-
Oχι ιδιαιτερα μαλακα παντως... Φαινονται ομως ποιοτικα και καλοβαλμενα, δειχνουν πιο ακριβα και ειναι κλασεις ανωτερα (οπτικα τουλαχιστον) απο αυτα του G. Punto... (Προσωπικα λατρευω τον πινακα οργανων του...)
-
Τι να πω, εγώ 207 1.4 βασικής έκδοσης είχα νοικιάσει στη Σαντορίνη. Τα πλαστικά του ήταν σκληρά, μαύρα με σαγρέ υφή. Μπορεί να ήταν ποιοτικά, αλλά παντού σκληρό πλαστικό δε λέει. Μπορεί στις πιο πλούσιες εκδόσεις να έχουν μαλακό, δεν ξέρω. Αυτό πάντως που είχα στα χέρια μου εγώ δεν μου άρεσε.
-
E τι λεω και εγω... Δεν ειναι μαλακα αλλα τουλαχιστον δειχνουν ποιοτικοτερα απο το αντιστοιχης κατηγοριας G. Punto...
-
Αλλά όχι από του Bravo ή του νέου Clio με τις 'slush' επενδύσεις (το μαλακό πάνω μέρος του ταμπλώ δηλαδή).
-
Στο 207 το μαλακο πλαστικο ειναι εξτρα και νομιζω το εχει η εκδοση sport
-
Ο χρήστης christosgko έγραψε:
Στο 207 το μαλακο πλαστικο ειναι εξτρα και νομιζω το εχει η εκδοση sportΓια εκδοση sport μιλαω και εγω, το εχει μια πολυ καλη μου φιλη. Αλλα και παλι δεν εχει τοσο μαλακα πλαστικα...
Δεν ηξερα οτι στις αλλες εκδοσεις εχει διαφορετικα πλαστικα... -
Ο χρήστης aggelooos2000 έγραψε:
Φιλε μου τα στοιχεία αυτά που τα βρήκες? Ειναι επίσημα? Νομίζω επίσημα ανακοίνωσαν απο 90 μέχρι 155hp.
Episima anakoinwsan mono tous kinitires pou tha eine diathesimoi sto lansarisma...dhladh...
1.4 MPI 95hp/1.4 TB 155hp/1.6 JTD 120hp
Mellontika tha antikatastathoun apo tous kinitires me multiair sin tin prosthiki tou 1.8JTB 230hp. -
Λογικά κανένα 25άρι θα κάνει η έκδοση με τα 155 άλογα?
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Λογικά κανένα 25άρι θα κάνει η έκδοση με τα 155 άλογα?Ε όχι και 25αρι... Αμα είναι να έχει τόσο να το χαίρονται. 23650 έχει η 2.0 147. Το punto το abarth νομίζω θα έχει γύρω στα 17000-18000, 7000 παραπάνω? Πολλα δεν είναι?
-
Ο χρήστης aggelooos2000 έγραψε:
Ε όχι και 25αρι... Αμα είναι να έχει τόσο να το χαίρονται. 23650 έχει η 2,0 147. Το punto το abarth νομίζω θα έχει γύρω στα 17000-18000, 7000 παραπάνω? Πολλα δεν είναι?
Μη σου πω ότι είναι και λίγα τα 25!
Κάπου διάβασα ότι θα ξεκινάει από 17.
Μη ξεχνάς ότι θα έχει τιμές Alfa Romeo και όχι τιμές FIAT. Για να σου δώσω ένα παράδειγμα (εγώ έτσι το βλέπω) σκέψου διαφορές Golf TSI με A3 TSI. Κάπως έτσι πάει.
Θα δούμε...
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Ε όχι και 25αρι... Αμα είναι να έχει τόσο να το χαίρονται. 23650 έχει η 2,0 147. Το punto το abarth νομίζω θα έχει γύρω στα 17000-18000, 7000 παραπάνω? Πολλα δεν είναι?
Μη σου πω ότι είναι και λίγα τα 25!
Κάπου διάβασα ότι θα ξεκινάει από 17.
Μη ξεχνάς ότι θα έχει τιμές Alfa Romeo και όχι τιμές FIAT. Για να σου δώσω ένα παράδειγμα (εγώ έτσι το βλέπω) σκέψου διαφορές Golf TSI με A3 TSI. Κάπως έτσι πάει.
Θα δούμε...
Στα περισσότερα site πλέον λένε για τιμή εκίνησης 15000-16000. Πόσο παραπάνω λες να ανεβαίνει για τους καλυτερους κινητήρες η τιμή? Δε νομιζω πάνω απο 3000. Εγω υπόλογιζω γύρο στα 18000-19000 το 120ή135 που δε γίνεται να μη δε κυκλοφορήσει, και γύρω στις 21000-22000 το 155. Σκέψου ότι ακολουθεί και μία 149 η οποία όσο premium τιμές και αν θελουν να έχει, δε μπορεί σε καμία περίπτωση να είναι πιο ακριβή απο BMW 1 και A3.
-
Ένα photshop του εσωτερικού που πιστεύω ότι πρέπει να είναι κοντά στο real thing:
Και μια φώτο της Mito:
Θέλει χαμήλωμα
Πιθανές τιμές στην Ιταλία:
-
-
http://www.youtube.com/swf/l.swf?video_ ... r6aU8H5zlV
-
Πως σας φαίνονται οι τιμες? Ειναι απο Ισπανια και εκει οι Alfa ειναι λιγο φθηνοτερες.
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
http://www.youtube.com/watch?v=E3zXorIFTvw' target='_blankΑυτή την πινακίδα κυκλοφορίας που γράφει ΔΕΗ τι την ήθελαν....
-
Ο χρήστης Lippi έγραψε:
http://www.youtube.com/watch?v=E3zXorIFTvw' target='_blank
Αυτή την πινακίδα κυκλοφορίας που γράφει ΔΕΗ τι την ήθελαν....
Αυτό λες ή που σε κάποια σημεία του βίντεο όταν το δείχνει από μπροστά και λίγο διαγώνια νομίζεις ότι βλέπεις το Micra
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
http://www.youtube.com/watch?v=E3zXorIFTvw' target='_blank
Αυτή την πινακίδα κυκλοφορίας που γράφει ΔΕΗ τι την ήθελαν....
Αυτό λες ή που σε κάποια σημεία του βίντεο όταν το δείχνει από μπροστά και λίγο διαγώνια νομίζεις ότι βλέπεις το Micra
Αμα δε σ αρεσει τραβα παρε το ΚΙΑ..
-
Θέλω να ρο δω από κοντά για να κρίνω..πάντως είναι όμορφο όπως όλες οι AlfaRomeo
-
Alfa Romeo Mi.Τo 2008