-
Μάλλον πολλή σημασία στα... πίτουρα δίνουμε...
Η κοπέλα μου (από το 1998!!!!!) λατρεύει την σκληρή ροκ.
Εγώ πάλι την ντίσκο!!!Η πρώτη μου φέρνει πονοκέφαλο (τρελλό), η δεύτερη της φέρνει εμετό!!!
Στο αμάξι τι ακούμε; Κάτι σε ποπ ή σε ροκ. Ούτε κάργα ντίσκο, ούτε κάργα ροκ. Και μας αρέσει πάρα πολύ ΚΑΙ στους δύο!!
Στο σπίτι;
Πρόσφατα αγόρασα ένα 60άρι iPod βίντεο και την ίδια... βδομάδα αγόρασε ένα ίδιο!! (δυστυχώς και στο χρώμα και θα μπλέξουμε τα μπούτια μας )
Νομίζει κανείς πως ακούμε στο σπίτι την ίδια μουσική;;;
Και όταν ναι, ισχύει το ίδιο όπως στο αμάξι.Από την άλλη σε παρτάκια και τα μεν θα παίξουν (ΌΧΙ μονότερμα φυσικά, και με πολύ από ενδιάμεσο!!), και τα δε!!
Στα μέρη για διασκέδαση;
Ε, εκεί είναι που σε θέλω!!!
Έχει δει κανείς ντίσκο που να μην είναι αποπνικτικά τίγκα στην κάπνα;
Ροκάδικο μήπως;Φυσικά ΟΧΙ!!!
Ε, εκεί ταιριάζουμε!! Δεν πατάμε πόδι οπουδήποτε έχει κάπνα!!!
ΟΥΔΕΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!!!
Να μου πει κανείς πρόβλημα στο ΦΑΓΗΤΟ, το καταλαβαίνω καλύτερα!! Αδύνατον να τρώς όλο έξω, εξίσου αδύνατον να μαγειρεύεις δύο φαγητά, ή να τρώς ΜΟΝΟ τα κοινώς αποδεκτά...
-
Εγώ πάλι, πιστεύω ότι στο φαγητό- μουσική και τα σχετικά μπορείς να τα βρεις, με κάποιες αμοιβαίες υποχωρήσεις φυσικά.
Το μεγάλο πρόβλημα προκύπτει, όταν έχεις διαφορετικές απόψεις σε σημαντικά θέματα, όπως οι στόχοι που βάζει ο καθένας στη ζωή του (και κατά πόσο αντικρούονται μεταξύ τους), τα 'θέλω' τους στη ζωή, πόσα παιδιά επιθυμούν, που θέλουν να ζήσουν (στην πόλη ή στο χωριό) κλπ.
Εκεί είναι που δύσκολα τα βρίσκεις....
-
Ο χρήστης Έλσα έγραψε:
Εγώ πάλι, πιστεύω ότι στο φαγητό- μουσική και τα σχετικά μπορείς να τα βρεις, με κάποιες αμοιβαίες υποχωρήσεις φυσικά.Το μεγάλο πρόβλημα προκύπτει, όταν έχεις διαφορετικές απόψεις σε σημαντικά θέματα, όπως οι στόχοι που βάζει ο καθένας στη ζωή του (και κατά πόσο αντικρούονται μεταξύ τους), τα 'θέλω' τους στη ζωή, πόσα παιδιά επιθυμούν, που θέλουν να ζήσουν (στην πόλη ή στο χωριό) κλπ.
Εκεί είναι που δύσκολα τα βρίσκεις....
Μπραβο βρε Ελσακι!!!!!!!!!!!!
-
Εγώ μια φορά χώρισα γιατί είχαμε κοινά σεξουαλικά γούστα με την κοπέλα...
Και στους δυο μας άρεσαν οι γυναίκες.
-
Ελσα συμφωνώ μαζί σου, όχι τόσο στον αριθμό των παιδιών, αλλά στους στόχους και στα θέλω που θέτει ο καθένας στο ζευγάρι για το ζευγάρι....
Ουφ είναι δύσκολες οι σχέσεις.
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Εγώ μια φορά χώρισα γιατί είχαμε κοινά σεξουαλικά γούστα με την κοπέλα...Και στους δυο μας άρεσαν οι γυναίκες.
ΑΟΥΤΣ!!
Οποτε λοιπον συμπερασμα ουτε τελειως κοινα γουστα πρεπει να εχεις γιατι κι εκει την πατας.
-
Εγώ μια φορά χώρισα γιατί είχαμε κοινά σεξουαλικά γούστα με την κοπέλα...Και στους δυο μας άρεσαν οι γυναίκες.
σε αποκριάτικο πάρτι ντυμένος γυναίκα τη γνώρισες;
πως συνάψατε σχέσεις αφού της άρεσαν οι γυναίκες;
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
.
To ανακάλυψε αφού τα έφτιαξε με το skullone...
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
To ανακάλυψε αφού τα έφτιαξε με το skullone...οχι να βλεπουμε ποιος ειναι ο κακος εδω μεσα
Γιατι κατηγορουμεθα τσαμπα
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
οχι να βλεπουμε ποιος ειναι ο κακος εδω μεσα
ανυπεράσπιστο είναι το καημένο.....
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Ήξερα ότι ήταν bi και έλεγα 'ΟΚ, χαλαρούιτα, θα'χουμε και τρίο'... Αλλά παίδες, ίσως ο Λάκης Γαβαλάς να έχει δίκιο όταν λέει πως οι bi είναι ενοχικοί gay...
Τέσπα, έκτοτε προτιμώ να είναι straight η τσούπρα...
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
οχι να βλεπουμε ποιος ειναι ο κακος εδω μεσα
ανυπεράσπιστο είναι το καημένο.....
σε πιασαν οι ντροπες τωρα!!
-
χτύπα και άλλο θα το αντέξω...
-
Ήξερα ότι ήταν bi και έλεγα 'ΟΚ, χαλαρούιτα, θα'χουμε και τρίο'... Αλλά παίδες, ίσως ο Λάκης Γαβαλάς να έχει δίκιο όταν λέει πως οι bi είναι ενοχικοί gay...
Τέσπα, έκτοτε προτιμώ να είναι straight η τσούπρα...
To πρόλαβες πριν χωρίσεις ή αυτή το γύρισε στο γκει και σε άφησε εσένα με τις ενοχές?
Γιατί άμα το πρόλαβες και δεν.... χμμμμ -
Α, τέτοιες λεπτομέρειες δεν θα αποκαλύψω. Αρκεστείτε στις αποκαλύψεις μου για τις δικές μου βρωμερές σκέψεις...
-
οκ, στειλτες μου σε πμ!
Α, τέτοιες λεπτομέρειες δεν θα αποκαλύψω. Αρκεστείτε στις αποκαλύψεις μου για τις δικές μου βρωμερές σκέψεις...
-
Α, τέτοιες λεπτομέρειες δεν θα αποκαλύψω. Αρκεστείτε στις αποκαλύψεις μου για τις δικές μου βρωμερές σκέψεις...μπραβο βρε skullone ετσι, λυπησου μας!!
-
ΣΝΙΙΙΦΦ ΣΝΙΦΦΦΦ....Μυριζομαι κουβεντα για γυναικακια...
-
Ο χρήστης sado έγραψε:
Για μένα η μουσική είναι προέκταση της προσωπικότητας ενός ανθρώπου. Από το είδος μουσικής που ακούει εύκολα καταλαβαίνω και τι άνθρωπος είναι.Σωστότατος
-
Ο χρήστης medos έγραψε:
Για μένα η μουσική είναι προέκταση της προσωπικότητας ενός ανθρώπου. Από το είδος μουσικής που ακούει εύκολα καταλαβαίνω και τι άνθρωπος είναι.
Σωστότατος
αυτο λεω και εγω στους φιλους μου και με λενε οτι ειμαι κομπλεξικος
μια φορα δεν προχωρησα κατι με μια κοπελα επειδη ηταν απο μπουρναζιΓενικα για την ασυμφωνια γενικα θα πρεπει να κανουμε υποχωρησεις και οι 2 πλευρες. Αμα δεν δουλευει δεν χαθηκαν αλλες με τις οποιες θα εχουμε λιγοτερες
Ασυμφωνία προτιμήσεων σε ένα ζευγάρι