια πράγματα
-
ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΗ και να την χαιρεσαι με υγεία!Το χρώμα είναι πολύ ωραίο, αν και επειδη είναι συννεφιασμένος ο καιρός μαλλον δεν φαινεται όσο ωραίο είναι λόγω έλλειψης σωστού φωτισμού ....
-
Αμ δε φταίει ο ουρανός... ο αισθητήρας του κινητού είναι που δεν παλεύεται
Προσπάθησα να κάνω κάτι, αλλά δεν... [link]
Και δεν είπα να πάρεις dslr, μια compact που είναι κάπως πιο ανθρώπινη στα snapshots λέω ο άνθρωπος
(και φυσικά ποτέ τον ήλιο κόντρα, έπρεπε να πήγαινες από την άλλη να την έβγαζες...) -
Με γειες, να την χαίρεσαι! Καλά χιλιόμετρα!
-
Το συγκεκριμένο τόπικ φιλοξένησε συζητήσεις αυτοκινητιστικές, χρωματολογικές, εμπορικές, οπότε να που πάμε και σε φωτογραφικές
-
Καλοτάξιδο!
-
πολλες και καλες διαδρομες , και ευχομαι το χρωμα να μεινει ανεξιτηλο για παντα μιας που σε παίδεψε τοσο στην αναμονη
-
Καλοτάξιδο Βαγγέλη και καλές απολαύσεις!
Να την προσέχεις και να σε προσέχει!! -
ωραια πολυ ωραια εγω την παραγγειλα ιουλιετα ηθελα κατι πιο ανοιχτοχρωμο αλλα και αυτο το κοκκινο ειναι πολυ ωραιο................καλοταξιδι
Alfa Romeo Mi.Τo 2008