-
Ο χρήστης katman έγραψε:
ΣΥΜΦΩΝΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΑΚΚΙΝΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙVΑΝ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΕΣΕΙ ΟΣΟ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ 'ΤΣΟΠΑΝΟΙ' ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΗΝ ΡΙΤΣΩΝΑ.
Β.ΚΑΤΙΦΕΟΓΛΟΥΑΝΑΚΑΛΩ, ΑΝΑΚΑΛΩ, ΑΝΑΚΑΛΩ ΚΑΙ ΑΠΟΤΑΣΣΟΜΑΙ...
Συγνώμη κύριε Τάκινεν, κύριε Κατιφέογλου, κύριε Μπίιιιιιπ, κύριοι συνομιλητές του Forum.
Χίλια συγνώμη που εγώ, ένας ευνοημένος κουλός κατάφερα να βρίσκομαι 28 χρόνια στους αγώνες, απορώ μάλιστα πως τα κατάφερα αφού ούτε αδελφή (νομίζω...), ούτε τρωγλοδύτης (στοά ντε...) έγινα, μέχρι στιγμής τουλάχιστον...
Σκεφτήτε όμως πως αν δεν έχω εγώ δικαίωμα τοποθέτησης, πόσο μπορούν να έχουν οι περισσότεροι από εδώ μέσα που ποτέ δεν ίδρωσαν μπάκετ και γνωρίζουν μόνο θεωρητικά τα θέματα.
Με συγχωρείτε γιατί προσπάθησα να αποπροσανατολίσω τις μάζες που ετοιμάζονται να καταλάβουν τη Βαστίλη...
Παραμερίζω και υπόσχομαι να μην διαταράξω ποτέ τους φλογερούς φιλιππικούς όσων ονειρεύονται ακόμα και τις κρύες νύχτες του χειμώνα.
Εμρπός λοιπόν. Τον πολιορκητικό κριό αναλάβατε και αύριο θα ξημερώσει μια άλλη μέρα. Είναι σίγουρο...
ΝΤΥ.Γ.
- Άγγελε, το τι έκανε ο ΓΜ είναι δικό του θέμα και μπράβο του, όμως αυτό δεν ενδυναμώνει στην ΕΘ.Ε.Α. τη θέση του προέδρου μας.
- Άγγελε, η πολιτεία χρωστάει στην ΕΛΠΑ 300.000. Λες να αφαιρεθούν από τα κάποια δις του ΦΠΑ που χρωστά η δεύτερη;...
- Χρήστο, σιγά μην τσακωνόμαστε τώρα στα γεράματα. Εμείς καλώς ή κακώς φάγαμε το γάϊδαρο (έτσι μπαίνουν τα διαλυτικά!), οι τωρινοί και οι ερχόμενοι που δεν καταλαβαίνουν καν που βρίσκονται να δω πως θα τον φάνε...
- Βασίλη, καταλαβαίνω το παράπονο και το δίκιο που σε πνίγει καθώς και τη νεανική σου ορμητικότητα, αλλά φτάνει ρε παιδί μου; Διάβασε την έκθεση του ΣΟΑΑ για τη Ριτσώνα (όλα καλά, όλα ωραία, τόσο που αναρωτιέμαι ακόμα αν έτρεξα σε αυτό τον αγώνα ή θυμάμαι αυτή του 1979...)και θα καταλάβεις τι εννοώ...
Καλές γιορτές και ο καινούριος χρόνος πάλι τα ίδια θα φέρει. Είμαι σίγουρος, ειδικά όταν βλέπω αυτή την «οικογενειακή» φοτό που δημοσιεύει το rally.gr στο θέμα «Ακρόπολις. 1ο ράλι στον κόσμο»...
-
Καλα ρε Γερο, σε γουσταρω. Μπορει να μην εμαθες ποτε να οδηγεις, εμαθες να γραφεις ομως
Θα τα πουμε 24 στο Μεγαρο.
Ave. -
Τωρα ειδα την αναφορα για την Ριτσωνα απο τον ΣΟΑΑ.
Οντως σχεδον ολα καλα,ολα ωραια!!!!
Τελικα κανει καλο να συγχωρουμε η οχι??
Με τετοια συχνοτητα δηλαδη.
(Τουλαχιστον μια φορα το χρονο )
Να γελασουμε η να ειμαστε σοβαροι??
Μηπως ο ΝΤ μεσα απο τα ασχετα του (πως με ακους κυριε Νικο μας ),μας λεει το πιο σωστο?
Δηλαδη να κοιταμε ο καθενας την παρτη του,αφου ουτως η αλλως,θελημενα η μη, μια απο τα ιδια εισπρατουμε παντα ,απο ολες τις πλευρες?
Το πλεον διδαγμα που εχουμε οσα χρονια ειναι η ΕΛΠΑ εκει και ο ΣΟΑΑ αλλου,ειναι οτι ο δρομος ειναι ....μονοδρομος,οποιαδηποτε παρεκλιση υπηρξε κατα το παρελθον απο τους οδηγους,ηταν ....εκτος δρομου.....
οπως μας διδασκει η ιστορια.
Το κακο βεβαια ειναι οτι ....ΔΕΝ θελει τη βοηθεια μας η ΕΛΠΑ και αυτο δεν μπορεις να το ερμηνευσεις αλλιως απο ο,τι ακριβως λεει,οποτε τι.....φιλοι οδηγοι?
Μονο μια λεξη μου ερχεται στο μυαλο και μας εκφραζει ολους εμας αψογα και αρχιζει απο μ(αυτο δηλαδη ειμαστε ,που μοναχα ανεχομαστε και δεν μπορουμε να ζητησουμε-διεκδικησουμε τιποτα ως πρεζονια που ειμαστε) -
Ο χρήστης ivan έγραψε:
Εμείς καλώς ή κακώς φάγαμε το γάϊδαρο (έτσι μπαίνουν τα διαλυτικά!), οι τωρινοί και οι ερχόμενοι που δεν καταλαβαίνουν καν που βρίσκονται να δω πως θα τον φάνε...Αμ δε που μπαίνουν έτσι τα διαλυτικά!!!
Στα παϊδάκια μπαίνουν, αλλά ο γάιδαρος τονίζεται στο άλφα και ως γνωστόν, του γάιδαρου το Ιώτα, διαλυτικά δεν υπομένει!!! -
Να ΄μαστε :
http://www.ethea.elpa.gr/news/closeup.php?id=775&cat=35και συνολικά :
http://www.ethea.elpa.gr/news/closeup.php?id=776&cat=35
Οι πιο φτωχοί ας κοιτάξουν το πάνω.
-
κ.ΝΙΚΟ ΑΛΛΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΑΛΛΟ ΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΙ, ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΩΝ ΕΜΠΕΙΡΟΤΕΡΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΚΟΥΜΕ ΕΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥΣ.
ΕΠΕΛΕΞΑ ΕΠΕΙΤΗΔΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΕ ΚΑΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΕΙΞΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΩ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΣΟΠΑΝΑΡΕΙΚΑ ΠΕΡΑΣΜΑΤΑ.
ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΧΑΤΕ ΜΠΑΚΕΤ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ , ΟΛΟΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΕΙΧΑΝ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΣΤΕΡΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΗ ΡΙΤΣΩΝΑ (ΕΠΙΜΕΝΩ) ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΟΙ. ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΒΡΑΔΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΑΡΕΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΟ ΠΡΩΙ.
ΤΟ ΟΤΙ Ο ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΙΩΜΕΝΟΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΧΩ ΔΕΙ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΚΡΙΒΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΜΠΟΔΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΟΠΟΤΕ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΙ ΚΟΝΤΡΑ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΘΕΑΜΑ
ΟΤΑΝ ΕΙΠΑ ΤΟ 1999 ΣΤΟ ΣΥΝΟΔΗΓΟ ΤΟΥ ΡΕΚΑΛΝΤΕ ΤΟΝ ΚΡΙΣΤΙ ΤΟΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΡΑΒΟΛΟ ΣΤΙΣ ΑΝΑΒΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ 65000 ΔΡΧ . ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΣΕ ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ 'ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ' ΤΩΡΑ ΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ????
Η ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΕΚΤΗ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ
-
Ο χρήστης ivan έγραψε:
ΣΥΜΦΩΝΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΑΚΚΙΝΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙVΑΝ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΕΣΕΙ ΟΣΟ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ 'ΤΣΟΠΑΝΟΙ' ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΗΝ ΡΙΤΣΩΝΑ.
Β.ΚΑΤΙΦΕΟΓΛΟΥΑΝΑΚΑΛΩ, ΑΝΑΚΑΛΩ, ΑΝΑΚΑΛΩ ΚΑΙ ΑΠΟΤΑΣΣΟΜΑΙ...
Συγνώμη κύριε Τάκινεν, κύριε Κατιφέογλου, κύριε Μπίιιιιιπ, κύριοι συνομιλητές του Forum.
Χίλια συγνώμη που εγώ, ένας ευνοημένος κουλός κατάφερα να βρίσκομαι 28 χρόνια στους αγώνες, απορώ μάλιστα πως τα κατάφερα αφού ούτε αδελφή (νομίζω...), ούτε τρωγλοδύτης (στοά ντε...) έγινα, μέχρι στιγμής τουλάχιστον...
Σκεφτήτε όμως πως αν δεν έχω εγώ δικαίωμα τοποθέτησης, πόσο μπορούν να έχουν οι περισσότεροι από εδώ μέσα που ποτέ δεν ίδρωσαν μπάκετ και γνωρίζουν μόνο θεωρητικά τα θέματα.
..Το ίδρωμα του μπάκετ έχει φτάσει να θεωρείται εθνικός άθλος, ένα πράμα....Η συχνότητα και η ένταση με την οποία ακούγεται αυτή η περιβόητη φράση από τους καραβανάδες του αθλήματος έχει υποβαθμίσει τη μάχη των Θερμοπυλών σε αδελφίστικη πράξη...
Σε λίγα χρόνια οι επόμενες γενεές θα ενθυμούνται αυτούς τους ένδοξους ήρωες που χύνανε ατελείωτα λίτρα ιδρώτα επάνω στο μπάκετ τους και μετά αποκτούσανε τουπέ Πέρση Βασιλιά...Κε Τσάδαρη ουδεμία σχέση η απάντησή σας με τις ενστάσεις μας. Φυσικά και έχετε δικαίωμα τοποθέτησης και φυσικά μεγάλο ειδικό βάρος. Δεν έχετεδικαίωμα όμως να αποκαλείτε κανέναν 'τσοπάνο', ότι και να οδηγεί, όπως και να το οδηγεί.
Καταλάβετε κάτι... Δεν υπάρχουν προϋποθέσεις!
Ένα χόμπι είναι, επαγγελματίες ΔΕΝ βγάζει και κανείς δεν έχει την υποχρέωση ούτε να οδηγεί γρήγορα ούτε να βελτιώνεται.
Αν το κάνει μπράβο του! Μέχρι εκεί όμως.
Όλοι αυτοί από Δευτέρα επιστρέφουν στις δουλειές τους. -
Την αποψη σας, την γνωμη σας και την βοηθεια των παλαιοτερων την θελουμε
την ειρωνια σας ομως τσου. Εσεις χανετε οχι εμεις. Το Αν ιδρωσατε, το αν ειχατε μπακετ κτλπ.Μαγκια σας.Με το να το παιζεται ομως,Τι ωραια που σας κοιτω απο ψιλα, ειναι σαν να λετε ..βλακες περιμενατε να περασω στο ακροπολις και χειροκροταγατε κιολας. Κυριε Τσαδαρη φαουλ.
Ειλικρινα η ειρωνια δεν σας-μας κανει καλο. -
Ο χρήστης ivan έγραψε:
Επιπλέον είδε κανείς να στερούνται συμμετοχών οι αγώνες; Σοβαρών εμπλοκών στερούνται και οδηγικών ταλέντων. Είδε κανείς την ανάβαση Ριτσώνας, όπου 5 ΟΔΗΓΟΙ, 6-7 χομπίστες, 20 ανερχόμενοι νέοι και 130... τσοπάνηδες συμμετείχαν στον ίδιο αγώνα (ή τουλάχιστον έτσι νόμιζαν οι τελευταίοι);
ΝΤ
ΠΟΥ ΤΗΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΗΝ ΕΙΡΩΝΙΑ ΒΡΕΕΕΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ?
ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΡΙΤΣΩΝΑΣ ΣΕ ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ ΒΓΑΖΕΙ Ο IVAN , ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΤΣΙ ?
ΣΤΟΥΣ 130 ΕΠΕΣΕ ΕΞΩ ?
ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 30ΑΝΤΑ ΗΤΑΝ ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ , ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΣΑΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ?
ΧΘΕΣ ΜΕΛΕΤΑΓΑ ΤΗΝ ΚΑΣΣΕΤΑ ΤΟΥ ΑΤΤΙΚΟΥ , ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΑΑΑΛΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΣΟΥΜΕ ΤΑ ΕΥΣΗΜΑ .
118 ΗΤΑΝ ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ?
ΠΟΣΟΙ ΟΔΗΓΗΣΑΝΕ ΕΚΕΙ ?
ΟΥΤΕ 20 ! ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΙVAN , ΝΟΜΙΖΑΝΕ ΟΤΙ ΕΤΡΕΧΑΝ ΣΕ ΑΓΩΝΑ .ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΣΤΕ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ , ΚΑΙ ΑΠ'ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΡΩΤΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΓΑΤΕ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ , ΑΠΛΑ ΤΟΥΣ ΛΕΤΕ , .....ΤΙ ΝΑ ΔΩ ? ΔΕΚΑ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΚΑΙ 110 ΠΟΥ ΣΕΡΝΟΝΤΕ . ΤΟ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΑΤΟΜΑ .
-
Ο χρήστης katman έγραψε:
κ.ΝΙΚΟ ΑΛΛΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΑΛΛΟ ΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΙ, ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΩΝ ΕΜΠΕΙΡΟΤΕΡΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΚΟΥΜΕ ΕΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥΣ.ΕΠΕΛΕΞΑ ΕΠΕΙΤΗΔΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΕ ΚΑΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΕΙΞΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΩ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΣΟΠΑΝΑΡΕΙΚΑ ΠΕΡΑΣΜΑΤΑ.
ΒΑΓΓΕΛΗΣ
Αγαπητέ Βαγγέλη
Το «τσοπάνος» δεν έχει να κάνει με το γρήγορος ή αργός, νικητής ή χαμένος, ούτε είναι υποτιμητικός τίτλος (κι εγώ... βλάχος είμαι...).
Έχει να κάνει με οδηγικό στιλ όμως και πίστεψέ με ότι έτσι είναι. Τουλάχιστον αυτό είδα εγώ (με την όση πείρα διαθέτω), ο Μιχελακάκης (εξ όσων συζητήσαμε) αλλά και ο Dimos που αν μη τι άλλο κόβει το μάτι του.
Δεν το παίρνω πίσω λοιπόν και φυσικά δεν έχει να κάνει με το αν εγώ είμαι ή δεν είμαι στην ίδια συνομοταξία. -
Ο χρήστης APR έγραψε:
ΠΟΣΟΙ ΟΔΗΓΗΣΑΝΕ ΕΚΕΙ ?
ΟΥΤΕ 20 ! ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΙVAN , ΝΟΜΙΖΑΝΕ ΟΤΙ ΕΤΡΕΧΑΝ ΣΕ ΑΓΩΝΑ .ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΣΤΕ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ , ΚΑΙ ΑΠ'ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΡΩΤΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΓΑΤΕ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ , ΑΠΛΑ ΤΟΥΣ ΛΕΤΕ , .....ΤΙ ΝΑ ΔΩ ? ΔΕΚΑ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΚΑΙ 110 ΠΟΥ ΣΕΡΝΟΝΤΕ . ΤΟ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΑΤΟΜΑ .
Ριτσώνα δεν ήμουν, Παλλάδιο όμως πήγα. και ιδίως με τη σκέψη ότι είναι αγώνες που είναι και στο 'σπίτι' των περισσότερων και γω δεν εντυπωσιάστηκα με τον ρυθμό των πιο πολλών.
που να τρέχανε και σε διαδρομές πιο άγνωστες δηλαδή...δυστυχως εδώ θα συμφωνήσω πάνω κάτω με apr. οι πιο πολλοί, θέλουμε πολύ προπόνηση λέμε. βέβαια είναι και αρκετοί που λένε οτι μπαίνουν καθαρά για τη διασκέδαση, μη το ξεχνάμε.
-
Μια έτσι....
Ο χρήστης ivan έγραψε:
ΑΝΑΚΑΛΩ, ΑΝΑΚΑΛΩ, ΑΝΑΚΑΛΩ ΚΑΙ ΑΠΟΤΑΣΣΟΜΑΙ...
Συγνώμη κύριε..Και μια γιουβέτσι....
Δεν το παίρνω πίσω λοιπόν και φυσικά δεν έχει να κάνει με το αν εγώ είμαι ή δεν είμαι στην ίδια συνομοταξία.
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
ΠΟΥ ΤΗΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΗΝ ΕΙΡΩΝΙΑ ΒΡΕΕΕΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ?
ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΡΙΤΣΩΝΑΣ ΣΕ ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ ΒΓΑΖΕΙ Ο IVAN , ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΤΣΙ ?
ΣΤΟΥΣ 130 ΕΠΕΣΕ ΕΞΩ ?
ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 30ΑΝΤΑ ΗΤΑΝ ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ , ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΣΑΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ?
ΧΘΕΣ ΜΕΛΕΤΑΓΑ ΤΗΝ ΚΑΣΣΕΤΑ ΤΟΥ ΑΤΤΙΚΟΥ , ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΑΑΑΛΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΣΟΥΜΕ ΤΑ ΕΥΣΗΜΑ .
ΠΟΣΟΙ ΟΔΗΓΗΣΑΝΕ ΕΚΕΙ ?
Ναι είναι αργοί, ναι σέρνονται ναι δεν οδηγούν και σπάνια γνωρίζεις κάποιον από το κύριο αυτό σώμα των αγωνιζόμενων που να μην το παραδέχεται....
Μέχρι εκεί όμως. Λίγο σεβασμός και προσοχή στους χαρακτηρισμούς δεν βλάπτει. -
Ο χρήστης katman έγραψε:
ΣΥΜΦΩΝΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΑΚΚΙΝΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙVΑΝ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΕΣΕΙ ΟΣΟ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ 'ΤΣΟΠΑΝΟΙ' ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΗΝ ΡΙΤΣΩΝΑ.ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΠΗΓΑΝ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΤΕΤΟΙΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ.
ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΜΕ ΛΕΦΤΑ ΑΛΛΩΝ ΕΠΙ ΣΕΙΡΑ ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ , ΕΧΟΥΝ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΚΙΤ ΚΑΡ ΜΕ ΑΣΧΗΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΟ ΚΥΠΕΛΑΚΙ ΤΗΣ ΠΕΖΩ ΕΝΩ ΕΧΟΥΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΤΣΟΠΑΝΙΔΕΣ ΣΤΑ ΜΕΓΑΡΑ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΠΕΡΝΑΓΑΝ ΣΑΧΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΔΗΓΟΥΣΑΝ ΣΟΥΜΠΑΡΟΥ
Β.ΚΑΤΙΦΕΟΓΛΟΥ
ΑΛΛΟΝ ΑΓΩΝΑ ΕΒΛΕΠΕΣ.
ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟ ΥΠΕΧΩΔΕ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ 3η ΔΕΚΕ ΕΚΑΝΑΝ ΜΥΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΣ ΜΠΑΡΓΙΕΡΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΡΙΤΣΩΝΑ. ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΕ ΑΠΟ ΤΑ ΤΑΛΕΝΤΑ(ΤΣΟΠΑΝΙΔΕΣ) ΤΙΠΟΤΕ ΟΡΘΙΟ. ΕΞΟΥ ΚΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΙΣΗ ΣΤΗΝ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ.
ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΣ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΗ Ο IVAN.
ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΣIΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ SUB Η ΤΑ EVO GROUP N ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΠΟ SAXO ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ Η ΣΕ ΚΛΕΙΣΤΑ RALLY.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ ΤΣΟΠΑΝΙ ΠΡΟΣ ΤΟΝ IVAN ΡΩΤΑ ΤΟΥΣ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ ΤΟΥ YARIS CUP.ΑΥΤΟΙ ΞΕΡΟΥΝ
-
Ο χρήστης TARMACGR έγραψε:
ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΠΗΓΑΝ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΤΕΤΟΙΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ.
ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΜΕ ΛΕΦΤΑ ΑΛΛΩΝ ΕΠΙ ΣΕΙΡΑ ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ , ΕΧΟΥΝ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΚΙΤ ΚΑΡ ΜΕ ΑΣΧΗΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΟ ΚΥΠΕΛΑΚΙ ΤΗΣ ΠΕΖΩ ΕΝΩ ΕΧΟΥΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΤΣΟΠΑΝΙΔΕΣ ΣΤΑ ΜΕΓΑΡΑ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΠΕΡΝΑΓΑΝ ΣΑΧΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΔΗΓΟΥΣΑΝ ΣΟΥΜΠΑΡΟΥ
Β.ΚΑΤΙΦΕΟΓΛΟΥ
ΓΙΑΤΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΗ Ο IVAN ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΓΩ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΟΙΚΟ ΑΝΟΧΗΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ
-
Ο χρήστης TARMACGR έγραψε:
ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟ ΥΠΕΧΩΔΕ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ 3η ΔΕΚΕ ΕΚΑΝΑΝ ΜΥΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΣ ΜΠΑΡΓΙΕΡΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΡΙΤΣΩΝΑ. ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΕ ΑΠΟ ΤΑ ΤΑΛΕΝΤΑ(ΤΣΟΠΑΝΙΔΕΣ) ΤΙΠΟΤΕ ΟΡΘΙΟ. ΕΞΟΥ ΚΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΙΣΗ ΣΤΗΝ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ.
Milas sobara twra? Krazeis ta atoma poy ekanan ton agwna toys (nai gia aytoys agwnas einai, opws agwnas einai na broyn lefta gia na symmetasxoyn). Dhladh epidh eixane eksodoys symmenei oti einai tsopanareoi h asxetoi oti oti allo? Den se katalabainw file moy... Mhpws mporeis na grapseis pio kseka8ara ti ennoeis?
-
ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΑΑΑΛΗ ΦΤΩΧΙΑ , ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΚΟΥΛΑΘΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ,ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΑΝΑΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΤΑ , ΧΩΡΙΣ ΤΙΣ ΦΤΗΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ (ΤΙΣ ΓΝΩΣΤΕΣ) , ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΑΓΩΝΕΣ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΘΕΑΤΕΣ ,ΠΟΥ ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥΣ ΚΟΒΕΙ ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΑΣΧΕΤΟ ΚΑΡΑΓΚΙΩΖΗ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΣ ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΚΟΥΝΑΝΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ , ΚΑΙ ΣΥΜΠΟΝΟΥΝ ΤΗΝ ΒΛΑΚΕΙΑ ΤΟΥ .
ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΤΡΕΧΟΥΝ ΟΠΩΣ ΤΡΕΧΟΥΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ , ΑΝ ΔΕΝ ΣΤΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΤΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΩ , ΜΑΘΑΙΝΟΝΤΑΣ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΟΔΗΓΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕ ΕΠΙΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΣΩΣΤΗΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΦΡΕΝΟΥ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΤΙΜΟΝΙΟΥ .
ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΑΜΑ ΤΩΝ 90 ΑΠ'ΤΟΥΣ ΕΚΑΤΟ , ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ ΦΤΩΧΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΕ ΓΙΑ ΧΡΟΟΟΟΟΟΝΙΑ . -
Dhladh kyrie APR eseis symmerizeste thn parapanw apopsh oti osoi exoyn thn atyxh toys stigmh einai koyloi?
Kai syn ths allhs anaferate thn pista....
An den kanw la8os (kai an kanw parakalw dior8wste me) gia na symmetasxei kapoios sthn pista (ektws ths kathgorias toy enniaioy) 8elei na exei termatisei 2 anabaseis kai ena rally, ektws an proerxetai apo ton xwro toy kart.... Ara pws 8a er8ei enas neos opws lete sthn pista...Aaaaa kai mhn ksexasw.... Kapoios Ellhnas prwhn agwnizomenos, edwse x8es eksetaseis (8ewritika kai praktika) gia na parei Lisans sthn xwra thn opoia brisketai gia na mporesei na symmetasxei se enniaio toy ekswterikoy.... Me phre thl kai ekane san mikro paidaki, legontas moy ksereis ti einai na erxesai me 220+ (me impreza) kai na pefteis sta frena sthn K-1?Edw mhpws 8a eprepe na kanoyme to idio kai na pername eksetaseis gia tis lisans? Lew egw twra me to mikro neaniko moy myalo...
-
Εγώ καταλαβαίνω ότι το θέμα είναι να υπάρχει λίγος σεβασμός και λίγη συγκαταβατικότητα.
Όλοι ξεκίνησαν και πέρασαν από το στάδιο του τσοπάνη. Μερικοί πήγαν παρακάτω, άλλοι έμειναν και το καταλάβαιναν, άλλοι νόμισαν ότι έγιναν παγκόσμιοι. Τα ιδρωμένα μπάκετ πιάνουν άλατα. Κάποιοι δεν έχουν να πληρώσουν ούτε την ταπετσαρία, κάποιοι τρέχουν και δεν πληρώνουν ούτε την ταπετσαρία.
Το '40 χρόνια φούρναρης, έχω ψήσει', μετράει, αλλά τι να κάνουμε που βγήκαν και οι φούρνοι μικροκυμάτων ?Μην πυροβολείτε τον πιανίστα όταν παίζει για την πάρτη του και όχι για εσάς.
Και επειδή το θέμα είναι 'Πρόγραμμα 2006', κανείς δεν έχει σχολιάσει ότι :
γίνεται σπριντ στην Αθήνα (?!)
οι ημερομηνίες δεν είναι βολικές
κάποια καλά σπριντ κόπηκαν
τα παράβολα δεν έχουν ανακοινωθεί και μακάρι να μην μπουν από την καπνοδόχο κρυφά, σαν τον Άη-Βασίλη ... -
για να μην το αφήσω, θα πρέπει να πούμε οτι οι έξοδοι συνήθως είναι από υπερπροσπάθεια, μεγάλη ταχύτητα, αντε και κόπωση ελαστικών και φρένων και λιγότερο λόγω... κουλαμάρας! καμία σχέση ! αν πας αργά δεν βγάινεις και απο το δρόμο !
και για να το γυρίσουμε και στο πρόγραμμα που λεει και ο Χρήστος, ήταν ενδιαφέρον που είδα οτι αλλάχτηκε η ημερομηνία του σπριντ Κοζάνης για... Νοέμβριο. αμ δε βλέπω να κάνουμε αγώνα, να τους μαζεύουμε από τις πλαγιές βλέπω αμα βρέξει... (εδώ γλυστράει το καλοκαίρι στο Βελβεντό...)
πάντως δεν είδα κόσμο απο Β. Ελλάδα να σχολιάζει τη νέα μορφη του Κυπέλλυο και το ότι έμειναν οι καλοί αγώνες. (οκ και άλλα 2 σπριντ ήταν καλά αλλά τι να γίνει)
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2006