-
Ειπα κι εγω.
Καπου στα μεσα Νοεμβριου δεν ανακοινωνεται ο νικητης του COTY? -
Ρ* παιδιά, τι το διαφημίζει σε κόκκινο η Αλφα το Μιτο ??
Είδα σήμερα ένα σε μαύρο και μιλάμε είναι σκέτη 'Τόλμη και Γοητεία' με πρωταγωνίστρια τη Jenna Jameson !Δεν πρόλαβα να το βγάλω φωτό για να ποστάρω. (Όχι δεν το πήγαινε γρήγορα η κοπέλα απλά εγώ ήμουν με τα πόδια )
-
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
Είδα σήμερα ένα σε μαύρο και μιλάμε είναι σκέτη 'Τόλμη και Γοητεία' με πρωταγωνίστρια τη Jenna Jameson !Δεν πρόλαβα να το βγάλω φωτό για να ποστάρω. (Όχι δεν το πήγαινε γρήγορα η κοπέλα απλά εγώ ήμουν με τα πόδια )
+1...Και να το διαφημιζε (οπου διαφημιση εννοω τα πρωτα που ηρθαν Ελλαδα) με το Rosso παει κι ερχεται...αυτο το ιουλλιετα δε μου αρεσε ιδιαιτερα..αντιθετα στο ασπρο/μαυρο/etna που το ειδα το αυτοκινητο ειναι
-
Eιναι Η Μιτο.
Τωρα αυτο με την Τζενα να το εκλαβω ως κοπλιμαν?
-
Νομίζω στις πίσω σελίδες έχουμε πολλάκις αναφερθεί στο πόσο ωραίο είναι το Nero Etna!
-
Ναι
Η δουλειά δεν είναι ντροπή...
-
Αυτή γλίτωσε από την φάση ανορεξίας που είχε?
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
...Eιναι Η Μιτο.
Στο Η συμφωνώ. Άλλωστε η Αλφα πρέπει να είναι η πιο 'θηλυκή' μάρκα αυτοκινήτου (με την καλή έννοια!) !
Για την ερώτηση με πρόλαβε ο Eddie. Ως κομπλιμέντο και ακόμη ΠΑΡΑΠΑΝΩ να το εκλάβεις !
Άσχετο με το παρόν Thread αλλά μιας και θίχτηκε το φύλο, μήπως θυμάται κανείς ποιες μάρκες αυτοκινήτων είναι ουδετέρου ή αρσενικού φύλου? Θυμάμαι είναι ελάχιστες. Σχεδόν όλες είναι θηλυκές. ( Π.χ. Η Άλφα, Η BMW, H Mercedes και πάει λέγοντας) .
-
Η Toyota αλλά το π.χ. Starlet
Η Audi αλλά ΤΟ Α4
Η Ford αλλά ΤΟ Focus
H Opel αλλά ΤΟ...εεε...όλα της τα μοντέλα -
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Eιναι Η Μιτο.
Είναι ΤΟ αυτοκίνητο. Απρόσωπο και ουσιαστικό.
-
ειναι η αλφα.γιατι ειναι 'θρησκεια'.
ακομα και στο ονομα διχαζει... -
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Eιναι Η Μιτο.
πιστευω οτι δεν εισαι τοσο κακος οσο θελεις να φενεσε και κατα βαθος το επομενο αμαξι σου θα ειναι αλφα μεχρι τοτε ομως μαθε οτι η καθε αλφα εχει χαρακτηρα και προσωπικοτητα!!!! 'το αμαξι' λες ανετα για πολλα αυτοκινητα οχι ομως για μια αλφα (ολο εδω μεσα γυρνας κρυφορομεακια
-
Άσχετο με το παρόν Thread αλλά μιας και θίχτηκε το φύλο, μήπως θυμάται κανείς ποιες μάρκες αυτοκινήτων είναι ουδετέρου ή αρσενικού φύλου? Θυμάμαι είναι ελάχιστες. Σχεδόν όλες είναι θηλυκές. ( Π.χ. Η Άλφα, Η BMW, H Mercedes και πάει λέγοντας) .
Στα ιταλικά oι λέξεις για το αυτοκίνητο είναι πάντα γένους θηλυκού (la macchina,la vettura,l'automobile).Συνεπώς είναι la lancia,la ferrari(αν και ο Vincenzo Lancia ή o Εnzo Ferrari..... ήταν άνδρες),la fiat,l'alfa romeo κλπ.
Έτσι είναι: la ΜiΤο,la centocinquantanove,la cinquecento,la Ypsilon κλπ. -
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Eιναι Η Μιτο.
τώρα θα μάθεις ΚΑΙ ελληνικά μπούσσο
κάτι σαν το... καινουργή ε???
-
Φρόντισε να ξεκινήσεις νέα διαμάχη πάλι.
-
edit mod mirage
Σβήνω αυτά που βαρέθηκαν να σβήσουνε χτες... -
edit mod mirage
Σβήνω αυτά που βαρέθηκαν να σβήσουνε χτες... -
Πρεπει δλδ να τσακωθουμε παλι για πραγματα...αυτονοητα; Αλλα θα μου πεις εδω υπαρχουν μερικοι που ουτε αυτα αντιλαμβανονται..
-
edit [mod drdino]
Να λείπουν οι εξυπνάδες σε παρακαλώ. -
http://www.youtube.com/watch?v=Pfuel6Qp ... re=related
Alfa Romeo Mi.Τo 2008