-
Λοιπον, για την ιστορια καδενα η ιμαντα... διαβαζα πριν λιγο στο Autobild πως ο 150αρις του Bravo ειναι με καδενα... οποτε το αυτο ισχυει για οποιο αμαξι φορα τον εν λογω κινητηρα.
-
τελικά μετά απο όλη αυτή την ανάλυση μάθαμε αν ο ριμαδοκινητήρας της mito θα έχει καδένα ή ιμάντα??
-
Καδένα.
-
είσαι σίγουρος? όλοι οι κινητήρες ή ορισμένοι?
-
Ο 1,4Τ ναι, για τους άλλους δεν ξέρω.
-
χμ...ενδιαφέρον.
ευχαριστώ.
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
διοτι οι ιμαντες δεν αλλαζουν μονο στα 60000 χιλ αν και πλεον εχει μειωθει για την Ελλαδα λογω κλιματος και αλλαζουν στις 50000 χιλ αλλα και οταν περνανε 3 χρονια
Οχι λόγω κλιματος... αλλα λόγω αναγκης για αυξηση εσόδων των αντιπροσωπων
Τι διαολο δηλαδη? Εμενα ο κουβας μου (Punto) γιατι ζηταει ιμαντα στα 100κ... και αλλα αμαξια του Gruppo η τα νεοτερα Punto ζητανε ανα 50-60κ? Απο τι ειναι δηλαδη ο δικος μου ο ιμαντας και αντεχει? Aerospace technology? Designed by NASA? Οχι βεβαια... απλά τότε (99-2000) δεν ειχαν ξυπνησει ακομα στις αντιπροσωπειες και είχαν τα φυσιολογικα διαστήματα...Όπως με τις αλλαγές λαδιών... Λέει το manual 'αλλάζεις ανά 7500 με ημισυνθετικό λάδι ή ανά 15000 με συνθετικό' και έρχεται ο έλληνας αντιπρόσωπος και σου λέει 'θα κάνεις service ανά 7500km αυστηρά'
-
-
Τι θέλουν να πουν με αυτή τη φωτογραφία;
'Πώς να φτιάξετε ένα άσχημο αμάξι παίρνοντας χαρακτηριστικά από ένα όμορφο αμάξι';(έπος η 8C )
-
http://www.youtube.com/watch?v=_NlTGl-i ... re=related
-
Επίσης τελικά στις αγορες εκτός Ιταλία ο 1.4 θα βγάζει 95HP και όχι 78HP αφού δεν υπάρχει το θέμα της νομοθεσίας και σύντομα θα υπάρχει και η ενδιάμεση έκδοση 1.4ΤΒ120
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
ωραία φωτογραφία.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
το λευκό είναι το χρώμα της.
κι εμένα μου αρέσει το κόκκινο ταμπλό, αλλά όχι σε λευκό αυτοκίνητο, μπαίνουν πολλά χρώματα και ασχημαίνει.
σκέφτομαι πόσες καρδιές θα είχε κάψει αν ήταν πισωκίνητη...τέλος πάντων μην την ανοίξουμε αυτή την κουβέντα.
Πισωκίνητο σουπερμίνι με τόσο μικρό μεταξόνιο; Για ποιο λόγο;
γιατί δεν μου αρέσουν τα μπροσθοκίνητα.
Σ' αρέσουν δε σ' αρέσουν, μπροστά κίνηση σε ένα σουπερμίνι είναι σχεδόν must, για πολλούς λόγους.
-
Εντάξει, αν είναι να μιλάμε σε βάση πρωτοτύπων, χαίρω πολύ...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Εντάξει, αν είναι να μιλάμε σε βάση πρωτοτύπων, χαίρω πολύ...ειναι και το smart...
-
Ζούπερμινι;
-
Zupercar
-
Υπαρχει καμια φωτο που τα δαχτυλίδια στα φωτα ειναι μαυρα?
-
Ο χρήστης vengas έγραψε:
Υπαρχει καμια φωτο που τα δαχτυλίδια στα φωτα ειναι μαυρα? -
Αυτό δεν ειναι photoshop, αυτό ειναι... mspaint
Alfa Romeo Mi.Τo 2008