-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
εγω στις ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ δεν απανταω με πμεπισης του'χω πει 15 φορες να συναντηθουμε και μου απανταει 'με κοντρακηδες/ευθιακηδες δεν εχω παρε-δωσε' κλπ
κανε λοιπον το χαζουλη/ανιδεο τωρα lkar και μη λες πολλα...
ρε Πετρο, επειδη του εχεις πει να συναντηθειτε και δεν θελει, σημανει κατι??
παντως, μας εχει κουρασει αυτη η ιστορια, η οποια δεν βλεπω να εχει και καποιο νοημα δηλαδη
-
Με τόσο χάλια 'νομική κάλυψη' θα ντρεπόμουν να πάω σε δικαστήριο...
-
τι θελεις να σου κανει η 'νομικη καλυψη' αγαπητε alfaromeo?
η οποια παρεξηγηση (αν υπαρχει) εχει προκυψει απο εδω μεσα, και τοτε δεν υπηρχε καμια 'νομικη καλυψη'
εξω απο εδω δεν προβλεπεται να λυθει το οποιο ζητημα (εστω οτι υπαρχει), γιατι το ενας μερος ειναι κ.... εε απροθυμο..
οποτε δεν καταλαβαινω τι ακριβως εχεις στο μυαλο σου οταν γραφεις ετσι πλαγια..
..δικαστηριο?ακομα και αυτο το θεμα, δεν το ανοιξα εγω.
οπως εγραψα, μαθε να διαβαζεις between the lines, και μετα ξανασχολιασε αν θελεις.. -
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
δικηγορος του lkar εισαι?Ποτέ δε μιλώ πλαγίως. ΑΡΧΗ ΜΟΥ!!!
-
α, τωρα καταλαβα.. αλλ'αντ'άλλα
τουλαχιστον εχεις αρχες, καιτι μπερδεμενος
νομιζα οτι καλουσες το ιππικο σε βοηθεια..
-
Καλά σου κάνει μου φαίνεται ο lkar....
-
ναι, εχεις δικιο
μονο μη σε πετυχω πουθενα -
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
ναι, εχεις δικιο
μονο μη σε πετυχω πουθεναΚαι εσύ τέκνον Βρούτε; Δεύτερη απειλή σήμερα... ΜΕΤΡΑΩ!!!
-
tag-team-wrestling θα σε παιξω με τον bmwsedan!!
φιογκο στο ελατο θα σε στολισουμε!! -
Ρε ούστ, παλιορατσιστές...
-
Μήπως να έπεφτε ένα λουκέτο για να ησυχάσουμε;
-
γιατρε μου ετσι κι αλλιως αντιστοιχο/παρομοιο θεμα υπαρχει πανω απο μια φορα μεσα σε αυτο το φορουμ...
οπως ειπα, αλλοι ητανε οι λογοι της δημιουργιας του...
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
οπως ειπα, αλλοι ητανε οι λογοι της δημιουργιας του...Όπως η επανασυγκέντρωση του πλήθους δίπλα μας διότι νιώθουμε ότι απειλούμαστε; Ανασφάλεια;
Μη μου πεις πάλι ότι μιλάω πλαγίως.... -
Δεν έχει κανένα νόημα πλέον αυτό το θέμα, αφού κατάντησε προσωπική διαμάχη. Χαμηλώστε του τόνους γενικότερα και στα υπόλοιπα θέματα, αφού όπως είπε και κάποιος πιο πάνω, δεν έχετε τίποτα να χωρίσετε μέσα από το φόρουμ. Είναι πιο πολλά αυτά που μας ενώνουν εδώ μέσα. Ψάξτε και βρείτε τα. [moderator]
-
Αφορμή για το topic αυτό, στάθηκε η είδηση ότι, εν μέσω πανηγυρισμών για την κατάκτηση του αργυρού τροπαίου, ξυλοκοπήθηκαν και γρονθοκοπήθηκαν δύο αλλοδαποί, από 'φιλάθλους'.
Δεν θα σταθώ στο γεγονός αυτό καθεαυτό που, ούτως ή άλλως είναι τραγικό. Δεν φαντάζομαι δε, ότι είναι ενδεικτικό για τη νοοτροπία κάποιων (λίγων ή πολλών) περί του... πανηγυρίζειν! Τόσο αυτό, όσο και το... αλήστου δε θα γίνεις Έλληνας ποτέ, Αλβανέ - Αλβανέ το 2004 (συνοδευόμενο από αντίστοιχο περιστατικό), δεν μπορώ να πιστέψω ότι διεπράχθη από ανθρώπους που καλώς ή κακώς ξεχύθηκαν αυθόρμητα στους δρόμους με τις παρέες τους ή τις οικογένειές τους για να 'γιορτάσουν' μία νίκη.
Με θλίψη διαπιστώνω ωστόσο, ότι η προκατάληψη της ελληνικής κοινωνίας στην πλειοψηφία της, για τους ανθρώπους που, 'δεν γεννήθηκαν Έλληνες' αλλά ζουν ανάμεσά μας, δουλεύουν με εμάς ή για εμάς και εν τέλει, συνυπάρχουμε... υφίσταται ίδια, απαράλλακτη και απαράδεκτη, όπως μία 10ετία-15ετία πριν.
Τα βίαια περιστατικά με ρατσιστικά κίνητρα, θα πρέπει νομίζω, να μας προβληματίσουν, καθώς, μόνον σε 'προηγμένους' και 'πολιτισμένους' ανθρώπους δεν ταιριάζουν.Οι φαρισαϊσμοί του τύπου 'εμείς οι Έλληνες δεν είμαστε ρατσιστές' καταρρίπτονται από την (τόσο) ωμή πραγματικότητα.
Στον αντίποδα, ένα απίστευτο ποσοστό... 'εθνικής υπερηφάνειας' (γύρω στο 80%! σε φετεινή δημοσκόπηση).
Και είναι μάλλον αυτή η... 'εθνική υπερηφάνεια' και το υπερτροφικό εθνικιστικό εγώ μας, που μας κάνει να φοβόμαστε τόσο πολύ (σε βαθμό κτηνωδίας) ό,τι δεν προέρχεται εξ' ημών, 'σαρξ εκ σαρκός' μας... -
Καλά, μην τρελαινόμαστε κιολας!... Οσο κι αν προσπαθουν να μας πείσουν ότι είμαστε 'ρατσιστές' και 'ξενόφοβοι', η κατάσταση δεν έχει καμμία σχέση με την πραγματικότητα...
Οπως πολύ σωστά λες πιο πριν:Δεν φαντάζομαι δε, ότι είναι ενδεικτικό για τη νοοτροπία κάποιων
Οι Ελληνες είναι και παραμένουν ο πιο φιλόξενος λαός. Μεμονωμένα επεισόδια , που λαμβάνουν τέτοια έκταση κρύβουν άλλους... βαθύτερους σκοπούς - και οποιος το καταλαβε, το καταλαβε!
Ακόμα και στην land of the free, αν δεν είχαν Νόμους κατά του ρατσισμού , θα σου λεγα εγω τι θα γινόταν!.... -
Ο χρήστης sergeant έγραψε:
Οι Ελληνες είναι και παραμένουν ο **πιο **φιλόξενος λαός.
Θέμα δημοσίευσης: Η... ανωτερότητα της φυλής, στα πανηγύρια φαίνεται!
(τα bold δικά μου)
-
Δυστυχώς, το topic μετακινήθηκε και εντάχθηκε εδώ.
Έγραψα όμως, ότι το περιστατικό αυτό καθεαυτό, ήταν η αφορμή. Το ζητούμενο ωστόσο, ήταν να ξεκινήσουμε μία συζήτηση περί ρατσισμού.
-
Δεν αντέχω τις υστερικές υπερβολές.
-
...αυτών που ξυλοκόπησαν τους αλλοδαπούς εννοείς;;
Ρατσισμός -όλων των ειδών-