-
ililias, είναι γεγονός πάντως ότι λείπει η ενημέρωση σε σχολικό επίπεδο, σε όλους τους τομείς, ιδιωτικά ή δημόσια....
-
+100.
Αλλά δεν φταίει ΜΟΝΟΝ ο γονιός.- -
Ο χρήστης ililias έγραψε:
...εδω UK στο πανεπιστημιο γραφει ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΙΝΑΚΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ το τηλεφωνο της night-line (ειναι ολη τη μερα), το οποιο κανει ολα αυτα που ειπα, συν αλλα? φαντασου οτι σου φερνουν δωρεαν μεχρι και τεστ εγκυμοσυνης αν ζητησεις..
Ε, τώρα αν σου πω ότι θα περίμενα από ανθρώπους 20+ χρόνων να μην χρειάζονται να τους φέρει κάποιος δωρεάν τεστ εγκυμοσύνης, θα με κακοχαρακτηρίσεις περισσότερο;
η nightline δεν ειναι υπηρεσια του πανεπιστημιου για τους φοιτητες, αλλα για οποιονδηποτε βρισκεται στην πολη.
επειτα, δεν μπορεις να ξερεις σε τι ψυχολογια βρισκεται ο καθενας καποια χρονικη στιγμη, μπορει καποια κοπελα να περασε καποιο βιασμο ας πουμε.
δεν ειναι ολα ετσι απλα, δηλαδη οποιος ειναι 20+ δεν κανει βλακειες;
πολλοι κανουμε βλακειες σε καποια φαση της ζωης μας -
Στον χώρο που ήταν οι ψυχολόγοι του πανεπιστημίου μου, εκτός απο διάφορα πόστερς, διάφορες γραμμές υποστήριξης κλπ πήγαινες και ζήταγες προφυλακτικά τα οποία σου δίνανε με χαρά αλλά και άνεση, σα να ζητούσες μια τσίχλα.
ililias για την κοπέλα που είπες...αυτό θα έλειπε ρε συ μπήκε ο άλλος και κατέστρεψε μαι οικογένεια, η πράξη ήταν αδύνατο να μη γίνει αποδεκτή σαν αληθινή!
-
skye αν η άποψή μου φαίνεται τόσο απόλυτη (στα 20+ απαγορεύεται να κάνει κανείς βλακείες, ας πούμε), mea culpa.
Καλό θα ήταν αν είχαμε καλύτερη πληροφόρηση για τις γραμμές και τους τρόπους υποστήριξης, όπως και για τα δικαιώματά μας γενικότερα. Μικρότεροι και μεγαλύτεροι. Αλλά, όπως είναι ο κόσμος μας, πρέπει να ψάξει κανείς λίγο καλύτερα...ratanplan αν ήξερες πόσα χρήματα δίνονται γι' αυτά τα προγράμματα προώθησης της αντισύλληψης, ίσως το ξανασκεπτόσουν. Όχι για τη χρησιμότητά τους, αλλά για το λόγο που ένα 'παιδί' φτάνει τα 20 (ή 30 ή 50) χωρίς να έχει πειστεί για την αναγκαιότητα της χρήσης προφυλακτικού, όταν έχει επαφή με τυχαίους παρτνέρ. Δεν φταίει μόνον ο γονιός και γι' αυτό, να πάρει! Και μάλιστα σε χωρες όπου η σεξουαλική αγωγή διδάσκεται στα σχολεία - και στον αιώνα του HIV!
Την κοπέλα την έφερα σαν παράδειγμα – απάντηση στην Κατερίνα, μια και η κοπέλα αυτή όχι απλά δεν αναγκάστηκε από την τοπική κοινωνία σε φυγή για να αποφύγει την πίεση, αλλά βοηθήθηκε από αυτήν για να σταθεί πάλι στα πόδια της, να κάνει οικογένεια, να ζήσει. Ήταν περίπου 16 τότε... -
ililias
Με παρεξήγησες ποτέ δεν είπα οτι η επαρχία είναι άσχημη... αλλά οτι είναι ρατσιστές σε τέτοια θέματα είναι (κατα την άποψη μου και σύμφωνα με ότι έχω βιώσει έως τώρα)...
Στα 6 χρόνια του σχολείου (γυμνάσιο-λυκείου) είχα μάθει τα απίστευτα περιστατικά τα οποία παρέμειναν ατιμώρητα. Θα σου αναφέρω απλά 3 για τα οποία είμαι σίγουρη για την αλήθεια.-
Ηλικία 14-15 1η Λυκείου η κολλητή μου έπεσε θύμα έντονης σεξουαλικής παρενόχλησης από τον πατριό της. Συγκεκριμένα, γυρνώντας ένα ωραίο βράδυ από το φροντιστήριο από το οποίο την είχε πάρει ο πατριός της μιας και μένει σε ένα κοντινό χωριό, ο πατριός της σταμάτησε το αυτοκίνητο σε μια ψιλοερημιά και επιχείρησε να ...(ουτε καν να το αναφέρω δεν θέλω!). Το αποτέλεσμα... επειδή η μητέρα της είχε αποκτήσει ένα ακόμα παιδί με τον πατριό της, μικρής ηλικίας, και δεν ήθελαν να ξεφωνίσουν τον πατέρα στην περιοχή γιατί μετά κανείς δεν ξέρει τι θα επακολουθούσε έφυγε η κόρη πήγε Ναύπλιο στην θεία της και συνέχισε το σχολείο εκεί.
-
Ηλικία 15-16 καλοκαίρι ο ξάδερφος συμμαθήτριας μου ενώ γυρνούσαν από βραδινή έξοδο (στα χωριά πολλές φορές αν είσαι κοπέλα σου πειτρέπουν να βγείς με κάποιον συγγενή για να σε 'προστατέψει' και καλά...αδερφό...ξάδερφο κλπ) μέσα στο αυτοκίνητο ενώ γυρνούσαν σπίτι της έβαλε χέρι..χοντρό... το είπε στην μητέρα της...(ο ξάδερφος ήταν από την μεριά του πατέρα) η οποία το είπε στον πατέρα...το αποτέλεσμα...παρόλο που το γεγονός καταγγέλθηκε στην αστυνομία και έγινε πανικός στο χωριό...επειδή ο πατέρας και ο αδελφός του συναιτερίζονταν...η υπόθεση σταμάτησε εκεί...οι συνέπειες...η κοπέλα βγήκε η πουτ@ν@ στο χωριό μιας και κατήγγειλε 'ψεύτικα στοιχεία' και υποτίθεται τα ήθελε τελικά...μετα από 1.5 χρόνο και πρίν καλά καλά τελειώσει το σχολείο..(έπρεπε να μπορουσατε να ήσασταν στο σχολείο να δείτε και να ακούσετε τι ζούσε καθημερινά! και όχι μόνο στο σχολείο αλλά και στο φροντιστήριο...) λόγω έντονων ψυχολογικών προβλημάτων οι γονείς της την έστειλαν Αθήνα με την μεγαλύτερη της αδελφή για να συνεχίσει εκεί...
-
Είμαι στο Κ.Υ. του χωριού βράδυ αφού πλέον έχω τελειώσει το σχολείο και περιμένω την μητέρα μου να σχολάσει...φθάνει κοπέλα ηλικία 15-16 γνωστή μου σε άσχημα χάλια με τους γονείς της... την είχε βιάσει και ξυλοκοπήσει ο καλός της..αλλά όχι μόνο αυτό...θα γίνω ιδιαίτερα σκληρη...για να ολοκληρώσει την όμορφη πράξη του πάνω στα 'κέφια' του...χρησιμοποιήσε ένα κερί για να την βιάσει παρα φύση...μόνο που το κερί έμεινε μέσα...η κοπέλα υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για να της το αφαιρέσουν...μόνο που για να μην στιγματιστεί στο χωριό...ο πατέρας της κανόνισε με τον πατέρα του θύτη το θέμα...ο θύτης έφυγε απλά από την περιοχή μετά και από έναν κανονισμένο ξυλοδαρμό..τέλος θέματος...κανείς δεν έμαθε τίποτα! καμία καταγγελία...γιατί όλοι φοβόντουσαν οτι μετά δεν θα ήταν δυνατόν να ζήσει η κοπέλα εκεί και να αντιμετωπίσει τα σχόλια του χωριού...
Η επαρχία έχει πολλά προτερήματα αλλά δεν έχει μόνο προτερήματα...
Μακάρι να έχω άδικο...εύχομαι πραγματικά να έχω άδικο και να έχω πέσει σε εξαιρέσεις...μιας και σκέφτομαι σοβαρά μετά τις σπουδές να επιστρέψω στην περιοχή μου... -
-
Katerina K.
που ζούσες; -
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Katerina K.
που ζούσες;Ζω στο Κρανίδι...το Κρανίδι είναι κωμόπολη, γύρω του έχει 8 μικρότερα χωριά... όλα αυτά έχουν ένα Κ.Υ. αυτό στο οποίο εργάζεται η μητέρα μου...όπως καταλαβαίνεις δυστυχώς ότι κακό συμβαίνει το μαθαίνει... όταν γυρνούσε σπίτι και μιλάγανε με τον πατέρα μου...πολλές φορές τους άκουγα (υποτίθεται οτι είχα πάει για ύπνο...)...
Γίνονται πολλά...δεν είναι η περιοχή...αλήθεια...απλά δεν μαθεύονται...αυτά δεν τα μαθαίνεις από την Κυρα -Κατίνα της γειτονιάς...
Λυπάμαι που θα στο πώ αλλά όταν με το καλό πας για το αγροτικό σου όπως η αδελφή μου θα μάθεις το τι συμβαίνει από πρώτο χέρι...
Να ξεκαθαρίσω όμως κάτι...αυτά δεν συμβαίνουν μόνο στα χωριά...ίσα ίσα που στα χωριά συμβαίνουν πολύ λιγότερα!!!..στα χωριά όμως από την στιγμή που κάτι γίνεται... μαθευεται, το ξέρουν όλοι...μιλάμε σκέψου για πληθυσμό 1000-2000 κατοίκων...και λιγότερο...γίνεται το θέμα συζητησης στα καφενεία για τους άνδρες και στην αγορά για τις γυναίκες γιατί απλά δεν έχουν κάτι άλλο σημαντικό να ασχοληθούν...όταν κάτι τέτοιο συμβαίνει είναι 'είδηση'...σκέψου πάλι οτι όλοι γνωρίζουν όλους...έστω και φατσικά... -
παντου συμβαινουν αυτα...
απλα η ελληνικη κοινωνια εχει μαθει καλα να κρυβει τις πομπες της αν και νομιζω οτι οποιος εχει τα ματια του ανοιχτα μπορει να καταλαβει καταστασεις...
στη πολη ειναι πιο απροσωπα τα πραγματα...
καμια φορα λεω οτι ολα αυτα τα χωριουδακια θα πρεπε να περασουν οι μογγολοι και να μην αφησουν τουβλο πανω σε τουβλο..
κριμα να μην υπαρχει μια υπηρεσια με δυναμη να επιβαλλει το δικαιο σε τετοιες καταστασεις...
οχι αστυνομια της πλακας...
-
Δλδ τον πατριο της κοπελίτσας τι να τον κάνεις? Να τον βάλεις φυλακή? Να του σπάσεις τα μούτρα? Να του την κόψεις απο τη ρίζα? χέσε μέσα δεν βγαίνει άκρη, που να κάνεις παιδί ρε με τα @@ που κυκλοφορούνε!
-
Ο χρήστης Katerina K. έγραψε:
Να ξεκαθαρίσω όμως κάτι...αυτά δεν συμβαίνουν μόνο στα χωριά...ίσα ίσα που στα χωριά συμβαίνουν πολύ λιγότερα!!!..στα χωριά όμως από την στιγμή που κάτι γίνεται... μαθευεται, το ξέρουν όλοι...Το ότι τα νέα 'κυκλοφορούν' είναι και καλό και κακό, αλλά κι όσα γίνονται στις μεγαλουπόλεις μη νομίζεις ότι μένουν και τόσο κρυφά. Η επωνυμία και ο φόβος ακριβώς του ότι τπτ δεν μένει κρυφό, ίσως γλιτώνει και πολλά που θα γίνονταν...
Σε μεγάλη πόλη δεν έχω μείνει και πολύ, 4 - 5 χρόνια μόνο. Πρόλαβα όμως και γνώρισα 2 κοπέλες, η μια είχε πρώτες σεξουαλικές σχέσεις με τον αδελφό του πατέρα της και η άλλη με τον αδελφό της μητέρας της - και οι δυο σε τρυφερή ηλικία. Καμία από τις δυο δεν είπε τπτ στους γονείς της, και οι δυο είχαν πρόβλημα στην επαφή με άνδρες. Και από αυτές τις κοπελιές και μόνο, έφτασα στο συμπέρασμα ότι οι άνδρες είμαστε γουρούνια. -
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Katerina K.
που ζούσες;στο bronx
-
Τα φαινόμενα αυτά οταν γίνονται σε μικρές κοινωνίες δεν μπορούν να κρυφτούν ... Ξέρετε πόσα εχουν γίνει στην Αθήνα και τα ξέρουν μόνο 3 ατομα ...
Σκεφτείτε τον Άλεξ. Μόνο αυτό το παιδί έχει απαχθεί ή οτιδήποτε έχει πάθει. Πηγαίντε στο αεροδρόμιο και δείτε πόσα παιδιά τα ψάχνουν. Γιατι η Νικολούλη έκανε θέμα μονο τον Αλεξ ;;;;Τελος πάντων, αυτά τα στοιχεία προς απόδειξη οτι δεν είναι κάτι που συμβαίνει μια φορά στα .... 100 χρόνια. Η κοινωνία είναι αυτή που θα πρέπει να κόψει τέτοια προβλήματα απο την ρίζα.
-
σωστοτατος.στην επαρχια επειδη η κοινωνια ειναι μικρη δεν κρυβονται τετοια περιστατικα.
στην αθηνα τετοια γινονται καθε μερα κατα δεκαδες.απλα δεν βγαινουν ποτε στον αερα,επειδη χανονται μεσα στο πληθος και δεν ασχολειτε κανενας.
αν σε ενα χωριο γινει ενας βιασμος ανηλικου θα γινει βουκινο.θα πλακωσουν τα καναλια,και θα αρχισουν διαφοροι βλακες τις ανοησιες τυπου εκει στην επαρχια θελουν σκοτωμα.ισοπεδωση ολο το χωριο απο τη ριζα.ειναι ολοι παιδεραστες,απολιτιστοι.
το σκηνικο που εγινε με την κοπελιτσα στην αμαρυνθο το οποιο ειναι απολυτως καταδικαστεο,γινεται στην αθηνα καθε μερα.δεν ασχολειτε κανενας ομως.αν γινοταν γνωστο οι αθηναιοι γονεις θα αντιδρουσαν με τον ιδιο ακριβως απαραδεκτο τροπο.
μαθαμε το τροπαριο.στα χωρια οι ανθρωποι ειναι ρατσιστες.ενω στην αθηνα δεν ειναι.
για τον ρατσισμο των αθηναιων απεναντι σε ανθρωπους απο χωρια δεν γινετε καν λογος. -
σιγα ρε παιδια
ποιοι ειναι οι ρηαλ αθηναιοι στην τελικη?
γτπ
ολοι βλαχαροι ειμαστε που κατεβηκαμε απο τα χωρια μας -
Εγώ προτείνω , χάριν του ρατσισμού και του εξτρεμισμού που μας διακατέχει να κάνουμε εμφύλιο προς χάριν της Βουλγάρας νεαρής καθώς και του Τσενάι. Μπορούμε να χωριστούμε σε δύο ή τριανταδύο στρατόπεδα και να σφαχτούμε , αντί να τους στείλουμε όμορφα και ωραία στα μέρη τους ( έστω και με επιδότηση ). Μπορούμε επίσης να βάζουμε σε κάθε γωνία από μία σημαία. Μία ρουμανική , μία πολωνική , μία αλβανική , ρωσική κτλ αλλά όχι Ελληνική ( όπως έκαναν και στο ΓΕΣ , που ύψωσαν την τουρκική σημαία και έπαιξαν τον τουρκικό εθνικό ύμνο ).
Επίσης λέω να μην περιμένουμε τι θα πει το δικαστήριο. Να καταδικάσουμε τα τέσσερα ή επτά παιδιά ( ούτως ή άλλως έχουν καταδικαστεί ) και εάν το δικαστήριο τους αθωώσει ( το πιθανότερο ) τότε να καταδικάσουμε και τους δικαστές. Έλεος. . .
-
Ο χρήστης ginogsm έγραψε:
Επίσης λέω να μην περιμένουμε τι θα πει το δικαστήριο. Να καταδικάσουμε τα τέσσερα ή επτά παιδιά ( ούτως ή άλλως έχουν καταδικαστεί ) και εάν το δικαστήριο τους αθωώσει ( το πιθανότερο ) τότε να καταδικάσουμε και τους δικαστές. Έλεος. . .
τα αλλα που λες ειναι λιγακι ακραια αλλα σ'αυτο που κρατησα συμφωνω απολυτα..
ο καθενας εχειτη δικια του οπτικη γωνια και ειναι τοσο σιγουρος οτι ξερει τι εγινε... σιγα ρε παιδια, ουτε μπροστα να ησασταν.. -
Είναι ακραία γιατί υπάρχει ευχή ισοπέδωσης ολόκληρων πόλεων ( ελληνικών όχι κάπου στον Άρη ) , έκατσε η ταμπέλα του ακραίου φασίστα στους κατοίκους επειδή πιστεύουν τα παιδιά τους , όλη η Ελλάδα κατηγορείται για ρατσισμό ( αλήθεια απέναντι σε ποιούς ; Στο 30% του πληθυσμού της Ελλάδος ; Σύμφωνα με έρευνα ανεπίσημη της Γενικής Ασφάλειας οι νόμιμοι αλλοδαποί είναι περίπου 1.100.000 και συνολικά 2.800.000 σε χώρα 11.000.000 ). Όλη η Ελλάδα - που δεν κάλεσε κανέναν ξένο στα χώματά της - κατηγορείται ότι δεν θέλει τους φτωχούς και ανήμπορους οικονομικούς μετανάστες ( γιατί δεν πάνε Ιταλία , Γαλλία , Γερμανία , Καναδά ; ) που το πρωί βιάζονται , το απόγευμα πάνε στην καφετέρια για δουλειά και το βράδυ καταγγέλουν βιασμούς ή συστήνουν συμμορίες κτλ.
-
Πρεπει να καταλαβετε την διαφορα μεταξυτηλεοπτικων αποδειξεων και αποδειξεων που στεκονται στα δικαστηρια.
Γιατι τα καναλια συστηματικα αγνοουν την γνωματευση του ιατροδικαστη που λειε οτι δεν υπαρχουν εκχυμωσεις και σημαδια παλης ή βιας ενω η κοπελα λεει οτι με την βια εγινε οτι εγινε??
Δεν ξερω τι εγινε εκει, αλλα δεν δεχομαι την ετυμηγορια που ηδη εχει βγει, χωρις πληρη τεκμηριωση..... κανενας δεν εχει υπομονη????
-
ρε παιδια χαλαρωστε λεμε
αμαν πια με τα τηλε-δικαστηρια
και ως προεκταση και τα e- δικαστηρια.
εχουμε δικαστηρια γι'αυτη τη δουλεια και νομους.
Ρατσισμός -όλων των ειδών-