-
Ο χρήστης lakonas67 έγραψε:
kai esy pathos eise alo ena [Krusenstern] pou pistevh thn propaganda ton evreonΣας παρακαλώ ρε παιδιά! [Krusenstern]
Ποιά προπαγάνδα ρε έξυπνε, καλά σοβαρολογείς τώρα;!
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Το μίσος εναντίον των Εβραίων είναι απόλυτα διακαιολογημένο. Δείξτε μου μια άλλη φυλή που παντρεύονται μόνο μεταξύ τους για να κρατήσουν τη ράτσα καθαρή.Έλληνες, ίδιος αυτοί στο εξωτερικό. Και τα ξέρω απο πρώτο χέρι γιατί έχω ζήσει στο εξωτερικό.
-
Ο χρήστης Pathos έγραψε:
Το μίσος εναντίον των Εβραίων είναι απόλυτα διακαιολογημένο. Δείξτε μου μια άλλη φυλή που παντρεύονται μόνο μεταξύ τους για να κρατήσουν τη ράτσα καθαρή.
Έλληνες, ίδιος αυτοί στο εξωτερικό. Και τα ξέρω απο πρώτο χέρι γιατί έχω ζήσει στο εξωτερικό.
oi monoi elhnes pou padrevonte sygenhs eine oi karpathoioi.kai aytoi eine oi evreoi tis ellados
-
Ο χρήστης Pathos έγραψε:
kai esy pathos eise alo ena [Krusenstern] pou pistevh thn propaganda ton evreon
Σας παρακαλώ ρε παιδιά! [Krusenstern]
AMA THE THN VLEPIS H STRAVOS EISE H EVREOELHNAS
-
-
http://www.orgonelab.org/GreekNewspaper.htm AN TOUS APOKALESHS OTIDIPOTE EXTOS APO AGGELOUS EISE ANTISHMHTIS. KAI DEN GOUSTARO TOUS NAZI RE FILE. AMESOS ESY ME TO FASISTA STO STOMA
-
Πράγματι, ο χαρακτηρισμός μου είναι πολύ βαρύς. Από την άλλη, αν κάνεις μια μικρή αναδρομή στα μηνύματα σου σε αυτό το νήμα, θα δεις ότι η εικόνα που 'βγάζεις' (κατά την ταπεινή μου γνώμη τουλάχιστον) δεν σε τιμά.
Αν παρεξήγησα, τότε ζητάω ειλικρινά συγνώμη.
-
den eime antishmiths eime antisionisths
-
kai esy pathos eise alo ena [Krusenstern] pou pistevh thn propaganda ton evreon
Σας παρακαλώ ρε παιδιά! [Krusenstern]
AMA THE THN VLEPIS H STRAVOS EISE H EVREOELHNAS
Oυτε εβραίος είμαι ούτε στραβός. Αυτό που βλέπω συνέχεια είναι να τα media να τους 'χτυπάνε' συνέχεια, που είναι η εβραική προπαγανδα;;
-
εννοεις συγκεκριμενα ελληνικα media...μαλλον!
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
εννοεις συγκεκριμενα ελληνικα media...μαλλον!Και τα Ευρωπαικά...Τα Αμερικανικά μάλλον ουδέτερα θα είναι μιας και απτην μια η κυβερνηση βοηθάει το Ισραήλ απ'την άλλη υπάρχουν πολλοί Αμερικάνοι που δεν πάνε τους Εβραίους.
-
ευρωπαικα media που κατηγορουν τους εβραιους?θυμασαι κατι συγκεκριμενο?
-
xaxaxa.gia ela amerikh na dis tileorash.media kai kinimatografos elenxode apo evreous.anoighs na dis nea kai to mono pou blephs eine evreous.bres mou ena ergo pou o evreos na parousiazete opos eine.h san thima tha parousiazete h san geneos hroas ktl.olous tous alous laous tous katavrizoun.ayth thn stigmi oi evreoi elenxoun thn amerikh kai meso ayths ton kosmo
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
ευρωπαικα media που κατηγορουν τους εβραιους?θυμασαι κατι συγκεκριμενο?Euronews. Aν και καλά media έχουν όμως αρκετή προπαγάνδα.
-
xaxaxa.gia ela amerikh na dis tileorash.media kai kinimatografos elenxode apo evreous.anoighs na dis nea kai to mono pou blephs eine evreous.bres mou ena ergo pou o evreos na parousiazete opos eine.h san thima tha parousiazete h san geneos hroas ktl.olous tous alous laous tous katavrizoun.ayth thn stigmi oi evreoi elenxoun thn amerikh kai meso ayths ton kosmoΜα καλά υπάρχουν ενά σωρό πολλοι καλοί ηθοπιοί και σκηνοθέτες οι Εβραίοι στην Αμερική είναι συνολικά, 300000. Έγω προσωπικά τους θαυμάζω γιατί πάντα πετυχένουν σε όλους τους τομείς, αν όχι σε όλους, στους περισσότερους. Και οι Έλληνες στο εξωτερικό επίσης τους έχω σεβασμό γιατί πήγαν σε ξένες χώρες χωρίς φράγκο αλλά κατάφεραν να φτιάξουν περιουσίες...Αλλά και μαφίες και lobbies (I'm not sarcasτic, μ'αρέσει η ιδέα οτι έχουμε κάποιες κατακτήσεις στην πολιτική και στην μαύρη αγορά )
Έγω αυτό που έχω ακούσει είναι ότι πολλοί αμερικανοί έχουν βαρεθεί να βοηθούν συνέχεια το Ισραήλ και να μην βλέπουν αποτέλεσμα, τουλάχιστον με όσους έχω μιλήσει, και έχουν πει ότι δεν αποκλείεται να μειωθεί αρκέτα η βοήθεια που παρέχουν.
-
xaxaxa.gia ela amerikh na dis tileorash.media kai kinimatografos elenxode apo evreous.anoighs na dis nea kai to mono pou blephs eine evreous.bres mou ena ergo pou o evreos na parousiazete opos eine.h san thima tha parousiazete h san geneos hroas ktl.olous tous alous laous tous katavrizoun.ayth thn stigmi oi evreoi elenxoun thn amerikh kai meso ayths ton kosmoοχι για πολύ ακόμα..
το 2012 θα'ρθουν οι συνέλληνες απ'τον Σείριο και θα τους τσακίσουμε
ο skye ( εγώ δηλαδή ) ελέγχω το forum.. -
Ο χρήστης skye έγραψε:
xaxaxa.gia ela amerikh na dis tileorash.media kai kinimatografos elenxode apo evreous.anoighs na dis nea kai to mono pou blephs eine evreous.bres mou ena ergo pou o evreos na parousiazete opos eine.h san thima tha parousiazete h san geneos hroas ktl.olous tous alous laous tous katavrizoun.ayth thn stigmi oi evreoi elenxoun thn amerikh kai meso ayths ton kosmo
οχι για πολύ ακόμα..
το 2012 θα'ρθουν οι συνέλληνες απ'τον Σείριο και θα τους τσακίσουμε
ο skye ( εγώ δηλαδή ) ελέγχω το forum..Επίσης, το 2013 (αν θυμάμαι καλά) θα επιστρέψουμε στην Πόλη (όχι απαραίτητα με στρατιωτικά μέσα). Και γύρω στο 2024 ο κόσμος θα γνωρίσει την 3η κοσμοκρατορία των Ελλήνων που θα φέρει ειρήνη και δικαιοσύνη στον κόσμο
Υ.Γ.1: Έχουν περάσει κάτι μήνες που τα άκουσα και δε θυμάμαι ακριβώς τις χρονολογίες
Υ.Γ.2: Όποιος δε βλέπει Λιακόπουλο χάνει.
-
[
Έγω αυτό που έχω ακούσει είναι ότι πολλοί αμερικανοί έχουν βαρεθεί να βοηθούν συνέχεια το Ισραήλ και να μην βλέπουν αποτέλεσμα, τουλάχιστον με όσους έχω μιλήσει, και έχουν πει ότι δεν αποκλείεται να μειωθεί αρκέτα η βοήθεια που παρέχουν.[/quote] NAI THA THN MEIOSOUN http://www.haaretz.com/hasen/spages/661833.html -
Ο χρήστης Pathos έγραψε:
ευρωπαικα media που κατηγορουν τους εβραιους?θυμασαι κατι συγκεκριμενο?
Euronews. Aν και καλά media έχουν όμως αρκετή προπαγάνδα.
XERETE TI ENOUNE KATHGOROUN TO HSRAIL.ANAFEROUN TOUS FONOUS AMAXON PALESTINION.STHN PRAGMATIKOTITA FTENE OI PALESTINOIOI POU KATHONTE BROSTA STHN TROXIA TIS SFERAS http://WWW.ANTIWAR.COM
-
PATHOS TREXE NA VOITHISHS TOUS KAKOMOIROUS EVREOUS.DEN EXOUN SPITIA OI KAKOMOIRH KAI ANAGAZONTE NA SKOTOSOUN PALESTINIOUS GIA NA TOUS TA PAROUN. http://www.magendavidadom.org/contributionform.asp
Πρόεδρος του Ιραν: Το Ολοκαύτωμα είναι ένας μύθος.