-
Ο χρήστης glf έγραψε:
Στο θεμα μας:
Το προγραμμα ειναι .....ΑΚΡΙΒΟ,απλα...(ας εξηγησει καποιος γιατι αυξησαν τους αγωνες και τους κανανε ολους υποχρεωτικους....)
Μακαρι να ειναι λιγο πιο ευχαριστα οταν θα μαθουμε και τα παραβολαε δε νομίζω να πάνε άλλο πάνω τα παράβολα... δηλαδή οι χορηγοί των αγώνων τι ρόλο βαράνε τέλος πάντων ???????????????????????????
Μιας και μιλάει και για περισσότερους και για υποχρεωτικούς αγώνες, το 'λιγο πιο ευχαριστα' φαντάζομαι δεν αναφ΄ςερεται σε μη αλύξηση, αλλά μείωση, ιδίως αν σκεφτεί κανείς πως με την φετινή άυξηση των παραβόλων μάλλον ΠΙΣΩ βήματα έγιναν, παρά μπροστά!!!
Σαφώς και μπορούν να τα αυξήσουν όμως!!!
Αλλιώς ποιος ο λόγος που έχουμε χούντα; -
Ο χρήστης G.MONTANA έγραψε:
για να μην το αφήσω, θα πρέπει να πούμε οτι οι έξοδοι συνήθως είναι από υπερπροσπάθεια, μεγάλη ταχύτητα, αντε και κόπωση ελαστικών και φρένων και λιγότερο λόγω... κουλαμάρας! καμία σχέση ! αν πας αργά δεν βγάινεις και απο το δρόμο !
και για να το γυρίσουμε και στο πρόγραμμα που λεει και ο Χρήστος, ήταν ενδιαφέρον που είδα οτι αλλάχτηκε η ημερομηνία του σπριντ Κοζάνης για... Νοέμβριο. αμ δε βλέπω να κάνουμε αγώνα, να τους μαζεύουμε από τις πλαγιές βλέπω αμα βρέξει... (εδώ γλυστράει το καλοκαίρι στο Βελβεντό...)
πάντως δεν είδα κόσμο απο Β. Ελλάδα να σχολιάζει τη νέα μορφη του Κυπέλλυο και το ότι έμειναν οι καλοί αγώνες. (οκ και άλλα 2 σπριντ ήταν καλά αλλά τι να γίνει)
ΤΙ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΟΥΜΕ ΡΕ ΓΚΑΛΦΑ ΕΔΩ ΠΕΡΥΣΙ ΜΑΣ ΠΗΡΑΝ ΝΤΑΙΛΙΚΗ ΔΥΟ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΣΦΑΛΤΟΥ(ΦΙΛΛΙΠΟΣ Κ ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ)ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΟΙΞΕ ΡΟΥΘΟΥΝΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΟΙ ΠΑΠΜΤΩΧΟΙ ΒΟΡΕΙΟΕΛΛΑΔΙΤΕΣ ΟΤΙ ΠΕΙ Ο Κ.ΜΑΝΙΑΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΘΗΝΑΙΟΙ .ΠΟΥ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΔΙΚΟ ΟΙ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ 90%ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ ΕΔΩ ΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΑΣ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΧΑΡΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΕΛΙΩΝΟΥΜΕ!
Πρωτάθλημα Θεσσαλίας - Στερεάς και Πελοποννήσου συμφωνώ.
Παναθήναιο διαφωνώ και πολύ μάλιστα!!!
Δές πόσοι αγώνες (και σαν νούμερο και χαν χλμ ειδικών) γίνονται 100 χμ από την Αθήνα και πόσοι 100 χμ από την Πάτρα, και μάλλον Παναχαϊκό έπρεπε να λέγεται με τη λογική αυτή...Άλλωστε φέτος η Θεσσαλονίκη θα έχει περισσότερα αγωνιστικά χιλιόμετρα από την Αθήνα, και ούτε το 1/5 των αγωνιζομένων...
-
Μην ανοιξει κανας πολεμος και ας με 'υποστηριξει' ο Γκαλφας(ως υπερβορειος ) σε αυτο,ειτε δαφωνει ειτε συμφωνει,
Εχω την εντυπωση οτι οι αγωνες στην Β.Ελλαδα δεν βοηθιουνται απο τους εκει αγωνιζομενους(προφανως οχι ολους,στην μαζα αναφερομαι)
Στη πατρα,ας πουμε που ειναι μικροτερη σαφως,εχουμε ισως και 30 συμμετοχες 'περιπου τοπικες' οποτε με αλλο ενα 35αρι παμε στις 65 ετσι,χωρις καπ,χωρις τιποτα.
Στη Β.Ελλαδα νομιζω οτι συμμετεχετε πιο επιλεκτικα, η με καποια αλλη νοοτροπια...
Τι θελω να πω με αυτο.
Στο κυππελο ασφαλτου,αν ο χ,ψ, εγω δεν τρεξω ΔΕΘ,δεν μπορεσω πρακτικα,και μαζι με μενα δεν 'μπορεσουν' καμια 20αρια ακομα,να 'αναπληρωθουν' μερικως απο τις πολυ καλες συμμετοχες που εχετε εκει.Αυτο εχω την εντυπωση πως δεν το βλεπουμε παντα.
(αν δεν κανω λαθος,καπως ετσι,με μετριες 'τοπικες' συμμετοχες ηταν θερμαικου και Φιλλιπος)
Πιστευω οτι παιζει το ρολο του αυτο που λεω.
Γενικα ενω εχω την εντυπωση πως 'εχετε' καποια πληθωρα αυτοκινητων προς τα μερη σας,πολλα τρεχουν πολυ σπανια σε συγκριση με αλλες περιφερειακες περιοχες.
Αν κανω λαθος στον συλλογισμο μου,διορθωστε με.ΥΓ.Δεν ειναι ευκολο ομως να 'ξεχασω' πως με την κινηση αυτη του διημερου 'υποχρεωτικου'(αφου προσμετρανε ολοι) αγωνα ΔΕΘ με εκβιαζουν να τρεξω εκει και οχι καπου αλλου.(αν αποφασισω να μην παω καπου...)Οπως και εκβιαζονται οι βορειοι να τρεξουν ΕΛΠΑ και οχι καπου αλλου.Για το ΕΛΠΑ βεβαια εχουμε την ορθη δικαιολογια οτι ειναι στο ευρωπαικο,οποτε....
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Μια απορία:
Μιας και ο ivan, όπως λέει κι ο ίδιος άλλωστε, σίγουερα ΔΕΝ είναι ανερχόμενος νέος, είναι χομπίστας, ή τσοπάνος;
Ανάλογα με την απάντηση έχει συνέχεια!
«Φίλε» μου
Χομπίστας σίγουρα, αλλά και τσοπάνος, αφού μετά από 28 χρόνια έχω ακόμα πολλά να μάθω για το τιμόνι.
Άμα λέω για διπλωματία, κάτι ξέρω!
Φταίω εγώ τώρα να πω για babylino και να βγει ο Μπιιιιιιιπ, να σε υποστηρίξει;...
Τες πα. Καλές γιορτές μικρέΜπεϊμπιλίνο ο 30χρονος, είναι λοιπόν να μην λένε οι 50άρηδες πως ΑΥΤΟΙ είναι η ώριμη ηλικία; Οπότε τσάμπα τα παράπονα πως πήξαμε στο ΚΑΠΗ και το Ν4!!
Καλές γιορτές και σε σένα!
Μα δεν εκφράζομαι όσον αφορά την ηλικία. Την αγωνιστική ηλικία εννοώ...
-
Ο χρήστης Amaxopoulos έγραψε:
Βεβαια κυριε Νικο,κατα τα λεγομενα σας,'στριψιμο τιμονιου,τσαρουχωμα φρενων,κλπ' οι παγκοσμιοι ειναι οι μεγαλυτεροι τσομπαναρεοι!
Βλεπε Λοεμπ στην Αυστραλια-ποσο ισια εφυγε.(και στο χωμα,ε ,για φαντασου...κουλος...)
Βλεπε ποικιλους φετος στα διαφορα ασφαλτινα ποσο ισια φυγανε και πολλες πολλες αλλες περιπτωσεις.
ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ τσοπαναρεοι!!!!!!ετσι δεν ειναι???Δεν πρεπει να τα ισοπεδωνουμε ολα και να γενικευουμε.
Δεν είχα σκοπό να σου απαντήσω αλλά βλέπεις το κάπως ειρωνικό του ύφους με δελεάζει.
Προς θεού, δεν υπονόησα την αριστερή στο Κορωπί του 2003...
Ούτε θα συγκριθούμε οι «πάφιλες» με την -πιθανόν- υπ' αριθμ. 1 περίπτωση στην ιστορία του ΠΠΡ.
Εύχομαι καλύτερη χρονιά
ΝΤ -
Ουτε και εγω αναφερομαι σε 'προσωπικα' γεγονοτα .
Εξαλλου φετος οδηγικα θεωρω οτι ειχα μια πολυ καλη χρονια(εντος,εκτος ειδικων φχαριστηθηκαμε),ειδικα με βαση τα ακρως ελαχιστα περασματα που εκανα!!Ακομα και στις δελεαστικοτερες των περιπτωσεων οπως στο Αττικο!!Απο τα μεγαλυτερα στοιχηματα για μενα,αλλα εφοσον δεν πιανεται κανεις,μου φαινεται οτι θα κοψω αυτη την 'κακη' συνηθεια,και αυτο για να μην ξεχνιομαστε.ΥΓ.Ευχαριστω για την ευχη!!!Μακαρι να πραγματοποιηθει για ολους!!!
-
για να μην το αφήσω, θα πρέπει να πούμε οτι οι έξοδοι συνήθως είναι από υπερπροσπάθεια, μεγάλη ταχύτητα, αντε και κόπωση ελαστικών και φρένων και λιγότερο λόγω... κουλαμάρας! καμία σχέση ! αν πας αργά δεν βγάινεις και απο το δρόμο !
και για να το γυρίσουμε και στο πρόγραμμα που λεει και ο Χρήστος, ήταν ενδιαφέρον που είδα οτι αλλάχτηκε η ημερομηνία του σπριντ Κοζάνης για... Νοέμβριο. αμ δε βλέπω να κάνουμε αγώνα, να τους μαζεύουμε από τις πλαγιές βλέπω αμα βρέξει... (εδώ γλυστράει το καλοκαίρι στο Βελβεντό...)
πάντως δεν είδα κόσμο απο Β. Ελλάδα να σχολιάζει τη νέα μορφη του Κυπέλλυο και το ότι έμειναν οι καλοί αγώνες. (οκ και άλλα 2 σπριντ ήταν καλά αλλά τι να γίνει)
ΤΙ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΟΥΜΕ ΡΕ ΓΚΑΛΦΑ ΕΔΩ ΠΕΡΥΣΙ ΜΑΣ ΠΗΡΑΝ ΝΤΑΙΛΙΚΗ ΔΥΟ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΣΦΑΛΤΟΥ(ΦΙΛΛΙΠΟΣ Κ ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ)ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΟΙΞΕ ΡΟΥΘΟΥΝΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΟΙ ΠΑΠΜΤΩΧΟΙ ΒΟΡΕΙΟΕΛΛΑΔΙΤΕΣ ΟΤΙ ΠΕΙ Ο Κ.ΜΑΝΙΑΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΘΗΝΑΙΟΙ .ΠΟΥ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΔΙΚΟ ΟΙ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ 90%ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ ΕΔΩ ΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΑΣ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΧΑΡΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΕΛΙΩΝΟΥΜΕ!
Παναθήναιο διαφωνώ και πολύ μάλιστα!!!
Δές πόσοι αγώνες (και σαν νούμερο και χαν χλμ ειδικών) γίνονται 100 χμ από την Αθήνα και πόσοι 100 χμ από την Πάτρα, και μάλλον Παναχαϊκό έπρεπε να λέγεται με τη λογική αυτή...Άλλωστε φέτος η Θεσσαλονίκη θα έχει περισσότερα αγωνιστικά χιλιόμετρα από την Αθήνα, και ούτε το 1/5 των αγωνιζομένων...
ΒΑΣΙΚΑ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΕΝΟΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ?ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥ Β.ΕΛΛΑΔΟΣ?ΕΝΑ ΔΕΘ ΠΗΡΑΜΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΟ ΒΑΛΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΟΚΤΟΜΒΡΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΔΕΘ(ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ)ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ!ΤΩΡΑ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΟ ΓΥΡΙΣΑΝ ΣΕ ΧΩΜΑ!!!!!!!!!ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΥΤΕ 5 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΝΑ ΤΡΕΞΟΥΝ ΧΩΜΑ!!!!!!!!!! ΚΑΙ ΑΛΛΟ 100 ΧΙΛ ΠΑΝΩ 100ΧΙΛ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟ 300-700ΧΙΛ ΟΛΑ ΚΑΤΩ
-
Μην ανοιξει κανας πολεμος και ας με 'υποστηριξει' ο Γκαλφας(ως υπερβορειος ) σε αυτο,ειτε δαφωνει ειτε συμφωνει,
Εχω την εντυπωση οτι οι αγωνες στην Β.Ελλαδα δεν βοηθιουνται απο τους εκει αγωνιζομενους(προφανως οχι ολους,στην μαζα αναφερομαι)
Στη πατρα,ας πουμε που ειναι μικροτερη σαφως,εχουμε ισως και 30 συμμετοχες 'περιπου τοπικες' οποτε με αλλο ενα 35αρι παμε στις 65 ετσι,χωρις καπ,χωρις τιποτα.
Στη Β.Ελλαδα νομιζω οτι συμμετεχετε πιο επιλεκτικα, η με καποια αλλη νοοτροπια...
Τι θελω να πω με αυτο.
Στο κυππελο ασφαλτου,αν ο χ,ψ, εγω δεν τρεξω ΔΕΘ,δεν μπορεσω πρακτικα,και μαζι με μενα δεν 'μπορεσουν' καμια 20αρια ακομα,να 'αναπληρωθουν' μερικως απο τις πολυ καλες συμμετοχες που εχετε εκει.Αυτο εχω την εντυπωση πως δεν το βλεπουμε παντα.
(αν δεν κανω λαθος,καπως ετσι,με μετριες 'τοπικες' συμμετοχες ηταν θερμαικου και Φιλλιπος)
Πιστευω οτι παιζει το ρολο του αυτο που λεω.
Γενικα ενω εχω την εντυπωση πως 'εχετε' καποια πληθωρα αυτοκινητων προς τα μερη σας,πολλα τρεχουν πολυ σπανια σε συγκριση με αλλες περιφερειακες περιοχες.
Αν κανω λαθος στον συλλογισμο μου,διορθωστε με.ΥΓ.Δεν ειναι ευκολο ομως να 'ξεχασω' πως με την κινηση αυτη του διημερου 'υποχρεωτικου'(αφου προσμετρανε ολοι) αγωνα ΔΕΘ με εκβιαζουν να τρεξω εκει και οχι καπου αλλου.(αν αποφασισω να μην παω καπου...)Οπως και εκβιαζονται οι βορειοι να τρεξουν ΕΛΠΑ και οχι καπου αλλου.Για το ΕΛΠΑ βεβαια εχουμε την ορθη δικαιολογια οτι ειναι στο ευρωπαικο,οποτε....
ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΔΕΝ ΒΟΗΘΙΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑ ΕΔΩ ΠΑΝΩ ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΝΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΣΥΜΕΤΟΧΕΣ ΤΟ ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΦΙΛΙΠΟΣ ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΥΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΑΜΕ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΕΡΑΣΑΜΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ (ΕΝΤΑΞΕΙ ΜΕΣ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ)ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΤΙ?ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΜΕ ΤΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙΣ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙΣ?ΑΦΟΥ ΗΜΑΣΤΑΝ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΜΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ 60-70 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΦΙΛΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΟΛΑ!Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ Β.ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΝΑΙ 50?ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΛΛΑ ΤΡΕΞΑΝ ΣΠΡΙΝΤ ΑΛΛΑ ΑΝΑΒΑΣΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΡΑΛΙ!ΑΝΤΕ ΥΣΤΕΡΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙΣ ΣΥΜΕΤΟΧΕΣ.ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΦΕΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΣΥΜΑΖΕΨΑΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΝΑ ΧΑΙΡΕΩΟΥΜΕ ΑΝ ΚΑΙ ΠΡΩΣΟΠΙΚΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ.ΦΙΛΙΚΑ
-
Ο χρήστης G.MONTANA έγραψε:
ΤΙ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΟΥΜΕ ΡΕ ΓΚΑΛΦΑ ΕΔΩ ΠΕΡΥΣΙ ΜΑΣ ΠΗΡΑΝ ΝΤΑΙΛΙΚΗ ΔΥΟ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΣΦΑΛΤΟΥ(ΦΙΛΛΙΠΟΣ Κ ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ)ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΟΙΞΕ ΡΟΥΘΟΥΝΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΟΙ ΠΑΠΜΤΩΧΟΙ ΒΟΡΕΙΟΕΛΛΑΔΙΤΕΣ ΟΤΙ ΠΕΙ Ο Κ.ΜΑΝΙΑΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΘΗΝΑΙΟΙ .ΠΟΥ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΔΙΚΟ ΟΙ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ 90%ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ ΕΔΩ ΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΑΣ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΧΑΡΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΕΛΙΩΝΟΥΜΕ!για να είμαι σωστός... όπως μου την δίνει που η Φτέρη είναι σε αγώνες αγώνες του Κυπέλλου Ασφάλτου (Αχαιός και ΕΛΠΑ) άλλο τόσο μου τη δίνει που η... Παλαιοχώρα πχ ή ο Ταξιάρχης θα έπρεπε να είναι σε δύο αγώνες του Κυπέλλου (για τους απο κάτω ).
Δε βλέπω δηλαδή το λόγο να κάνουμε τις ίδιες ακριβώς ειδικές ολόιδιες σε δύο διαφορετικά ράλλυ (μιλάω για ΔΕΘ και Θερμαίκού).Το Φίλιππος άξιζε να είναι στο Κύπελλο Ασφάλτου όταν είχε 7-8 αγώνες. Τέτοιες διαδρομές δε βρίσκεις εύκολα...
συνεχίζω παρακάτω..
-
ω, εγώ και αν συμφωνώ.
-
...
...
...
ναι μεν, αλλά βάλε στο σκεπτικό σου ότι φετος είχαν προκυρηχθεί
- 5 ράλλυ
- 8!! σπριντ (2 δεν έγιναν, η λεσχη της Βέροιας έκανε 2)
- 6 αγώνες για την ταχύτητα Β. Ελλάδος (4 αναβάσεις και 2 Σέρρες)
μιλάμε για 19 αγώνες ε? που να βάλεις και κάνα φιλικό αγώνα δηλαδή (πχ Γιάννενα σπριντ, Καρδίτσα σπριντ κτλ..)
Ε ΠΟΥ ΝΑ ΠΡΩΤΟΤΡΕΞΟΥΝ ΟΙ Β.ΕΛΛΑΔΙΤΕΣ ?
ορισμένοι το τράβηξαν προς την εξειδίκευση της ταχύτητας (Ξενοκώστας, Χαβενετίδης, Χοχολης κ.α.)
οι πιο πολλοί της 'ήρεμης εμπλοκής' το ρίξανε στα σπριντ που αρκετά είναι πολύ καλές διοργανώσεις
ε και όσοι είχαν ακόμη κουράγιο δηλώνανε και κανένα κοντινό ράλλυ
και βγάλε και πληρώματα που κατέβηκαν για Πρωτάθλημα (Τσολακίδης, Πάζης, Στρατέλης, Ζάχοι-106...)και φτάσαμε να τρέχουμε 23 συμμετοχές στο Θερμαικού και το Φίλιππος που είναι πολύ καλοί αγώνες τεχνικά, απο άποψη ασφάλειας και ευχαρίστησης για το πλήρωμα.
είναι... αμαρτία να τρέχουν Αττικό φετινό 120 πληρώματα και 20 στο Φίλιππος, αν καταλαβαίνετε το πως το λέω. ανεβαίνεις να τρέξεις εδω πάνω και γεμίζεις ρε παιδί μου !
γι'αυτό και βλέπω πολύ καλό το μάζεμα που έγινε φέτος στους αγώνες εδώ πάνω. εγώ βλέπω να πηγαίνει καλά φέτος.
βασικά αν δε μαζέψουν και φέτος συμμετοχές οι αγώνες εδω πάνω, τότε μας τελείωσε για τα καλά το άθλημα
αλλά μην φοβάστε εδώ λέω να μπω και στο Θερμαϊκού
-
Ο χρήστης glf έγραψε:
αλλά μην φοβάστε εδώ λέω να μπω και στο Θερμαϊκού
NA MΠΕΙΣ, ΝΑ ΜΠΕΙΣ!!!
-
Ο χρήστης ivan έγραψε:
5 ετών και Μπεϊμπιλίνο πρέπει το παιδί να πάει σε... ψυχολόγο που βρέχει το κρεβατάκι ακόμα...
Απέναντίας κάπου στα 30 χρόνια ενασχόλησης μετράς ανάποδα για σύνταξη ακόμα και για το καθημερινό σου επάγγελμα...
Μπερδεμένο σε βλέπω!
Μιας και σήμερα το πρωί τελείωσα το τεύχος Αυγούστου των 4Τ (είδες προγραμματισμός; Αύριο φεύγω, σήμερα τέλειωσα το τελευταίο τεύχος που έχω!! ), ο Ραουταϊνεν ξεκίνησε τους αγώνες στην ίδια ηλικία με μένα, και σήμερα με 18 χρόνια εμπλοκής, αν και κορυφαίος, αν και επαγγελματίας δηλώνει πως άντε να κάνει άλλες 1-2 σεζόν και αποχωρεί... λόγω κούρασης - κορεσμού (γήρατος λοιπόν) όπως διαφαίνεται στην συνέντευξη...
Στην Ελλάδα όμως κάπου εκεί που ο παγκόσμιος τα παρατάει, εμείς θεωρούμε πως μεστώνουμε!!!
Καλά κρασιά (ξύδι βασικά, αν περιμένουμε τόσο να μεστώσει...)Υ.Γ. Φυσικά και δε συγκρίνω πορείες όσον αφορά αποδόσεις, αφού και ό,τι και να διαθέτεις στην Ελλάδα θα πας τσάμπα, αλλά σαφώς και συγκρίνω χρονολογικά.
-
5 ετών και Μπεϊμπιλίνο πρέπει το παιδί να πάει σε... ψυχολόγο που βρέχει το κρεβατάκι ακόμα...
Απέναντίας κάπου στα 30 χρόνια ενασχόλησης μετράς ανάποδα για σύνταξη ακόμα και για το καθημερινό σου επάγγελμα...
Μπερδεμένο σε βλέπω!
Μιας και σήμερα το πρωί τελείωσα το τεύχος Αυγούστου των 4Τ (είδες προγραμματισμός; Αύριο φεύγω, σήμερα τέλειωσα το τελευταίο τεύχος που έχω!! ), ο Ραουταϊνεν ξεκίνησε τους αγώνες στην ίδια ηλικία με μένα, και σήμερα με 18 χρόνια εμπλοκής, αν και κορυφαίος, αν και επαγγελματίας δηλώνει πως άντε να κάνει άλλες 1-2 σεζόν και αποχωρεί... λόγω κούρασης - κορεσμού (γήρατος λοιπόν) όπως διαφαίνεται στην συνέντευξη...
Στην Ελλάδα όμως κάπου εκεί που ο παγκόσμιος τα παρατάει, εμείς θεωρούμε πως μεστώνουμε!!!
Καλά κρασιά (ξύδι βασικά, αν περιμένουμε τόσο να μεστώσει...)Υ.Γ. Φυσικά και δε συγκρίνω πορείες όσον αφορά αποδόσεις, αφού και ό,τι και να διαθέτεις στην Ελλάδα θα πας τσάμπα, αλλά σαφώς και συγκρίνω χρονολογικά.
Δεν το ξαναδιαβάζεις αυτό που έγραψες, γιατί μάλλον εγώ το βρίσκω μπερδεμένο, ή έπιεικώς ασύντακτο.
Εκτός κι αν θέλεις κάτι να μου πεις (ειρωνικά;) και δεν το καταλαβαίνω.
Βλέπεις είπα πως είμαι ακόμη τσοπάνος, αλλά στο χωριό μου οι σωστοί τσοπαναραίοι δεν το κόβουν μέχρι να φτάσει στο τέλος.
Όσο για τον Ραουτάινεν, από όσα ξέρω είναι επαγγελματίας. Δεν κατάλαβα λοιπόν που χωράει αναμεταξύ μας. Μήπως δήλωσα εγώ συνάδελφός του, ή μήπως... δηλώνεις εσύ;... -
Ασύντακτο δεν είναι, και νόημα βγάζει, ενώ δεν είναι ειρωνικό, όπως δεν εξέλαβα το μπεϊμπιλίνο σαν ειρωνεία.
Μετά από 5 χρόνια είναι ΓΚΑΟΥ (για να μιλήσω στην... τσοπανική ) να θεωρούμε κάποιον τόσο νέο που να φοράει μπεϊμπιλίνο... (δεν πάει προσωπικά για κανένα αυτό)
Επίσης ΓΚΑΟΥ είναι να βλέπουμε τα ίδια άτομα στους αγώνες 30 χρόνια, χωρίς να είναι ταχύτεροι επί ιδίου αμαξιού από άλλους νεώτερους που τους έφαγε η μονιμότητα του ανωτέρω... δημοσίου υπαλλήλου... (επίσης δεν πάει προσωπικά για κανένα αυτό)
Κι όμως, στην χώρα που ζούμε ΚΑΙ οι δύο παραπάνω καταστάσεις, όχι απλά συμβαίνουν, αλλά είναι ο κανόνας!!
Αν ΑΚΟΜΑ δεν καταλαβαίνεις τι γράφω, περίμενε τον Ιούνιο την επιφοίτηση του Ακρόπολις Πνεύματος!
-
Νομιζω οτι εχουμε ξεφύγει εντελώς απο το θέμα!
Αρχισαμε παλι για το ποιος ειναι πιο γρήγορος, ποιούς δεν θέλουμε και ποιούς θέλουμε, ποιός ειναι τσοπάνης και ποιός δεν είναι.
ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ 2006.
Και δυστυχώς πάλι ειμαστε εκτός θέματος.
Δηλαδή αλλα προβλήματα δεν προβλέπετε να υπάρξουν το 2006?
ΥΓ:Για να μην παρεξηγηθώ(οπως και παρεξηγηθηκα) απο ανθρώπους που δεν θέλω και που ποτέ δεν θα ήθελα(διοτι τους εκτιμώ), πιστεύω οτι το θέμα αφορά εκείνους που φροντισαν για την προκύρηξη και πιο συγκεκριμένα εκείνους που πληρώνονται για να 'δουλέψουν' για να μας παρουσιάσουν το Προγραμμα του 2006 και που δυστυχώς στα μέχρι τώρα χρονια ποτέ δεν συμβουλεύτηκαν τον ΣΟΑΑ ωστε να βγεί μια φορά κάτι καλό απο κοινού.Οι λόγοι ειναι πολλοί, οι αιτίες πολλές αλλα και τα συμφέροντα.
Ακομα ομως αποψεις απο τους Διεκδηκητές τιτλων(εκτος απο τον κο ΝΤ) δεν ειδα!!!!!
-
van,εγραψες ενα θεμα περνωντας θεση εσυ και ρωτωντας τους υπολοιπους!
Περασαν οι ...σελιδες και οπως σωστα παρατηρησες εγραψε γνωμη ο ΝΤ και βεβαια ο Ιμανιας(ειπε πρακτικα οτι το 2005 συμμετειχαν στο πρωταθλημα λιγοι και οτι τωρα προβλεπει λιγοτερους)Επισης ειπαμε οτι τα κυπελλα σαν κυπελλα και οχι σαν πρωταθληματα ειναι με ελαχιστη διαφορα το ιδιο ακριβα με το πρωταθλημα.Εκει ειναι το μεγαλυτερο μειον που εντοπισαμε,σχεδον ολοι.Οπως ειδες συμφωνησε χαρακτηριστικα και ο Νασος.
Συμπερασμα:αυτοι που θα τρεξουν το πρωταθλημα δεχονται (εξ ορισμου) οτι σαν πρωταθλημα ειναι ο πιο ακριβος θεσμος που υπαρχει(λογικο),και μαλλον τους αρεσει που εχει διημερους αγωνες,φιεστες,κλπ
Επισημαινουν οτι πιθανον να μην ειναι πολλες συμμετοχες στο συνολο του πρωταθληματος,αλλα μεμονωμενα τον καθενα δεν τον αφορα(και αυτο λογικο,δηλαδη τρεχω εγω ολο το πρωταθλημα και συναντω μονο μεμονωμενους 'αντιπαλους'.Για αυτο εγω δεν μπορω να κανω κατι,ενω τυχαια αυτο με βοηθαει να 'κερδισω' το πρωταθλημα πιο ευκολα.Ως εκει)
Οι ιδιοι δεν τους ενδιαφερει η κατασταση του εκαστοτε κυπελλου(χωμα-ασφαλτος)αφου δεν συμμετεχουν εκει.
Οι συμμετεχοντες στα κυπελλα κατεγραψαν οτι ειναι σχεδον οσο ακριβο ειναι το πρωταθλημα,ειδικα το κυπελλο ασφαλτου.(κατι που ειναι μειον,εφοσον εξ ορισμου,οπως προηγουμενως,ενα κυπελλο ως 'υποβαθμισμενος θεσμος' σε σχεση με το πρωταθλημα,πρεπει να ειναι και πιο φτηνος,για να 'εχει λογο υπαρξης')
Νομιζω οτι πηρες/αμε ικανοποιητικες απαντησεις,εστω και αν δεν ηταν πολλοι αυτοι που απαντησαν.Συμπερασμα δικο μου.
Το πρωταθλημα 'εχει δικαιωμα' να ειναι οσο ακριβο θελει.
Οσοι μπορουν συμμετεχουν εκει.
Αλλα οι αμεσως απο κατω θεσμοι,στο ιδιο ειδος αγωνων,πρεπει να εχουν μια ικανοποιητικη οικονομικη διαφορα ,κατι το οποιο δεν βλεπουμε και τελικα αυτο μας* ενοχλει*οπου 'μας' εννοω αυτους που αγγιζει το χρονικο/οικονομικο μεγεθος ενος πρωταθληματος
ΥΓ.δεν δεχομαι οτι ο απο κατω θεσμος απο ενα πρωταθλημα μπορει να ειναι το σπριντ
Η διαφορα χλμ πρωταθληματος/κυπελλο ειναι 10-15%(?εως μηδεν δηλαδη)
Η διαφορα χλμ κυπελλο/σπριντ ειναι 300-500% ενος ημερισιου αγωνα
Απιστευτο χασμα!!! Η ιδια διαφορα για μενα ειναι και στην προσωπικη μου ευχαριστηση.
(Σχεδον οσο 'θελω' να τρεξω ενα σπριντ,το ιδιο 'θελω' να τρεξω μια αναβαση....) -
Αυτα που εγραψα αγγιζουν αυτους που θελουν ραλλυ.
Οι αναβασεις ειναι για τα χλμ που 'τρεχεις' πανακριβες,και εκει ολοι σηκωνουμε τα χερια ψηλα.
Με ενα μινιμουμ παραβολο,θα ειχαν ΟΛΕΣ 120 συμμετοχες και βαλε αν μετα θα επιτρεποταν.
Προσωπικα ανετα ετρεχα σε 2-3 απλως και μονο επειδη μου αρεσουν πολυ.
Αν ηταν και σχετικα ευκολο και χρονικα ετρεχα παντου με μινιμουμ εξοδα και με μινιμουμ απαιτησεις.Το θεμα ταχυτητα,προκυρηξαν ενα αγωνα λιγοτερο σε σχεση με 2005.
Ο Θεος και η ψυχη μας τι θα γινει με αυτον τον θεσμο.
Βαλανε δωρεαν παραβολο για να προσεγγισουν τους οικονομικα 'στεναχωρημενους',λογικα.(η μηπως αυτος ηταν ο δευτερος λογος ,ο πρωτος ηταν απλα να εχουμε ταχυτητα? Αυτο που λεω ειναι λιγο περιπλοκο,αφου μοιαζει το ιδιο,αλλα δεν ειναι..... )
Αλλα νομιζω η πιστα ειναι 'απαιτητικη' ακομα και απο τις απολυτες αναβασεις.Προσωπικη μου εμπειρια ,εχοντας συμμετασχει μονο σε τρεις επισημους αγωνες στα Μεγαρα,εχω μια/3 εγκαταλειψη απο μηχανικη βλαβη.Εχοντας δει αρκετους αγωνες στα Μεγαρα συγκεκριμενα,εχω αντιληφθει οτι οι πιθανοτητες μηχανικης βλαβης με ενα οχι εξειδικευμενο οχημα ειναι πολυ πιθανη.
Οποτε νομιζω πως ο φτηνος θεσμος ,εκτος παραβολου, ειναι οι αναβασεις
Επισης οι τρεις θεσμοι πιστα/αναβαση/ραλλυ εχουν αντιστροφες απαιτησεις απο το μηχανικο συνολο που εχει ο καθενας σε σχεση με τα υπολοιπα εξοδα και εκει υπαρχει ενα μεγαλο προβλημα στο που τρεχουν τα 'φτηνα' αυτοκινητα και που τα 'ακριβα'.
Το ραλλύ μου ειναι ικανοποιητικο για ράλλυ,μετριο για αναβασεις και απολυτως ανειδικευτο για πιστα(δεν χρειαζεται να μπουμε σε λεπτομερειες,χοντρικα ετσι ειναι)
Αν μεσα στις επιδοσεις βαλεις ,λοιπον,και την πιθανη μηχανικη φθορα τοτε βλεπουμε που περιπου βρισκεται αλλο ενα μερος του προβληματος ,που λεγεται ταχυτητα. -
Ασύντακτο δεν είναι, και νόημα βγάζει, ενώ δεν είναι ειρωνικό, όπως δεν εξέλαβα το μπεϊμπιλίνο σαν ειρωνεία.Μετά από 5 χρόνια είναι ΓΚΑΟΥ (για να μιλήσω στην... τσοπανική ) να θεωρούμε κάποιον τόσο νέο που να φοράει μπεϊμπιλίνο... (δεν πάει προσωπικά για κανένα αυτό)
Επίσης ΓΚΑΟΥ είναι να βλέπουμε τα ίδια άτομα στους αγώνες 30 χρόνια, χωρίς να είναι ταχύτεροι επί ιδίου αμαξιού από άλλους νεώτερους που τους έφαγε η μονιμότητα του ανωτέρω... δημοσίου υπαλλήλου... (επίσης δεν πάει προσωπικά για κανένα αυτό)
Κι όμως, στην χώρα που ζούμε ΚΑΙ οι δύο παραπάνω καταστάσεις, όχι απλά συμβαίνουν, αλλά είναι ο κανόνας!!
Αν ΑΚΟΜΑ δεν καταλαβαίνεις τι γράφω, περίμενε τον Ιούνιο την επιφοίτηση του Ακρόπολις Πνεύματος!
Καλέ μου κύριε (και κλείνω εδώ!) κάποιο ζόρι τραβάς με τους παλιούς. Κάποιος από αυτούς προφανώς σου... χρωστάει κάτι...
Μα δεν κρύβονται. Εκεί είναι. Πάρε το συνδυασμό σου και «πήδα» τους αν μπορείς. Τι καλύτερη υποστήριξη των λόγων σου, από το αποτέλεσμα;
Άσε λοιπόν τις μεγαλοστομίες, θυσίασε το φοιτητικό χαρτζηλίκι σου και τις ανέσεις σου, ίδρωσε τις χούφτες ή τον κώλο σου (αν σου αρέσει το δεξί μπάκετ) και εμπρός να γίνεις... δημόσιος υπάλληλος, αφού όπως δείχνεις πολύ σου γυαλίζει η θέση. Μην περιμένεις όμως να σε διορίσει κανείς. Το μαγαζί των αγώνων δουλεύει σαν αδιάβλητος ΑΣΕΠ, δεν αφήνει θέσεις για Γκόρτσους και Γκρούεζες.
Αυτά με σένα και επιστρέφεις σα συνομιλητής μου, μόνο όταν θα έχεις αποτελέσματα από όποια οργανική θέση των αγώνων.Πρόγραμμα, μέρος β': Ζητώντας συγγνώμη για τη λοξοδρόμηση, επανέρχομαι στο καλεντάρι του 2006 υποστηρίζοντας ότι:
Το «μεγάλο» πρωτάθλημα μου φαίνεται στη σωστή κατεύθυνση και τέλος πάντων αυτό είναι. Ας έχουμε και κάτι χλιδάτο και ας μη φτάνουμε όλοι όπως θέλουμε.
Το πρόβλημα εντοπίζεται με τα κύπελλα, όπου έχει γίνει φανερή προσπάθεια να επιδοτηθούν οι αγώνες τους πρωταθλήματος και αυτό δεν ταιριάζει στη λογική, του υποδεέστερη/φθηνότερη διοργάνωση.
Εκεί είναι που πρέπει να επικεντρωθεί η κριτική και -πιθανόν- η προσπάθεια διαφοροποίησης. Μακάρι αλλά φοβάμαι πως οι διοργανωτές των «μεγάλων» αγώνων, θέτουν βέτο και έχουν λάβει υποσχέσεις.
Από την άλλη βέβαια, μη ξεχνάμε ότι οι ταχύτητες και πάλι είναι με μηδενικό παράβολο συμμετοχής. Ας τις επιδοτήσουμε.
Άντε και καλές γιορτές σε όλους.
ΝΤΥ.Γ. Οι μικροί, άπειροι, θεατές, περιφεριακά εμπλεκόμενοι κ.λπ. που δεν ανήκουν στην κατηγορία των ιδρωμένων μπάκετ και της -εξ αυτού- άδειας τσέπης, ας με συγχωρήσουν. Δεν έχω ρατσιστικές τάσεις, ούτε αποφεύγω την όποια κριτική.
Όμως δε μπορώ να ανεχθώ τους επί χάρτου και με τσέπες άλλων ασκούμενους, τους μαθητευόμενους μάγους και -κυρίως- τους αναιδείς που δεν ξέρουν να σέβονται, ούτε και που πρέπει να σταματούν. -
Ο χρήστης ivan έγραψε:
Ασύντακτο δεν είναι, και νόημα βγάζει, ενώ δεν είναι ειρωνικό, όπως δεν εξέλαβα το μπεϊμπιλίνο σαν ειρωνεία.
Μετά από 5 χρόνια είναι ΓΚΑΟΥ (για να μιλήσω στην... τσοπανική ) να θεωρούμε κάποιον τόσο νέο που να φοράει μπεϊμπιλίνο... (δεν πάει προσωπικά για κανένα αυτό)
Καλέ μου κύριε (και κλείνω εδώ!) κάποιο ζόρι τραβάς με τους παλιούς. Κάποιος από αυτούς προφανώς σου... χρωστάει κάτι...
Μα δεν κρύβονται. Εκεί είναι. Πάρε το συνδυασμό σου και «πήδα» τους αν μπορείς. Τι καλύτερη υποστήριξη των λόγων σου, από το αποτέλεσμα;
Άσε λοιπόν τις μεγαλοστομίες, θυσίασε το φοιτητικό χαρτζηλίκι σου και τις ανέσεις σου, ίδρωσε τις χούφτες ή τον κώλο σου (αν σου αρέσει το δεξί μπάκετ) και εμπρός να γίνεις... δημόσιος υπάλληλος, αφού όπως δείχνεις πολύ σου γυαλίζει η θέση. Μην περιμένεις όμως να σε διορίσει κανείς. Το μαγαζί των αγώνων δουλεύει σαν αδιάβλητος ΑΣΕΠ, δεν αφήνει θέσεις για Γκόρτσους και Γκρούεζες.
Αυτά με σένα και επιστρέφεις σα συνομιλητής μου, μόνο όταν θα έχεις αποτελέσματα από όποια οργανική θέση των αγώνων.Πρόγραμμα, μέρος β': Ζητώντας συγγνώμη για τη λοξοδρόμηση, επανέρχομαι στο καλεντάρι του 2006 υποστηρίζοντας ότι:
Το «μεγάλο» πρωτάθλημα μου φαίνεται στη σωστή κατεύθυνση και τέλος πάντων αυτό είναι. Ας έχουμε και κάτι χλιδάτο και ας μη φτάνουμε όλοι όπως θέλουμε.
Το πρόβλημα εντοπίζεται με τα κύπελλα, όπου έχει γίνει φανερή προσπάθεια να επιδοτηθούν οι αγώνες τους πρωταθλήματος και αυτό δεν ταιριάζει στη λογική, του υποδεέστερη/φθηνότερη διοργάνωση.
Εκεί είναι που πρέπει να επικεντρωθεί η κριτική και -πιθανόν- η προσπάθεια διαφοροποίησης. Μακάρι αλλά φοβάμαι πως οι διοργανωτές των «μεγάλων» αγώνων, θέτουν βέτο και έχουν λάβει υποσχέσεις.
Από την άλλη βέβαια, μη ξεχνάμε ότι οι ταχύτητες και πάλι είναι με μηδενικό παράβολο συμμετοχής. Ας τις επιδοτήσουμε.
Άντε και καλές γιορτές σε όλους.
ΝΤΥ.Γ. Οι μικροί, άπειροι, θεατές, περιφεριακά εμπλεκόμενοι κ.λπ. που δεν ανήκουν στην κατηγορία των ιδρωμένων μπάκετ και της -εξ αυτού- άδειας τσέπης, ας με συγχωρήσουν. Δεν έχω ρατσιστικές τάσεις, ούτε αποφεύγω την όποια κριτική.
Όμως δε μπορώ να ανεχθώ τους επί χάρτου και με τσέπες άλλων ασκούμενους, τους μαθητευόμενους μάγους και -κυρίως- τους αναιδείς που δεν ξέρουν να σέβονται, ούτε και που πρέπει να σταματούν.Μου φαίνεται ότι πρέπει να σας στείλω μαζί σε αγώνα! Ή που δεν θα φτάσετε στην πρώτη ε.δ. από τσακωμάρα ή που θα πάρετε την γενική από την αντιπαράθεση!
Εν πάσει περιπτώσει Χρόνια Πολλά και ειρήνη υμίν και ημίν!!!!
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2006