-
Μi μου to θέμα τάρατε!!!
-
Χοντρή είναι γαμώτο...
Γιατί τα κάνουν τα αυτοκίνητα σαν κεφτέδες, ρε παιδιά (φουσκωτά στη μέση και στενά στις άκρες)... με ενοχλεί αισθητικά αφάνταστα τα ροδάκια και το μισό μέτρο φτερό από πάνω ενώ είναι εντελώς στρογγυλο...κοιτάξτε πως φαίνεται ο τύπος μέσα (ένα κεφάλι δλδ). Εντάξει για αυτοκίνητο πόλης ΧΦΑ (χ$στηκε η φοράδα στ'αλώνι) αλλά σε (υποτίθεται) σπορτίφ αυτοκίνητο δεν ταιρίαζει το στύλ.
Με 16χιλιάρικα θα μου πεις τι περιμένεις και εσύ.Ίσως είναι αυτό το απαίσιο χρώμα για άλφα (ασημί)...
Εγώ θα περιμένω να το δω ζωντανό και μετά θα ξανασχολιάσω... -
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Χοντρή είναι γαμώτο...Στις live φωτογραφίες φαίνεται πολύ ατσούμπαλη. Οι 2-3 επίσημες, στο κόκκινο χρώμα δεν είναι άσχημες, φαίνεται να έχει καλές αναλογίες (όχι στενή, σχετικά χαμηλή).
-
Ο χρήστης rocsta έγραψε:
Χοντρή είναι γαμώτο...
Στις live φωτογραφίες φαίνεται πολύ ατσούμπαλη. Οι 2-3 επίσημες, στο κόκκινο χρώμα δεν είναι άσχημες, φαίνεται να έχει καλές αναλογίες (όχι στενή, σχετικά χαμηλή).
Ευτυχώς (για κάποιους) και δυστυχώς (για κάποιους άλλους που πήραν κατά λάθος Alfa ενώ έπρεπε να πάρουν από την αρχή μπεμβέ, να γλιτώσουμε κι απ' τα flames), οι περισσότερες AR είναι πολύ πιο όμορφες στην πραγματικότητα από ό,τι βλέπαμε στις φωτό. Θυμηθείτε την 147
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Χοντρή είναι γαμώτο...
Στις live φωτογραφίες φαίνεται πολύ ατσούμπαλη. Οι 2-3 επίσημες, στο κόκκινο χρώμα δεν είναι άσχημες, φαίνεται να έχει καλές αναλογίες (όχι στενή, σχετικά χαμηλή).
Ευτυχώς (για κάποιους) και δυστυχώς (για κάποιους άλλους που πήραν κατά λάθος Alfa ενώ έπρεπε να πάρουν από την αρχή μπεμβέ, να γλιτώσουμε κι απ' τα flames), οι περισσότερες AR είναι πολύ πιο όμορφες στην πραγματικότητα από ό,τι βλέπαμε στις φωτό. Θυμηθείτε την 147
Αααχ αυτή η 147 Τόσων χρονών αμάξι και είναι ακόμα υπέροχη.
Είδα στη Βούλα μια μαύρη 147 Ducati Corse και είχα μείνει με το στόμα ανοιχτό για κάμποση ώρα[adult material]
Μακάρι η Mito να είναι κομψή από κοντά γιατί στις live φωτό μου θυμίζει φούσκα γμτ.
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
:whatever:Για δειτε λιγο τα επισημα στοιχεια. Αλφα,λαντσια,φιατ ειναι απο τις τελευταιες εταιριες στο τομεα της αξιοπιστιας. Τωρα το τι λετε εσεις λιγο με νοιαζει. Επισης εχω εμπειρια απο αλφα 33 και 75. Μακραν οτι πιο αθλια στον τομεα της αξιοπιστιας
γιατί πήρες 75?? ποιός σου είπε οτι η 75 είναι το πιό αξιόπιστο αυτοκίνητο? αν αγόρασες την 75 για να κάνεις τα ψώνια σου ή παρόμοιες 'βολτούλες' τότε...σφάλμα μεγάλο.
...και τέλος...ας αφήσουμε την τελευταία ogininal Alfa Romeo στην ησυχία της
-
Μην απαντάτε στα flames, αρκεί.
-
οι δημοσιογραφοι ποτε θα την οδηγησουν??εστω και στο εξωτερικο δεν μιλαω για ελλαδα
-
Να 'σαι σιγουρος οτι θα το μαθουμε αμεσως...
Παντως εμενα μου φαινεται ομορφη σαν Alfa και νομιζω οτι το 'real thing' θα με επιβεβαιωσει.Υ.Γ.
red_army7
θα χρειαστω μια διευκρινηση, οσον αφορα τα επισημα στοιχεια αξιοπιστιας του gruppo fiat.
Ποια ειναι η επισημη πηγη? Ελπιζω να μη με παραπεμψεις στο autotriti... -
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
:whatever:Για δειτε λιγο τα επισημα στοιχεια. Αλφα,λαντσια,φιατ ειναι απο τις τελευταιες εταιριες στο τομεα της αξιοπιστιας. Τωρα το τι λετε εσεις λιγο με νοιαζει. Επισης εχω εμπειρια απο αλφα 33 και 75. Μακραν οτι πιο αθλια στον τομεα της αξιοπιστιας
Μας αρέσει να χαλάει.
Σίγουρα πάντως δε θα ανέχομαι τον [edit] Krusenstern να με λέει κορόιδο επειδή πήρα ιταλικό.Και [edit] Krusenstern γιατί σε πειράζει.
-
τελικά οι αλφίστοι πρέπει να είναι οι (μ)ΠΑΟΚτζιδες της αυτοκίνησης
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Χοντρή είναι γαμώτο...
Για μένα ήταν αυτό?
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Χοντρή είναι γαμώτο...
Για μένα ήταν αυτό?
Γάτα είσαι
-
-
[edit] Krusenstern
Ό,τι θέλεις, με πμ. Ευχαριστώ. -
Μερικοί μου θυμίζουν αυτούς που μόλις βλέπουν μία όμορφη γυναίκα και επειδή ξέρουν οτι θα φάνε χυλόπιτα γιατί είναι πολύ πάνω απο τις δυνατότητες τους, αρχίζουν την προσπάθεια να την υποβιβάσουν.
Εγώ δεν έχω Αλφα Ρομέο και ούτε πρόκειται να έχω στα επόμενα χρόνια γιατί η εταιρεία μου προτιμά τα Αμερικάνικα αυτοκίνητα, αλλά αυτός ο χαζοπόλεμος χωρίς ούτε έναν λόγο που να έχει έστω μία μικρή δόση σοβαρότητας σε μία τόσο σπουδαία αυτοκινητοβιομηχανία μόνο γέλιο προκαλεί στους γνώστες.
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
τελικά οι αλφίστοι πρέπει να είναι οι (μ)ΠΑΟΚτζιδες της αυτοκίνησηςΕγώ πάντως δεν έχω Alfa...
-
Ο χρήστης SSK έγραψε:
Μερικοί μου θυμίζουν αυτούς που μόλις βλέπουν μία όμορφη γυναίκα και επειδή ξέρουν οτι θα φάνε χυλόπιτα γιατί είναι πολύ πάνω απο τις δυνατότητες τους, αρχίζουν την προσπάθεια να την υποβιβάσουν.Εγώ δεν έχω Αλφα Ρομέο και ούτε πρόκειται να έχω στα επόμενα χρόνια γιατί η εταιρεία μου προτιμά τα Αμερικάνικα αυτοκίνητα, αλλά αυτός ο χαζοπόλεμος χωρίς ούτε έναν λόγο που να έχει έστω μία μικρή δόση σοβαρότητας σε μία τόσο σπουδαία αυτοκινητοβιομηχανία μόνο γέλιο προκαλεί στους γνώστες.
+1000000000000000000000000
Το πρόβλημα όμως είναι ότι η πλειοψηφία των αγοραστών μόνο γνώστες δεν είναι.
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
τελικά οι αλφίστοι πρέπει να είναι οι (μ)ΠΑΟΚτζιδες της αυτοκίνησης
Εγώ πάντως δεν έχω Alfa...
Ούτε κι εγώ έχω ακόμα. ΔΥΣΤΥΧΩΣ. Έχω οδηγήσει όμως και άρχισα να μαζεύω λεφτά για Alfa.
-
Δεν πας ήσυχα-ήσυχα στην κερκίδα σου, όπου τουλάχιστον αυτά που λες μπορεί κάποιος να τα θεωρήσει διασκεδαστικά;
Alfa Romeo Mi.Τo 2008