-
edit
-
Ο χρήστης madox έγραψε:
- Αφου τα κατεχεις πεστα και σε μας.Δουλεια των αριστων εναι να δειχνουν το σωστο δρομο στους βλακες,η οχι?
-Στο σπορ της πληκτρολογησης εχεις παρει χρυσο μεταλλιο οποτε οποιαδηποτε συγκριση μαζι σου ειναι ματαιη.
-Όχι
- Θέλει πολύ θράσος και άγνοια αριθμητικής δημοτικού κάποιος ο οποίος έχει κάνει 560 posts se 1.5 μήνα!! (δηλ. ** 370 posts το μήνα**) να λέει σε έναν άλλο που έχει 2440 posts σε 53 μήνες (4.5 χρόνια γράφω στο forum, δηλ. 46 posts το μήνα) ότι είναι πρωταθλητής πληκτρολόγησης και ότι η σύγκριση είναι μάταιη ...Απλά μετρώντας με τα δαχτυλάκια σου θα καταλήξεις ότι είσαι 8 φορές παραγωγικότερος εμού με εξαιρετικές και ουσιαστικές παρεμβάσεις στα τεκταινώμενα
Το κατάλαβες τώρα με τι ρυθμούς γράφεις εσύ και πόσο εγώ ή να το πιάσω πάλι με άβακα ?
-
Περιττές οι προσβολές.
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Περιττές οι προσβολές.οχι.
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Περιττές οι προσβολές.Είναι αγενές να μην απαντάς σε κάποιον ο οποίος σου απευθύνει το λόγο από μόνος του, δε νομίζεις?
-
edit
-
Δεν το κάνεις και με τον άβακα γιατί οι πράξεις είναι δύσκολες (ευτυχώς που στο προφίλ δείχνει τις δημοσιεύσεις/μέρα και τις καταλαβαίνω).
-
Μην γίνεσαι κακός, skye
Και για να επιστρέψω στο θέμα μας μιας και έτυχε να (ξανα)διαβάζω αυτό τον καιρό το 'Schindler's List', I quote ένα κομμάτι που κάθε φορά με ανατριχιάζει:
'Jokes aside, Oskar, my dear fellow. You'd be a fool if you've got a real taste for some little Jewish skirt. They don't have a furure, Oscar. That's not just old-fashioned Jew-hate talking. I assure you. It's policy.'
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Περιττές οι προσβολές.
Είναι αγενές να μην απαντάς σε κάποιον ο οποίος σου απευθύνει το λόγο από μόνος του, δε νομίζεις?
Σαφώς. Οπως επίσης είναι αγενές να ειρωνεύεσαι κάποιον που δεν το έκανε σε σένα( ).
Δεν μίλησα για τις δικές σου προσβολές μόνο, όμως. Μίλησα αρχικά για αυτό:>
- Αφου τα κατεχεις πεστα και σε μας.Δουλεια των αριστων εναι να δειχνουν το σωστο δρομο στους βλακες,η οχι?
-Στο σπορ της πληκτρολογησης εχεις παρει χρυσο μεταλλιο οποτε οποιαδηποτε συγκριση μαζι σου ειναι ματαιη.
και στη συνέχεια αυτές που ακολούθησαν..
-
edit
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Και για να επιστρέψω στο θέμα μας μιας και έτυχε να (ξανα)διαβάζω αυτό τον καιρό το 'Schindler's List', I quote ένα κομμάτι που κάθε φορά με ανατριχιάζει:'Jokes aside, Oskar, my dear fellow. You'd be a fool if you've got a real taste for some little Jewish skirt. They don't have a furure, Oscar. That's not just old-fashioned Jew-hate talking. I assure you. It's policy.'
Χρήστο, ταινία είναι, όχι ντοκουμέντο
(φυσικά και δεν εννοώ ότι είναι ψέμα).Είμαι πολύ στεναχωρημένος, δεν μου κάθεται το χιόνι.
-
Πιο συγκεκριμένα, είναι βιβλίο που αργότερα έγινε και ταινία.
Όμως, είναι ένα βιβλίο βασισμένο σε πραγματική ιστορία, που υποστηρίχτηκε από εκατοντάδες μάρτυρες.
-
Πιο συγκεκριμένα, είναι βιβλίο που αργότερα έγινε και ταινία.Όμως, είναι ένα βιβλίο βασισμένο σε πραγματική ιστορία, που υποστηρίχτηκε από εκατοντάδες μάρτυρες.
Ναι, βιβλίο. Δεν πρόσεξα ότι έγραψες (ξανα)διαβάζω και όχι ξαναβλέπω
Η Θεσσαλονίκη ήταν εβραιούπολη, ο Χίτλερ μάζεψε τους Εβραίους από εδώ. Δεν ήξεραν που πηγαίνουν (νόμιζαν ότι πήγαιναν σε στρατόπεδα εργασίας) και εμφανιζόντουσαν εθελοντικά. Πάντως ελάχιστοι γύρισαν, αν τους εξόντωσαν ή πλούτισαν στη Γερμανία και πήγαν στις Μπαχάμες μετά, δεν ξέρω.
(διάβασε σχετική δημοσίευσή μου στη σελ. 6 του θέματος)
-
Όπως άλλωστε και οι υπόλοιπες 10-20 ταινίες που βγαίνουν κάθε χρόνο για το θέμα. Ειλικρινά, αφού είναι έξυπνοι άνθρωποι γενικά, δεν καταλαβαίνουν ότι κουράζεται ο κόσμος και θα γυρίσει μπούμερανγκ στο τέλος;
-
Για όλους τους μεγάλους πολέμους έχουν γυριστεί εκατοντάδες ταινίες, κάποιες από τις οποίες είναι αριστουργήματα ('Αποκάλυψη Τώρα', 'Λεπτή Κόκκινη Γραμμή' κλπ.). Δεν είδα πολλούς να παραπονιούνται για αυτές.
Αντίθετα, βλέπω όντως αρκετό κόσμο να εκφράζει την δυσαρέσκεια του για ταινίες σχετικές με το ολοκαύτωμα.
Δεν θέλουμε να ξέρουμε, δεν θέλουμε να θυμόμαστε, ή δεν θέλουμε να πιστέψουμε; Όπως και να έχει, δεν είναι καινούργια τάση.
-
Επειδή ο κόσμος αντιδρά ενστικτωδώς στην προπαγάνδα και την πλύση εγκεφάλου. Δεν αμφισβητώ το Εβραϊκό Ολοκαύτωμα αλλά νισάφι πια που λέει και η γιαγιά μου. 70 χρόνια πέρασαν.
-
Ο χρήστης sotiris28 έγραψε:
Επειδή ο κόσμος αντιδρά ενστικτωδώς στην προπαγάνδα και την πλύση εγκεφάλου. Δεν αμφισβητώ το Εβραϊκό Ολοκαύτωμα αλλά νισάφι πια που λέει και η γιαγιά μου. 70 χρόνια πέρασαν.Ο Πρόεδρος του Ιράν δεν λέει αυτό. Αμφισβητεί το Ολοκαύτωμα και ζητάει από τους αντιπάλους του να καθορίσουν τι είναι Ολοκαύτωμα. Είναι ένα (χαζό) πολιτικό παιχνίδι για να παρομοιάσει τις σημερινές συνθήκες κατοχής των Παλαιστινίων με των Εβραίων του Β' Π.Π. Είναι μια επικοινωνιακή πολιτική που απευθύνεται στους (μη Εβραίους προφανώς) ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ του Ολοκαυτώματος ώστε να πάρουν (σήμερα) το μέρος των Παλαιστινίων.
-
Για όλους τους μεγάλους πολέμους έχουν γυριστεί εκατοντάδες ταινίες, κάποιες από τις οποίες είναι αριστουργήματα ('Αποκάλυψη Τώρα', 'Λεπτή Κόκκινη Γραμμή' κλπ.). Δεν είδα πολλούς να παραπονιούνται για αυτές.**Αντίθετα, βλέπω όντως αρκετό κόσμο να εκφράζει την δυσαρέσκεια του για ταινίες σχετικές με το ολοκαύτωμα. **
Δεν θέλουμε να ξέρουμε, δεν θέλουμε να θυμόμαστε, ή δεν θέλουμε να πιστέψουμε; Όπως και να έχει, δεν είναι καινούργια τάση.
Εγώ έχω σιχαθεί και όλες τις ταινίες με θέμα το Βιετνάμ, τους 'κακούς' (Σέρβους, Άραβες κλπ) που τους κάνουν καλά στο τέλος οι ΑΠΟΛΥΤΩΣ καλοί και φανταστικοί σε όλα αμερικάνοι... Ίσως γιατί στη θητεία μου φύλαξα σκοπέτο σε αμερικάνικη βάση και είδα τι μέρη του λόγου είναι (άσε που έχω κι έναν από δαύτους για γείτονα και είναι ).
-
Ο χρήστης sotiris28 έγραψε:
Επειδή ο κόσμος αντιδρά ενστικτωδώς στην προπαγάνδα και την πλύση εγκεφάλου. Δεν αμφισβητώ το Εβραϊκό Ολοκαύτωμα αλλά νισάφι πια που λέει και η γιαγιά μου. 70 χρόνια πέρασαν.Δηλαδη εχει ημερομηνια ληξεως;
Αυτο σε μεγαλο βαθμο ειναι καθοριστικο για το μεσο μοντερνο ανθρωπο.
Αν το σκεφτουμε σαν να πανηγυριζουμε την εθνικη ανεξαρτησια αλλα αναποδα να θυμωμαστε ενα γεγονος που στοιχισε την ζωη σε εκατομμυσρια συνανθρωπους μας. Ποτε δεν πρεπει να ξεχαστει.Νικος
-
Το πρόβλημα με τους Εβραίους και τη διαρκή 'διαφήμιση' του Ολοκαυτώματος είναι ότι το χρησιμοποιούν για να στηρίξουν απάνθρωπες ή/και παράνομες πρακτικές κατά τρίτων λαών.
Σαν να λέει ένας κλέφτης αυτοκινήτων προς 'υπεράσπισή' του στο δικαστήριο 'Είχαν κλέψει από τον πατέρα μου το αγροτικό και είχαμε λιμοκτονήσει'.
Πρόεδρος του Ιραν: Το Ολοκαύτωμα είναι ένας μύθος.