Dec 21, 2005, 11:41 AM

Μην ανοιξει κανας πολεμος και ας με 'υποστηριξει' ο Γκαλφας(ως υπερβορειος ) σε αυτο,ειτε δαφωνει ειτε συμφωνει,
Εχω την εντυπωση οτι οι αγωνες στην Β.Ελλαδα δεν βοηθιουνται απο τους εκει αγωνιζομενους(προφανως οχι ολους,στην μαζα αναφερομαι)
Στη πατρα,ας πουμε που ειναι μικροτερη σαφως,εχουμε ισως και 30 συμμετοχες 'περιπου τοπικες' οποτε με αλλο ενα 35αρι παμε στις 65 ετσι,χωρις καπ,χωρις τιποτα.
Στη Β.Ελλαδα νομιζω οτι συμμετεχετε πιο επιλεκτικα, η με καποια αλλη νοοτροπια...
Τι θελω να πω με αυτο.
Στο κυππελο ασφαλτου,αν ο χ,ψ, εγω δεν τρεξω ΔΕΘ,δεν μπορεσω πρακτικα,και μαζι με μενα δεν 'μπορεσουν' καμια 20αρια ακομα,να 'αναπληρωθουν' μερικως απο τις πολυ καλες συμμετοχες που εχετε εκει.Αυτο εχω την εντυπωση πως δεν το βλεπουμε παντα.
(αν δεν κανω λαθος,καπως ετσι,με μετριες 'τοπικες' συμμετοχες ηταν θερμαικου και Φιλλιπος)
Πιστευω οτι παιζει το ρολο του αυτο που λεω.
Γενικα ενω εχω την εντυπωση πως 'εχετε' καποια πληθωρα αυτοκινητων προς τα μερη σας,πολλα τρεχουν πολυ σπανια σε συγκριση με αλλες περιφερειακες περιοχες.
Αν κανω λαθος στον συλλογισμο μου,διορθωστε με.

ΥΓ.Δεν ειναι ευκολο ομως να 'ξεχασω' πως με την κινηση αυτη του διημερου 'υποχρεωτικου'(αφου προσμετρανε ολοι) αγωνα ΔΕΘ με εκβιαζουν να τρεξω εκει και οχι καπου αλλου.(αν αποφασισω να μην παω καπου...)Οπως και εκβιαζονται οι βορειοι να τρεξουν ΕΛΠΑ και οχι καπου αλλου.Για το ΕΛΠΑ βεβαια εχουμε την ορθη δικαιολογια οτι ειναι στο ευρωπαικο,οποτε....