-
Σαν πολύ τσαλακωμένη τη βλέπω τη μπροστινή πινακίδα, είχαμε καμιά άλλη ''εξοδο'' και μας την κρύβεις
-
Αν αναφέρεσαι στην τσάκιση που κάνει στο τελείωμά της, είναι μέρος αεροδυναμικής παρέμβασης ενός φίλου μηχανικού:lol: ! Αν αναφέρεσαι στην κούρμπα που κάνει στη μέση, είναι αποτέλεσμα της χθεσινοβραδινής περιπετειούλας μου .
-
Μικρο το κακο..λιγο περισσοτερη προσοχη, οσον αφορα για τα σχολια περι δρομων , αν δεν πατε να δειτε το επαρχιακο δικτυο της κεφαλονιας , δεν μπορειτε να καταλαβετε..Υπαρχει απλετη ορατοτητα στα περισσοτερα σημεια ,και μπορεις να δεις 2-3 στροφες πιο κατω τι γινετε..
Keep drifting! -
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Αν αναφέρεσαι στην τσάκιση που κάνει στο τελείωμά της, .Αυτό βλέπω μόνο
-
Υπό το φως της ημέρας και με τη βροχή να έχει στεγνώσει, η ζημιά δείχνει λίγο μεγαλύτερη, αλλά και πάλι, δεν είναι τίποτα παραπάνω από γρατζουνιές που θα διορθωθούν το συντομότερο δυνατό.
και
Αυτό φυσικά δεν μπόρεσε να αποτρέψει μια ακόμα βόλτα, αυτή τη φορά με την παρέα του Βασίλη και του μαύρου STi του. Μερικές από τις παρακάτω φωτογραφίες είναι πολύ καλλιτεχνικές, τα εύσημα ανήκουν στον Βασίλη και φυσικά, τεκμηριώνουν με τον καλύτερο τρόπο γιατί πρεσβεύω ότι κάνω 12 μήνες διακοπές το χρόνο . Καλοκαιράκι μύρισε μπρε...
Πού είναι το Miata, οεο;
Δυο-δυο, στην μπανιέρα δυο-δυο
Τόση βενζίνη χρειάζεται το STi για να βγάλει τη χρονιά
15άρες εργοστασιακές για τo Miata, 18άρες Prodrive για το Scooby
Αρτιστίκ νούμερο 1
Κι αυτή πάει για επιφάνεια εργασίας στον υπολογιστή
-
Σήμερα αφήσαμε το Miata στο σπίτι να ξεκουραστεί (από τι αλήθεια;:lol:) και μπήκαμε στο Rocky για λίγο off-road. Αρχική κατεύθυνση μία βίλα με τρομερή θέα, όπου φτάνει μόνο εκτός δρόμου όχημα. Έτσι φαίνεται από μακριά:
Αυτή είναι η θέα που απολαμβάνει ο τυχερός κάτοχος από την πισίνα του.
Δεν είναι κι άσχημο, έτσι;
Φεύγοντας από εκεί, ακολουθήσαμε ένα δύσβατο μονοπάτι. Λίγο πιο πέρα είχε πέσει ένα δέντρο κι αναγκαστήκαμε να παρακάμψουμε το δρόμο.
Άλλη μία για εμπέδωση:
Δεν είναι πανέμορφο μέσα στα χορτάρια;
Κι ιδού ένας αλητήριος που σπάει τα νεύρα σε τόσους και τόσους...
Και άλλη μία φωτογραφία δώρο:
-
Δημήτρη, πρόσεχε ποιο link παίρνεις copy από το imageshack. Δεν παίρνεις το σωστό με αποτέλεσμα οι φωτογραφίες να μη σε πηγαίνουν σε μεγαλύτερη ανάλυση, αλλά στην κεντρική σελίδα του imageshack.
-
Μα επίτηδες βάζω αυτά, αν θέλω βάζω μικρότερες εικόνες που σε στέλνουν σε μεγαλύτερες.
-
Άρχισε να θέλεις
-
http://www.mazda.ca/eng/mx5_contest/cho ... nding.html
Φυσικά ψήφισα το Νο2!!!
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
http://www.mazda.ca/eng/mx5_contest/chooseYourEnding.htmlΦυσικά ψήφισα το Νο2!!!
Εννοείται!
-
Ανάθεμα τη σύνδεσή μου !
-
Εγώ προτιμώ το 3!
-
Και εγώ είμαι ανάμεσα στο 2 και 3. Το 3 είναι πιο εντυπωσιακό αλλά λίγο άδικο, στη διάβαση ήταν η καημένη... Μου άρεσε που έλεγε όπως για τα ζωάκια ότι δεν έπαθε τίποτα κανένα λεωφορείο κατά το γύρισμα!! Πάντως επειδή δεν μου άρεσε η κοπέλα το χάρηκα! Το δύο όμως είναι πιο 'σωστό'.
-
Χαλαρά το 3
-
Κρινοντας την ως διαφημιση, προτιμω την πρωτη επιλογη. Χωρις alternative ending that is. K μονο η κινηση για το φαναρι αρκει. Τα υπολοιπα ειναι υπερβολη.
Αλλιως 8α εβαζα την τριτη επιλογη χωρις το λεωφορειο. Η κοπελα 8α ολοκληρωνε οτι 3εκινησε, 8α την επερνε σπιτι του, 8α....
Αλλα τοτε 8α μιλουσαμε για τσοντα. -
Θα έκανες σκηνή εμπρός στο μιάτα σου ρε;;!! Δε ντρέπεσαι; Ψυχή έχει κι αυτό και ζηλεύει!!!
Απορώ γιατί λένε ότι τα ΜΧ-5 πάνε με γυναίκες! Αφού το ένα ζηλεύει το άλλο!!!
-
Ρε σεις .. πιο 2-3 κλπ. !!!
Θα την έβαζα μέσα στο ΜX-5 και θα βρίσκαμε μετά το τέλος
-
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
Ρε σεις .. πιο 2-3 κλπ. !!!Θα την έβαζα μέσα στο ΜX-5 και θα βρίσκαμε μετά το τέλος
+1
-
Πέστα ρε Βασίλη!!
ΜηΧανικές α5κήσεις