-
Αν συνεχίσεις θα αρχίσω να πίνω και εγώ.
-
Επιτέλους θα γίνει και νόμιμη η καλλιέργεια στα στηθαία των ΕΟ.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Επιτέλους θα γίνει και νόμιμη η καλλιέργεια στα στηθαία των ΕΟ. -
Πρεπει όμως να νομιμοποιηθεί και η καλλιέργεια όχι να είναι πταίσμα!!! Εχω κτήμα με ελιές στους Αγίους Τόπους (στον Νομό Ηλείας στην Πελοπόννησο ), θα το σπείρω χασίσι που αποδεδειγμένα του Νομού Ηλείας είναι το ποιό αρωματικό της Ελλάδας !!!!!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Επιτέλους θα γίνει και νόμιμη η καλλιέργεια στα στηθαία των ΕΟ.Προτεινω και στις μπαριερες των διοδιων να χει ενα στενομακρο παρτερακι
(το μαμησα και ψωφησε)
-
έχω καπνίσει ... ξέρω τι γίνεται αλλά ένα παιδί δεν μπορεί να το διαχειριστεί όπως το διαχειρίστηκα εγώ!!!!!
Ρε μήπως δεν ήταν χασίς και έχεις παρεξηγήσει;
-
Ο χρήστης costaslio έγραψε:
που να προκαλέσει αυτό που φοβάσαι
Τι θα λέμε στα παιδιά μας από εδώ και πέρα ..... και αυτό με μερικά επαγγελματα είναι βασικό .... πίστεψέ με
οπως ειπε και ο eddie 147 οποιος ειναι ασυνείδητος και θελει να ειναι φτιαχτει πριν παει στην δουλεια θα το κανει με ρετσινα που την βρισκει με 2 ευρω και ειναι 100% νομιμη , το ιδιο ισχύει και για αυτον που θα οδηγησει έχοντας καταναλωσει ουϊσκακι.
Αυτο με τα επαγγελματα το εχουμε αναφερει μερικες σελιδες πριν . πχ πως θα μας φαινόταν αν ενας πιλοτος εχει καπνισει μαυρο πριν μιση ωρα ? φυσικα και δεν θα εμπαινα στο αεροπλανο και οπως δεν θα εμπαινα εαν εχει πιει εστω και 1-2 κουτακια μπυρας,αυτος λοιπον ειναι ασυνείδητος και εξ αρχης δεν θα επρεπε να πιλοταρει .οπως και ο δασκαλος δεν θα επρεπε να διδασκει πιωμενος με τσιπουρακια , ο καπετανιος να κυβερναει το πλοιο κ.λ.π οτι ισχυει για το αλκοολ ισχυει και για το χασις και για τα σκληρα ναρκωτικα , ειναι θεμα παιδειας του χρηστη και ελεγχου της εταιρειας που δουλευει. Αν κανανε στις δουλειες ναρκωτεστ και αλκοτεστ ξερεις τι λαβρακια θα βγαζανε ?
Προσωπικα πιο πολυ θα με ενδιεφερε αντι για ναρκοτεστ τον δασκαλο , στον πιλοτο , στον καπετανιο, στον αστυνομικο που εχει οπλο στα χερια του να κανανε ψυχολογικα τεστ.
-
Μαζί με την απόδειξη των διοδίων, δώρο και ένας χαράλαμπος!
Τι πιο όμορφο. -
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Μαζί με την απόδειξη των διοδίων, δώρο και ένας χαράλαμπος!
Τι πιο όμορφο.Την επόμενη κιόλας μέρα θα χει αυτοκαταργηθεί το κίνημα δεν πληρώνω ...
Παντως οποιος συμετεχει στην συζητηση θα ειναι καλό να ξεκαθαρίζει αν αναφερεται στην καναβη ή στα σκληρά ναρκωτικά ή και στα δύο. Καποιος που δεν ξερει θα καταλαβαινει αλλα αντι άλλων.
Προσωπικα ειμαι υπερ της αποποινικοποιησης της καναβης την οποια δεν θεωρω περισσοτερο ναρκωτικο απο τον καπνο και απο το αλκοολ τα οποια πωλουνται νομιμότατα. Μακραν χειροτερο μαλιστα απο αυτα τα τρια αν χαθει το μετρο ειναι το αλκοολ για ευνοητους λογους. Με τον καπνο το πολύ πολυ να γινεται μονιμως το στομα του καπνιστή τσαρουχι και να κανει μακροπροθεσμα κακο στην υγεια του ενω με την καναβη αν χασει το μετρο στην χειροτερη περιπτωση να κλειστει στις μπαφοπαρεες του και να λιωνει στο pro, να σερνεται στην δεξια λωριδα με 50 χλμ γιατι αισθανεται οτι τρέχει ή απλα να ξερενεται στον ύπνο και να μην του κανει κεφι να βγει απο το σπιτι + το μακροπροθεσμο κακό στην υγεια του απο το καπνισμα της καναβης.
Για τα σκληρα ναρκωτικα θα συμφωνησω μεσες ακρες με συμφορουμιτες που ανεφεραν οτι θα πρεπει η χορηγηση τους να γινεται απο γιατρους ετσι ωστε ο ασθενης να μην παιρνει οτι νοθευμενο κυκλοφορει ο πρεζεμπορας με κινδυνο να χασει την ζωη του και ουτε οταν ειναι σε στερηση και αφραγκος να καταφευγει σε εγκληματικες πραξεις οπως ληστειες, πορνεια και μικροδιακινηση ναρκωτικων προκειμενουν να εξασφαλισει την δοση του. Με καταλληλη ψυχολογικη υποστηριξη θα τον κατευθηνουν να προχωρησει στα υποκαταστατα αλλα αν αυτος δεν εχει την θεληση καλυτερα να τον εχει απο κοντα ο γιατρος παρα να τον περιμενει απ εξω ο εμπορος (πραγματικοτητα που αντικριζω καθε φορα που περναω την δευτέρας μεραρχίας στον Πειραιά )
Δεν ειμαι πολύ αισιοδοξος οτι θα συμβουν ολα αυτά γιατι περα απο τις πραγματικες ή λαικίστικες προτάσεις των κομμάτων της αντιπολίτευσης και των δημοσιοκάφρων υπάρχουν ΤΕΡΑΣΤΙΑ συμφέροντα πίσω απο το παράνομο εμπόριο ...
Αν ομως γινει το χτυπημα στην παραοικονομια (και μαλιστα στο πλεον σκοτεινο παρακλαδι της) θα ειναι τεραστιο .
Σε περιπτωση που γινει σαν τα coffe shop στο Αμστερνταμ και επιτραπει η πωληση + τον φόρο που θα μπει + το συναλαγμα που δεν θα φευγει σε Αλβανιες και λοιπες Βαλκανικές δυνάμεις για αγορά + τον σκληρα εργαζομενο Ελληνα αγρότη με την ποιοτικη παραγωγη απο τα ιερά μας χωματα + τον εξτρα τουρισμό που δεν θα χει ορεξη για σπασιματα και φασαρίες γιατι θα .... χαλαρώνει αλλα θα χει πολύ ορεξη για μάσα ..... τοτε θα ειναι ενα καλό βημα προς την βιώσιμη και πράσινη αναπτυξη -
Ο χρήστης delsol.vti έγραψε:
ενω με την καναβη αν χασει το μετρο στην χειροτερη περιπτωση να κλειστει στις μπαφοπαρεες του και να λιωνει στο pro, να σερνεται στην δεξια λωριδα με 50 χλμ γιατι αισθανεται οτι τρέχει ή απλα να ξερενεται στον ύπνο και να μην του κανει κεφι να βγει απο το σπιτι -
Υπερβολές
Ειχα δει πριν καιρό ενα ντοκιμαντέρ στο ΣΚΑΙ με μια Αγγλίδα (δημοσιογραφο ? )που ειχε πάει στο Αμστερνταμ για να δει τι παιζει και να δοκιμασει. Οι αντιδρασεις τις στις διαφορες δοκιμες που εκανε καταγραφονταν απο τηλεοπτικο συνεργειο.
Μια απο τις δοκιμες (όσο καλα το θυμαμαι γιατι πάει καιρός) ήταν ενα τεστ οδηγησης στο οποιο επρεπε να αναπτυξει ταχυτητα καπου στα 70χλμ και σε καποιο σημειο της πεταγαν μια κουκλα την οποια επρεπε να φρεναρει και να την αποφυγει. Εγιναν 3 περασματα, ενα που ηταν απολυτως νορμαλ, ενα που ειχε πιει αλκοολ και ενα την επόμενη μερα που ειχε καταναλωσει (sic ) ινδική κάναβη. Φυσικα το τεστ ηθελε να αποδειξει το προφανες ... ποσο επικινδυνη ειναι η οδήγηση υπο την επηρεια διαφόρων ουσιών.
Στο πρωτο περασμα που ηταν νορμαλ επιασε την προκαθορισμένη ταχυτητα και οταν της πεταξαν την κουκλα πανικοβληθηκε καπως αλλα κουτσα στραβα το γλυτωσε και δεν την χτύπησε.
Στο δευτερο περασμα που ηταν πιωμενη με αλκοολ επιασε την προκαθορισμενη ταχυτητα σε χρόνο ρεκορ την ξεπέρασε και οταν της πεταξαν την κουκλα την πηρε αμπάριζα και μετα απο δυο τρία δευτερολεπτα ξεκινησε να φρενάρει ... μιλάμε για μεκελειό
Στο τελευταιο περασμα της ινδικης καναβης ο συνοδηγος (που ηταν ο υπευθηνος μεσα στ αμαξι να μην παει κατι πολύ στραβά) την παρακαλαγε , την ειχε κανει χρυσή, μπας και πατησει το ρημάδι το γκαζι και φτασουνε τα 70 αλλά τζιφος. Η δικιά σου την ειχε ακουσει ασχημα ... ειχε γουρλωσει τα ματια και φοβόταν να τρεξει τόσο πολύ Οταν καποια στιγμη (καθόλου συντομα) φτασανε στο σημειο της κρίσης και τους πεταξαν την κουκλα, το αμαξι με το που του αγγιξε το φρενο ...... ακινητοποιηθηκε, με αποτελεσμα να σταματησει 3 μετρα πριν φτασει την κουκλα και να τους γαμ@σει και οτι υποτιθεται οτι ηθελαν να αποδειξουν με το πειραμα -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
έχω καπνίσει ... ξέρω τι γίνεται αλλά ένα παιδί δεν μπορεί να το διαχειριστεί όπως το διαχειρίστηκα εγώ!!!!!
Ρε μήπως δεν ήταν χασίς και έχεις παρεξηγήσει;
Ποιό χασίς ρε φίλε , απλό τσιγάρο κάπνισα!!!! Εγω είμαι υπέρ της ποινικοποίησης του καπνίσματος του απλού τσιγάρου !!!! Για χασίσι μιλάγαμε;;; Ισόβια στους καλλιεργητές και εμπόρους και 25 χρόνια στους χρήστες!!!
Σιγά σιγά θα αποποινικοποιηθεί και η ληστεία , ο βιασμός , ο φόνος !!!!!!!!
-
εγώ λέω να στρίψεις ένα γελαστό να χαλαρώσεις, θα την δεις αλλιώς τη δουλειά μετά
πληροφοριακά το τόπικ για μπάφους μιλάει, για τσιγάρο υπάρχει άλλο -
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
εγώ λέω να στρίψεις ένα γελαστό να χαλαρώσεις, θα την δεις αλλιώς τη δουλειά μετά
πληροφοριακά το τόπικ για μπάφους μιλάει, για τσιγάρο υπάρχει άλλοΜην τολμήσεις να ξαναπεράσεις τα σύνορα, θα σαπίσεις στη φυλακή 25 χρόνια μι-νι-μουμ.
Βρωμάνε ολλανδίλα και τα ρούχα σου ακόμα, τόσα χρόνια μέσα στα καφέ. -
ε όχι και 25, με υποβιβάζεις σε χρήστη?
-
ε όχι και 25, με υποβιβάζεις σε χρήστη?Θα βγεις λόγω καλής διαγωγής. Ακόμα και ο ΚουΦουντίνας θα βγει πριν κλείσει 25.
Πάντως θα σου φέρνω στη φυλακή τσιγάρα, από αυτά που επιτρέπονται. -
Ο χρήστης costaslio έγραψε:
Σιγά σιγά θα αποποινικοποιηθεί και η ληστεία , ο βιασμός , ο φόνος !!!!!!!!
Αμήν ρε πούστη μου, να κάνουμε κι εμείς το κέφι μας..
-
Όπως μου έλεγε δικηγόρος με πολλά χρόνια εμπειρία σε υποθέσεις ναρκωτικών, με τον παλιό νόμο οι έμποροι χασίς είχαν πρόβλημα γιατί κανένας ιατροδικαστής τα τελευταία 20 χρόνια δεν έδωσε χαρτί που να βεβαιώνει ότι ο έμπορος ήταν εθισμένος στο χασίς.
(δεν υφίσταται εθισμός στο χασίς, μόνο σε άλλα ναρκωτικά πχ αλκοόλ)Έτσι οι έμποροι χασίς χάνουν το ελαφρυντικό του χρήστη.
Να δούμε τι λέει ο νέος νόμος. -
πληροφοριακά το τόπικ για μπάφους μιλάει, για τσιγάρο υπάρχει άλλο -
Ο χρήστης leonp έγραψε:
(δεν υφίσταται εθισμός στο χασίς, μόνο σε άλλα ναρκωτικά πχ αλκοόλ)
δεν ειναι ο εθισμος το μονο προβλημα μιας ουσιας οπως το χασις.
και δεν ειναι καθολου αθωα η χρηση του οπως θελουν καποιοι να το παρουσιασουν.ναι, θα ψαξω για το λινκ
Ναι ή Οχι στη νομιμοποίηση της Ινδικής Κάναβης;