-
Ο χρήστης skye έγραψε:
σιγα ρε παιδια
ποιοι ειναι οι ρηαλ αθηναιοι στην τελικη?
γτπ
ολοι βλαχαροι ειμαστε που κατεβηκαμε απο τα χωρια μαςσυγνωμη αλλα δεν ειστε βλαχαροι...μακαρι να εισασταν...εννοεις μαλλον επαρχιωτες ή χωριατες ή κατι αλλο...οχι ομως βλαχοι.
βλαχοι ειναι αλλο πραγμα και για μενα αποτελει τιμη...
(φυσικα καταλαβα τι θελεις να πεις απλα χρησιμοποιησες λαθος εκφραση) -
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
σιγα ρε παιδια
γτπ
ολοι βλαχαροι ειμαστε που κατεβηκαμε απο τα χωρια μαςσυγνωμη αλλα δεν ειστε βλαχαροι...μακαρι να εισασταν...εννοεις μαλλον επαρχιωτες ή χωριατες ή κατι αλλο...οχι ομως βλαχοι.
(φυσικα καταλαβα τι θελεις να πεις απλα χρησιμοποιησες λαθος εκφραση)εχεις δικιο, γνωριζω οτι οι βλαχοι ειναι αλλο πραγμα, συγνωμη, απλα εχει επικρατησει το βλαχος = χωριατης. (χωρις να σημαινει οτι ειναι κακο κατι απο τα δυο, αλλωστε το ποστ μου αλλο ηθελε να πει)
και παλι συγνωμη.
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Να ξεκαθαρίσω όμως κάτι...αυτά δεν συμβαίνουν μόνο στα χωριά...ίσα ίσα που στα χωριά συμβαίνουν πολύ λιγότερα!!!..στα χωριά όμως από την στιγμή που κάτι γίνεται... μαθευεται, το ξέρουν όλοι...
Το ότι τα νέα 'κυκλοφορούν' είναι και καλό και κακό, αλλά κι όσα γίνονται στις μεγαλουπόλεις μη νομίζεις ότι μένουν και τόσο κρυφά. Η επωνυμία και ο φόβος ακριβώς του ότι τπτ δεν μένει κρυφό, ίσως γλιτώνει και πολλά που θα γίνονταν...
Σε μεγάλη πόλη δεν έχω μείνει και πολύ, 4 - 5 χρόνια μόνο. Πρόλαβα όμως και γνώρισα 2 κοπέλες, η μια είχε πρώτες σεξουαλικές σχέσεις με τον αδελφό του πατέρα της και η άλλη με τον αδελφό της μητέρας της - και οι δυο σε τρυφερή ηλικία. Καμία από τις δυο δεν είπε τπτ στους γονείς της, και οι δυο είχαν πρόβλημα στην επαφή με άνδρες. Και από αυτές τις κοπελιές και μόνο, έφτασα στο συμπέρασμα ότι οι άνδρες είμαστε γουρούνια.Εγώ ακόμα δεν έχω καταλάβει γιατί τόσοι και τόσοι άνδρες νιώθουν την ανάγκη, επιθυμία, δεν ξέρω πώς διάολο θέλει να το πει κανένας, να πάνε και να ικανοποιήσουν τις σεξουαλικές τους ορέξεις με ένα ανήλικο άτομο. Σπανιότατα βλέπουμε τέτοια περιστατικά με δράστες γυναίκες. Βεβαίως, ΔΕΝ ΘΕΛΩ να καταλάβω τι ωθεί τους 'άνδρες' αυτούς στο βιασμό ανηλίκων και δεν θέλω τη θεραπεία τους (δεν έχουμε λεφτά για να ξοδεύουμε σε σκουπίδια τα οποία είναι πολύ πιθανόν αφού 'θεραπευτούν' να ξανακάνουν τα ίδια και χειρότερα), αλλά την εξόντωσή τους.
-
Η ΦΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΖΝ. ΜΠΙΝΕΔΕΘ
-
Κάτι ακόμα:
ΒΕΒΑΙΩΣ και θεωρώ ότι πρέπει να ισοπεδωθεί μία πόλη της οποίας οι κάτοικοι ανέχονται να κουβαλιούνται πούλμαν με συγγενείς και κολλητάρια μιας δράκας κωλόπαιδων και να βρίζουν το θύμα ενός βιασμού. Εάν είσαι άνθρωπος, έχεις υποχρέωση αυτά τα τσογλάνια να τα πετάξεις σε κάνα γκρεμό - και μαζί και τους χειροκροτητές τους. Αλλιώς, απλώς δεν είσαι άνθρωπος και δεν αξίζει να έχεις δικαιώματα.
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Σπανιότατα βλέπουμε τέτοια περιστατικά με δράστες γυναίκες.Ε καλα τωρα, ξερεις πολλους ανηλικους που θα τους παρενοχλουσε 40αρα νυμφομανης και θα το κατεγγελναν;
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
σιγα ρε παιδια
γτπ
(φυσικα καταλαβα τι θελεις να πεις απλα χρησιμοποιησες λαθος εκφραση)εχεις δικιο, γνωριζω οτι οι βλαχοι ειναι αλλο πραγμα, συγνωμη, απλα εχει επικρατησει το βλαχος = χωριατης. (χωρις να σημαινει οτι ειναι κακο κατι απο τα δυο, αλλωστε το ποστ μου αλλο ηθελε να πει)
και παλι συγνωμη.
μην μου ζητας συγνωμη δεν το ειπα για αυτο απλα προς ενημερωση...αλλωστε μιλαμε παντα φιλικα
-
greo +1
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Σπανιότατα βλέπουμε τέτοια περιστατικά με δράστες γυναίκες.
Ε καλα τωρα, ξερεις πολλους ανηλικους που θα τους παρενοχλουσε 40αρα νυμφομανης και θα το κατεγγελναν;
Ξέρω συμμαθητή μου (από τα αστέρια της ομάδας μπάσκετ του σχολείου μου παρακαλώ) που τα'μπλεξε με μια γυμνάστρια που είχε αναλάβει το τμήμα του, η οποία του'κανε το συναισθηματικό κόσμο πατσαβούρι. Ο φουκαράς στα 25 του ισορρόπησε τελικά. Κουρέλι τον είχε κάνει τον άνθρωπο με τα τερτίπια της η 'κυρία'. Να υπενθυμίσω όμως ότι, αν ένα ανήλικο αγόρι υποστεί κακοποίηση του ψυχισμού του από μεγαλύτερη γυναίκα, συνήθως καθαρίζει η μάνα του - η εκδίκηση της οποίας είναι πάντοτε τρομερή.
-
greo
-
Δλδ τι κάνει η μάνα του?
Μπροστά στην εκδίκηση του πατέρα που αν του βιάσουν την κόρη μάλλον μιλάει η διμούτσουνη
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Δλδ τι κάνει η μάνα του?Μπροστά στην εκδίκηση του πατέρα που αν του βιάσουν την κόρη μάλλον μιλάει η διμούτσουνη
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Ξέρω συμμαθητή μου (από τα αστέρια της ομάδας μπάσκετ του σχολείου μου παρακαλώ) που τα'μπλεξε με μια γυμνάστρια που είχε αναλάβει το τμήμα του, η οποία του'κανε το συναισθηματικό κόσμο πατσαβούρι. Ο φουκαράς στα 25 του ισορρόπησε τελικά. Κουρέλι τον είχε κάνει τον άνθρωπο με τα τερτίπια της η 'κυρία'. Να υπενθυμίσω όμως ότι, αν ένα ανήλικο αγόρι υποστεί κακοποίηση του ψυχισμού του από μεγαλύτερη γυναίκα, συνήθως καθαρίζει η μάνα του - η εκδίκηση της οποίας είναι πάντοτε τρομερή.Και εγω εχω περιπτωση παιδικου μου φιλου που σε ολους τους σχολικους αγωνες εβγαινε πρωτος μπροστα απο γνωστο ολυμπιονικη και παγκοσμιο πρωταθλητη (οχι χρυσο), μεχρι που πηγε να παρει τη γκομενα και του ανοιξε η μανα της. Η ουσια ειναι οτι τοσο η δικια μου περιπτωση οσο και η δικια σου, τη στιγμη που 'κακοποιουνταν' το τελευταιο πραγμα που ειχαν στο μυαλο ηταν να το καταγγειλουν...
-
Τώρα που πήρα φόρα, θα καθίσω να σας γράψω τι έπαθα **εγώ **ένα βράδυ που πήγα να πάρω δυο φίλες μου για βόλτα. Αλλά όχι εδώ, όοοοοχιιιιιι, στις 'αληθινές ιστορίες'.
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
....που πήγα να πάρω **δυο φίλες μου **για βόλτα.... -
Asimov όταν γνώρισα τη γυναίκα μου όλοι της έλεγαν 'μακριά, αυτός δεν πρόκειται να σε παντρευτεί ποτέ'.
Όλα τα παιδιά όταν γίνονται 'άνδρες' πάνε στη μάνα τους μια γυναίκα. Εγώ της έφερα από την Ιταλία πέντε. Μαζί, εννοείται. -
ililias
-
Ρατσιστή!!!
-
Βρε τον Ηλίαααααα.
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Ξέρω συμμαθητή μου (από τα αστέρια της ομάδας μπάσκετ του σχολείου μου παρακαλώ) που τα'μπλεξε με μια γυμνάστρια που είχε αναλάβει το τμήμα του, η οποία του'κανε το συναισθηματικό κόσμο πατσαβούρι. Ο φουκαράς στα 25 του ισορρόπησε τελικά. Κουρέλι τον είχε κάνει τον άνθρωπο με τα τερτίπια της η 'κυρία'. Να υπενθυμίσω όμως ότι, αν ένα ανήλικο αγόρι υποστεί κακοποίηση του ψυχισμού του από μεγαλύτερη γυναίκα, συνήθως καθαρίζει η μάνα του - η εκδίκηση της οποίας είναι πάντοτε τρομερή.
Και εγω εχω περιπτωση παιδικου μου φιλου που σε ολους τους σχολικους αγωνες εβγαινε πρωτος μπροστα απο γνωστο ολυμπιονικη και παγκοσμιο πρωταθλητη (οχι χρυσο), μεχρι που πηγε να παρει τη γκομενα και του ανοιξε η μανα της. Η ουσια ειναι οτι τοσο η δικια μου περιπτωση οσο και η δικια σου, τη στιγμη που 'κακοποιουνταν' το τελευταιο πραγμα που ειχαν στο μυαλο ηταν να το καταγγειλουν...
Έννοια σου, και μόλις το ψυλλιάστηκε η μάνα του, άρχισε να κάνει όποιες κινήσεις θεωρούσε ότι ήταν απαραίτητες για να τον απομακρύνει από δαύτηνε. Άλλωστε, η κυρία αυτή τι δουλειά είχε, παντρεμένη γυναίκα στα 35τόσα της, με τον 16άρη;
Ρατσισμός -όλων των ειδών-