-
Μόλις έγραψες για το golf κατάλαβα!!! Ευχαριστώ!
-
-
Καλημερα ρενακιδες ειμαι κάτοχος ενος clio tce 2010...σε λιγο καιρο θα πρεπει να κανω το service των 80.000χλμ..πηρα σε καποια αντιπροσωπεία εδω στη Θεσσαλονίκη που είμαι και μου ειλαν οτι κανουν λαδια φιλτρα ροδέλα απολυμανση a/c καθαρισμα ταμπουρα...και δε θυμαμαι αν μου διαφευγει κατι ακομα..τελος παντων 135ευρω μου ειπε ειναι καλα?ποσο κανει τι service αυτο οσοι το χετε κανει..
-
Megane II έχω θέμα με τη κάρτα, not detected. Παρακαλώ οτι έχουμε απο άκρες, τιμές που να απευθυνθώ. Βασικά απ οτι ξέρω το θέμα είναι ο πραγραμματισμός. Οπότε τα φώτα σας.
-
Ο χρήστης tifo45 έγραψε:
Megane II έχω θέμα με τη κάρτα, not detected. Παρακαλώ οτι έχουμε απο άκρες, τιμές που να απευθυνθώ. Βασικά απ οτι ξέρω το θέμα είναι ο πραγραμματισμός. Οπότε τα φώτα σας.Φιλε μου εννοεις του κλειδιου?? Το τηλεχειρηστηριο που ανοιγει κλεινει το αυτοκινητο??
-
Ανοίγει το αμάξι, αλλά μετά δεν την αναγνωρίζει για να πάρει μπρος φίλε μου.
-
Ο χρήστης tifo45 έγραψε:
Ανοίγει το αμάξι, αλλά μετά δεν την αναγνωρίζει για να πάρει μπρος φίλε μου.Σου εστειλα pm να μην γεμιζουμε και το thread.
-
Καμια γνωμη??
-
Καλή τιμή αρμονίστας. Και ειδικά αν είναι εξουσιοδοτημένου πολύ καλή.
Το πήρες τελικά; Καλοτάξιδο.
-
Samatistas ευχαριστώ πολυ φιλε ναι το πηρα με 75.800χλμ αλλα θελω να το κανω το service των 80.000 γιατι κ ο προηγουμενος το ειχε κανει στις 57.500...πρωτες εντυπωσεις καθως το πηρα χθες....τελειο! Αεροπλανο(σε σχεση μ αυτο που ειχα ετσι?μη με παρετε για τρελο)
Αυριο μπαινουμε για αλοιφες γυαλισματα βιολιγικους και την αλλη εβδομαδα λεω να κανω και το service για να εχω ησυχο το κεφαλι μου για τον χειμωνα τουλάχιστον...πηρα τιμες και για τα αλλα service οπως ιμάντα δισκοπλακες κ τετοια κ μου φανικαν σχετικα καλες για αντιπροσωπεία...αλλα αυτα τα 135 για λαδια φιλτρα μου φανηκαν καπως πολλα.... -
γεια σας. εχω ενα clio του 2003 και θα ηθελα να ρωτησω κατι, οποιος ξερει και θελει ας βοηθησει.
ο λεβιες ταχυτητων εχει μετα απο 12 χρονια φθαρει κ φαινεται κατασχημος. αφηστε που η αισθηση στην παλαμη ειναι εκνευριστικη. πηγα στην αντιπροσωπεια για αλλαγη και μου ειπαν ενα ποσο εκτος λογικης για την εποχη. βρηκα απο εβαυ το πομολο του λεβιε με 6 ευρουλακια. το ερωτημα ειναι το εξης: πως βγαινει; απλα τραβαω με δυναμη προς τα επανω, οπως νομιζω ή θα μου μεινει κανας λεβιες ταχυτητων στο χερι;.....
θενξ -
Η χειρολαβή είναι χωνευτή. Εσωτερικά της λαβής έχει πλαστική οδοντωτή επιφάνεια και αντίστοιχη μεταλλική έχει ο λεβιές. Με σταθερές κινήσεις δεξιά αριστερά αυξάνοντας την δύναμη σου χωρίς να κουνάς όμως τον λεβιέ περα δώθε και τραβώντας σιγά σιγά προς τα πάνω θα βγει. Το νόημα είναι να τριφτεί κάπως η πλαστική επιφάνεια, να ισιώσει για να βγει.
Ειναι ψιλοπαλούκι λίγο αλλά αν πιάνουν έστω και λίγο τα χέρια σου θα τα καταφέρεις. -
Απο περιεργεια ποσα σου ειπαν για τη λαβη του λεβιε? Στα citroen ειναι στα 10e-15e για μοντελα 10ετιας+
-
74 € να μου βαλουν το οριτζιναλ με την εργασια.
-
Μηπως το χρεωνουν ολο το μηχανισμο μαζι ,με βαση-φουσκα-μοχλικο? Μου φαινεται παραξενο ομως να μη πουλιεται μονο αυτο που πιανεις.
-
επειδη τρελλαθηκα οταν ακουσα την τιμη, ο υπαλληλος μου διευκρινησε οτι μιλαγε μονο για το κομματακι αυτο και μαλιστα γελαγε και ο ιδιος.....
-
65€ κόστιζε το 2004 η απλή πλαστική λαβή στο Megane ίδια με του Clio. Λογική η αύξηση.... Από τότε αναπτυχθήκαμε!!!
35€ είχα πάρει τότε από Ιταλία την μεταλλική στρόγγυλη λαβή του Clio II V8. (Με περίσσευε η ένδειξη για την 6η βέβαια ... που δεν υπήρχε στα 1400 κυβικά, αλλά ήταν εκπληκτικά όμορφη!
-
Μέχρι και 6 μήνες η αναμονή του στην Ινδία για την ντόπια αγορά και δεν προλαβαίνουν καν να σκεφτούν εξαγωγές...
-
πιο μικρό -και φτηνό- captur?
-
ΦτηνοTwingo με crossover look καλύτερα.
Στάλθηκε από το GT-I9195 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
RENAULT FORUM