-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Βρε Kido τι εγινε με το Rs του φιλου σου ? Το πηρε τελικα ?αντι να παει να παρει και αυτος ενα τετοιο, καθομαστε και συζηταμε για πουντο...
-
Ο χρήστης Στέλλα έγραψε:
στελλα εχουμε και εμπειρια απο φιεστα? δε μας τα πες αυτα....αφηνουμε το μεγκαν σπιτι και παμε βολτα με φιεστα?
στη ρενω εισαι?
ομιχλωδης προσωπικοτητα!
ριξανε και τις τιμες σε ολη τη γκαμα!
Περισσότερο απο όσο φαντάζεσαι ......
στελλα εισαι dark lord?
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Βρε Kido τι εγινε με το Rs του φιλου σου ? Το πηρε τελικα ?Όχι ακόμα..
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Από την άλλη είναι πιο εύκολα δηλαδή; Δεν ξέρω, απλά ερώτηση έκανα...Στο θέμα μας...1400 GP κόκκινο που λέει και ο adis4gr με καμιά 17αρα...
Από την άλλη είναι πιο καλός ο δρόμος και είναι και μικρότερη η απόσταση..
17άρα σε (ούτε καν) 100 άλογα?
-
Το GP το έχεις δει με μικρότερη ζάντα;
-
Σήμερα ήρθε το Haynes manual για το Megane II που είχα παραγγείλει online.
Με μια γρήγορη ματιά φαίνεται αρκετά προσεγμένο, με κατατοπιστικές εικόνες και επεξηγήσεις για τα πάντα! Μέχρι και λύσιμο του κινητήρα αναλύει!
To συνιστώ στους κατόχους...
Τώρα μένει να αγοραστούν τα κατάλληλα εργαλεία απο το praktiker...
-
ποσο το πηρες?
-
30 ευρώ μαζί με μεταφορικά και ενα λεξικό τεχνικής ορολογίας (αγγλικά->ελληνικά)...
-
Απο που?
Με ενδιαφέρει ένα για clio II 1.6... -
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
30 ευρώ μαζί με μεταφορικά και ενα λεξικό τεχνικής ορολογίας (αγγλικά->ελληνικά)...Στο no limits(Καλλιρόης) προ μηνών είχα αγοράσει 20 ευρώ ένα αντίστοιχο για pegeuot 106.Και στον παπασωτηρίου νομίζω υπάρχουν.Και έχουν την ίδια τιμή.
-
Τους πήρα τηλέφωνο στο No Limits αλλα εκτός του οτι δεν είχαν το συγκεκριμένο manual μου είπαν πως η τιμές πλέον ειναι 28 ευρώ, αν θυμάμαι καλά...
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
μου είπαν πως η τιμές πλέον ειναι 28 ευρώ, αν θυμάμαι καλά...πάσο.
Πάντως είναι πολύ καλά εγχειρίδια,μπορείς αν έχεις τα κατάλληλα εργαλεία να το λύσεις όλο το αμάξι(θεωρητικά τουλάχιστον )Και σίγουρα βοηθάει αν αποφασίσεις να κάνεις τα βασικα(όσο αφορά την συντήρηση) στο αμάξι(λάδια,ασφάλειες κλπ)μόνος σου.
-
καλησπέρα! έχω χάσει επισόδεια εδώ ε? χμμμ αλλά θα επιστρέψω δυνατός!
Θέμη την Τρίτη σε χαιρέταγα πεζός αλλά.....
Κ ναι αρχηγέ μου η Στέλλα ξαναμπήκε κ .... θα ξαναμπεί!
Ώστε Δευτέρα Στέλλα ε? εγώ έπιασα το τέλος της εργάσιμης εδβομάδας! Παρασκευή απόγευμα κ μάλιστα ο μήνας είχε 9.... κοινώς... τεμπέλης
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
μου είπαν πως η τιμές πλέον ειναι 28 ευρώ, αν θυμάμαι καλά...
πάσο.
Πάντως είναι πολύ καλά εγχειρίδια,μπορείς αν έχεις τα κατάλληλα εργαλεία να το λύσεις όλο το αμάξι(θεωρητικά τουλάχιστον )Και σίγουρα βοηθάει αν αποφασίσεις να κάνεις τα βασικα(όσο αφορά την συντήρηση) στο αμάξι(λάδια,ασφάλειες κλπ)μόνος σου.
Αν εισαι κουλος ομως ???
εγω δεν με εμπιστευομαι παντως....
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Αν εισαι κουλος ομως ???εγω δεν με εμπιστευομαι παντως....
Όταν αρρωστήσω θα σε προτιμήσω σίγουρα γιατρέ μου ....
-
-
παιζει τεστ ντραιβ με κλιο=συμμετοχη σε διαγωνισμο με δωρο δεκα κλιουμπιτσες....
στελλιτσα θα κανεις τα κονε σου να μας πεσει κανενα κλιο δωρο?
εγω που σ'αγαπω πολυ!!!
-
-
να που τα clio ευνοούν τον.... έρωτα
-
πλιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιζζζζζζζζζζζζζζζζζζ!!!!
διαβαζα στο autocar τις πωλησεις της ρενω στην εε...
δυστυχως λεγω, ειναι ακομα δευτερη...
1η η vw με 104905 αυτοκινητα, μεριδιο 10,2 % και αυξηση 15% και δευτερη η
ρενω με 94309 αυτοκινητα , μεριδιο 9,2% και μειωση 8%.....τριτη η οπελ με 85629 αυτοκινητα...πουληστε τις μετοχες σας οσο προλαβαινετε....
RENAULT FORUM