-
Ευχές και απο μενα σε ολους τους φίλους αλλα και σε οσους δεν τους ξερω αλλα μετεχουν στο forum, με την ελπίδα οτι καποτε θα γνωριστούμε!!!!
-
Ευχές κι από μένα (λίγο περισσότερες στους εορτάζοντες )
-
Χρονια Πολλά σε όλους με υγεία και ευτυχία!
Να είστε καλά και να προσέχετε.Μιχάλης
-
Τις καλλιτερες ευχες μου για καλα και ευτυχισμενα Χριστουγεννα σε ολους
σας και ιδιαιτερα σε αυτους που γιορταζουν σημερα,αυριο και μεθαυριο. -
Χρόνια πολλά και από μένα!!!
Να περάσετε υπέροχα και να φάτε πολλούς κουραμπιέδες!!! -
Χρόνια πολλά σε όλους, με υγεία (σωματική και ψυχική) και πολλά λεφτά!
Πάνος
-
Aποκλειστικη φωτογραφια του Αη-Βασιλη τη στιγμη που αφηνει το δωρο στο Λευκο Οικο....
.
.
.
.
.
.
.Γιώργο ας μείνουμε στις μεταξύ μας ευχές και ας αφήσουμε, για μια φορά, τα υπόλοιπα απέξω![kouk]
-
Χρόνια πολλά σε όλους , με υγεία και να πραγματοποιήσουμε τα όνειρα μας.
-
Εστω και λιγο αργοπορημενος ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
-
Χρόνια πολλά σε όλους και ό,τι επιθυμείτε εύχομαι
-
Χρόνια Πολλά και Ευτυχισμένα!
-
Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους!!!
Παίδες προσέχετε στους δρόμους, έχω δει ουκ ολίγα αυτές τις μέρες... Στην Κωνσταντινουπόλεως χτες 3 ατυχήματα σε 500 μέτρα...
-
Επειδή κατά πάσα πιθανότητα δεν θα ξαναμπώ στο foroum μέχρι τη Δευτέρα, εύχομαι σε όλους να σας φέρει ο νέος χρόνος λεφτά, γυναίκες, αυτοκίνητα, home cinema, Nurburgring και ό,τι άλλο επιθυμείτε...
....μα, πάνω απ' όλα, ΥΓΕΙΑ!
-
Χρονια Πολλα και ευχομαι μια καταπληκτικη νεα Χρονιά σε ολους και ολες με υγεια, υγεια, υγεια!!!
-
EYXOMAI YΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΑΣ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2006!!!
-
Τις καλύτερες ευχές μου για ένα χρόνο γεμάτο επιτυχίες σε προσωπικό και οικογενειακό επίπεδο για όλους μας. Και να συνεχίσουμε φυσικά να είμαστε μια καλή παρέα με κέντρο και μέσο συνεύρεσης φυσικά το Forum μας. Καλή χρονιά!
-
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Τις καλύτερες ευχές μου για ένα χρόνο γεμάτο επιτυχίες σε προσωπικό και οικογενειακό επίπεδο για όλους μας. Και να συνεχίσουμε φυσικά να είμαστε μια καλή παρέα με κέντρο και μέσο συνεύρεσης φυσικά το Forum μας. Καλή χρονιά!Αυτό ήταν παίδες! Πάει το 2005 σε λίγες ώρες! Καλή κι ευτυχισμένη η νέα χρονιά για όλους!
-
Xronia polla kai kali Xronia se Olous.
Ygeia, kai ola ta alla erxontai.
Na eiste panta kala.
-
Καλή χρονιά και ό,τι επιθυμείτε!!!!!!!
-
Το 'φάγαμε' και το 2005, καλή χρονιά να έχουμε όλοι με ΥΓΕΙΑ.
@ Έλσα εσύ έχεις γεννέθλια αν θυμάμαι καλά σήμερα, να τα εκατοστήσεις κι ότι επυθιμείς να το έχεις.
Χρονια Πολλα και Καλες Γιορτες σε όλους!